Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

εδώ χιονισε χθες για μισή ωρα και τέλος...αυτό ηταν,σήμερα βέβαια εχει παγωνιά!!!

περαστικα στις αρρωστούλες μας.

ασπα μου συλληπητήρια για τη γιαγιάκα σου,όσο μεγάλη και αν ήταν δεν πάυει να είναι αγαπημένη γιαγια..

Λία μου ενα μεγάλο μπράβο για το τσιγάρο, συνέχισε ετσι!!!

νεραιδούλα μου και εσυ καλαμποκάκι???? πώς θα συνεχίσεις τελικά?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νεραιδούλα μου 25/01 εχω το επόμενο ραντεβού και μάλλον θα μάθουμε και το φύλο

κατερινάκι μου σε πλάκωσε το πάπλωμα τελικά??? καλέ με αυτό το κρύο που θα τρέχεις, άσε μην μας αρρωστήσεις και εσύ...

καλά είμαι τίνα μου, εσύ πως είσαι??

τρώω γενικά πάρα πολύ το καλαμπόκι..το τελευταίο καιρό δεν το έτρωα για να αποφύγω τις θερμίδες..όμως τώρα λέω να το ξαναρχίσω...

το κάνω συνήθως με ρυζάκι , στη τονοσαλάτα μου, και βραστο με διάφορα λαχανικά για συνοδευτικό...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια!

Πολυ κρύο σημερα...

Maria v περαστικά κοριτσάκι μου..είσαι καλυτερα σημερα;

Ασπα μου συλλυπητήρια για τη γιαγιά σου..ειμαι σίγουρη πως θα σου δώσει τη βοήθεια της...

Τινακι μου και νεραιδουλα καλημέρα!!!!

Λια πόσες μερες ακαπνη;

Φιλια σε ολα τα κορίτσια!!

Λια33 μου βοήθειά σου και καλό ταξίδι!! Κράτα γερά με το τσιγάρο, όλα μέσα στο μυαλό μας είναι. Εμένα στην αρχή με είχε βοηθήσει ένα βιβλίο, αφού το είχα κόψει καμιά εβδομάδα ήδη, από το skeftomai.gr το είχα παραγγείλει, πως να απαλλαγείτε από το κάπνισμα πανεύκολα λέγεται και είναι πολύ καλό, έχει απόσπασμα στο site να διαβάσεις αν θέλεις!!

astage συλλυπητήρια κορίτσι, όταν μιλάμε για δικούς μας ανθρώπους, η ηλικία δεν παίζει ρόλο και 103 να είναι. Ο κύκλος της ζωής...

natasoula81 σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι, ο ομοιοπαθητικός μου έχει φύγει ελβετία, μου είχε πει πριν φύγει ότι θα μπορούμε να αφήνουμε μηνύματα και να μας παίρνει αυτός, αλλά το κακό με την ομοιοπαθητική είναι ότι τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα, θέλουν χρόνο και εγώ δεν αντέχω άλλο, σήμερα έκανα και εμετό από τον πολύ βήχα, τραντάζομαι ολόκληρη.

Georgkat αχ τι καλά να χιόνιζε και εδώ λίγο, ειδικά τώρα που έχω και άδεια!!! Αυτό που λες για την εγκυμοσύνη το έχω ακούσει και από αλλού, αν ήταν μόνο η μύτη, σημασία δεν θα έδινα, αλλά ο βήχας δεν παλεύεται. Καλό κουράγιο σήμερα που θα κατέβεις κέντρο.

tinkerbell!24 έχεις άδεια ή είσαι στην δουλειά? Περαστικά και σε εσένα, αυτά τα ωραία φαγητάκια τα κάνεις από βραδύς και παίρνεις τάπερ στην δουλειά?

tina32 μου φαντάζομαι πως φαίνεται το μωράκι σου στον υπέρηχο, τι τέλεια, εσύ τι θα προτιμούσες, κορίτσι ή αγόρι?Και εγώ ανυπομονώ να έρθει η Παρασκευή να ακούσουμε ξανά καρδούλες.

s_maria σε ευχαριστώ κορίτσι, είναι πολύ σημαντικό αυτό που λες για την γιατρό σου, πρέπει να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και να μην έχεις απορίες όταν φεύγεις από εκεί.

janneta σε ευχαριστούμε προκαταβολικά για το κεράκι!!!

