Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσακια,

χρονια πόλλα τα θεοφανεια να φωτίσουν της καρδιες όλου του κόσμου!!!!!!!

ήρθε η ώρα........η πιο βαρετή.............πάω να ξεστολίσω..................

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημέρα σε ολες.

Χρονια πολλα στην janneta σημερα. Πολύχρονη κορίτσι μου κι οτι ποθεις στην κοιλιτσα σου να το βρεις.

Τι γίνατε οι υπόλοιπες; Γιατι έχει μείνει στάσιμο το φόρουμ;;

Που είσαι παπακι ;

Που είσαι ΓΕΩΡΓΙΑ;

Που είσαι ολγακι ;

...... Ας μην τα γράψω ολα τα ονόματα ε;;;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!! janneta χρονια σου πολλα με υγεια και του χρονου να γιορταζεις με το μωρακι σου!!

τι κανουν τα κοριτσια μουυυυυυυ!! σορρυ που χαθηκα αλλα ειχα πολυ τρεξιμο. απο σημερα ελπιζω να μπω στην ρουτινουλα μου που τοσο μου χει λειψει! δεν θελω αλλα τραπεζια και γιορτες!! ελεος! χιχιχιχιχιχι!!

μαρακι ν συγχαρητηρια για τα διδυμακιαααααααααα!! να τα κρατησεις γερα στην αγκαλια σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες μου!

Χρονια πολλα!

Πηγαμε χθες στον αγιασμο των υδατων και αρπαξα ενα γερο κρυωμα...Κατερινακι εκανα ολα οσα μου ειπες ειμαι καλυτερα απο χθες αλλα το φταρνισμα και το συναχι συνεχιζουν ακαθεκτα!

Θα προτιμουσα βεβαια να σκασω παρα να παρω κατι που θα μου χαλασει την ομοιοπαθητικη και θα επρεπε να μεινω πισω δεν θα το αντεχα...Δοξα το Θεο ομως το παλευω και ειμαι καλυτερα απο χθες...

Μαρακι περιμενουμε νεα απο τον νεο υπερηχο ελπιζω να σου περασε κι εσενα το κρυωμα και να φυγανε και οι κυστες και ολα να σου πανε κατευχην να εχεις γερα τα σπορακια σου στην κοιλιτσα και να προσεχεις!Απο αυτη τη βδομαδα ειμαι διαθεσιμη και για καφεδακι αν κατεβεις κι εχεις χρονο...Σε κανα δυο μερουλες δηλαδη να αναρρωσουμε και λιγο...

Θα σας διαβασω ολες και θα επανελθω...

Καλησπερα κοριτσια!!!!

janneta χρονια πολλα!!!του χρονου να γιορταζεις μαζι με το μωρακι σου!!!

Καλησπερα κοριτσαρες μου!

Χρονια πολλα!

Πηγαμε χθες στον αγιασμο των υδατων και αρπαξα ενα γερο κρυωμα...Κατερινακι εκανα ολα οσα μου ειπες ειμαι καλυτερα απο χθες αλλα το φταρνισμα και το συναχι συνεχιζουν ακαθεκτα!

Θα προτιμουσα βεβαια να σκασω παρα να παρω κατι που θα μου χαλασει την ομοιοπαθητικη και θα επρεπε να μεινω πισω δεν θα το αντεχα...Δοξα το Θεο ομως το παλευω και ειμαι καλυτερα απο χθες...

Μαρακι περιμενουμε νεα απο τον νεο υπερηχο ελπιζω να σου περασε κι εσενα το κρυωμα και να φυγανε και οι κυστες και ολα να σου πανε κατευχην να εχεις γερα τα σπορακια σου στην κοιλιτσα και να προσεχεις!Απο αυτη τη βδομαδα ειμαι διαθεσιμη και για καφεδακι αν κατεβεις κι εχεις χρονο...Σε κανα δυο μερουλες δηλαδη να αναρρωσουμε και λιγο...

Θα σας διαβασω ολες και θα επανελθω...

περαστικα!!!!!

που εχετε χαθει ολες?

Καλησπερα κοριτσαρες!!!!

Χρονια πολλα janneta και γρηγορα σου ευχομαι ενα, δυο και γιατι οχι και 3 μωρακια στην αγκαλια σου!!!

Αντε σιγα σιγα να μαζευομαστε κοκονες!!!!!

Ευαγγελια συνεχισε δυνατα!!καλο κουραγιο και φυσικα δεν θα παρεις τιποτα που να σου χαλασει την ομοιοπαθητικη!!!

Νεραιδουλα πως εισαι;;πως τα περασες αυτες τις μερες;καιρο εχουμε να τα πουμε.

Αστερι μου!!!!καλο Πασχα τωρα τα επομενα τραπεζια!!!ευχομαι μεχρι τοτε βεβαια να μη μπορεις να κανεις τιποτα για αλλους λογους και να ξαπλωνεις συνεχεια!!!

Κατερινιω ξεκινησες να κανεις τιποτα για τον γαμο;;κανενα νυφικο κοιταξες Η΄ λες να αφησεις να το ψαξει και αυτο ο αντρας;

Εδω πανω σημερα μας εχει τρελανει ο καιρος!!!χιονιζει, σταματαει, βγαζει ηλιο, συννεφιαζει, ξαναχιονιζει και ξανα ηλιος!και παει λεγοντας......

ευαγγελία μου, περαστικά σου!!!

πως τα πας με την ομοιοπαθητική???

τίνα μου, πότε θα μάθουμε φύλο??

σίσσυ σήμερα δεν ήταν να πας στο γιατρό???

μαράκι σ τι κάνεις??τελικά θα μείνεις στη νέα γιατρό σωστά??

μαράκι ν πότε θα πας ξανά στο γιατρό??πως είσαι??

έχετε νέα από γεωργία , όλγα και παπάκι???

τα φιλία μου σε όλες!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...