Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

MARIA V μπραβο 2 καρδουλές συγχαρητήρια ευχομαι να νιωθεις παντα τόσο όμορφα όπως σήμερα!!!!

ΛΕΙΑ καπνιζα 14 χρονια (αλλα ποτε δεν καπνιζα πολυ) 5-7 τσιγαρα την ημέρα τον πρώτο χρόνο που παντρευτηκα πειρα 8 κιλα τα διατηρισα για 2 χρόνια και μετα τσαντιστηκά και ταυτοχρονα κοβω το τσιγαρο μαχαιρι και χανω και τα 6 κιλα,επομενός αυτο που λένε για το βάρος μολίς κοψεις το καπνισμα για εμενα ειναι μύθος γιατι τον κατερριψα!!!!

ασχετο που μέτα που ανοιξάμε το μαγαζί μας πίεστηκα πολύ και το ξανά έβαλα στο στόμα μου αλλά πολυ ελεγχόμενα 1 τσιγάρο κάθε βραδυ κανω ετσι για να χαλαρονώ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημερες κορες!!!

Σισσακι τουλαχιστον θα ηρεμησεις τωρα κοριτσακι.Θα πατε στα καπακια για την επομενη?

Εγω σημερα στις 11 εκανα την σπερματεγχυση την τελευταια για εμας.Πριν παω πηγα αναψα και κερακι στην Μητροπολη και ελπιζω να με βοηθησει η Παναγιτσα.Ααααα ειδα και τον Ανθιμο να βγαινει απο την αμαξαρα του!!!Λες να με βοηθησει και αυτος?χαχαχα

αυτη την φορα 68% με την επεξεργασια η κινητικοτητα και 90 εκατομμυρια οι κολυμβητες μας.με πηρε λιγο απο κατω γιατι μετα το 93% της προηγουμενης φορας τωρα με το 68% που πας ρε Καραμητρο?Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και να μην στεναχωριεμαι.Μιλησαμε και για τα επομενα βηματα αν δεν...και αυτη την φορα τα οποια ειναι τα εξης:

ή το αφηνουμε στην τυχη του

ή κανω ξανα λαπαροσκοπηση( την οποια επειδη μου πεταχτηκαν τα ματια οταν το ακουσα και του λεω μα πριν απο εναν χρονο εκανα οποτε και την αποκλεισαμε)

ή παω για εξωσωματικη...

Οταν του ειπα αυτος τι πιστευει μου λεει μπορει να σου ακουγεται καπως η εξωσωματικη εχοντας ηδη ενα παιδι αλλα εισαι ακομα μικρη (34!!) και μου λεει θα περιμενεις μεχρι τα 40 να πιασεις απο μονη σου και μετα να κανεις εξωσωματικη?Κοινως το βλεπει χλωμο να μενω απο μονη μου...Βεβαια μετα μου ειπε πως ολα αυτα μπορει να ειναι περιττες κουβεντες και να πανε ολα καλα αυτην την φορα.

Εσεις ρε κοριτσια τι θα κανατε?Ετσι για να μαζευω γνωμες...

Ασπα μου καλη επιτυχια!!ελπιζω να μη χρειαστει να κανεις τιποτε αλλο και να ερθει τωρα ενα αδερφακι για τον μικρο σου :D :D

εγω νομιζω πως στη θεση σου θα εκανα εξωσωματικη,μπορει να εχεις ηδη ενα παιδακι αλλα ειναι πολυ λογικο να θες και αλλο!κανε την προσπαθεια σου!

Καλησπέρα σε όλες, Χριστινάκι λυπάμαι κορίτσι μου, πάμε για την επόμενη.

Ασπα μου ένα και καλό θέλουμε, καλή επιτυχία!!

Τίνα μου όπως πολύ καλά θυμάσαι, σήμερα το πρωί πήγα για υπέρηχο και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη!!!

Ακούσαμε 2 καρδούλες. Ο ένας σάκος είναι τέλειος και σε καλό σημείο και όλα καλά, ο άλλος είναι αρκετά πιο μικρός αλλά καρδούλα ακούσαμε. Μου είπε ότι λόγω της υπερδιέγερσης επειδή ακόμα οι ωοθήκες μου είναι πρησμένες, ίσως γι' αυτό δεν έχει καλή εικόνα και την άλλη Παρασκευή θα πάμε να το σιγουρέψουμε! Κορίτσια δεν μπορώ να σας περιγράψω την χαρά μου... είναι μοναδικό συναίσθημα, μέσα από την καρδιά μου να το ζήσετε όλες σύντομα ή να το ξαναζήσετε για όσες προσπαθείτε για το 2ο παιδάκι!!

