Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Janneta μου το στηθος πρηζεται και ποναει πολυ πριν την περιοδο.απλα το πηραμε γραμμη επειδη τον προηγουμενο μηνα εβγαζα περισσοτερο υγρο απ΄οτι επρεπε.

Την εκανα δυο φορες την εξεταση και παραμενει ανεβασμενη.

Τρελοκομειο Μαριεττακι μου!!!που εισαι;;;μου ελειψες!!τωρα χαλαρα θα τα λεμε πιο συχνα αφου τελειωσες με τα τρεξιματα σου!!εχω ριξει μπινελικι στην προλακτινη....!!!!!π...τανα την ανεβαζω, καριολα την κατεβαζω!!!αλλα εκει αυτη, το χαβα της!!θα βρει ομως τον δασκαλο της.δεν αγχωνομαι.πλησιαζει η ωρα της...

Επέστρεψε η νατασσα που όλοι αγαπήσαμε!!! Χωσε κοριτσαρα μου μπινελικομα στην προλακτινη!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επέστρεψε η νατασσα που όλοι αγαπήσαμε!!! Χωσε κοριτσαρα μου μπινελικομα στην προλακτινη!!!

Θα την στρωσω εγω την μαλακισμενη που με καθυστερει απο τα ονειρα μου!!!θα φαει κατι χαπακια που θα της ερθουν τα πανω κατω!!!

Με χαπακωσε ο γιατρος και μου εθεσε ξεκαθαρα σπερματεγχυση γιοκ και αυτο το μηνα!δεν πειραζει μολις στρωσει ο οργανισμος θα τις φαει μαζεμενες τις σπερματεγχυσεις!!ασε που τον αφησα παλι μαλακα τον ανθρωπο Κατερινιω.

Ενω το στηθος επρεπε να ειναι πρησμενο και λογω προλακτινης και λογω αναμονης περιοδου,τιποτα αυτο.απαθεια!!

Θα σκισει τα πτυχια του λεμε ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ!

εσυ τι κανεις;;θελεις να ριξω και κανενα μπινελικι εκ μερους σου καπου;

καλημέρα κορίτσια!!!!

τι μου κάνετε??

έχω και εγώ εργασία κυριακή παραδίδω:(

δεν έχω κάνει σχεδόν τίποτα:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

όλες στο διαβασμα βλέπω να το ρίχνετε...

sissy μου ευκαιρία τώρα που κάθεσαι να τα περάσεις τα μαθήματα,δεν ψάχνεις για νέα δουλίτσα?

νατασούλα δεν σε φοβάμαι εσένα,θα την κατεβάσεις την άτιμη...

νεραιδούλα μου γιατί δεν έκανες τίποτα για την εργασία? σου πήραν οι γιορτές τα μυαλά???? στρωθείτε ολες να τελειωνετε, θα ερθουν τα μωράκια και δεν θα προλαβαίνετε

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τινα μου ο άντρας μου δεν ήθελα κ πολυ που δούλευα γιατι σχολαγα αργα( 10 η 11) οπότε προς το παρόν δεν θα ψάξω...

Εσυ κοριτσάκι ποτε θα σταματήσεις;

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσούδες τι μου κανετε? εγω ετοιμαζω το φαγητο μπριαμ με λουκανικο στο φουρνο γιαμ γιαμ! Τινκερ σε καταλαβαινω γιατι και εγω τελευταια στιγμη ετρεχα και δεν εφτανα, εγω βεβαια δεν δικαιολογουμαι γιατι δεν δουλευω οποτε καλα να παθω!

Σισσυ και εγω οταν γνωρισα τον αντρα μου δουλευα σε βιντεο κλαμπ πολλα χρονια, για μενα ηταν η καλυτερη δουλεια του κοσμου δεν θα την αλλαζα με τιποτα αλλα τα ωραρια ηταν αστα να πανε και βλεπομασταν πολυ λιγο παρολο που μεναμε στο ιδιο σπιτι γι'αυτο και επιασα δουλεια σε εταιρεια μεχρι που εκλεισε και τωρα καθομαι, γι'άυτο απολαυσε το οσο μπορεις.

Καλησπέρα κοριτσούδες τι μου κανετε? εγω ετοιμαζω το φαγητο μπριαμ με λουκανικο στο φουρνο γιαμ γιαμ! Τινκερ σε καταλαβαινω γιατι και εγω τελευταια στιγμη ετρεχα και δεν εφτανα, εγω βεβαια δεν δικαιολογουμαι γιατι δεν δουλευω οποτε καλα να παθω!

Σισσυ και εγω οταν γνωρισα τον αντρα μου δουλευα σε βιντεο κλαμπ πολλα χρονια, για μενα ηταν η καλυτερη δουλεια του κοσμου δεν θα την αλλαζα με τιποτα αλλα τα ωραρια ηταν αστα να πανε και βλεπομασταν πολυ λιγο παρολο που μεναμε στο ιδιο σπιτι γι'αυτο και επιασα δουλεια σε εταιρεια μεχρι που εκλεισε και τωρα καθομαι, γι'άυτο απολαυσε το οσο μπορεις.

Μμμμ πολυ ωραίο ακούγεται το φαγητό σου....

Τωρα το απολαμβανω γιατι είχα χρόνια να κάτσω απόγευμα στο σπιτι!!

Καρακαηδονες τι κανετε;;

Μαριεττακι μπριαμ;;;;γιαμι!!!!!!!

Εμεις σημερα φαγαμε μακαρονια με κιμα.πολυ ωραιο φαι ρε κοριτσια!!ειμαστε και μακαροναδες και καθε μερα να τρωμε δεν εχουμε προβλημα!

Τωρα αραλικι για να χωνεψουμε!!!!

