Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

1008746a1j2faq5tb.gif

Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα!!!

άξιο το προσκύνημα σου!!!!!φιλάκια

όλες μου τις ευχές τις ξέρεις!!!!!!!!!!! <3

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγάπες μου επέστρεψα.

Φύγαμε εχθές το πρωί από Θεσσαλονίκη με -1 και τρελό αέρα, και φτάσαμε Καβάλα μετά από 2 ώρες με πολύ γλυκό καιρό, ήλιο, και θάλασσα λάδι να την πιεις στο κουτάλι. Πολύ ωραίο ταξίδι μέχρι τη Θάσο, το πλοίο άδειο, και το νησί στη κυριολεξία στοιχειωμένο. Μόνο γάτες κυκλοφορούσαν.

Το ξενοδοχείο μόνο δικό μας, βρήκαμε μια ταβέρνα στο Θεολόγο πάνω στο βουνό με τζάκι και απίστευτα κοψίδια, και όταν έδυε ο ήλιος φτάσαμε στο μοναστήρι του Αρχάγγελου.

Είμαστε πολύ γαϊδούρια τελικά………..Πηγαίνουμε κάθε καλοκαίρι στη Θάσο και δεν αξιωθήκαμε ποτέ να μπούμε μέσα.

Τη μια πεινάμε, την άλλη είμαστε με το μαγιό, την παράλλη βαριόμαστε……….

Εεεεε όχι……..αυτή τη φορά, Μεγάλη η Χάρη Του, πήγαμε μόνο για να προσκυνήσουμε.

Σήμερα έχω γενέθλια……….Αιγοκεράκι…….

Γίνομαι 30 χρονών και 48 μηνών……..χαχαχα ……….κάντε πρόσθεση !!

Αρρωστιάρικα ζουζούνια !!!! Οι μισές είστε άρρωστες. Περαστικά σας !

λια χρονια πολλα και συντομα μανα ενος αγγελου ή ταξιαρχη ή μιχάλη ή σταματη...οποιο σου αρεσει παρε!ειδες πηγαινες τοσες φορες αλλα ο 3κατ..τος σας εβαζε σε πειρασμο.τελοσπαντων εγω σε βλεπω συντομα μανουυλα!πολυχρονη!:D:D:D:D:D

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

ωχ!!ευτυχώς όλα διορθώθηκαν!!

είμαι καλύτερα αλλά με αυτη τη παγωνιά δεν ξέρω για πόσο ακόμη...

έκανα σουπα και έφαγα αλλά τώρα πεινάω πάλι..ανάψαμε και το τζάκι να βάλω καμία πατάτα να φάω

ελα ρε πουλακι μου τι περιμενεις με τη σουπα να σε κρατησει χορτατη ,οι βορειοι λαοι την τρωνε πριν το κυριως πιατο..

4TSMp3.png?R0gWxqoz

ελα ρε πουλακι μου τι περιμενεις με τη σουπα να σε κρατησει χορτατη ,οι βορειοι λαοι την τρωνε πριν το κυριως πιατο..

ένα δίκαιο το έχεις..έβαλα τώρα μανιταράκια και πατατούλες στο τζάκι να φάω να χορτάσω...

1533345xcnw09g7xt.gif

ένα δίκαιο το έχεις..έβαλα τώρα μανιταράκια και πατατούλες στο τζάκι να φάω να χορτάσω...

νεραιδουλα επειδη τα μανιταρια που χρησιμοποιω ειναι, παντα ,κονσερβας.αυτα που ψηνεις ειναι φρεσκα ?και τα τρωνε με λαδι και λεμονι?στα μερη μου δεν τα χρησιμοποιουμε καθολου!:|

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

νεραιδουλα επειδη τα μανιταρια που χρησιμοποιω ειναι, παντα ,κονσερβας.αυτα που ψηνεις ειναι φρεσκα ?και τα τρωνε με λαδι και λεμονι?στα μερη μου δεν τα χρησιμοποιουμε καθολου!:|

ναι φρέσκα είναι αυτά που ψήνω τώρα από την αγορά και είναι άσπρα..

