Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

maria v τι τέλεια νέα...2 καρδούλες!!!! γερά να είναι κορίτσι μου και να γεμίσει η αγκαλια σου μωράκια!!!

νεραιδούλα μου περαστικά σου,ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα,πότε θα ξεκινήσεις τελικά?

Λία μου ενα μεγάλο μπράβο απο μένα!!!εγω αν δεν ερχόταν η εγκυμοσύνη δεν θα αποφάσιζα ποτέ να το κόψω...ασε που τα νευρα μου ακομη δεν εχουν ηρεμήσει!

νατασούλα μου ανυπομονώ να σε γνωρίσω...να το κανονίσουμε σύντομα!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα λουλουδενιες μου.σιση κι εγω μια απο τα ιδια 6 μερες μου καθυστερησε η ρουφιαννα ειχα κανει κι εγω τεστ αρνητικο ητανε βεβαια και ηδη ξεκινησα την αγωγη μου και παμε για τη 2η σπερμ.αντε και βλεπουμε.....:confused:χαρηκα τοσο πολυ με τη μαρια 2καρδουλες ψυχη μου;να προσεχεις τωρα.καλη επιτυχια και στα υπολοιπα κοριτσια.το νιωθω το 13 ειναι η χρονια μας.φιλακια σε ολες.;)

κοπελιες μου καλημερα!να ξαναπω παλι τις ευχες,να εχουμε μια ευτυχισμενη και μπεμπιασμενη χρονια!

μαρια ν συγχαρητηρια κοπελα μου ,πολυ ευχαριστο γεγονος ,αντε και καλη λευτερια τωρα και αν δουλευεις να προσεχεις πολυ ,αλλα και στο σπιτι να εισαι και κει θελει πολυ προσοχη!

σισσυ η επομενη φορα θα ειναι και η τυχερη σου κοπελα μου.μη σε παιρνει απο κατω υπαρχουν ανθρωποι που εχουν χειροτερα προβληματα απο εμας.

μαρια ς πολυ ενημερωτικη εισαι κοριτσακι μου να σε εχει ο θεος καλα.και γω κατερινα μου εχω κολλημα με την ενδομητριωση.απο εβδομαδα θα παω σε ενα γιατρο εδω στη ροδο ,που μου ειπαν ειναι καλος,και θα του πω για την κα125 να δουμε τι θα πει.αααχ ποτε θα βρω χρονο να παω στην παναγια την τσαμπικα.θα πηγαινα μονη μου ,αλλα δεν ξερω αν εχει καλο δρομο μην φαω τα μουτρα μου.λενε ειναι πολυυ θαυματουργη!τη δευτερα γιορταζω και πρεπει να σκεφτω τι θα μαγειρεψω-λεω να καλεσω ενα ζευγαρι.καιν πααααλι καλημεεεερα περα για πεεεερα!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Αλεξουλι καλη επιτυχία!εγω είπα ν αφήσω αυτο το μήνα κ να παω τον επόμενο..

Πολυ κουραστική η καθυστερηση με αρνητικά τεστ..:(

Τζανετα να πας στην Παναγίτσα και σίγουρα θα νιώσεις καλυτερα..

Διαφημίσεις

Σισακι κι εγω ετσι εκανα αφησα ενα κυκλο να περασει και τωρα παμε για τη 2η.το οτι εχω μια απαθεια να το πω, ηρεμια να το πω,οτι θελει ας γινει να το πω καλο ειναι;ηδη ξεκινησα την αγωγη χαλαρα σα να μη συμβαινει τιποτα.ισως τα χαστουκια που εφαγα τοσα χρονια πανω στο θεμα να με εκαναν σκληρη;τι να πω;

Σισακι κι εγω ετσι εκανα αφησα ενα κυκλο να περασει και τωρα παμε για τη 2η.το οτι εχω μια απαθεια να το πω, ηρεμια να το πω,οτι θελει ας γινει να το πω καλο ειναι;ηδη ξεκινησα την αγωγη χαλαρα σα να μη συμβαινει τιποτα.ισως τα χαστουκια που εφαγα τοσα χρονια πανω στο θεμα να με εκαναν σκληρη;τι να πω;

Καλο ειναι αυτο..εγω περνάω φάσεις! Αλλες φορές ειμαι πιο ψύχραιμη και άλλες με πιάνει μια τρελη ανυπομονησία..ολα μέσα στο προγράμμα ειναι!

