Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερες κορες!!!

Σισσακι τουλαχιστον θα ηρεμησεις τωρα κοριτσακι.Θα πατε στα καπακια για την επομενη?

Εγω σημερα στις 11 εκανα την σπερματεγχυση την τελευταια για εμας.Πριν παω πηγα αναψα και κερακι στην Μητροπολη και ελπιζω να με βοηθησει η Παναγιτσα.Ααααα ειδα και τον Ανθιμο να βγαινει απο την αμαξαρα του!!!Λες να με βοηθησει και αυτος?χαχαχα

αυτη την φορα 68% με την επεξεργασια η κινητικοτητα και 90 εκατομμυρια οι κολυμβητες μας.με πηρε λιγο απο κατω γιατι μετα το 93% της προηγουμενης φορας τωρα με το 68% που πας ρε Καραμητρο?Ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και να μην στεναχωριεμαι.Μιλησαμε και για τα επομενα βηματα αν δεν...και αυτη την φορα τα οποια ειναι τα εξης:

ή το αφηνουμε στην τυχη του

ή κανω ξανα λαπαροσκοπηση( την οποια επειδη μου πεταχτηκαν τα ματια οταν το ακουσα και του λεω μα πριν απο εναν χρονο εκανα οποτε και την αποκλεισαμε)

ή παω για εξωσωματικη...

Οταν του ειπα αυτος τι πιστευει μου λεει μπορει να σου ακουγεται καπως η εξωσωματικη εχοντας ηδη ενα παιδι αλλα εισαι ακομα μικρη (34!!) και μου λεει θα περιμενεις μεχρι τα 40 να πιασεις απο μονη σου και μετα να κανεις εξωσωματικη?Κοινως το βλεπει χλωμο να μενω απο μονη μου...Βεβαια μετα μου ειπε πως ολα αυτα μπορει να ειναι περιττες κουβεντες και να πανε ολα καλα αυτην την φορα.

Εσεις ρε κοριτσια τι θα κανατε?Ετσι για να μαζευω γνωμες...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασπασακι μου καλη επιτυχία!!! Η Τρίτη και η τυχερή είπαμε θα ειναι....:D

Εγω θα παω για τον επόμενο μήνα γιατι θέλω να Χαλαρώσω λιγο....

Οσο για την κινητικότητα μην ξεχνάς οτι εμένα ηταν με 100 % κινητικότητα και δεν πέτυχε...εγω πιστεύω οτι αυτα ειναι σχετικά!!ενα χρειάζεται......

Ποσά ml σου έκανε τη σπερματεγχυση;

Καλημερα κοριτσια,

ασπα καλη επιτύχια να έχεις, οπως λένε και τα κορίτσια τριτη και τυχερή να είναι,εγω στη θεση σου μιας και μας ρωτάς νομίζω ότι θα το αφήνα στην τύχη επειδη θα ειχα είδη ενα παιδι και αφου εμεινες φισιολογικά μια φορα σημαινει ότι μπορείς να ξανα μείνεις!!!!!

sissi δεν πειράζει πυ αδιαθέτησες εσεις να είσται καλά και την επόμενη μπορει να εισται πιο τυχερή!!!!

georgat με το καλό ο γάμος,ειναι ωραιές οι ετοιμασιες τουλαχιστον εγω της ευχαριστηθηκά οπως και τον γάμο μου επίσης, οτί θέλεις ρώταμε!!!!

φιλακια σε ολές!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

ασπασούλα μου ευχομαι να είναι η τυχερή σου και να ανοίξει η χρονια με ευχάριστα!!!

εγώ στη θέση σου θα προσπαθούσα κανένα χρόνο και μετά θα πήγαινα για εξωσωματική, εχεις ήδη ενα παιδάκι άρα τίποτα δεν το αποκλείει να μείνεις φυσιολογικά και απο την αλλη μικρή είσαι ακομη καλέ ασε το γιατρό να λέει....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

41. prayer -->28/12

42. astage--> 18/01

Ποσοστό: 7/40

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. Λια33
  11. alexouli
  12. s_maria
  13. natasoula81
  14. lolita 78
  15. mar1981
  16. mina-ni
  17. Stardustmg
  18. sissy

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

prayer περιμένουμε νεάκια....

άσπα πήρα πρωτοβουλία για την ημερομηνία....

maria v σήμερα δεν έχεις υπέρηχο????? περιμένουμε να μας πεις πόσα μωράκια εχεις τελικά?

νεραιδούλα μου που είσαι? μήπως εχεις αδειούλα?

Γεια σας κοριτσαρες!!!