τα κάνω στο τζάκι και μετά με λάδι λεμόνι και αλάτι..

τα κάνω όμως και στο τηγάνι με κρασί και κρεμμύδια..

πάει όμως και ο αντρούλης μου και μαζεύει κόκκινα μανιτάρια από τα βουνά τα οποιά είναι τέλεια!!!

τα κάνουμε είτε όπως κάνουμε τα άσπρα είτε τηγανιτά με το αλεύρι..

εγώ δεν χρησιμοποιω ποτέ κονσέρβας..και στα υπόλοιπα φαγητά που βάζω μανιτάρια(πχ μακαρόνια ) πάλι φρέσκα βάζω..τα άσπρα είναι θερμοκηπείου..

1533345xcnw09g7xt.gif

ναι φρέσκα είναι αυτά που ψήνω τώρα από την αγορά και είναι άσπρα..

τα κάνω στο τζάκι και μετά με λάδι λεμόνι και αλάτι..

τα κάνω όμως και στο τηγάνι με κρασί και κρεμμύδια..

πάει όμως και ο αντρούλης μου και μαζεύει κόκκινα μανιτάρια από τα βουνά τα οποιά είναι τέλεια!!!

τα κάνουμε είτε όπως κάνουμε τα άσπρα είτε τηγανιτά με το αλεύρι..

εγώ δεν χρησιμοποιω ποτέ κονσέρβας..και στα υπόλοιπα φαγητά που βάζω μανιτάρια(πχ μακαρόνια ) πάλι φρέσκα βάζω..τα άσπρα είναι θερμοκηπείου..

ειστε καλοι γνωστες του αντικειμενου απο αυτα που μου λες.θα παω σουπερ να παρω και να τα κανω οπως λες.στο βουνο δεν προκειται να παω γιατι μπορει να μαζεψω κανενα δηλ/δες και να χουμε αλλα!σορυ σε ζαλισα,οπως τα παιρνεις απο το σουπερ κατευθειαν τα μαγειρευεις ή θελουν ειδικο καθαρισμα?ή προβρασιμο?ή κατι αλλο?κισιιιζ:):):)

4TSMp3.png?R0gWxqoz

ειστε καλοι γνωστες του αντικειμενου απο αυτα που μου λες.θα παω σουπερ να παρω και να τα κανω οπως λες.στο βουνο δεν προκειται να παω γιατι μπορει να μαζεψω κανενα δηλ/δες και να χουμε αλλα!σορυ σε ζαλισα,οπως τα παιρνεις απο το σουπερ κατευθειαν τα μαγειρευεις ή θελουν ειδικο καθαρισμα?ή προβρασιμο?ή κατι αλλο?κισιιιζ:):):)

στο βουνό για να πας πρέπει να ξέρεις να τα αναγνωρίζεις!!

τα πλένω με νερό και τα τρίβω με τα χέρια καθαρίζουν πολύ καλά..

αν τα πάρεις και δεν τα ψησεις αμέσως να τα βάλεις στο ψυγείο..

και κατευθείαν τα ψήνω..σωστά στα κάρβουνα και τα κόβω ανάλογα με το τι θα κάνω...

1533345xcnw09g7xt.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!σου ευχομαι συντομα να εχεις με τη μια τριδυμα!!!!

Κατερινιω πες μου μη ντρεπεσαι,να ερθω να τους ριξω ενα τρελο μπινελικομα ολους εκει να στανιαρουν;;!!!ειδικοτητα μου μα μαλωνω με ανεγκεφαλους και ανευθυνους!θα ερθω για back up γιατι πιστευω σε σενα και ειμαι σιγουρη οτι τα κατεφερνεις και μονη σου!!!