Πάντως το καλύτερο ειναι να είμαστε χαλαρές..βέβαια αυτο πως θα το πετύχουμε δεν ξερω!! Εγω θα πήγαινα κατευθείαν για τη 2 η αλλα επειδή η καθυστερηση με έβαλε στην πρίζα είπα να ηρεμήσω ενα μήνα..κ το επόμενο θα παω με φάρμακα γιατι την 1η την έκανα σε φυσικο κύκλο..

καλημερα κοπέλες,

μαρια s πραγματικά σου τα είπαι πολύ ωραία η γιατρός,και εγώ δεν την έχω κανεί την ΑΜΗ απο εδώ μέσα έμαθα τη είναι γιατι δεν μου την εχεί πει πότε αραγε ο γιατρό μου????ποια μέρα του κύκλου την κάνεις???

janeta να πας στην τσαμπίκα έχω ακούσει ότι ειναι πολυ θαυματουργή!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Σισσακι ηρθα!!!!καλημερα νεαρες μου!!!!τι κανετε;;;ξυπνησα παντου πιασμενη και απεκτησα το τικ του Μητσοτακη μηπως ξεπιαστω!!!

Σισσακι μου ετσι σε θελω δυναμικα παμε για δευτερη προσπαθεια αλλα χρειαζεται η χαλαρωση πρωτα. Δυο κυκλους αφησα μεχρι να ηρεμησω , φταιει βεβαια και προλακτινη, αλλα τωρα ανυπομονω για να κανω.

Alexouli καλη επιτυχια!!!ποτε ειναι η μερα σου;;;

Janneta να πας οπωσδηποτε!!δεν το συζητω!!!θα το κανει το θαυμα της η τσαμπικα!!!

Τινακι οποτε εισαι ετοιμη μου λες!!!!σε περιμενω με ανυπομονησια!!!

Κατερινιω τελεια δεν ειναι να τα νρισκεις ολα ετοιμα;;;;;!!!!!

Διαφημίσεις

natasoula την τεταρτη παω για υπερηχο να δει πως παμε απο ωαριακια και μετα θα ξερω ποια μερα θα γινει η σπερμ.οντως να βαλουμε ωραριο λειτουργειας για να βρισκουμε η μια την αλλη εδω μεσα.:P

natasoula την τεταρτη παω για υπερηχο να δει πως παμε απο ωαριακια και μετα θα ξερω ποια μερα θα γινει η σπερμ.οντως να βαλουμε ωραριο λειτουργειας για να βρισκουμε η μια την αλλη εδω μεσα.:P

Ενα ωραριο χρειαζεται μην σου πω!!!

Αντε ωραια την Τεταρτη θα μας εχεις νεα λοιπον!!!!και αν δεν κανω λαθος θα εισαι η πρωτη που θα κανει ποδαρικο σπερματεγχυσης το 2013!!!

καλημερα κοπέλες,

μαρια s πραγματικά σου τα είπαι πολύ ωραία η γιατρός,και εγώ δεν την έχω κανεί την ΑΜΗ απο εδώ μέσα έμαθα τη είναι γιατι δεν μου την εχεί πει πότε αραγε ο γιατρό μου????ποια μέρα του κύκλου την κάνεις???

janeta να πας στην τσαμπίκα έχω ακούσει ότι ειναι πολυ θαυματουργή!!!

Κοριτσακι μου τι κανεις εσυ;;σε τι σταδιο βρισκεσαι τωρα;ρωταω γιατι η μνημη μου με απατα, να μην πεταξω καμια ακυρη ερωτηση!!

Εως το τελος της αλλης εβδομαδας θα προσπαθησω να παω στην παναγια την τσαμπικα και εννοειται θα αναψω κερακι και για εσας.φιλααακια πολλαα!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...