Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημερα νεραιδούλα μου, μάλλον πρεπει να ακολουθώ το δικό σου μενού για να μην γίνω βοδάκι, 4 κιλά εχω βάλει ηδη....εσυ πώς παει με τη διαιτα? είδες αποτέλεσμα?

καλημέρα τίνα μου, δεν πολυκάνω δίαιτα...είμαι σταθερή..έχασα 5 κιλά..έχω ακόμη πολλά...σιγά σιγά θα ξαναμπω στο ρυθμό της δίαιτας!!!

να προσέχεις τώρα να τρως υγιεινά

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σισσάκι, ειναι όμορφα κιλά συμφωνω αλλά ο γιατρός με μάλωσε...εχει δίκιο η νεραιδούλα πρέπει να τρώω υγιεινα, εγώ το έριξα στα γλυκά...

εσύ γιατί να αρχίσεις διατροφή είσαι πολύ αδυνατούλα αν θυμάμαι καλά.....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα σισσάκι, ειναι όμορφα κιλά συμφωνω αλλά ο γιατρός με μάλωσε...εχει δίκιο η νεραιδούλα πρέπει να τρώω υγιεινα, εγώ το έριξα στα γλυκά...

εσύ γιατί να αρχίσεις διατροφή είσαι πολύ αδυνατούλα αν θυμάμαι καλά.....

Για αποτοξινωση..έφαγα πολυ τις γιορτές τινα μου!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

41. prayer -->28/12

42. astage--> 18/01

Ποσοστό: 7/40

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. Λια33
  11. alexouli
  12. s_maria
  13. natasoula81
  14. lolita 78
  15. mar1981
  16. mina-ni
  17. Stardustmg
  18. sissy

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Charma καλώς ήρθες στην παρέα μας. Τα κορίτσια σου εξήγησαν την διαδικασία που ειναι πολυ απλή και ανώδυνη. Τα ποσοστά επιτυχίας ειναι πολυ μικρά αλλα δεν παύουν να υπαρχουν. Σου εύχομαι καλη επιτυχία.

Οσο για το καλαμπόκι που αρχισατε να τρώτε ολες.... Η Ευαγγελία τρώει τόσο πολυ γιατι πήγε στον ομοιοπαθητικο ο οποίος ύστερα απο εξέταση ιδιοσυγκρασιας και συγκεκριμένα ομοιοπαθητικα φάρμακα συνδιαστικα με τροφές της έδωσε το καλαμπόκι. Πέρα απο τις βιταμίνες του έχει και πολλές θερμίδες και φουσκώνει κιόλας. Δεν υπαρχει πουθενά πως το καλαμπόκι βοηθάει στην γόνιμοτητα. Την Ευαγγελία θα την βοηθήσει παράλληλα με τα ομοιοπαθητικα. Εμένα για παράδειγμα μου ειχε δώσει μπροκολο η ομοιοπαθητικος για την αιματωση της μήτρας. Ειναι στον καθέναν διαφορετικό. Επίσης δίνουν στην ομοιοπαθητικη και βατομουρα επειδη ειναι αντιοξειδωτικά τα οποία ομως εχουν μια αντιοξειδωτικη ουσία η οποία ειναι ιδια με ουσία των αντισυλληπτικων!! Τα βατομουρα τα δίνουν επίσης και για την ενδομητριωση στην ομοιοπαθητικη. Οπότε μην τρελλαινεστε και κακαριζετε ολες μαζι!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλοσώρισες χάρμα!!!εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!πες μας λίγα λόγια για σένα!!!ποιο είναι το θεματάκι σας??

Καλημερα κοριτσια!

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

Τιγκερμπελ μου εχω περασει 2 εξωμητρια με αφαιρεση δεξιας σαλπιγγας, τα οποια μαλλον οφειλονταν σε διαφραγμα μητρας το οποιο αφαιρεθηκε λαπαρ/υστερ το καλοκαιρι..

Η αριστερη σαλπιγγα μετα απο σαλπιγγογραφια ειναι διαβατη..

