Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γειας σας κοριτσουδια!!

Ολγακι μας ελειψες!!!!!αφου περασες ομως καλα,αυτο εχει σημασια!!!!!

Μαρια v μην το αφηνεις κοριτσι μου!!ξερω ειναι μεγαλο ζορι αυτο που τραβας, το ζουσε καθε χειμωνα και καθε φορα που κουραζομουν μεχρι τα 18.αλλα εχεις και 2 λογους παραπανω τωρα να το προσεξεις.ευχομαι να ξεμπερδευεις γρηγορα και πινε οσο μπορεις κανενα χαμομηλακι αν επιτρεπεται.

Ευαγγελια και Νεραιδουλα μου εχετε ανοιξει την ορεξη με το καλαμποκι!!!θα παω να παρω και εγω(απο το σουπερ μαρκετ και δεν θα ψαχνω στα χωραφια!!!)

Τινακι τον δαγκωσαμε;;;;εχει ψοφο ρε γαμωτο!!!αντε με τις παγωνιες πια! Και θελω να σου πω επισης οτι ΚΟΡΙΤΣΙ θα ειναι!!!!

Εγω κοριτσια μολις πηρα τισ εξετασεις,ανεβασμενη ακομα πιο πολυ η προλακτινη και λογικα ηρθε η ωρα να χαπακωθω.

Πολλα φιλια εννοειται και σε ολα τα αλλα κοριτσουδια!!!!

μην αγχωνεσαι,ανεβαινει και απο αγχος καμια φορα.παρε το χαπακι σου και θα στρωσει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σισσακι το παραξενο ειναι πως αυτο το μηνα ημουν απολυτα χαλαρη,δεν σκεφτομουν τιποτα ουτε εβριζα την τυχη μου.και παλι ανεβηκε.δε μαμιεται....

Πες μου οτι χιονισε κιολας πιο μπροστα!!!!

Θα την κατεβασεις με χάπια βρε κουκλι μου,οπότε μην σε νοιάζει..

Οχι εδω σπάνια χιονίζει..

Αχ ηρθα κι εγώ και είμαι ένα πτώμα...

Μια η κηδεία,μια το κρύο βάλτε και το συνάχι καπάκι τα χω δει όλα!!

Κατερινακι στειλε τα φωτα σου!!

Βανζελ ευχαριστω...

Τρελιαρα μου χαλάρωσε!!!!!θα πάρεις τα χαπάκια σου θα το ρίξεις στην τρέλα που εχεις μπόλικη και θα πεσει η τιμή της!!!UNDERSTAND???

Το παπάκι που χάθηκε;μετά την αυχενική λίγο χάθηκε.Εμφανισου γιατί ανησυχώ...

Γειτονισσα βοήθεια σας κοριτσαρα

Οι άλλες που είστε;

Δώστε παρον όλες!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλησπερα και απο μενα! Επιτελους ξεμπερδεψα με τις υποχρεωσεις μου (εργασια) και τωρα θα μπαινω πιο συχνα να τα λεμε!:D Ειμαι και κρυωμενη για δευτερη φορα :shock: ειπα και εγω δεν θα ξανακουσω αυτη τη φωνη του νταλικερη που τοσο πολυ μου πηγαινε?

Ασπασουλα συλλυπητηρια για τη γιαγιουλα σου, να αναπαυθει η ψυχουλα της και να τη θυμοσαστε παντα! Ο Θεος να την εχει κοντα του!

Μαρια ν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τα διδυμακια!:D Ευχομαι μετα τις δυσκολιες που περνας των πρωτων μηνων να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!

Ευαγγελια μου και Τινκερ περαστικα μας ευχομαι που θα παει θα περασει υπομονη!

Τινα και εγω για κοριτσι πονταρω αλλα ο,τι και αν ειναι, σιγουρα θα ειναι κουκλακι ζουμερο και ροδαλο!

Νατασουλα μου τρελιαρα! :tongue: Δεν πιστευω να σε παιρνει απο κατω η προλακτινη, εσυ εισαι βραχος αντοχης, και αμα δεν σ'αρεσει η τιμη της ριξε εκει ενα μπινελικι και θα στρωσει!

Janneta μου χρονια πολλα για χθες, και επειδη ξερω τι επιθυμεις, σου ευχομαι συντομα να αυξηθει το νησι με εναν ακομη κατοικο!!!!!;)

Στα υπολοιπα κοριτσακια φιλακια!

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα! Επιτελους ξεμπερδεψα με τις υποχρεωσεις μου (εργασια) και τωρα θα μπαινω πιο συχνα να τα λεμε!:D Ειμαι και κρυωμενη για δευτερη φορα :shock: ειπα και εγω δεν θα ξανακουσω αυτη τη φωνη του νταλικερη που τοσο πολυ μου πηγαινε?

Ασπασουλα συλλυπητηρια για τη γιαγιουλα σου, να αναπαυθει η ψυχουλα της και να τη θυμοσαστε παντα! Ο Θεος να την εχει κοντα του!

Μαρια ν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τα διδυμακια!:D Ευχομαι μετα τις δυσκολιες που περνας των πρωτων μηνων να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη!