Κατερινιω πες τα!!!αντε να μαζευομαστε!!!!Ασε τεντωσα απο τη μετακομηση χθες και αργησα να παω στη δουλεια.με πηρε ο υπνος...που θα παει θα ερθει η ωρα και της δικης μου μετακομησης και θα μου το ανταποδωσουν!!!!

Σισσακι μου, δεν πειραζει. Θα ξαναπροσπαθησετε. Ετσι κι αλλιως δεν παραιτουμαστε μεχρι να πετυχουμε τον σκοπο μας!!

Τινα οταν θα ερθεις να σε δω, να εχεις μαζι σου και τον υπερηχο του μωρου να το θαυμασω!!!!!

Ασπα κοριτσαρε, καλη επιτυχια!!!!!!!μην σκεφτεσαι τιποτα τωρα και μην αγχωνεσαι.ασε τις αποφασεις για πιο μετα γιατι μπορει να μην χρειαστει και καθολου οτιδηποτε αλλο!

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν;;

Λια πως πανε τα νευρα;;;τα τεντωσες για τα καλα;;;;

Αστερι μου που εισαι;;;

ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ που χαθηκες;;;

Πατριωτακι πως παει η ομοιοπαθητικη;

Φιλαρες πολλες σε ολες ξεχωριστα και μην αναφερομαι προσωπικα!!!

Καλησπέρα σε όλες, Χριστινάκι λυπάμαι κορίτσι μου, πάμε για την επόμενη.

Ασπα μου ένα και καλό θέλουμε, καλή επιτυχία!!

Τίνα μου όπως πολύ καλά θυμάσαι, σήμερα το πρωί πήγα για υπέρηχο και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη!!!

Ακούσαμε 2 καρδούλες. Ο ένας σάκος είναι τέλειος και σε καλό σημείο και όλα καλά, ο άλλος είναι αρκετά πιο μικρός αλλά καρδούλα ακούσαμε. Μου είπε ότι λόγω της υπερδιέγερσης επειδή ακόμα οι ωοθήκες μου είναι πρησμένες, ίσως γι' αυτό δεν έχει καλή εικόνα και την άλλη Παρασκευή θα πάμε να το σιγουρέψουμε! Κορίτσια δεν μπορώ να σας περιγράψω την χαρά μου... είναι μοναδικό συναίσθημα, μέσα από την καρδιά μου να το ζήσετε όλες σύντομα ή να το ξαναζήσετε για όσες προσπαθείτε για το 2ο παιδάκι!!

Ξέχασα βέβαια να συμπληρώσω, ότι είμαι άρρωστη, δεν μου βγαίνει φωνή, βήχω συνέχεια και έχω τρελό πονοκέφαλο, αλλά φυσικά δεν με πειράζει καθόλου, θα το αντιμετωπίσω!

HvAnp3.png

Κοριτσάρες μου όμορφες καλησπέρα !

Maria – v, ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ !!!!!!!!! 2 καρδούλες βρε θηρίο? Βούλιαξε στην ευτυχία σου και να μην σε αγγίζει τίποτα όλα τα άλλα είναι περαστικά.

Sissy, έκοβα το κεφάλι μου σου λέω……….στεναχωρέθηκα γιατί σε είχα για σίγουρη.

Ηθικό δίδαγμα: Πάμε για χοριακή, όταν πρέπει να πάμε για χοριακή. (Πόσο μάλλον μετά από σπερματέγχυση…….)

Δεν βγάζουμε την ψυχή του κόσμου, δεν μυρίζουμε τα δάχτυλα μας και δεν εμπιστευόμαστε τα τεστ.

Εμένα προσωπικά, - και συγνώμη………- δεν μου λέει τίποτα το ότι σου ήρθε αίμα μετά από τόση καθυστέρηση……………

Άσπα, αν κάνεις γκάλοπ και μαζεύεις γνώμες, είμαι ο άνθρωπος σου.

Λοιπόν……….η άποψη μου είναι, πως όσο θυμωμένη – απογοητευμένη – κουρασμένη – απηυδησμένη και να είσαι, αφού μπήκες στο χορό, θέλεις δεν θέλεις θα χορέψεις.

Σηκώνεσαι το πρωί, είσαι θυμωμένη γιατί δεν βλέπεις αποτέλεσμα, τα βροντάς κάτω, και μέσα σε 24 ώρες ο εγκέφαλος σου, σαν ανεξάρτητο, λογικό όν, έχει πάρει ήδη αποφάσεις και έχει σχεδιάσει το επόμενο βήμα.

Το σώμα σου έχει κουραστεί να ακολουθεί τον εγκέφαλο σου, αλλά δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά ……………..