Ξέχασα βέβαια να συμπληρώσω, ότι είμαι άρρωστη, δεν μου βγαίνει φωνή, βήχω συνέχεια και έχω τρελό πονοκέφαλο, αλλά φυσικά δεν με πειράζει καθόλου, θα το αντιμετωπίσω!

Μαρακι μου φανταζομαι τη χαρα σου :D :D

2 καρδουλες????τι τελεια!!!!!!!!!!! :D :D

Να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις και ολα θα πανε μια χαρα για τα μωρακια σου :D :D

Διαφημίσεις

τα νεα μου απο τη γιατρο που πηγα εδω!δεν βλπεπει κανενα προβλημα ουτε αυτη,μαλλον το αγχος μας φταιει απο οτι ειπε.μου εβαλε να κανω την ΑΜΗ γιατι κανεις μεχρι τωρα δε μου την ειχε βαλει για να δουμε αν τα ωαρια ειναι ποιοτικα καλα.στον υπερηχο ειδε κατι που δεν ειναι σιγουρη τι ειναι,μπορει και τιποτα,μπορει και ενα μικρο πολυποδακι,αλλα ειμαι στη 10η μερα σημερα και το ενδομητριο ειναι παχυ οποτε θα παω στον επομενο κυκλο 7η μερα να δουμε.μαλλον δεν ειναι τιποτα ειπε.οπως φαινεται τις σπερματεγχυσεις τις καναμε τζαπα!!!σε καθε σπερματεγχυση πρεπει να σε παρακολουθει υπερηχογραφικα 2η,8η,12η και 14η μερα και να κανεις και οιστραδιολη για να δεις οτι σιγουρα μεσα στο ωοθυλακιο υπαρχει ωαριο και οχι να την κανεις στα τυφλα!επισης της εκανε εντυπωση που μετα τη σπερματεγχυση δε μου εδωσω προγεστερονη για σιγουρια.κατα τη γνωμη της,παρολο που και αυτη κανει σπερματεγχυσεις,μας ειπε να μην ξανακανουμε,δινεις τοσα λεφτα για να αυξησεις το ποσοστο απο 15% που ειναι φυσιολογικα σε 18% οποτε δεν υπαρχει λογος.για την ενδομητριωση μου ειπε πως μαλλον δεν εχω,κατι θα ειχε φανει αλλα για σιγουρια,για να μου φυγει η ιδεα θα κανω στον επομενο κυκλο την CA125 και θα δουμε σιγουρα.λαπαροσκοπηση λεει δεν κανεις ετσι απλα,πρεπει να εχεις ενδειξεις οτι κατι υπαρχει.θα κανω και οισταδιολη στον επομενο κυκλο,2η,8η,12η και 14η μερα αν και ειναι σχεδον σιγουρη οτι μια χαρα ειναι τα ωαρια.το σπερμα μας ειπε οτι ειναι αριστο,δεν χρειαζεται να ασχοληθουμε με αυτο,μας εδωσε κατι βιταμινες και για μενα και για τον αντρα μου.Οι δικες μου εχουν και φυλλικο οποτε δε θα παιρνω το φιλισιν.Μας ειχε εκει πανω απο μια ωρα και μας ελυσε ολες τις αποριες μας.

Επειδη παλιοτερα ειχα ουρεοπλασμα μου ειπε να ξανακανω εναν ελεγχο και ισως αργοτερα χρειαστει να κανω εξεταση ιστου περιοδου γιατι το ουρεοπλασμα πολυ συχνα κανει αποικιες μεσα στη μητρα και δε φαινεται αλλιως και αν υπαρχει δεν μπορεις να μεινεις εγκυος.το κακο ειναι οτι κανει γυρω στα 200 ευρω οποτε μας ειπε να την αφησουμε για αργοτερα.

Ξεαγχωθηκα με αυτα που μου ειπε.Μας ειπε να εχουμε επαφες καθε μερα,η ωορρυξια μου ειναι περιπου σε 4 μερες

μαράκι μου, πολύ σωστά σου τα είπε η γιατρός!!!συμφωνώ μαζί της!!!

από ότι ξέρω τη ca125 τη κάνεις όποια μέρα θέλεις..εκείνη σου είπε να πας σε συγκεκριμένη μέρα?περιμένω ενημέρωση για το αποτέλεσμα και τη γνώμη της..

