Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Εγω εκανα 1 βγηκε αρνητικο και απο τα ναυρα μου πηγα πηγα πηρα και δευτερο επισης αρνητικο...Οποτε μια και μια αυριο για το οριστικο αρνητικο να τελειωνουμε.....Για μενα μιλαω εεεεε οχι για σενα.Εσυ να εχεις θετικα αποτελεσματα...Καποιος πρεπει να εχει θετικα αποτελεσματα γιατι πολυ κατω μας πηγε αυτος ο μηνας που τοσο αισιοδοξα ξεκινησε!

ελπίζω αύριο μια θετική χοριακή να διαψεύσει τα τεστ...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ και μακάρι για όλες μας για να γλυτώσουμε και το άγχος, τα φάρμακα, τις ενέσεις και όλο αυτό το τρέξιμο. Άντε και καλά μας γεννητούρια το Πάσχα (με γρήγορο υπολογισμό :P)!!!

μακάρι, θα ρθει και το μπεμπάκι λίγη υπομονή ακόμα!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Ήρθε και το δεύτερο 0 της χοριακής, σταματώ και την προγεστερόνη για να έρθει η περίοδος. Κορίτσια, κατά πρώτον ευχαριστώ απίστευτα πολύ για τις ευχές σας. Η δύναμη που παίρνω ξέροντας ότι τα περνάμε όλα αυτά όλες μαζί είναι απίστευτη.

Και κατά δεύτερον, κουράγιο και υπομονή. Θα μας κάτσει, που θα πάει, δεν είναι στο χέρι του, θέλει δεν θέλει θα έρθει το μωράκι!

Εμείς πάμε μάλλον για σπερματέγχυση πάλι τον Σεπτέμβριο (η τελευταία μας). Μέχρι τότε, ησυχία τάξη και ασφάλεια τον Αύγουστο, μαζί με κανένα κοκτέιλ τώρα που μπορούμε ακόμα.

Καλά αποτελέσματα στα κορίτσια που περιμένουν!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τα έζησα λίγες ημέρες πιο πριν. Και εμείς πάμε για την τελευταία τον Σεπτέμβρη. Και ο γιατρός μου είναι αυτής της άποψης. Που ξέρεις μπορεί τον Αύγουστο που θα ξεχαστούμε, που λέει ο λόγος;), να μας έρθει φυσιολογικά το μπεμπε.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Σε ευχαριστω πολυ Νεραιδακι μου μονο ενα θαυμα θα με σωσει!

σου εύχομαι να γίνει το θαύμα και αύριο να έχουμε θετικά αποτελέσματα..να βγεί ο μήνας με τεράστιες χοριακες

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Ήρθε και το δεύτερο 0 της χοριακής, σταματώ και την προγεστερόνη για να έρθει η περίοδος. Κορίτσια, κατά πρώτον ευχαριστώ απίστευτα πολύ για τις ευχές σας. Η δύναμη που παίρνω ξέροντας ότι τα περνάμε όλα αυτά όλες μαζί είναι απίστευτη.

Και κατά δεύτερον, κουράγιο και υπομονή. Θα μας κάτσει, που θα πάει, δεν είναι στο χέρι του, θέλει δεν θέλει θα έρθει το μωράκι!

Εμείς πάμε μάλλον για σπερματέγχυση πάλι τον Σεπτέμβριο (η τελευταία μας). Μέχρι τότε, ησυχία τάξη και ασφάλεια τον Αύγουστο, μαζί με κανένα κοκτέιλ τώρα που μπορούμε ακόμα.

Κριμα κοριτσακι μου!!!Ποιον να πρωτοπαρηγορησουμε?Μας εχει φαει η σφαλιαρα συννεφο αυτο το μηνα...Κι εμεις αν αυριο οριστικοποιηθει πως αποτυχαμε παμε για Σεπτεμβριο.Θελω σφηνακια και μπανακια να χαλαρωσω!Καλη δυναμη σε ολες και καλα αποτελεσματα στις υπολοιπες.Μονο θετικα σας παρακαλω πολυ!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τα έζησα λίγες ημέρες πιο πριν. Και εμείς πάμε για την τελευταία τον Σεπτέμβρη. Και ο γιατρός μου είναι αυτής της άποψης. Που ξέρεις μπορεί τον Αύγουστο που θα ξεχαστούμε, που λέει ο λόγος;), να μας έρθει φυσιολογικά το μπεμπε.

Θα πιεις και τα ποτακια σου θα χαλαρωσεις και τυφλα να εχουν τα φαρμακα να δεις τι μωρακλα θα πιασεις!Να σκεφτομαστε θετικα και θα ερθουν και τα θετικα αποτελεσματα καποια στιγμη!

Θα πιεις και τα ποτακια σου θα χαλαρωσεις και τυφλα να εχουν τα φαρμακα να δεις τι μωρακλα θα πιασεις!Να σκεφτομαστε θετικα και θα ερθουν και τα θετικα αποτελεσματα καποια στιγμη!

Βέβαια τα κοκτεϊλς και τα μοχίτος θα δίνουν και θα πέρνουν.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, καλά αποτελέσματα, γιατί θα βγουν τόσο αργά?

Εγώ τα ίδια, σήμερα το πρωί ξύπνησα από πόνους περιόδου και ακόμα πονάω. Προς το παρόν όμως δεν έχω τίποτα, απλά συνεχίζω να περιμένω. Σήμερα 1η μέρα καθυστέρησης.