Μου προτεινε η γιατρος μου να προχωρησουμε σε σπερματεγχυνση για να πετυχουμε και την αριστερη πλευρα (ωορηξια-σαλπιγγα)

Ειναι μια λυση και θα ηθελα να την δοκιμασω...

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Πρώτα από όλα να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΥΣΑ ΣΤΑΡ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ,ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ BABY ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!!

Γεια σου Χάρμα.τα κορίτσια σου τα είπαν πολύ καλα και μακάρι να είναι η τυχερή σου προσπάθεια γιατί πολύ ταλαιπωρία πέρασες κι εσύ...

Κατερινακι thanks!!!

Μαζοχα μου ηρέμησε γιατί εκτός από την προλακτίνη θα ανεβάσεις και πίεση τρελιαρα μου...

Σισσακι και Τινακι τα φιλία μου!!!

Φιλάκια σε όλες τις εγκυουλες μας και σε όλα τα κοριτσάκια του καφέ μας...

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Λια μου πολύχρονη για χθες και σύντομα με φουσκωμένη κοιλίτσα και του χρόνου τέτοια μέρα να έχεις αγκαλιά το/α μωράκια σου!!! Με τόσες ευχές δεν μπορεί, θα πετύχει φέτος!!! Σου το εύχομαι ολόψυχα, όπως και υγεία πάνω απ' όλα, να είσαι καλά κορίτσι μου!!!

Evangeliapan μου τι κάνεις?? Πως πάει με το καλαμπόκι, εγώ έχω βάλει στην κατάψυξη από το καλοκαίρι και από εκεί κλωσούσα! Πήρα χθες τον ομοιοπαθητικό μου και με μεγάλη μου έκπληξη τον βρήκα!! Το καθυστέρησαν για Ελβετία, και είναι ακόμα εδώ, μου είπε να πάρω ένα και μόνο χάπι και τίποτε άλλο, μου είπε όχι κανέλα, μέντα και τα γνωστά κ η αλήθεια είναι ότι είμαι καλύτερα.

tinkerbell!24 τι ωραία που μας ανακοινώνεις το μενού κάθε μέρα!! Εγώ λόγω υπερδιέγερσης πρέπει να συνεχίσω να τρώω αυγά, τα οποία τα έχω σιχαθεί και δεν θέλω να τα βλέπω και έχω να φάω 2 εβδομάδες, γι' αυτό είπα να κάνω μια ομελέτα με λουκάνικα και πατάτες, μπας και τα φάω, γιατί βραστό αυγό δεν θέλω να ξαναδώ. Έτρωγα 2 την ημέρα για μια εβδομάδα, βέβαια έτσι ξεπρήστηκα, αλλά δεν μπορώ άλλο!! Αντε είπα πάλι τον πόνο μου!! Αααα και χθες με τις πατάτες στο τζάκι πάλι μου άνοιξες την όρεξη, μου αρέσουν πολύ αλλά εμείς φέτος επειδή έχουμε την σόμπα δεν το ανάβουμε και μου έλειψαν!!

Sissy2012 καλό διάβασμα κορίτσι, ξεκουράσου και χαλάρωσε και τον άλλο μήνα προχωράς!

lolita78 μου σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι, τι ωραία που περάσατε με τα ανίψια, τι τρελή αγάπη σου βγάζουν, εγώ μια έχω και την λατρεύω.

μαρια ν τι σου ειπε πνευμονολογος?μην το αφηνεις ετσι,γκουχου-γκουχου συνεχεια ,δεν ξερεις καμια φορα.δε θελω να σε αγχωσω!

janneta πήγα στον πνευμονολόγο μου είπε ότι είναι ίωση και θα κάνει τον κύκλο της, αλλά επιδεινώνεται από αλλεργικά αίτια, το αερόθερμο, την στάχτη από την σόμπα και την υγρασία στην κρεβατοκάμαρα, οπότε προσπαθώ λίγο να βελτιώσω αυτές τις συνθήκες μέσα στο σπίτι και από εκεί και πέρα, με την άδεια του γιατρού μου είπε να πάρω aerolin σπρέυ και sinecod σιρόπι. Μέσα όμως στις οδηγίες έλεγε να αποφεύγεται το α τρίμηνο κύησης και έτσι φοβήθηκα και δεν τα πήρα και ευτυχώς βρήκα μετά τον ομοιοπαθητικό μου. Εσύ τι κάνεις? Συνεχίζει το κρύο?