σίσσυ μου , είμαι καλύτερα σήμερα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ασχετο αλλα απορω πως βγηκαν τοσο μαυρα τα γραμματα??δεν πατησα κατι

Μαρια μου πολυ ωραία τα λέει η γιατρος σου..κ εγω αυτο που όλοι πανε άντε να το κάνουμε πολυ με νευριαζει! Πρέπει να το ψάχνουνε καλα οι γιατροί κ οχι ψεκαστε,σκουπιστε,τελειωστε!!!!

μαράκι μου, πολύ σωστά σου τα είπε η γιατρός!!!συμφωνώ μαζί της!!!

από ότι ξέρω τη ca125 τη κάνεις όποια μέρα θέλεις..εκείνη σου είπε να πας σε συγκεκριμένη μέρα?περιμένω ενημέρωση για το αποτέλεσμα και τη γνώμη της..

σίσσυ μου , είμαι καλύτερα σήμερα...

οποια μερα θελω μου ειπε να παω.

της ειπα αν ειναι σιγουρο οτι μπορεις να ελεγξεις ενδομητριωση μονο με αυτη την εξεταση και οτι τοσο καιρο ολοι λενε οτι φαινεται μονο με λαπαροσκοπηση.

Μου ειπε οτι εννοειται οτι ειναι σιγουρο.οσο για τη λαπαροσκοπηση μου ειπε οτι για να την κανεις πρεπει να εχεις καποιο δειγμα οτι εχεις ενδομητριωση οχι στα καλα καθουμενα να πας να κανεις χειρουργειο

Διαφημίσεις

Μαρια μου πολυ ωραία τα λέει η γιατρος σου..κ εγω αυτο που όλοι πανε άντε να το κάνουμε πολυ με νευριαζει! Πρέπει να το ψάχνουνε καλα οι γιατροί κ οχι ψεκαστε,σκουπιστε,τελειωστε!!!!
ελα ντε!!να σου πω την αληθεια νευριασα!!!!

οποια μερα θελω μου ειπε να παω.

της ειπα αν ειναι σιγουρο οτι μπορεις να ελεγξεις ενδομητριωση μονο με αυτη την εξεταση και οτι τοσο καιρο ολοι λενε οτι φαινεται μονο με λαπαροσκοπηση.

Μου ειπε οτι εννοειται οτι ειναι σιγουρο.οσο για τη λαπαροσκοπηση μου ειπε οτι για να την κανεις πρεπει να εχεις καποιο δειγμα οτι εχεις ενδομητριωση οχι στα καλα καθουμενα να πας να κανεις χειρουργειο

Ναι, και εμάς εδώ είναι πολύ ακριβή...ποιό ακριβή και από την εξωσωματική...5000Ε...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Ευχαριστα νεα διαβαζω!!!!

Μαρια ποσο τελεια τα διδυμακια;;;;;;;!!!!μπραβο κοπελα μου!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

Μαρια s πολυ ωραια. Τα λεει παρα πολυ σωστα η γιατρος και πρεπει να το βαλουμε καλα στο νου μας οτι το αγχος φταιει για πολλα! Ολες πρεπει να το θυμομαστε αυτο.

Λια καλα τα πας και εσυ βλεπω!Αφου δεν σκοτωσες κανεναν και εισαι ηρεμη, εκανες πολυ μεγαλο βημα!!!Αλλα αμα το κοψω και εγω με ποιον θα παιζω ξυλο;;;;σε ειχα πρωτη στη λιστα, για να ξεσπαει η μια στην αλλη!!

Νεραιδουλα περαστηκα κοπελα μου!!κολλησε με λιγο μηπως χασω και κανενα κιλο!!!

Μαρία ν άντε με το καλο γλυκεια μου τα διδυμακια σου!!!

Μπράβο πολυ χάρηκα για τα μπεμπακια σου. Γερά να ειναι και με το καλο να γεννηθούν τα αγγελουδια σου!!!

Λια όλη η θετικη μας ενέργεια για το κωλοτσιγαρο!!! Ουστ να χαθεί.

Μινα νι τα έχω ολα στο μυαλό μου. Σε ευχαριστω παρα πολυ πάντως.

Τινκερ περαστικά κορίτσι !!!

