Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ειμαι λες;αν και για την ιστορια δεν ειμαι και το πιο τυχερο ατομο του κοσμου ας δωσει ο θεος να ειναι η τυχερη μου και να γυρισει η τυχη πανω σε ολα τα κοριτσια.τη σπερμ δεν τη σκεφτομαι καθολου σαν διαδικασια γιατι προσωπικα εγω δεν καταλαβα τιποτα.αυτο που μου τη δινει ειναι το τρυπημα και οι μελανιες στην κοιλια μετα τη σπερμ γιατι εγω κανω και προληπτικα αντιπικτηκες λογω των προηγουμενων αποβολων.ωχ παναγια μου.:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εως το τελος της αλλης εβδομαδας θα προσπαθησω να παω στην παναγια την τσαμπικα και εννοειται θα αναψω κερακι και για εσας.φιλααακια πολλαα!

Και μονο που μας σκεφτεσαι φτανει!!φιλακια πολλα κοριτσι!!

ειμαι λες;αν και για την ιστορια δεν ειμαι και το πιο τυχερο ατομο του κοσμου ας δωσει ο θεος να ειναι η τυχερη μου και να γυρισει η τυχη πανω σε ολα τα κοριτσια.τη σπερμ δεν τη σκεφτομαι καθολου σαν διαδικασια γιατι προσωπικα εγω δεν καταλαβα τιποτα.αυτο που μου τη δινει ειναι το τρυπημα και οι μελανιες στην κοιλια μετα τη σπερμ γιατι εγω κανω και προληπτικα αντιπικτηκες λογω των προηγουμενων αποβολων.ωχ παναγια μου.:shock:

Ειναι λιγο μαρτυριο αυτο θα ελεγα!!αντιπηκτηκες γιατι κανεις;εχει καμια σχεση με θρομβοφιλια αυτο; Ρωταω γιατι εχω διαβαζει οτι η βρομβοφιλια οφειλεται για αποβολες και μου εχει κολλησει στο μυαλο αυτο!

τωρα που ειπατε για την παναγια,κι εμεις θελαμε να παμε αυριο στον αρχαγγελο της θασου αλλα ειδα κατι 9 μποφορ και λεω να το αφησουμε για τωρα μη με βρειτε σε τιποτα βραχια αγκαλια με κανα χταποδι.οταν φτιαξει ο καιρος θα παμε.και εννοειτε η προσευχη μου θα ειναι για ολες σας.:D

τωρα που ειπατε για την παναγια,κι εμεις θελαμε να παμε αυριο στον αρχαγγελο της θασου αλλα ειδα κατι 9 μποφορ και λεω να το αφησουμε για τωρα μη με βρειτε σε τιποτα βραχια αγκαλια με κανα χταποδι.οταν φτιαξει ο καιρος θα παμε.και εννοειτε η προσευχη μου θα ειναι για ολες σας.:D

Απο που εισαι alexouli και λες για Θασο;;;αμα εισαι Καβαλα ερχομαι συχνα!!ευκαιρια να βρεθουμε!!

Διαφημίσεις

νατασουλα εχω στο ιστορικο μου 2 βιοχημικες και μια παλινδρομη.μετα απο απειρες εξετασεις βρεθηκε μια μικρη πικτηκοτητα στο αιμα.απο τοτε παιρνω καθε μερα φιλισιν και σαλοσπιρ.επειδη δενυπηρχαν αλλα αιτια για τις ατυχιες μου, το απεδωσας εκει.οχι οτι ειναι και σιγουρο αλλα για να ειμαστε καλυμενοι πρεπει να κανω τις ενεσεις.

οχι καλη μου απο κοζανη ειμαι.αλλα επειδη εχω δει τον αρχαγγελο στον υπνο μου[οραμα το ειπε ο πνευματικος μου]κι εχω ακουσει τοσα για το μοναστηρι στη θασο θελω πολυ να παω.παντως και προς τα εδω εισαι καλοδεχουμενη.:P

νατασουλα εχω στο ιστορικο μου 2 βιοχημικες και μια παλινδρομη.μετα απο απειρες εξετασεις βρεθηκε μια μικρη πικτηκοτητα στο αιμα.απο τοτε παιρνω καθε μερα φιλισιν και σαλοσπιρ.επειδη δενυπηρχαν αλλα αιτια για τις ατυχιες μου, το απεδωσας εκει.οχι οτι ειναι και σιγουρο αλλα για να ειμαστε καλυμενοι πρεπει να κανω τις ενεσεις.