Έχεις κάνει ήδη 2 λαπαροσκοπήσεις. Αν κάνεις και τρίτη θα σωθείς? Όχι. Θα πετάξεις χρήματα και θα χάσεις ένα ακόμα χρόνο από τη ζωή σου.

Η εξωσωματική δεν είναι τίποτα το τραγικό συγκριτικά με το υπόλοιπο ιστορικό σου. Έχεις κάνει τα χίλια – μύρια και τρέχεις εδώ και 3 χρόνια. Η εξωσωματική δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλα αυτά. Άσε που έχεις δώσει πολλά περισσότερα χρήματα και ψυχικά αποθέματα.

Να τα παρατήσεις, ……..είμαι σίγουρη πως δεν τα παρατάς……………..Και αν ήταν να το αφήσεις στην τύχη του, θα το είχες αφήσει ήδη.

Εγώ ακόμα «άκαπνη». Εχθές πήρα ηλεκτρονικό τσιγάρο και είμαι ανέλπιστα καλά.

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη που δεν μυρίζει το σπίτι μου καπνό, δεν μαζεύω στάχτες και δεν βρωμάνε τα μαλλιά μου. Την θετική σας ενέργεια στείλτε μου!!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Λια μου δεν θέλω να σε στεναχωρω τωρα που έκοψες το κάπνισμα..πραγματικά ηθικό δίδαγμα οτι πάμε για χοριακη μετα απο σπερματεγχυση! Ειμαι λιγο ξεροκεφαλη αλλα θα στρώσω κάποια στιγμή....:D

Και εγω συμφωνώ απόλυτα σ αυτα που λες στην Ασπασουλα!

Είδες που σου είπα για το ηλεκτρονικό τσιγάρο..;;

Ποτε θα πας στο γιατρο να ξεκινήσεις;

καλησπέρα κορίτσια...

η πρωτοχρονιά του 13 με βρήκε στο κρεβάτι με ιωση-γαστρεντερίτιδα..τώρα ευτυχώς είμαι λίγο καλύτερα...

σίσσυ μου πολύ λυπάμαι...και με τόση καθυστέρηση άλλα έπρεπε να έχουμε...πότε θα πας στο γιατρό??

άσπα μου, η τρίτη και τυχερή να είναι!!!(στην ερώτηση που έθεσες , δεν θυμάμαι πόσα χρόνια είναι οι προσπάθειες για το 2 μωράκι.ξέρω πολλές περιπτώσεις που έκαναν το 1 χωρίς καμία δυσκολία και το 2 δεν ερχόταν με τίποτα...μάλλον θα περίμενα ακόμη ένα χρόνο αλλά σε αυτό το χρόνο δεν θα έκανα τίποτα άλλο, όσο για τη λαπαροσκόπηση και την πιθανή ενδομητρίωση ακόμη δεν έχω καταλήξει..και δεν μπορώ να σου πω)

τίνα μου, 1 φορά το μήνα μια χαρά μου ακούγεται..μπορείς όμως να πας αν θες και ποιο νωρίς σωστά?σε παρακολουθεί ο γιατρός που έκανες τη σπερματέγχυση σωστά?

μαράκι μου τέλεια τα νέα σου!!!!!ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!φαντάζομαι τη χαρα και τη συγκίνηση!!!!ματς μουτς!!!!!ανεπανάληπτες στιγμές!!!!!!!

τα φιλία μου σε όλες!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλησπέρα σε όλες, Χριστινάκι λυπάμαι κορίτσι μου, πάμε για την επόμενη.

Ασπα μου ένα και καλό θέλουμε, καλή επιτυχία!!

Τίνα μου όπως πολύ καλά θυμάσαι, σήμερα το πρωί πήγα για υπέρηχο και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη!!!

Ακούσαμε 2 καρδούλες. Ο ένας σάκος είναι τέλειος και σε καλό σημείο και όλα καλά, ο άλλος είναι αρκετά πιο μικρός αλλά καρδούλα ακούσαμε. Μου είπε ότι λόγω της υπερδιέγερσης επειδή ακόμα οι ωοθήκες μου είναι πρησμένες, ίσως γι' αυτό δεν έχει καλή εικόνα και την άλλη Παρασκευή θα πάμε να το σιγουρέψουμε! Κορίτσια δεν μπορώ να σας περιγράψω την χαρά μου... είναι μοναδικό συναίσθημα, μέσα από την καρδιά μου να το ζήσετε όλες σύντομα ή να το ξαναζήσετε για όσες προσπαθείτε για το 2ο παιδάκι!!