Evangeliapan μου και εγώ δεν θέλω να πάρω φάρμακα αλλά αν χρειαστεί θα πάρω, έγραψα πιο πάνω τι γίνεται με την ομοιοπαθητική. Εσύ είσαι καλύτερα?

Stardustmg σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι, καλή επιστροφή στην καθημερινότητά σου.

mina-ni, Sissy2012, παπάκι, γεωργία δώστε στίγμα, τι κάνετε?? Πολλά φιλιά σε όλες, ίσως να ξέχασα κάποια!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Πολυ κρύο σημερα...

Maria v περαστικά κοριτσάκι μου..είσαι καλυτερα σημερα;

Ασπα μου συλλυπητήρια για τη γιαγιά σου..ειμαι σίγουρη πως θα σου δώσει τη βοήθεια της...

Τινακι μου και νεραιδουλα καλημέρα!!!!

Λια πόσες μερες ακαπνη;

Φιλια σε ολα τα κορίτσια!!

Καλημέρα κορίτσι και πάνω που σε αναζήτησα, δυστυχώς τα ίδια και χειρότερα. Εσύ τι κάνεις?

HvAnp3.png

μαριγούλα μου, περαστικά σου!!

δουλεία είμαι τώρα..

στη δουλειά τρώω σάντουιτς..όταν σχολάσω τα φτιάχνω και τρώμε

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα κοριτσαρες!

astage συλληπητηρια για την γιαγια σου καλο παραδεισο να εχει κι εσεις να την θυμοσαστε παντα με αγαπη!Οι βιταμινες ειναι της power health θα σου στειλω μηνυματακι!

Λια μου γλυκια και απαστραπτουσα ευγε για την ακαπνια ειδες αν θελεις τελικα ολα γινονται...Καλο προσκυνημα και βοηθεια σας.Να προσεχετε γιατι ο καιρος ειναι λιγο χαλια...

natasoula μου γελασα πολυ με το καλαμποκι να εισαι καλα κουκλιτσα μου...Στο χωριο θα το επαιρνα κατευθειαν απο το χωραφι αλλα εδω που ειμαι η καημενη τι να κανω συμβιβαζομαι με σουπερ μαρκετ...Εχω συνηθισει και ενα συγκεκριμενο κι αν μου φερει αλλης εταιριας ο δικος μου τον στελνω να το αλλαξει...Ασε που ειχα εφοδιαστει και μου τα φαγανε μαζι με την μικρη μολις εβαζα να φαω τσουπ και τα χρυσα μου απο πισω βαζανε κι αυτοι καλαμποκι :D Αντε να περασουν αλλες 20 μερες να δουμε τι θα δουμε...

tina μου κι εδω εχει ψο..φοκρυο οχι απλα παγωνια...Να προσεχεις μην κρυωσεις κι εσυ κι εχουμε αλλα...

tink μου κι εμενα μου αρεσε απο παντα το καλαμποκι αλλα τοσο πολυ καλαμποκι δεν εχω φαει ποτε...Το βαζω σε σαλατες ειδικα σε τονοσαλατα ειναι μουρλια κι οταν δεν εχω σαλατα το τρωω σκετο η με μαγιονεζα...Ελπιζω μονο να κανει δουλεια και μην μεινω με την ορεξη και το κακαρισμα...

Georgkat ευτυχως που ξερεις τα γιατροσοφια γιατι δεν την παλευα καθολου...Αν εξαιρεσεις το ατιμο το συναχι ειμαι πολυ καλυτερα ασε που οταν ο δικος μου ειδε ποσο εκανε το ρινικο εκκνεφωμα κοντεψε να παθει εγκεφαλικο :tongue: βαλε και τις βιταμινες και το σιροπι και τις σταγονες και το θερμομετρο που εσπασα...Καλυτερα μου λεει να πηγαιναμε στην Αγγλια να βρουμε τον γιατρο :D Κατσε σπιτι σου σημερα καιμην το κουνησεις ρουπι...κανει πολυυυυυυυυυυυ πολυυυυυυυυυυ κρυοοοοοο πολυυυυυυυυ ομως!

s_maria,janneta,Sissy και λοιπα κοριτσακια φιλια πολλα

παπακι μου σαγαπω!

maria_v κι εμενα ο δικος μου στην Αγγλια ειναι γιαυτο συμβουλευτηκα το Κατερινακι ...Ευχομαι να περασει γρηγορα κοριτσακι μου εγω ευτυχως δεν εχω πολυ βηχα...Αλλα εσυ εχεις και τα νινακια σου και πρεπει να προσεχεις πολυ!