Εμενα μου εχει κολλησει η θρομβοφια γιατι καποτε πηρα αντισυλληπτικα για ενα μηνα λογω κυστης και απο τοτε εχω κατι σαν θρομβο στη φλεβα του ενος ποδιου. Ο γιατρος μου που το ειδε ειπε οτι δεν ειναι τιποτα αλλα δεν ησυχαζω φυσικα.

Ευχομαι alexouli να το ξεπερασεις αυτο και να ειναι η τυχερη σου σπερματεγχυση!!!!ολα γινονται τελικα με υπομονη!

οχι καλη μου απο κοζανη ειμαι.αλλα επειδη εχω δει τον αρχαγγελο στον υπνο μου[οραμα το ειπε ο πνευματικος μου]κι εχω ακουσει τοσα για το μοναστηρι στη θασο θελω πολυ να παω.παντως και προς τα εδω εισαι καλοδεχουμενη.:P

Μακαρι να μπορουσα να ερθω!!ευχαριστω παρα πολυ για την προσκληση! Παντως αμα πατε Θασο και εχεις χρονο μπορουμε να συναντηθουμε Καβαλα.και δεν το συζητω καθολου, αφου τον ειδες και στον υπνο σου να πας οπωσδηποτε!!

Εγω που δεν βλεπω ποτε Αγιους να ανησυχω;;;

Διαφημίσεις

Ενα ωραριο χρειαζεται μην σου πω!!!

Αντε ωραια την Τεταρτη θα μας εχεις νεα λοιπον!!!!και αν δεν κανω λαθος θα εισαι η πρωτη που θα κανει ποδαρικο σπερματεγχυσης το 2013!!!

Νατασουλα μου!!!εγώ το έκανα το ποδαρικό βρε την Παρασκευή!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Σας χαιρετώ από το χιονισμένο Μπανσκο!!!

Ηρθαμε χθες μετά την σπερματέγχυση και τώρα τους έστειλα για σκί,γιατί εγώ είμαι ακομα συναχομενη και άμα ανέβαινα πάνω θα γυρνούσα με πνευμονία!Αλλαααα νομίζω έκανα την καλύτερη δουλεια,τώρα θα παω στην σάουνα να λιώσω να διώξω το κρύωμα και κανα πόντο από τα κωλ....ρια και μετά έκλεισα μασαζακι!!!κι ας τους άλλους να κρυώνουν....

Τις ακουσα τις γνώμες σας στο γκάλοπ μου και Λία μου με ξέρεις πολύ καλα τελικά!!!Τώρα είμαι σε φάση ότι βρέξει ας κατεβάσει αυτή η προσπάθεια και μετά τέλος αλλα επειδή με ξέρω και με ξέρεις αν δω περίοδο θα ψάχνω φαρμακείο να πάρω τις ενέσεις της εξωσωματικής....

ΜΑΡΙΑ V ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥ 2013!!!!!

Αυτά παω να λιωσωωωωω

bKtop2.png8BRwp3.png

Νατασουλα μου!!!εγώ το έκανα το ποδαρικό βρε την Παρασκευή!!!

Καλε εχεις δικιο!!!!!!!Ειμαι απαραδεχτη που σε ξεχασα!!!φτου μου!!!!!!θα αρχισω να κραταω ημερολογιο για ολες γιατι εχω μπερδεψει την βουρτσα με την σουστα!!

Ασπα εσυ μας οδηγεις!!!πιστευω σε σενα!!!!

Ασπα λιωσε και για μας!!!!!!και οσον αφορα το ερωτημα σου, η γνωμη μου ειναι να μην παρατησεις τιποτα και να μην το αφησεις στην τυχη του! Την τυχη μας εμεις την φτιαχνουμε και πρεπει παντα να κυνηγαμε το ονειρο μας! (επηρρεασμενη απο το βιβλιο Αλχημιστης τρομαρα μου!!)

Κοριτσακι μου τι κανεις εσυ;;σε τι σταδιο βρισκεσαι τωρα;ρωταω γιατι η μνημη μου με απατα, να μην πεταξω καμια ακυρη ερωτηση!!

περιμένω να αδιαθετησω την αλλη εβδομάδα και θα κάνω αλλον εναν υπέριχο την 7 μερα να δουμε εαν υπαρχει η κύστη και ο πολυποδάς και εαν υπάρχουν θα κάνω υστεροσκοπηση εαν όχι μαλλόν θα παω για την τρητη μου σπερμ/ση.

τα κορίτσια που εκαναν υστεροσκοπηση πόσο σας κόστησε????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...