Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ευχαριστω πολυ mina-ni!!

Τα φαρμακα που μου ειπε η γιατρος ειναι: fostimon, merional, superfact και utrogestan.. Τα πρωτα 3 τα ξερετε;

Δεν μου ειπε ακομα ποσες μερες θα κανω ενεσουλες..

Θα μιλησω μαζι της την πρωτη μερα που αδιαθετησω..

Εγω προσωπικα πρωτη φορα τα ακουω...Εγω ειχα κανει μονο puregon και μετα ειχα παρει τα utrogestan.Στην επομενη ειχε πει πως θα μου εδινε συν daronda για να αποφυγουμε την υπερδιεγερση αλλα απο την αλλη ειναι και θεμα γιατρου.Αυτα που μας δινει προφανως ανταποκρινονται στις δικες μας αναγκες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω προσωπικα πρωτη φορα τα ακουω...Εγω ειχα κανει μονο puregon και μετα ειχα παρει τα utrogestan.Στην επομενη ειχε πει πως θα μου εδινε συν daronda για να αποφυγουμε την υπερδιεγερση αλλα απο την αλλη ειναι και θεμα γιατρου.Αυτα που μας δινει προφανως ανταποκρινονται στις δικες μας αναγκες!

ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!

Δεν ξερω και εγω καθολου τι κανει το καθενα...

Απο εβδομαδα θα μαθω!!!

Σιγουρα αναλογα με τον καθε οργανισμο υπαρχει και η καταλληλη αγωγη!!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Απο εβδομαδα θα μαθω!!!

Ο,τι αποριες εχεις να τις συζητας με τον-την γιατρο σου!Ειναι πολυ σημαντικο!

ευχαριστω πολυ mina-ni!!

Τα φαρμακα που μου ειπε η γιατρος ειναι: fostimon, merional, superfact και utrogestan.. Τα πρωτα 3 τα ξερετε;

δεν τα γνωρίζω ούτε και εγώ αλλα όπω ειπαι κα η ευαγγελια ο γιατρος ξέρει!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

ευχαριστω πολυ mina-ni!!

charma μου από που είσαι κορίτσι μου, και σε ποιό γιατρό πας??

τα ίδια πήρα και εγώ από το νοσοκομείο κύπρου..

αλλά ακόμα δεν τα έχω δοκιμάσει...

τα έχω για την εξωσωματική...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλησπερα ζουζουνες! Τι μου κανετε βλεπω καινουριο προσωπο στην παρεα να το καλωσορισω και εγω Charma μου μετα τις ταλαιπωριες που περασες ευχομαι με αυτην την σπερμ/ση να αποκτησεις ενα μωρακι χαρμα οφθαλμων!

Κατερινα πολυ γελασα με το καλαμποκι φαντασου να παρουμε τωρα που το ειπες ολες μπροκολο τι εχει να γινει στο σπιτι της καθεμιας μας και μονο που το σκεφτομαι γελαω!!!!:lol:

Ο,τι αποριες εχεις να τις συζητας με τον-την γιατρο σου!Ειναι πολυ σημαντικο!

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ εαν δεν κάνω λάθος και εσύ έκανες υστεροσπόπηση πρόσφατα????πόσο σου κόστησε εαν επιτρέπεται?????

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ εαν δεν κάνω λάθος και εσύ έκανες υστεροσπόπηση πρόσφατα????πόσο σου κόστησε εαν επιτρέπεται?????

Tον Νοεμβριο την εκανα στην Βιοκλινικη μεσω εοπυυ.100 πηρε η κλινικη 200 ο αναισθησιολογος και 350 ο γιατρος.

Tον Νοεμβριο την εκανα στην Βιοκλινικη μεσω εοπυυ.100 πηρε η κλινικη 200 ο αναισθησιολογος και 350 ο γιατρος.

Α μαλιστα πιο οικονομίκα τα δικά σου σε σχεση με την georgat που μου ειπαι!!!

δεν εχω ρωτησει τον γιατρό μου γι'αυτο κάνω ερευνα να δω τη τιμές παιζουνε,γιατί όπως παέι μάλλον θα την κάνω δεν την γλυτώνω........

δυστυχώς!!!!!

Διαφημίσεις

δεν εχω ρωτησει τον γιατρό μου γι'αυτο κάνω ερευνα να δω τη τιμές παιζουνε,γιατί όπως παέι μάλλον θα την κάνω δεν την γλυτώνω........

δυστυχώς!!!!!

Δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσαι σαν διαδικασια εννοω...Μετα θα χρειαστεις λιγη ξεκουραση και οι τιμες παιζουν απο πολη σε πολη και απο γιατρο σε γιατρο!Καλα αποτελεσματα ευχομαι να εχεις!

Καλημέρα κορίτσια!

Georgkat μου δύσκολη μέρα είχες χθες, ελπίζω σήμερα να έχεις μια ωραία μέρα!!! Πως πήγε το ραντεβού με την κομμώτρια? ωραία τα μαλάκια σου?

maria v μου η χθεσινη ηταν σκετη κολαση...ευτυχως καταφερα και κοιμηθηκα νωρις και σημερα ξυπνησα νωρις γεματη ενεργεια....σημερα προς το παρον ολα πανε καλα....τα μαλλακια μου καλα ειναι, δεν εκανα κατι φοβερο, απλα εχουν μακρυνει παρα πολυ και τα εκοψα λιγο για να καθαρισουν λιγο απο την ψαλιδα της πρεσσουλας γιατι τον μαιο στον γαμο μακρυα θα τα εχω...αν και ψηνομαι και για ενα καρεδακι...απλα μας περιοριζει αρκετα σε θεμα χτενισματος... κατα τα αλλα κοντευαν να φτασουν στην μεση μου και δεν μπορουσα να τα βολευω... συζητησαμε λιγο και για το χτενισμα του γαμου, εγω λεω να εχουν μπουκλιτσες εκεινη λεει να δοκιμασουμε και ισιο μαλλι με διαφορα σκατολοιδια πανω...θα δουμε...μου εκανε χτες μετα το κουρεμα εναν φιογκο με τα μαλλια μου που ηταν παρα πολυ εντυπωσιακος...ειναι ευτυχως φιλη μου οποτε ξερει και το μαλλι μου και τις παρεξενιες μου, ειναι και καλλιτεχνης στα μαλλια οποτε θα δοκιμασουμε αρκετες φορες το κεφαλι.... ψιλοτσακωθηκαμε γιατι λογω φιλιας δεν θελει να μου παρει καθολου λεφτα και δεν ξερω τί να κανω...μου ειπε να πηγαινω μια φορα την εβδομαδα να κανουμε κι ενα διαφορετικο χτενισμα και μεχρι το μαιο θα εχω κανει 16 διαφορετικα!! οτι του φανει του λωλοστεφανη...εκεινη εχει ρεπο οποτε θα πινουμε καφε θα χτενιζομαστε κιολας...

κατερινακι σε οριζω τον ομοιοπαθητικο του καφέ μας!!!!!

σισσακι μου ανετα....δεν θα σας παιρνω και χρηματα για επισκεψη...ειμαι υπερανω εγω... αυριο θα μιλησω με την ομοιοπαθητικο μου γιατι ειναι οι μερες μας για το ιστορικο μας, παρολο που εχω σταματησει τα χαπια της ομοιοπαθητικης εδω και μηνες μου παιρνει ενα ιστορικο ανα διμηνο για να δουμε τις διαφορες, οποτε οποια καινουργια πληροφορια τσιμπησω θα σας την μεταδωσω ως φωτεινος παντογνωστης

Κοριτσαρες μου καλημερα!

Georgkat εισαι και μια business woman οποτε αυτα ειναι στο προγραμμα...Εγω ναι μεν δυναμωσα λιγο αλλα ο πονοκεφαλος και το συναχι μου εχουν γινει κολιτσιδες...Πες μας πως γινανε τα μαλλακια σου!

ευαγγελια μου κανε λιγη υπομονη και θα περασει χωρις παρατραγουδα!!! εδω στην αθηνα οποιον ξερω με την κωλοιωση αυτη, καταληγει στο νοσοκομειο!! τι στο καλο ειναι αυτο το πραγμα πια!!!!1

ευχαριστω πολυ mina-ni!!

Απο εβδομαδα θα μαθω!!!

charma ο καθε γιατρος ακολουθει ενα πρωτοκολλο...outrogestan ειναι η προγεστερονη..οσο για τα αλλα δεν τα γνωριζω ουτε εγω, εγω εκανα ενεσουλες altermon 2-4-6 μερα του κυκλου μου...περα απο αυτο ομως, να ρωτησεις τον γιατρο σου τί ειναι το καθε φαρμακο για να ξερεις κι εσυ πως να κινηθεις..πχ αν καποιο φαρμακο περιεχει κορτιζονη να ξερεις οτι πρεπει να μειωσεις το αλατι..επισης για τα outrogestan δεν πρεπει να τρωμε αλατι....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλησπερα ζουζουνες! Τι μου κανετε βλεπω καινουριο προσωπο στην παρεα να το καλωσορισω και εγω Charma μου μετα τις ταλαιπωριες που περασες ευχομαι με αυτην την σπερμ/ση να αποκτησεις ενα μωρακι χαρμα οφθαλμων!

