Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μινα εξαφανιστηκαν ολες!!!μας αφησαν μονες!!κοριτσι μακαρι να εχουν φυγει και να πας για 3 η και τυχερη προσπαθεια!παιρνεις τιποτα για να φυγει η κυστη;

οχι έκανα μαγνιτικη στον κύκλο αυτον στην 7 μερα και μου είπαι να κανω και εναν υπέριχο στο επομενο κυκλο και θα τα βαλουμε κατώ και θα κρηνουμε τη θα κανουμε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

το περίεργο είναι ότι όταν έκανα τη πρωτη σπερ/ση στην παρακολουθησει τον ωαριων ήταν όλα καλά και καθαρά και στην δεύτερη σπερ/ση στον πρωτο υπέρηχο όλα καλά και στον δεύτερο υπέρηχο 2 μέρες πριν την σπε/ση βλεπουμε 2-3 κυστες και μαλλον εναν πολύποδα γι'αυτο με έβαλε να κανω μαγνιτική για να σηγουρευτούμε και να ηρέμισουν η ωοθηκες μου για 2 κύκλους.

το περίεργο είναι ότι όταν έκανα τη πρωτη σπερ/ση στην παρακολουθησει τον ωαριων είταν όλα καλά και καθαρά και στην δεύτερη σπερ/ση στον πρωτο υπέριχο όλα καλά και στον δεύτερο υπέριχο 2 μέρες πριν την σπε/ση βλεπουμε 2-3 κυστες και μαλλον εναν πολύποδα γιάυτο με έβαλε να κανω μαγνιτική για να σηγουρευτούμε και να ηρέμισουν η ωοθηκες μου.

Δυστυχως ολα αυτα εμφανιζονται στο αψε σβησε!τον ενα μηνα εισαι καθαρη και τον αλλον εχεις ξαφνικα χιλια δυο!αμαν πια!ολα οι γυναικες τα τραβαμε!!:evil:

Αντε να τελειωνεις να ηρεμησεις και εσυ λιγο ρε κοριτσι!

Καλε οντως που ειναι το παπακι;;;;;;εσκασε απο το πολυ φαι και προσπαθει να χωνεψει τοσες μερες;

Διαφημίσεις

Ναι, και εμάς εδώ είναι πολύ ακριβή...ποιό ακριβή και από την εξωσωματική...5000Ε...
ελεος!!οτι να ναι ζητανε!!!ακου 5000 :evil: :evil: λες και μας τρεχουν απο τα παντζακια!!
Μαρία ν άντε με το καλο γλυκεια μου τα διδυμακια σου!!!

Μπράβο πολυ χάρηκα για τα μπεμπακια σου. Γερά να ειναι και με το καλο να γεννηθούν τα αγγελουδια σου!!!

Λια όλη η θετικη μας ενέργεια για το κωλοτσιγαρο!!! Ουστ να χαθεί.

Μινα νι τα έχω ολα στο μυαλό μου. Σε ευχαριστω παρα πολυ πάντως.

Τινκερ περαστικά κορίτσι !!!

Εμείς σημερα πήγαμε και κλείσαμε την ημερομηνία και την ώρα. Το αγόρι μου πήγε σημερα το πρωι σε δημαρχείο, εφορία, εκκλησία και τελείωσε ολα τα γραφειοκρατικά. Ευτυχώς. Ξυπνησα και τα βρήκα ολα έτοιμα. Τι ωραία!!!!

με το καλο,η ωρα η καλη :D
καλημερα κοπέλες,

μαρια s πραγματικά σου τα είπαι πολύ ωραία η γιατρός,και εγώ δεν την έχω κανεί την ΑΜΗ απο εδώ μέσα έμαθα τη είναι γιατι δεν μου την εχεί πει πότε αραγε ο γιατρό μου????ποια μέρα του κύκλου την κάνεις???

janeta να πας στην τσαμπίκα έχω ακούσει ότι ειναι πολυ θαυματουργή!!!

την ΑΜΗ μου ειπε οτι μπορω να την κανω οποια μερα θελω,δεν επηρεαζεται

Δυστυχως ολα αυτα εμφανιζονται στο αψε σβησε!τον ενα μηνα εισαι καθαρη και τον αλλον εχεις ξαφνικα χιλια δυο!αμαν πια!ολα οι γυναικες τα τραβαμε!!:evil:

Αντε να τελειωνεις να ηρεμησεις και εσυ λιγο ρε κοριτσι!

Καλε οντως που ειναι το παπακι;;;;;;εσκασε απο το πολυ φαι και προσπαθει να χωνεψει τοσες μερες;

κανει πολύ κρύο εκει πάνω???

δεν θα πάτε καμια βολτούλα με τον αντρα σου???

Μινα και εγω αυτο εβλεπα!!!!αν και δε μπορω να φαω με τιποτα ψαρι φαντασου οτι αυτο το λιμπιστηκα οπως το εφτιαχνε!καλα τα μακαρονια μονο που δεν μπηκα στη τηλεοραση να τα αρπαξω!!!

Εχει αρκετο κρυο μπορω να πω.αλλα αλλες χρονιες τετοια εποχη ειχαμε πολυ περισσοτερο!κατι επαθε ο καιρος!!μακαρι βεβαια να συνεχισει ετσι!!καλα ειναι!δε νομιζω να παμε πουθενα τουλαχιστον για τωρα. Εγω θελω αλλα πρωτα πρεπει να παρω αδεια και να ξεμπερδευω με τις εξετασεις που θα μου δωσουν να κανω απο το κεντρο εξωσωματικης στην Αλεξανδρουπολη.

περιμένω να αδιαθετησω την αλλη εβδομάδα και θα κάνω αλλον εναν υπέριχο την 7 μερα να δουμε εαν υπαρχει η κύστη και ο πολυποδάς και εαν υπάρχουν θα κάνω υστεροσκοπηση εαν όχι μαλλόν θα παω για την τρητη μου σπερμ/ση.

τα κορίτσια που εκαναν υστεροσκοπηση πόσο σας κόστησε????

μινα νι εμενα η υστεροσκοπηση μου κοστισε 1500 ευρω περιπου, νοσοκομειο, αναισθησιολογος και γιατρος.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε ολες και χρονια πολλα για την μέρα.

Νατασσα έχετε καλο καιρο πάνω; Εδω έχει ψοφοκρυο!! Α Πά πα. Βέβαια πάντα στα Θεοφάνεια έχει κρύο, τουλαχιστον στην αθηνα, αλλα ειναι περίεργος ο καιρός. Νομίζεις απο ώρα σε ώρα πως θα αρχίσει να χιονίζει!!!

Που ειναι πάλι οι κοκονες μαριτσες του φόρουμ;;;;;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...