Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κοριτσια μου ''ρθε πρωι-πρωι!εχω νευρα πολλα-εχω κουραστει κοριτσια σας μιλαω ειλικρινα!εχω κουραστει!

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, τα ίδια λόγια τα έχω πει και εγώ πολλές φορές και έχω κλάψει και έχω φτάσει στον πάτο. Δεν ξέρω γιατί εμείς πρέπει να είμαστε αυτές που δυσκολεύονται να γίνουν μάνες και κάποιοες άλλες όχι, όμως να είσαι σίγουρη ότι θα γίνουμε. Θα κλάψεις αλλά σιγά σιγά θα το ξεπεράσεις και θα ξαναέρθουν οι γόνιμες και πάλι από την αρχή. Πίστη πρέπει να έχουμε πάνω απ'όλα, καλό κουράγιο σου εύχομαι και τα καλύτερα έρχονται κορίτσι μου!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

άναψα για όλες μας ένα κεράκι στην Αγία Παρασκευή..Μακάρι να μας βοηθήσει να γίνουμε μανούλες!!

όλες πιάνουμε πάτο συχνά πυκνά..ευτυχώς είμαστε εδώ και τα λέμε και ξεσπάμε λίγο..

μακάρι να ήταν εύκολο και για μας..

''Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου''

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κοριτσια μου ''ρθε πρωι-πρωι!εχω νευρα πολλα-εχω κουραστει κοριτσια σας μιλαω ειλικρινα!εχω κουραστει!

λυπάμαι πολύ!! προσπάθησε να μαζέψεις τα κομμάτια σου και πάλι απ΄την αρχή!!! εμείς θα κερδίσουμε στο τέλος αυτό να σκέφτεσαι, αργά ή γρήγορα θα γίνουμε μανούλες!!!!!!και τότε όλα αυτά θα είναι μία κακή ανάμνηση...

μιλάει για τα λιπαντικά και τα pre seed που λένε ότι κάνουν καλό..και λέει ότι αν χρησιμοποιήσεις λιπαντικό να είσαι πολύ προσεκτικός για το τι θα χρησιμοποιήσεις και πρέπει να δεις τι περιέχουν διάφορα λάδια απαγορεύονται...και λέει και για ένα σπιτικό λιπαντικό που μπορείς να κάνεις με ασπράδι αυγού...

θα μεταφράσω όταν πάω σπίτι και θα το ξαναβάλω..εγώ τα φοβάμαι λίγο όλα αυτά όμως αρκετοί λένε ότι βοηθάνε..

Το pre seed δεν ειναι απλο λιπαντικο ειναι κατι αναλογο με το θρεπτικο υλικο που βαζουν στο σπερμα για την σπερματεγχυση...Ετσι μου εχουν πει τουλαχιστον...

Σε καταλαβαινουμε απολυτα...Αυριο ειναι σειρα μου να εχω νευρα...Το νιωθω πως δεν τα καταφεραμε και αυριο δυστυχως θα επιβεβαιωθω...Καλη δυναμη και καλη επιτυχια στην επομενη προσπαθεια!

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια, janneta μου λυπάμαι, όλες σε νοιώθουμε γιατί το έχουμε περάσει, κοίτα μπροστά εύχομαι την επόμενη φορά ένα τεράστιο +:-)

καλή επιτυχία στα υπόλοιπα κορίτσια,

είμαι και γω στην αναμονή, υποτίθεται ότι περιμένω από την Δευτέρα, συνήθως μετά από 29 μέρες αδιαθετώ, έχω όλα τα συμπτώματα και περιμένω καρτερικά...

εύχομαι catherinec να έχεις μια τεράστια χοριακή,

Ευαγγελία μου αύριο και σε σένα μια τεράστια χοριακή :-)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

λυπάμαι πολύ!! προσπάθησε να μαζέψεις τα κομμάτια σου και πάλι απ΄την αρχή!!! εμείς θα κερδίσουμε στο τέλος αυτό να σκέφτεσαι, αργά ή γρήγορα θα γίνουμε μανούλες!!!!!!και τότε όλα αυτά θα είναι μία κακή ανάμνηση...

Μαρακι καλη χοριακη να εχουμε αυριο αν και για την δικη μου εχω αμφιβολιες δωσε μας εσυ λιγη χαρα...

καλησπέρα κορίτσια, janneta μου λυπάμαι, όλες σε νοιώθουμε γιατί το έχουμε περάσει, κοίτα μπροστά εύχομαι την επόμενη φορά ένα τεράστιο +:-)

καλή επιτυχία στα υπόλοιπα κορίτσια,

είμαι και γω στην αναμονή, υποτίθεται ότι περιμένω από την Δευτέρα, συνήθως μετά από 29 μέρες αδιαθετώ, έχω όλα τα συμπτώματα και περιμένω καρτερικά...