Ευαγγελια μου και Τινκερ περαστικα μας ευχομαι που θα παει θα περασει υπομονη!

Τινα και εγω για κοριτσι πονταρω αλλα ο,τι και αν ειναι, σιγουρα θα ειναι κουκλακι ζουμερο και ροδαλο!

Νατασουλα μου τρελιαρα! :tongue: Δεν πιστευω να σε παιρνει απο κατω η προλακτινη, εσυ εισαι βραχος αντοχης, και αμα δεν σ'αρεσει η τιμη της ριξε εκει ενα μπινελικι και θα στρωσει!

Janneta μου χρονια πολλα για χθες, και επειδη ξερω τι επιθυμεις, σου ευχομαι συντομα να αυξηθει το νησι με εναν ακομη κατοικο!!!!!;)

Στα υπολοιπα κοριτσακια φιλακια!

ευχαριστω πολυ μαρ μου και συ κοριτσακι μου να εχεις ενα μπεμπε στην αγκαλιτσα σου και να ερθετε διακοπες ροδο να παμε για μπανιο:D:D:D

νατασουλα επειδη και μενα ειχε αυξηθει η προλακτινη παλιοτερα,θυμαμαι που ποναγε και πρηζοταν το στηθος μου.εσυ εχεις καθολου συμπτωματα ,γιατι ισως να βγαζει λαθος αποτελ.το εργαστηριο σου.σε μενα εχει βγαλει λαθος αποτελεσμα μεγαλο εργαστηριο των αθηνων.ειδικα τωρα με την κριση σιγα μην καλιμπραρουν τα μηχανηματα τους.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Janneta μου το στηθος πρηζεται και ποναει πολυ πριν την περιοδο.απλα το πηραμε γραμμη επειδη τον προηγουμενο μηνα εβγαζα περισσοτερο υγρο απ΄οτι επρεπε.

Την εκανα δυο φορες την εξεταση και παραμενει ανεβασμενη.

Τρελοκομειο Μαριεττακι μου!!!που εισαι;;;μου ελειψες!!τωρα χαλαρα θα τα λεμε πιο συχνα αφου τελειωσες με τα τρεξιματα σου!!εχω ριξει μπινελικι στην προλακτινη....!!!!!π...τανα την ανεβαζω, καριολα την κατεβαζω!!!αλλα εκει αυτη, το χαβα της!!θα βρει ομως τον δασκαλο της.δεν αγχωνομαι.πλησιαζει η ωρα της...

Μαριεττακι μας ελειψες.. Κ εγω σε λιγο ξεκιναω

Εξεταστικη....

Ασπα μου βαλε τις φωνες να μαζευτουμε ολες!!

Πραγματικα το παπακι μας χαθηκε..😞

Σισσακι τι εξεταστικη καλε;;;;για λυστε μου αποριες!!!

Και εσυ Μαριεττα τι εργασια ειχες;ειστε σε Κανενα ανοιχτο πανεπιστημιο;

Σισσυ να μου στειλεις το σταθερο σου για να σε παιρνω καμια φορα τα πρωινα τωρα που καθεσαι και εσυ, το κινητο μου το κοψανε γιατι δεν το εχω πληρωσει (ναι Κατερινα ακομα απληρωτο το εχω μην φωναζεις!).

Νατασα με το μπινελικι το δικο σου και τη φωνη που αποκτησα ξερεις τι ωραιο διδυμο που κανουμε ολες οι ορμονες σουζα θα καθονται!

Διαφημίσεις

Σισσυ να μου στειλεις το σταθερο σου για να σε παιρνω καμια φορα τα πρωινα τωρα που καθεσαι και εσυ, το κινητο μου το κοψανε γιατι δεν το εχω πληρωσει (ναι Κατερινα ακομα απληρωτο το εχω μην φωναζεις!).

Νατασα με το μπινελικι το δικο σου και τη φωνη που αποκτησα ξερεις τι ωραιο διδυμο που κανουμε ολες οι ορμονες σουζα θα καθονται!

Και γαμω τους νταλικερηδες θα ειμαστε!!!!οποιος θελει ας μας παει κοντρα!!!!:D

Μαριεττακι μου θα στο στείλω σε πμ...

Νατασουλα ειμαι φοιτήτρια πολιτικησ επιστημησ στην παντειο..ακόμα! Εχω 3 μαθήματα για πτυχίο!!!

Τι ειναι 3 μαθηματα;αντε σε βλεπω να ορκιζεσαι μεσα στο ετος!!!τα κεφαλια μεσα και διαβασμα!!!

Εγω ειμαι στο ανοικτο της Κυπρου και ξεκινησα φετος ελλ. πολιτισμο. Τσαντιζομαι, βριζω, μου φαινονται βουνο αλλα μ'αρεσει πολυ!

Μαριεττακι στη Κυπρο εισαι και εσυ;;;ωραια σχολη διαλεξες!!

Πολυ ζηλευω το ανοιχτο Πανεπιστημιο,θελω και εγω να παω αλλα να σου πω την αληθεια το μονο που σκεφτομαι ειναι τα λεφτα.κοστιζει πολυ γαμωτο και τωρα εχουμε αλλες προτεραιοτητες!το μωρο πανω απ΄ολα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...