Εγω κοριτσια μολις πηρα τισ εξετασεις,ανεβασμενη ακομα πιο πολυ η προλακτινη και λογικα ηρθε η ωρα να χαπακωθω.

Με την προλακτίνη έχει πρόβλημα και η αδερφή μου, το βρήκαμε τον Ιούνιο, αλλά πολύ πιο σοβαρό από το δικό σου και της είπαν ότι πολύ δύσκολα θα μείνει έγκυος μέχρι να το ρυθμίσουν και ότι είναι τυχερή που το βρήκαν γιατί άλλες κοπέλες έχουν και δεν το ξέρουν και ή δεν συλλαμβάνουν ή αποβάλλουν και με το που άρχισε τα χάπια έμεινε έγκυος τον Σεπτέμβρη, 6 χρόνια προσπαθούσαν και μόλις το ρύθμισε έπιασε!!! Αρα να νιώθεις τυχερή που το εντοπίσατε, γιατί με τα χαπάκια θα το ρυθμίσεις και θα φουσκώσει η κοιλίτσα!!

mar1981 σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου κορίτσι και σου εύχομαι περαστικά και γρήγορα εγκυούλα!!!

Georgkat μου δύσκολη μέρα είχες χθες, ελπίζω σήμερα να έχεις μια ωραία μέρα!!! Πως πήγε το ραντεβού με την κομμώτρια? ωραία τα μαλάκια σου?

charma καλώς ήρθες στην παρέα μας και μην αγχώνεσαι καθόλου για την διαδικασία, όλα θα πάνε καλά, τράβηξες και εσύ τα δικά σου, απ' ότι διάβασα, πρέπει σιγά σιγά να προχωράμε για να μην μένουμε στάσιμοι. Σου εύχομαι να πετύχει με την πρώτη!!

tina32 μου 4 κιλά είναι πολλά? Στους 2 πρώτους μήνες έβαλες ή έχασες? Εγώ δεν έχω ζυγαριά στο σπίτι αλλά σίγουρα έχω χάσει, δεν έχω αναγούλες, εμετούς και τέτοια, αλλά τρώω με το ζόρι ένα γεύμα την ημέρα και εκείνο όχι ολόκληρο και κανένα φρούτο μετά. Το καλό είναι ότι ποτέ δεν μου άρεσαν τα γλυκά και τώρα δεν θέλω ούτε μέσα από βιτρίνα να τα δω.

astage πως είσαι σήμερα? Ξεκουράστηκες?

Παπάκι και Γεωργία που είστε κορίτσια!!! Μας λείψατε!!!!!

HvAnp3.png

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

42. astage--> 18/01

Ποσοστό: 7/41

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. Λια33
  11. alexouli
  12. s_maria
  13. natasoula81
  14. lolita 78
  15. mar1981
  16. mina-ni
  17. Stardustmg
  18. sissy

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

Ποσοστό: 1/3

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

μαράκι μου χαίρομαι που είσαι καλύτερα και υποχώρησε το πρήξιμο, όσο για τα αυγουλάκια υπομονή θα περάσει και αυτο...αυριο εχεις υπέρηχο εεεε, τέλεια θα δεις τα μωράκια σου!!!!