Καλημέρα κορίτσι και πάνω που σε αναζήτησα, δυστυχώς τα ίδια και χειρότερα. Εσύ τι κάνεις?

Λιγο υπομονη κοριτσάκι μου..κρυωαμα ειναι και θα περάσει!να σκέφτεσαι τα μωρακια σου και να παίρνεις δύναμη!!

Εγω τα ίδια..αυτο το μήνα είπα να ξεχαστω και τον επόμενο μάλλον θα κανουμε σπερματεγχυση με φάρμακα!

Κοριτσάκια μου καλημέρα! Δεν σας έχω ξεχάσει, αλλά είχαν έρθει τα ανήψια μου από το νησί και ενώ το σχέδιο ήταν να μείνει ο μεγάλος σε μένα και ο μικρός στους γονείς μου, τελικά δεν άντεξα και τους κράτησα και τους δύο. Περάσαμε πολύ ωραία! Πήγαμε βόλτες, allou fun park, παιδότοπους, όλα τα κάναμε! Δεν τους χάλασα κανένα χατήρι! Κι αυτά ευχαριστήθηκαν πααααρα πολύ, εχθές όμως έφυγαν με την αδερφή μου δυστυχώς και ο μικρός ειδικά έκλαιγε πολύ!!! Και από εχθές το πρωί πάλι στην ρουτίνα!!!

Μαρια ν καταρχήν να σου πω συγχαρητήρια για τις 2 καρδούλες!!! Τέλεια τα νέα σου, άντε με το καλό την Παρασκευή να τις ξανακούσετε! Περαστικά σου βρε κοριτσάκι μου, ο βήχας είναι άτιμο πράγμα και ταλαιπωρεί πολύ! Υπομονή και όσο μπορείς υγρά ζεστά να μαλακώνει ο λαιμός σου!

Astage συλληπητήρια... Εγώ δυστυχώς έχω χάσει και τους 2 γιαγιάδες-παππούδες...Την γιαγιά μου την Όλγα την λάτρευα σαν μαμά μου και όταν την έχασα στα 18 έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου...

Georgekat δεν νομίζω να βγεις έξω με τόσο κρύο... Κάτσε σπιτάκι σου στα ζεστά και μην το κουνήσεις!

Τινκ μου περαστικά και σε σένα κοριτσάκι μου! Όλος ο κόσμος αυτό τον καιρό είναι άρρωστος! Είσαι στη δουλειά? Πως συνεχίζεις εσύ? Με την εξωσωματική τι θα κάνεις τελικά?

Stardust μου πως είναι ο αντρούλης σου? Είναι καλύτερα? Κοίτα μην σε κολλήσει και χάσεις την εκδηλώση που έχεις το Σάββατο...

Λία μου είσαι βράχος, δεν σε φοβάμαι! Κοίτα να το κρατήσεις μακριά το τσιγάρο!!! Και καλό ταξίδι σήμερα για την Θάσο!

Τίνα μου άντε να μας πεις κι εσύ τα νέα για το μωράκι σου! Εγώ λέω ότι θα κάνεις κοριτσάκι, έτσι έχω προαίσθημα! Ότι και να είναι πάντως, γερό να είναι και καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Evangelia, Georgia69, Natasoula, s maria και σε όλα τα κορίτσια στέλνω τα φιλιά μου!

Διαφημίσεις

μαράκι μου την τελευταια φορά που πήγαμε στην 12η εβδομάδα,φαινόταν σαν κανονικό παιδάκι (ειδικά στον τρισδιάστατο υπέρηχο), κουνούσε χεράκια και ποδαράκια και αμα σκεφτεις οτι είναι μονο 6 εκατοστα ειναι πραγματικα απίστευτο!!!

λολιτάκι μου και εσύ προαίσθημα για κορίτσι εχεις όπως και η νεραιδούλα...πραγματικά γερό να ειναι και οτι θέλει ας είναι, παλια ηθελα σαν τρελλή κοριτσάκι αλλά τώρα δεν εχω καμια ιδιαιτερη προτίμηση, πάντως εχω προαίσθημα για αγοράκι.....