Και ούτε να έχεις για 9 μήνες γλυκιά μου!!!!!!

κορίτσια εγώ πονάω πάρα πολύ σπόνδυλο και κάτω χαμηλά..πάρα πολύ...:( :(

Νεραιδάκι μην σε αγχώνει ο πόνος........μπορεί να είναι και για καλό:D:D:D μην ξεχνάς και εσύ και η Μαρία ότι τα συμπτώματα είναι ίδια με της περιόδου.....υπομονή και χαμόγελα :D:D όχι :(:(:(

κοριτσια μου ''ρθε πρωι-πρωι!εχω νευρα πολλα-εχω κουραστει κοριτσια σας μιλαω ειλικρινα!εχω κουραστει!

Λυπάμαι πολύ,αλλά πιο πολύ που σε έχει ρίξει ψυχολογικά!!!εύχομαι το πείσμα σου να είναι πιο δυνατό από την ψυχολογική σου κούραση και να είσαι σίγουρη πως κάποια στιγμή θα έρθει το μώράκι σου;)

καλησπέρα κορίτσια, janneta μου λυπάμαι, όλες σε νοιώθουμε γιατί το έχουμε περάσει, κοίτα μπροστά εύχομαι την επόμενη φορά ένα τεράστιο +:-)

καλή επιτυχία στα υπόλοιπα κορίτσια,

είμαι και γω στην αναμονή, υποτίθεται ότι περιμένω από την Δευτέρα, συνήθως μετά από 29 μέρες αδιαθετώ, έχω όλα τα συμπτώματα και περιμένω καρτερικά...

εύχομαι catherinec να έχεις μια τεράστια χοριακή,

Ευαγγελία μου αύριο και σε σένα μια τεράστια χοριακή :-)

Βασουλίνι μου εύχομαι να έχει χάσει τον δρόμο της για 9 μήνες και να μας δώσεις χαρά που τόσο την έχουμε ανάγκη!!!!!

Υπομονή και επιμονή!!!!!!! που ξέρεις μπορεί να έρθει και τον Αύγουστο.....βοηθάνε τα κοκτέιλ να ξέρεις:D:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχαριστω πολυ Νεραιδακι μου μονο ενα θαυμα θα με σωσει!

Αααααααααα!!!!! μην μου πτοείσαι μπορεί να είναι χαμηλή ακόμα η χοριακή σου και να μην την ανιχνεύει το τέστ που έκανες..........άσε να γελασει και λίγο το χειλάκι μας:tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια σας υπερευχαριστω μια ,μια ξεχωριστα για την συμπαρασταση σας!ευχομαι ολες να εχετε μωρακια στις κοιλιτσες.να ειστε καλα και χαιρομαι πολυ που σας βρηκα!και μην ξεχνατε ''η ισχυς εν τη ενωσει''.εδω θα μοιραζομαστε ,εμπειριες συμβουλες γιατρων και γιατι οχι και γιατροσοφια και που θα παει θα ερθει.καληνυχτω και παλι ευχαριστω πολυ.παντως,ειμαστε καταπληκτικες (να τονωθει και λιγο η αυτοπεποιηθηση μας),αλλα και γιατι παρατηρω οτι υπαρχει μεγαλη κατανοηση και αλληλοβοηθεια απο ολες μας!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

άναψα για όλες μας ένα κεράκι στην Αγία Παρασκευή..Μακάρι να μας βοηθήσει να γίνουμε μανούλες!!

όλες πιάνουμε πάτο συχνά πυκνά..ευτυχώς είμαστε εδώ και τα λέμε και ξεσπάμε λίγο..

μακάρι να ήταν εύκολο και για μας..

''Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου''

Να 'σαι καλά κορίτσι μου που μας σκέφτηκες. Μακάρι να είναι κοντά η στιγμή που θα γίνουμε μανούλες. Είσαι καλύτερα?

Σε καταλαβαινουμε απολυτα...Αυριο ειναι σειρα μου να εχω νευρα...Το νιωθω πως δεν τα καταφεραμε και αυριο δυστυχως θα επιβεβαιωθω...Καλη δυναμη και καλη επιτυχια στην επομενη προσπαθεια!

Αυτά τα αρνητικά τεστ τα έχω σιχαθεί. Ας ελπίσουμε ότι ήταν λάθος και αύριο θα μας πεις ευχάριστα!

καλή χοριακή να έχουμε!! μακάρι!!αλλά και για μένα χλομό το κόβω!! γιατί μου ξεκίνησαν πονάκια περιόδου... να κάνω ένα τέστ;;;;;όχι ε;;;

Καλή επιτυχία για αύριο μαράκι. Εσύ κρατήθηκες και δεν έκανες τεστ? Ενημέρωσέ μας!

Ετσι ακριβώς, εμείς μπορεί να αργήσουμε λίγο αλλά θα γίνουμε μανούλες, ας ελπίσουμε σύντομα. Υπομονή και επιμονή.

Και ούτε να έχεις για 9 μήνες γλυκιά μου!!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Εγώ έχω ακόμα ενοχλήσεις, αποφάσισα ότι αν δεν μου έρθει και αύριο το πρωι θα ξανακάνω τεστ και ανάλογα με την ψυχολογία μου, μπορεί να πάω για χοριακή. Δεν πιστεύω ότι τα γράφω αυτά εγώ. Θα τα πούμε αύριο, πρωί πρωί...

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...