Μια χαρα μου ανοιξατε την ορεξη για καλαμποκι,πηγα αδειασα το σουπερ μαρκετ και ησυχασα!!!το ΤΣΑΚΙΣΑ!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Καλη Χρονια σε ολες!!

Θα ξεκινησω την πρωτη σπερματεγχυνση σε 10 μερουλες περιπου και ειμαι λιγακι αγχωμενη... Σημερα μου το προτεινε η γιατρος μου,,

Θα βαλω κατι ενεσουλες μου ειπε.. αλλα οδηγιες θα μου δωσει απο εβδομαδα!!

Αν μπορειτε πεστε μου λιγακι για τη διαδικασια γενικα...

Εχει επιτυχια..;

Μακαρι να πανε ολα καλα..

nnHnp2.png

HAoFp3.png

κατερινακι πάρε τη νατασουλα για να τους βρισει...αν κ εσυ είσαι power!!!!!!!!

charma καλη αρχή...εγω έκανα μια σπερματεγχυση σε φυσικο κυκλο( χωρίς φάρμακα) και τον επόμενο μήνα θα κανω με φάρμακα!

Υπάρχουν 2 τρόποι με φάρμακα.ο πρώτος ειναι με κλομιφαινη και ο δεύτερος ειναι με γοναδοτροπινες..ο γιατρος σου θα σου προτείνει!

Σαν διαδικασία δεν ειναι τίποτα..πηγαίνεις ανα 2 μερες κ μετράς τα ωαρια σου και τη μερα που θα σκάσουν κάνετε τη σπερματεγχυση..ειναι σαν τεστ Παπ..κ μετα κάθεσαι ξαπλωμένη για 10 λεπτάκια.. Κ μετα το δύσκολο..14 μερες αναμονή.....

Καλη επιτυχία!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!σου ευχομαι συντομα να εχεις με τη μια τριδυμα!!!!

Κατερινιω πες μου μη ντρεπεσαι,να ερθω να τους ριξω ενα τρελο μπινελικομα ολους εκει να στανιαρουν;;!!!ειδικοτητα μου μα μαλωνω με ανεγκεφαλους και ανευθυνους!θα ερθω για back up γιατι πιστευω σε σενα και ειμαι σιγουρη οτι τα κατεφερνεις και μονη σου!!!

Μια χαρα μου ανοιξατε την ορεξη για καλαμποκι,πηγα αδειασα το σουπερ μαρκετ και ησυχασα!!!το ΤΣΑΚΙΣΑ!!!

Καλε τι έχετε πάθει ολες με τα καλαμπόκια;;;;;;;;

Γεια σας κοριτσια!!!

Καλη Χρονια σε ολες!!

Θα ξεκινησω την πρωτη σπερματεγχυνση σε 10 μερουλες περιπου και ειμαι λιγακι αγχωμενη... Σημερα μου το προτεινε η γιατρος μου,,

Θα βαλω κατι ενεσουλες μου ειπε.. αλλα οδηγιες θα μου δωσει απο εβδομαδα!!

Αν μπορειτε πεστε μου λιγακι για τη διαδικασια γενικα...

Εχει επιτυχια..;

Μακαρι να πανε ολα καλα..

Καλως το κοριτσι!Χρονια πολλα και καλη χρονια.μην αγχωνεσαι τιποτα δεν ειναι.να σου πω την αληθεια δεν ξερω τιποτα οσον αφορα τις ενεσεις γιατι εγω εκανα σε φυσικο κυκλο.δεν πηρα τιποτα, το μονο που καναμε ηταν να παρακολουθουμε την ποτε θα εχω ωορρηξια γιατι εχω σχετικα σταθερο κυκλο και πηγα την καταλληλη μερα.Βεβαια δεν πετυχε σε μας αλλα υπαρχουν κοριτσια που τα καταφερανε.

Παντως σαν διαδικασια ειναι πολυ απλη.δεν ποναει.με ενα καθετηρακι σου τοποθετει το σπερμα στη μητρα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...