καλημερα κοριτσοπουλα..εχουμε τσουχτερο κρυο στην ηλιουλουστη ροδο.εχθες κ σημερα εχει απιστευτο κρυο για εδω.το αιρκοντισιον δουλευει στο φουλ.εδω το 99% των σπιτιων δεν εχουν καλοριφερ.ς

ααχ τινα τι ωραια αυτα που γραφεις (προαισθηματα και τετοια)το πρωτο σου ειναι?

μαρια ν τι σου ειπε πνευμονολογος?μην το αφηνεις ετσι,γκουχου-γκουχου συνεχεια ,δεν ξερεις καμια φορα.δε θελω να σε αγχωσω!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Γειας σας κοριτσουδια!!

Ολγακι μας ελειψες!!!!!αφου περασες ομως καλα,αυτο εχει σημασια!!!!!

Μαρια v μην το αφηνεις κοριτσι μου!!ξερω ειναι μεγαλο ζορι αυτο που τραβας, το ζουσε καθε χειμωνα και καθε φορα που κουραζομουν μεχρι τα 18.αλλα εχεις και 2 λογους παραπανω τωρα να το προσεξεις.ευχομαι να ξεμπερδευεις γρηγορα και πινε οσο μπορεις κανενα χαμομηλακι αν επιτρεπεται.

Ευαγγελια και Νεραιδουλα μου εχετε ανοιξει την ορεξη με το καλαμποκι!!!θα παω να παρω και εγω(απο το σουπερ μαρκετ και δεν θα ψαχνω στα χωραφια!!!)

Τινακι τον δαγκωσαμε;;;;εχει ψοφο ρε γαμωτο!!!αντε με τις παγωνιες πια! Και θελω να σου πω επισης οτι ΚΟΡΙΤΣΙ θα ειναι!!!!

Εγω κοριτσια μολις πηρα τισ εξετασεις,ανεβασμενη ακομα πιο πολυ η προλακτινη και λογικα ηρθε η ωρα να χαπακωθω.

Πολλα φιλια εννοειται και σε ολα τα αλλα κοριτσουδια!!!!

Γειας σας κοριτσουδια!!

Ολγακι μας ελειψες!!!!!αφου περασες ομως καλα,αυτο εχει σημασια!!!!!

Μαρια v μην το αφηνεις κοριτσι μου!!ξερω ειναι μεγαλο ζορι αυτο που τραβας, το ζουσε καθε χειμωνα και καθε φορα που κουραζομουν μεχρι τα 18.αλλα εχεις και 2 λογους παραπανω τωρα να το προσεξεις.ευχομαι να ξεμπερδευεις γρηγορα και πινε οσο μπορεις κανενα χαμομηλακι αν επιτρεπεται.

Ευαγγελια και Νεραιδουλα μου εχετε ανοιξει την ορεξη με το καλαμποκι!!!θα παω να παρω και εγω(απο το σουπερ μαρκετ και δεν θα ψαχνω στα χωραφια!!!)

Τινακι τον δαγκωσαμε;;;;εχει ψοφο ρε γαμωτο!!!αντε με τις παγωνιες πια! Και θελω να σου πω επισης οτι ΚΟΡΙΤΣΙ θα ειναι!!!!

Εγω κοριτσια μολις πηρα τισ εξετασεις,ανεβασμενη ακομα πιο πολυ η προλακτινη και λογικα ηρθε η ωρα να χαπακωθω.

Πολλα φιλια εννοειται και σε ολα τα αλλα κοριτσουδια!!!!

Νατασουλα μου πάρε τα χαπακια σου χαλάρωσε κ ολα θα πανε καλα....;)

Εδω έβγαλε λιγο ήλιο....

Νατασουλα μου πάρε τα χαπακια σου χαλάρωσε κ ολα θα πανε καλα....;)

Εδω έβγαλε λιγο ήλιο....

Σισσακι το παραξενο ειναι πως αυτο το μηνα ημουν απολυτα χαλαρη,δεν σκεφτομουν τιποτα ουτε εβριζα την τυχη μου.και παλι ανεβηκε.δε μαμιεται....

Πες μου οτι χιονισε κιολας πιο μπροστα!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...