εύχομαι catherinec να έχεις μια τεράστια χοριακή,

Ευαγγελία μου αύριο και σε σένα μια τεράστια χοριακή :-)

Vasulini μου σε ευχαριστω πολυ αλλα χλωμο το κοβω...Ειμαι ηδη σε διλημα αν συνεχισω και τον Αυγουστο η θα το αφησω για τον Σεπτεμβριο..

Ευχομαι να μην σου ερθει καθολου ουτε κι εσενα maria_v να εχετε μεγαλη καθυστερηση και τεραστια χοριακη!

Μαρακι καλη χοριακη να εχουμε αυριο αν και για την δικη μου εχω αμφιβολιες δωσε μας εσυ λιγη χαρα...

καλή χοριακή να έχουμε!! μακάρι!!αλλά και για μένα χλομό το κόβω!! γιατί μου ξεκίνησαν πονάκια περιόδου... να κάνω ένα τέστ;;;;;όχι ε;;;

Διαφημίσεις

καλή χοριακή να έχουμε!! μακάρι!!αλλά και για μένα χλομό το κόβω!! γιατί μου ξεκίνησαν πονάκια περιόδου... να κάνω ένα τέστ;;;;;όχι ε;;;

Εγω εκανα 1 βγηκε αρνητικο και απο τα ναυρα μου πηγα πηγα πηρα και δευτερο επισης αρνητικο...Οποτε μια και μια αυριο για το οριστικο αρνητικο να τελειωνουμε.....Για μενα μιλαω εεεεε οχι για σενα.Εσυ να εχεις θετικα αποτελεσματα...Καποιος πρεπει να εχει θετικα αποτελεσματα γιατι πολυ κατω μας πηγε αυτος ο μηνας που τοσο αισιοδοξα ξεκινησε!

Ήρθε και το δεύτερο 0 της χοριακής, σταματώ και την προγεστερόνη για να έρθει η περίοδος. Κορίτσια, κατά πρώτον ευχαριστώ απίστευτα πολύ για τις ευχές σας. Η δύναμη που παίρνω ξέροντας ότι τα περνάμε όλα αυτά όλες μαζί είναι απίστευτη.

Και κατά δεύτερον, κουράγιο και υπομονή. Θα μας κάτσει, που θα πάει, δεν είναι στο χέρι του, θέλει δεν θέλει θα έρθει το μωράκι!

Εμείς πάμε μάλλον για σπερματέγχυση πάλι τον Σεπτέμβριο (η τελευταία μας). Μέχρι τότε, ησυχία τάξη και ασφάλεια τον Αύγουστο, μαζί με κανένα κοκτέιλ τώρα που μπορούμε ακόμα.

Καλά αποτελέσματα στα κορίτσια που περιμένουν!

Ήρθε και το δεύτερο 0 της χοριακής, σταματώ και την προγεστερόνη για να έρθει η περίοδος. Κορίτσια, κατά πρώτον ευχαριστώ απίστευτα πολύ για τις ευχές σας. Η δύναμη που παίρνω ξέροντας ότι τα περνάμε όλα αυτά όλες μαζί είναι απίστευτη.

Και κατά δεύτερον, κουράγιο και υπομονή. Θα μας κάτσει, που θα πάει, δεν είναι στο χέρι του, θέλει δεν θέλει θα έρθει το μωράκι!

Εμείς πάμε μάλλον για σπερματέγχυση πάλι τον Σεπτέμβριο (η τελευταία μας). Μέχρι τότε, ησυχία τάξη και ασφάλεια τον Αύγουστο, μαζί με κανένα κοκτέιλ τώρα που μπορούμε ακόμα.

γλυκιά μου λυπάμαι για το αποτέλεσμα

εύχομαι να έρθει από μόνο του τον Αύγουστο :-) το μπεμπάκι!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

γλυκιά μου λυπάμαι για το αποτέλεσμα

εύχομαι να έρθει από μόνο του τον Αύγουστο :-) το μπεμπάκι!!

Ευχαριστώ πολύ και μακάρι για όλες μας για να γλυτώσουμε και το άγχος, τα φάρμακα, τις ενέσεις και όλο αυτό το τρέξιμο. Άντε και καλά μας γεννητούρια το Πάσχα (με γρήγορο υπολογισμό :P)!!!

λυπάμαι πολύ...ελπίζω αύριο να είσαι καλύτερα και να πάρεις δύναμη για την επόμενη προσπάθεια!!ελπίζω ο Σεπτέμβριος να σε βρει εγκυούλα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...