Κατερινα πολυ γελασα με το καλαμποκι φαντασου να παρουμε τωρα που το ειπες ολες μπροκολο τι εχει να γινει στο σπιτι της καθεμιας μας και μονο που το σκεφτομαι γελαω!!!!:lol:

δυστυχώς!!!!!

μινα νι...δεν εχουν καμμια σχεση οι τιμες των γιατρων ειτε για επεμβασεις ειτε για διαγνωστικες εξετασεις ειτε για τοκετους της θεσσαλονικης με της αθηνας.. στην αθηνα μεσος ορος κοστους υστεροσκοπησης ειναι 1200-1600. Η ολγα εδωσε 3,000 ευρω! Μιλάω παντα για τα ιδιωτικα μαιευτηρια...Για τα δημοσια ειναι διαφορετικές οι τιμές...οτι πληρωνεις παιρνεις....

Και κατα την γνωμη μου θα πρεπει να εισαι "χαρουμενη" που θα την κανεις διοτι ειναι μια εξεταση που σου δειχνει τα παντα..και αυτα που φαινονται αλλα και αυτα που δεν φαινονται...μακαρι να την εκαναν ολες οι γυναικες μολις αποφασιζαν να μεινουν εγκυες...εγω αν δεν την ειχα κανει δεν θα ειχα βρει τον κωλοπολυποδα που ηταν κρυμμενος εκει μεσα...και ουτε καταλαβα τιποτα, μπηκα, βγηκα και το βραδυ ηθελα να παω για χορο αν θυμασαι..ουτε πονος ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ! ασε που υστερα απο την υστεροσκοπηση, οταν μου ηρθε περιοδος, ηταν η πρωτη φορα στην ζωη μου υστερα απο 22 χρονια που μου εχει ερθει περιοδος, που δεν χρειαστηκε να παρω ουτε ντεπον! Ουτε που την καταλαβα την ρημαδα...πραγματικά ειναι απο τις εξετασεις που λες "μακαρι να μου βρουν κατι"... να επιδιωξεις να την κανεις!

μαριεττα αν αρχισουν ολες με τα μπροκολα, θα βρωμαει ο τοπος...μηνυσεις απο το κρατος οπως με την μυρωδια των τζακιων....θα φορολογησουν το μπροκολο!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε?Απο νωρις βλεπω σημερα πιασατε το μπιρι μπιρι!!!

Κατερινιω αμα δεν θελει να παρει λεφτα, μην σκας!!θα ειναι το δωρο της για σενα!!!

Περιττο να σας πω οτι απο χθες το καλαμποκι το ξεσκισα!δεν το τρωω γιατι μου προσφερει κατι, αλλα γιατι πεθαινω για καλαμποκι. Να δειτε που στην προηγουμενη ζωη ημουν σιγουρα κοτα!!!

Μαρια v δεν λες που βρηκες ακρη και τωρα θα καλυτερεψεις????αντε ευτυχως και ολα θα πανε καλα!!τα διδυμακια σου τι κανουν??????

Νεραιδουλα τα σαλια μας τρεχουν καθε φορα!!!!!δινε συνταγες!!!!

Μαριεττακι θελω να σου πω οτι και το πιτογυρο κανει πολυ καλο!!πλουσιο σε βιταμινες και ιχνοστοιχεια!!!με μπολικο ω-3.ξεκινηστε ολες!!

Πατριωτακι κου κου!!!!!

Τινα πως κανεις ετσι για 4 κιλα????4 εβαλα μονο στις γιορτες!!!μπαλονι!!!και το θεατρο του παραλογου να με ρωτουν ολοι αν ειμαι γκαστρωμενη, συνεχιζεται..............

Σισσακι αφου το εχεις με την μαγειρικη, εισαι σε καλο δρομο!!!τα αλλα δεν εχουν σημασια!

ρε κοριτσια που ειναι το Αστερι και η Γεωργια???εχει καμια νεα τους?

φιλια πολλα και σε ολες!!!μην ξεχνιομαστε!!!Παντως κοριτσια να σας πω την αμαρτια μου τα χαπια για την προλακτινη λεω να τα ξεκινησω αφου μου ερθει περιοδος, γιατι η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια!!!!το ελεγα και στον αντρα μου και με κοροιδευε!δεν υπαρχει περιπτωση αλλα λεμε τωρα.........

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...