Εμείς σημερα πήγαμε και κλείσαμε την ημερομηνία και την ώρα. Το αγόρι μου πήγε σημερα το πρωι σε δημαρχείο, εφορία, εκκλησία και τελείωσε ολα τα γραφειοκρατικά. Ευτυχώς. Ξυπνησα και τα βρήκα ολα έτοιμα. Τι ωραία!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

τα νεα μου απο τη γιατρο που πηγα εδω!δεν βλπεπει κανενα προβλημα ουτε αυτη,μαλλον το αγχος μας φταιει απο οτι ειπε.μου εβαλε να κανω την ΑΜΗ γιατι κανεις μεχρι τωρα δε μου την ειχε βαλει για να δουμε αν τα ωαρια ειναι ποιοτικα καλα.στον υπερηχο ειδε κατι που δεν ειναι σιγουρη τι ειναι,μπορει και τιποτα,μπορει και ενα μικρο πολυποδακι,αλλα ειμαι στη 10η μερα σημερα και το ενδομητριο ειναι παχυ οποτε θα παω στον επομενο κυκλο 7η μερα να δουμε.μαλλον δεν ειναι τιποτα ειπε.οπως φαινεται τις σπερματεγχυσεις τις καναμε τζαπα!!!σε καθε σπερματεγχυση πρεπει να σε παρακολουθει υπερηχογραφικα 2η,8η,12η και 14η μερα και να κανεις και οιστραδιολη για να δεις οτι σιγουρα μεσα στο ωοθυλακιο υπαρχει ωαριο και οχι να την κανεις στα τυφλα!επισης της εκανε εντυπωση που μετα τη σπερματεγχυση δε μου εδωσω προγεστερονη για σιγουρια.κατα τη γνωμη της,παρολο που και αυτη κανει σπερματεγχυσεις,μας ειπε να μην ξανακανουμε,δινεις τοσα λεφτα για να αυξησεις το ποσοστο απο 15% που ειναι φυσιολογικα σε 18% οποτε δεν υπαρχει λογος.για την ενδομητριωση μου ειπε πως μαλλον δεν εχω,κατι θα ειχε φανει αλλα για σιγουρια,για να μου φυγει η ιδεα θα κανω στον επομενο κυκλο την CA125 και θα δουμε σιγουρα.λαπαροσκοπηση λεει δεν κανεις ετσι απλα,πρεπει να εχεις ενδειξεις οτι κατι υπαρχει.θα κανω και οισταδιολη στον επομενο κυκλο,2η,8η,12η και 14η μερα αν και ειναι σχεδον σιγουρη οτι μια χαρα ειναι τα ωαρια.το σπερμα μας ειπε οτι ειναι αριστο,δεν χρειαζεται να ασχοληθουμε με αυτο,μας εδωσε κατι βιταμινες και για μενα και για τον αντρα μου.Οι δικες μου εχουν και φυλλικο οποτε δε θα παιρνω το φιλισιν.Μας ειχε εκει πανω απο μια ωρα και μας ελυσε ολες τις αποριες μας.

Επειδη παλιοτερα ειχα ουρεοπλασμα μου ειπε να ξανακανω εναν ελεγχο και ισως αργοτερα χρειαστει να κανω εξεταση ιστου περιοδου γιατι το ουρεοπλασμα πολυ συχνα κανει αποικιες μεσα στη μητρα και δε φαινεται αλλιως και αν υπαρχει δεν μπορεις να μεινεις εγκυος.το κακο ειναι οτι κανει γυρω στα 200 ευρω οποτε μας ειπε να την αφησουμε για αργοτερα.

Ξεαγχωθηκα με αυτα που μου ειπε.Μας ειπε να εχουμε επαφες καθε μερα,η ωορρυξια μου ειναι περιπου σε 4 μερες

μαρια πολυ χαιρομαι που σε καθησυχασε η γιατρος σου...πραγματικά το 80% της υπογονιμοτητας πηγαζει απο το αγχος και μονο απο αυτο. Σχετικά με το ουρεόπλασμα, επειδη ειχα κι εγω στο παρελθον, μου ειχε πει ο γιατρος μου, πως εκτος απο την εξεταση με τον ιστο περιοδου, 100% αποτελεσμα δίνει η μοριακή εξεταση αιματος... είναι λιγο ακριβή αλλα εγω βρήκα ενα κέντρο κεντρικά στην αθηνα που την εκανα με 75 ευρω.

Ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα. Σχετικά με την ενδομητριωση, εκανα κι εγω αυτην την εξεταση, και αφου εκανα και την υστεροσκοπηση φανηκε πως εχω μια πολυ μικρή εστία στην μητρα και οχι στην ωοθηκες, που δεν παιζει σημαντικό ρόλο...οπότε μην αγχωνεσαι...μπορει να υπαρχει κατι μικρο αλλα να μην εχει καμμια σημασια...στο λεω γιατι κι εγω ειχα κολλησει πως εχω ενδομητριωση απο τα 18 μου!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...