Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας!!!!

Εγω θα κανω ενεσουλες απο οτι μου ειπε αλλα ακομα δεν ξερω για ποσες μερες..

Μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Αλλα πως περνανε οι μερες μετα;; 14;; Μια χαρα!!! :)

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις απαντησεις σας!!!!

Εγω θα κανω ενεσουλες απο οτι μου ειπε αλλα ακομα δεν ξερω για ποσες μερες..

Μακαρι να πανε ολα καλα!!!

Αλλα πως περνανε οι μερες μετα;; 14;; Μια χαρα!!! :)

Να κάνεισ πράγματα που σ ευχαριστούν κ θα περάσουν...:D

Ζουζούνια μου ευχαριστώ για τις ευχές σας, τις τούρτες και τα πυροτεχνήματα………..μακάρι να πιάσουν και του χρόνου να γιορτάζουμε τρεις….

Charma εγώ έκανα 2 σπερματεγχύσεις με ενέσεις puregon. Είναι οι ενέσεις τις εξωσωματικής. Ανάλογα με την δόση, κάνεις και αυγά. Το πόσες μέρες και τι δόση, εξαρτάται από την αντίδραση του οργανισμού σου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…….Το χειρότερο είναι οι 2 εβδομάδες αναμονή μέχρι την χοριακή. Αν δεν κάνω λάθος, τα ποσοστά της λίστας μας είναι 7 στις 37. Διορθώστε με αν κάνω λάθος………….

Λίγο άχαρη ημέρα σήμερα……λίγο η ηλικία, λίγο γιατί μαζέψαμε το δέντρο……….άντε και του χρόνου.

Σας αφήνω για σήμερα, γιατί είμαι εξαντλημένη από το ταξίδι και τις δουλειές. Θα σας περιλάβω μία – μία αύριο.

Φιλάκια !!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Ζουζούνια μου ευχαριστώ για τις ευχές σας, τις τούρτες και τα πυροτεχνήματα………..μακάρι να πιάσουν και του χρόνου να γιορτάζουμε τρεις….

Charma εγώ έκανα 2 σπερματεγχύσεις με ενέσεις puregon. Είναι οι ενέσεις τις εξωσωματικής. Ανάλογα με την δόση, κάνεις και αυγά. Το πόσες μέρες και τι δόση, εξαρτάται από την αντίδραση του οργανισμού σου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…….Το χειρότερο είναι οι 2 εβδομάδες αναμονή μέχρι την χοριακή. Αν δεν κάνω λάθος, τα ποσοστά της λίστας μας είναι 7 στις 37. Διορθώστε με αν κάνω λάθος………….

Λίγο άχαρη ημέρα σήμερα……λίγο η ηλικία, λίγο γιατί μαζέψαμε το δέντρο……….άντε και του χρόνου.

Σας αφήνω για σήμερα, γιατί είμαι εξαντλημένη από το ταξίδι και τις δουλειές. Θα σας περιλάβω μία – μία αύριο.

Φιλάκια !!

Ευχαριστω πολυ Λια μου για την απαντηση!!

Χρονια πολλα κιολας!! Πολυχρονη και οτι επιθυμεις!!!

nnHnp2.png

HAoFp3.png

Σισσακι δεν εχω ιδεα αν βοηθαει στην γονιμοτητα αλλα εκτος απο θερμιδες,δε μπορει ολο και κατι καλο θα εχει!!ειναι νοστιμο παναθεμα το!!!

Λια ελα να ξεστολισεις και το δικο μου σε παρακαλω!!!!λεω να το αφησω ολη τη χρονια.Τα καρναβαλια να βαλω σερπατινες,το Πασχα να βαλω πανω αυγα και το καλοκαιρι μπρατσακια μεχρι να ξαναερθουν τα Χριστουγεννα!!

Charma το δυσκολο ειναι αυτες οι 14 μερες!!!εκαλει οσο ψυχραιμη και να εισαι, τα παιζεις!

Σιγουρα αυτες οι 14 μερες θα ειναι ζορικες!! Αλλα που θα παει θα περασουν.. προς το παρων ανυπομονω να περασουν οι μερες για να αδιαθετησω!!!

Γρηγορα θα περασουν και χαμπαρι δεν θα παρεις!καλη επιτυχια και οσο μπορεις ψυχραιμια.χαλλλλλλλλλλαρα.....

Διαφημίσεις

καλημέρα ζουζούνες μου!!!

Λία μου χρονια σου πολλά και του χρονου με ενα ή δύο μωράκια!!!!πρέπει να ήταν πολύ όμορφα στη Θάσο τέτοια εποχή,αν και είμαστε κοντα μόνο καλοκαίρι εχω παει.

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

charma καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια,η διαδικασία δεν ειναι τίποτα οπως σου είπαν και τα κορίτσια,θα κάνεις τις ενεσούλες ανάλογα με τη δόση που θα σου πεί ο γιατρός,θα παρακολουθείς τα ωαριακια σου με υπέρηχο και μολις ειναι ετοιμα θα σου κανει μια ενεση για να σκάσουν και μετα απο 24-48 ωρες τη σπερματέγχυση, ακολουθούν 14 μέρες αγωνίας αλλά θα περασουν...για τις απορίες σου είμαστε εδώ!!

καλημέρα κουκλάρες μου τι μου κάνετε???

καλοσώρισες χάρμα!!!εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!πες μας λίγα λόγια για σένα!!!ποιο είναι το θεματάκι σας??

σήμερα το μενού έχει μπιφτεκάκια!!βραστό καλαμπόκι και σαλατούλα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

νατασούλα μου ωραία η ιδεα σου για το δέντρο, στολισμα ανάλογα με την περίσταση χαχα που το σκέφτηκες βρε τρελλή...το μαζεψα την κυριακη και αδειασε το σπίτι

καλημερα νεραιδούλα μου, μάλλον πρεπει να ακολουθώ το δικό σου μενού για να μην γίνω βοδάκι, 4 κιλά εχω βάλει ηδη....εσυ πώς παει με τη διαιτα? είδες αποτέλεσμα?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...