4 κιλά πήρα απο την αρχή της εγκυμόσυνης δηλ μέσα σε 3 μήνες...οι γιορτές φταίνε πάντα έπαιρνα τα Χριστούγεννα κιλάκια, τώρα θέλει προσοχή οπως λέει και η sissy

κατερινακι σε οριζω τον ομοιοπαθητικο του καφέ μας!!!!!

maria v περιμένουμε αύριο τα ευχάριστα νέα.....τωρα που θα φύγει το πρηξιμο και θα περνάει ο καιρός θα χαίρεσαι την εγκυμοσύνη σου...:D

ασπα φιλιαααα

Βρε κορίτσια το παπακι μας που ειναι; Μου έλειψε...:cry:

Κοριτσαρες μου καλημερα!

Τεταρτη χθες δυσκολη μερα γιαυτο δεν μπηκα το απογευμα και εχασα και το παρτυ γενεθλιων της Απαστραπτουσας χρονια πολλα κοριτσαρα μου να τα χιλιασεις να εισαι παντα ευτυχισμενη και του χρονου με ενα νινι στην αγκαλιισα η στην κοιλιτσα!!!

natasoula το Κατερινακι να ακους.Ειναι γκουρου στην ομοιοπαθητικη κι εγω οταν δεν βρισκω τον γιατρο εκεινη συμβουλευομαι!Παρολα αυτα το καλομποκακι κακο δεν κανει και βιταμινουλες εχει και νοστιμο ειναι!

charma καλως ηρθες και καλη επιτυχια.

maria_v μπραβο κοριτσακι μου αντε να συνελθεις λιγο σε ξεθεωσε ο βηχας και η υπερδιεγερση!Εμενα δεν μου ειχε πει τιποτα για κανελα και χτυπησα ενα ρυζογαλο χθες :roll: .Περαστικα και περιμενουμε νεοτερα απο τον υπερηχο!

Georgkat εισαι και μια business woman οποτε αυτα ειναι στο προγραμμα...Εγω ναι μεν δυναμωσα λιγο αλλα ο πονοκεφαλος και το συναχι μου εχουν γινει κολιτσιδες...Πες μας πως γινανε τα μαλλακια σου!

tinkerbell θα σου στειλω συνταγη της Μπαρμπαριγου με μανιταρια πατατες κρεμυδια και κρασι στο φουρνο.Το εχω καθιερωσει στης νηστειες και ειναι σουπερ!

astage μου ευχομαι να εισαι καλυτερα!

Sissy κι εγω οταν εμεινα ανεργη δεν χορταινα να καθομαι στο σπιτι μου ειχε λειψει παρα πολυ...Μεχρι και πλεξιμο εμαθα :D

janneta,mar1981,lolita,Stardustmg,tina,s_maria σας φιλω γλυκα (απο μακρια ομως για να μην σας κολλησω :tongue:)

georgia επιασες δουλιτσα και μας παραμελεις???

καλημέρα κορίτσια,

ασπα,συλληπητήρια για τη γιαγια σου να είσαι καλά να την θυμάσαι!!!!!

μαρια v πως κρυωσες τόσο πολυ βρε κορίτσι και είσαι και μέσα στο σπίτι με άδεια μάλλον καποιος σου έφερε την ιωση στο σπίτη σου,καλή επιτυχια σήμερα στον υπέρηχο!!!!!

λεια,να τα εκατοστησεις κοριτσάκι μου και του χρόνου να είσαι κάλα και το πολυπόθητο να σου ερθει σύντομα!!!!!

charma καλη επιτυχια να έχεις στην νεα σου προσπάθεια,εγω έχω κάνει 2 σπερ/σεις μα φάρμακα κλομηφενη αλλα απέτυχαν και οι 2 φορές δεν το βαζώ κάτω θα συνεχισω δυναμικά!!!!!

φιλάκια σε ολες!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

ευχαριστω πολυ mina-ni!!

Τα φαρμακα που μου ειπε η γιατρος ειναι: fostimon, merional, superfact και utrogestan.. Τα πρωτα 3 τα ξερετε;

Δεν μου ειπε ακομα ποσες μερες θα κανω ενεσουλες..

Θα μιλησω μαζι της την πρωτη μερα που αδιαθετησω..

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...