Μαρια v πως εισαι σημερα;;;αρρωστουλες,Ευαγγελια και νεραιδουλα εσεις;;;;

Τα υπολοιοα κοριτσακια πως ειστε;

Γεια σας κορίτσια. Πως ειναι τα άρρωστα μας κορίτσια; Λίγο καλύτερα ελπίζω.

Εγω σημερα είχα μια μέρα εφιάλτη. Ειμαι με 2 ώρες ύπνο και μόλις άνοιξα το μάτι στις 9 μιση το πρωι προέκυψε πολυ σοβαρο λάθος απο το λογιστήριο της εταιρίας που είχαν ξεχάσει άκουσον άκουσον να περάσουν μια κατάθεση και ο διάολος έσπασε το πόδι του και αυτή η πελατισσα χρειάστηκε γιατρο και της έλεγαν πως δεν έχει πληρώσει και της εχουν ακυρώσει τις παροχές!!!! 4 ώρες περίμενα σε ανάμενα κάρβουνα αφού τσακωνομουν με τον καθένα εκει πέρα διότι οταν κανουν λάθη αυτοί γίνονται κοτουλες!! Αφού βρέθηκε μια άκρη και αφού ανεβασα πίεση 15 πήγα ήπια ενα καφε με εναν φίλο μου και ηρεμήσα. Ολα που είχα κανονίσει φυσικα για σημερα αναβλήθηκαν και τωρα το πρωινο ραντεβου που είχα με την κομμωτρια μου θα γινει μεταμεσονυχτιο.

Ήμαρτον πια!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

ωχ!!ευτυχώς όλα διορθώθηκαν!!

είμαι καλύτερα αλλά με αυτη τη παγωνιά δεν ξέρω για πόσο ακόμη...

έκανα σουπα και έφαγα αλλά τώρα πεινάω πάλι..ανάψαμε και το τζάκι να βάλω καμία πατάτα να φάω

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Αγάπες μου επέστρεψα.

Φύγαμε εχθές το πρωί από Θεσσαλονίκη με -1 και τρελό αέρα, και φτάσαμε Καβάλα μετά από 2 ώρες με πολύ γλυκό καιρό, ήλιο, και θάλασσα λάδι να την πιεις στο κουτάλι. Πολύ ωραίο ταξίδι μέχρι τη Θάσο, το πλοίο άδειο, και το νησί στη κυριολεξία στοιχειωμένο. Μόνο γάτες κυκλοφορούσαν.

Το ξενοδοχείο μόνο δικό μας, βρήκαμε μια ταβέρνα στο Θεολόγο πάνω στο βουνό με τζάκι και απίστευτα κοψίδια, και όταν έδυε ο ήλιος φτάσαμε στο μοναστήρι του Αρχάγγελου.

Είμαστε πολύ γαϊδούρια τελικά………..Πηγαίνουμε κάθε καλοκαίρι στη Θάσο και δεν αξιωθήκαμε ποτέ να μπούμε μέσα.

Τη μια πεινάμε, την άλλη είμαστε με το μαγιό, την παράλλη βαριόμαστε……….

Εεεεε όχι……..αυτή τη φορά, Μεγάλη η Χάρη Του, πήγαμε μόνο για να προσκυνήσουμε.

Σήμερα έχω γενέθλια……….Αιγοκεράκι…….

Γίνομαι 30 χρονών και 48 μηνών……..χαχαχα ……….κάντε πρόσθεση !!

Αρρωστιάρικα ζουζούνια !!!! Οι μισές είστε άρρωστες. Περαστικά σας !

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Αγάπες μου επέστρεψα.

Φύγαμε εχθές το πρωί από Θεσσαλονίκη με -1 και τρελό αέρα, και φτάσαμε Καβάλα μετά από 2 ώρες με πολύ γλυκό καιρό, ήλιο, και θάλασσα λάδι να την πιεις στο κουτάλι. Πολύ ωραίο ταξίδι μέχρι τη Θάσο, το πλοίο άδειο, και το νησί στη κυριολεξία στοιχειωμένο. Μόνο γάτες κυκλοφορούσαν.

Το ξενοδοχείο μόνο δικό μας, βρήκαμε μια ταβέρνα στο Θεολόγο πάνω στο βουνό με τζάκι και απίστευτα κοψίδια, και όταν έδυε ο ήλιος φτάσαμε στο μοναστήρι του Αρχάγγελου.

Είμαστε πολύ γαϊδούρια τελικά………..Πηγαίνουμε κάθε καλοκαίρι στη Θάσο και δεν αξιωθήκαμε ποτέ να μπούμε μέσα.

Τη μια πεινάμε, την άλλη είμαστε με το μαγιό, την παράλλη βαριόμαστε……….

Εεεεε όχι……..αυτή τη φορά, Μεγάλη η Χάρη Του, πήγαμε μόνο για να προσκυνήσουμε.

Σήμερα έχω γενέθλια……….Αιγοκεράκι…….

Γίνομαι 30 χρονών και 48 μηνών……..χαχαχα ……….κάντε πρόσθεση !!

Αρρωστιάρικα ζουζούνια !!!! Οι μισές είστε άρρωστες. Περαστικά σας !

ΛΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!

588818bxvjhr877l.gif

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΙΑΚΙ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ! Να εισαι παντα ευτυχισμενη με τον αντρούλη σου και του χρονου να τα γιορτασεις με ενα και δυο και τρια και τεσσερα παιδια οπως λεει και ο Χατζιδακις!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑ βρε Κατερίνα…….όχι άλλα γλυκά !!!!!!

Μαριέτα μου, και ένα να είναι …………..κάθε χρόνο αυτό εύχομαι.

Σας στέλνω μεγάααααααααααααααααααααλη αγκαλίτσα……..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...