Ξέχασα βέβαια να συμπληρώσω, ότι είμαι άρρωστη, δεν μου βγαίνει φωνή, βήχω συνέχεια και έχω τρελό πονοκέφαλο, αλλά φυσικά δεν με πειράζει καθόλου, θα το αντιμετωπίσω!

Τι όμορφα νέα.......

2 καρδουλες.... Πόσο χαίρομαι μαρακι μου!!!!!!!

Να πίνεις ζεστά κ να φας κοτοσουπα που κανει καλο...

καλησπέρα κορίτσια...

η πρωτοχρονιά του 13 με βρήκε στο κρεβάτι με ιωση-γαστρεντερίτιδα..τώρα ευτυχώς είμαι λίγο καλύτερα...

σίσσυ μου πολύ λυπάμαι...και με τόση καθυστέρηση άλλα έπρεπε να έχουμε...πότε θα πας στο γιατρό??

άσπα μου, η τρίτη και τυχερή να είναι!!!(στην ερώτηση που έθεσες , δεν θυμάμαι πόσα χρόνια είναι οι προσπάθειες για το 2 μωράκι.ξέρω πολλές περιπτώσεις που έκαναν το 1 χωρίς καμία δυσκολία και το 2 δεν ερχόταν με τίποτα...μάλλον θα περίμενα ακόμη ένα χρόνο αλλά σε αυτό το χρόνο δεν θα έκανα τίποτα άλλο, όσο για τη λαπαροσκόπηση και την πιθανή ενδομητρίωση ακόμη δεν έχω καταλήξει..και δεν μπορώ να σου πω)

τίνα μου, 1 φορά το μήνα μια χαρά μου ακούγεται..μπορείς όμως να πας αν θες και ποιο νωρίς σωστά?σε παρακολουθεί ο γιατρός που έκανες τη σπερματέγχυση σωστά?

μαράκι μου τέλεια τα νέα σου!!!!!ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!φαντάζομαι τη χαρα και τη συγκίνηση!!!!ματς μουτς!!!!!ανεπανάληπτες στιγμές!!!!!!!

Περαστικά νεραιδουλα μου..λοιπόν φέτος για τους ιχθεις λένε για απογονο!!!!

Οπότε δεν φοβόμαστε τίποτα.....

Εγω θ αφήσω αυτο το μήνα να Χαλαρώσω γιατι η καθυστερηση παραλίγο να με στείλει στο τρελαδικο...κ τον επόμενο μήνα θα παω σε σπερματεγχυση με φάρμακα! Ο γιατρος μου είχε πει οτι υπάρχουν 2 τρόποι με τα φάρμακα ενα με κλομιφαινη( νομίζω) και ο άλλος με γοναδοτροπινες! Θα δώ τι θα κάνουμε...κ φυσικά τι θα μου πει κ εκείνος!

Εσυ ποτε πας στο γιατρο;

Sissy μου θα το ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΒΩ. Μπορεί να συνυπάρχει άνετα εγκυμοσύνη με αίμα. Έχει συμβεί και σε εμένα και σε άπειρες φίλες και γνωστές. Οπότε το θεωρώ επιεικώς ανόητο να αφήνουμε στην τύχη του κάτι που μπορεί με μικρή φαρμακευτική υποστήριξη να σωθεί.

Μια φίλη μου είχε δέκα ημέρες καθυστέρηση και το έπαιζε «ψύχραιμη». Έκανε ένα τεστ απόγευμα και της βγήκε αρνητικό. Την επόμενη το πρωί κάνει ακόμα ένα και βγαίνει θετικό, ενώ εκείνη τη στιγμή της ήρθε και αίμα.

Θεώρησε αυτόματα πως ήταν βιοχημική και δεν το έψαξε παραπέρα. Δεν έκανε ποτέ χοριακή και δεν πήρε τηλέφωνο το γιατρό της.

Κατά κανόνα αν αρχίσει η διαδικασία της αποβολής είναι μη αναστρέψιμη. Κατʼ εξαίρεση όμως μπορεί να χρειαζόταν μια απλή υποστήριξη με προγεστερόνη και να σωζόταν μια εγκυμοσύνη. Έστω και σε 1%.

Από την μια, ναι μεν ψυχραιμία, αλλά από την άλλη, μην βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας.

Εγώ ξεκινάω στην επόμενη περίοδο, τέλος του μήνα. Από βδομάδα θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό μου να με δει και να κανονίσουμε το πρόγραμμα μας.

Tinker τελικά θα ξεκινήσεις και εσύ ή το σκέφτεσαι ακόμα?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...