Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!

Σισσακι τρεχα τωρα!!!οχι τωρα, ΤΩΡΑ!!!!!!

Ασπα μου, γιατι κατι μου λεει οτι θα ειναι η τριτη και τυχερη???Αν μπορεσεις και παραμεινεις ετσι ψυχραιμη και αναισθητη, ακομα καλυτερα!!!!!!!

Γεωργια ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!Που να συνελθεις????

Λια ασε και εγω πρεπει να το κοψω καποια στιγμη και σκεφτομαι απο τωρα τον υποψηφιο σακο του μποξ για να ξεσπαω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασπούλα μου κατι μου θυμίζει αυτό.....και μένα η τρίτη ήταν,με ένα αυγουλάκι και δεν περίμενα τίποτα,δεν ήθελα να την κάνω αν θυμάσαι έλεγα άδικα θα πετάξουμε τα λεφτά,προχώρησα μετα απο επιμονη του γιατρού και του αντρούλη μου και τους ευχαριστώ που με πείσανε γιατί ναι ήταν η τυχερή μου!!!! ελπίζω και ευχομαι να γίνει το ιδιο και με σένα!!!!

Tο θυμάμαι Τινακι μου και οταν είδα το ένα αυγό εσενα σκέφτηκα αμέσως!!!και είπα βρε λες;;αλλα μετά πάλι σκέφτηκα κι εγώ τζάμπα τα λεφτά...Δεν πειράζει καλύτερα να περιμένω τα χειρότερα ώστε αν έρθουν τα καλύτερα να το χαρώ παραπάνω!!!

Σισσακι πανε βρε να ηρεμήσεις...

bKtop2.png8BRwp3.png

Κοριτσακια μου καλησπερα σας!!!

Σισσακιιιιιιιιι θα μας γκαστρωσεις κ εσυ? τι θα γινει πια? περιμενουμε νεα σου!

Ασπακι μου τριτη και τυχερη θα ειναι! να το πιστεψεις!

Λια μου κρατα γερα με τσαμπουκα!! Μπορεις να το κανεις!! (Στο λεω εγω που μετα την εμβρυομεταφορα το εκοψα μαχαιρι 15 μερες, ασχετο μετα αν το ξαναρχισα)

Γεωργιτσα μου πολυ χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα! Παντα τετοια!!!

Νατασσω μουυυυυυυυυ φιλακια!

Κατερινακι μουτςςςςςςςςς

Και πολλα φιλακια κ στα αλλα κοριτσακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσακια κάτι άρχισα να βγάζω στο σκουπισμα..ουφ κουραστηκα...!!!!!!

Τα γράφω ολα και πάνω να κανω ανταυγιες στο μαλλί!

Δεν θα με τρελανει εμένα αυτή η περίοδος..:evil:

Διαφημίσεις

Κοριτσια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να εχουμε και να ειμαστε ολες ευτυχισμενες! Συγνωμη που δεν μπαινω συχνα αλλα πρεπει να παραδωσω την Δευτερα μια εργασια και επειδη δεν εγραψα καλα την προηγουμενη φορα το εχω ριξει στο διαβασμα!

Σισσακι καλο θα ηταν να εκανες ουτως η αλλως χοριακη ακομα και να σου ερθει και μετα να πας στο γιατρο σου για να μαθεις που οφειλεται η καθυστερηση, αν δεν εκανες σπερ/ση δεν θα επιμεναμε τοσο, αλλα επειδη εχεις κανει και πηρες και ουτρο μην το αφηνεις στην τυχη του!

Ασπασουλα μια χαρα αυγουλακι εχεις μακαρι να ειναι το τυχερο σου!

Φιλακια πολλα κοριτσια!

Hello!!

πήγαμε στον ντοκτορ...εχω μόνο ένα καλό αυγό στα 15χιλιοστα.περιμενα παραπάνω και απογοητεύτηκα αλλα τι να κάνουμε...επισης έχω και μια κύστη πάλι αλλα θα φύγει μου είπε.οποτε την Παρασκευή παμε για την τριτη(και τυχερή και τελευταία)σπερματέγχυση μας....αυτην την φορα δεν περιμένω τίποτα δεν ελπίζω σε τίποτα και είμαι cool.εμαθα πλέον..

Αυτά φιλακια

καλη επιτυχια για αυριο!!!ελπιζω να ειναι η τριτη και η τελευταια,να ειναι η τυχερη σου!!!

μην αγχωνεσαι για το ενα ωαριο,ο γιατρος μου μου ειχε πει οτι η ποιοτητα τον ενδιαφερει οχι η ποσοτητα!!!!ελπιζω σε 15 μερες να μας εχεις ευχαριστα :D :D

Σισσυ τι εγινε?εχουμε κανενα νεο??αν ειχες καφε,δεν ειναι απαραιτητα κακο!!αντε να μας πει τα ευχαριστα!!να μπει το 2013 μονο με ευχαριστα!!!

οι υπολοιπες τι κανετε??εγω ετρεχα μια απο δω μια απο κει,ειχαν ερθει και οι γονεις μου για πρωτοχρονια,γιορταζε και ο πεθερος μου και ολο εξω ημουν!!

φιλακια σε ολες :D

Ρε κοριτσια, ρε κοριτσια!!!που ειστε ολες χαμενες???ελα να επανερχομαστε σιγα σιγα!!σε ληθαργο πεσατε ολες?

Ασπα θα συμφωνησω απολυτα με την προλαλησασα Μαρακι, για το ωαριο. Η ποιοτητα μετραει!!!

κοριτσια μου ψοφησα!βοηθησα μια φιλη σε μετακομιση και μολις γυρισα. με τοσα βαρη, παει η μεση. ωρα για μπανακι και νανι!

Καληνυχτα κοριτσαρες!

Ρε κοριτσια, ρε κοριτσια!!!που ειστε ολες χαμενες???ελα να επανερχομαστε σιγα σιγα!!σε ληθαργο πεσατε ολες?

Ασπα θα συμφωνησω απολυτα με την προλαλησασα Μαρακι, για το ωαριο. Η ποιοτητα μετραει!!!

κοριτσια μου ψοφησα!βοηθησα μια φιλη σε μετακομιση και μολις γυρισα. με τοσα βαρη, παει η μεση. ωρα για μπανακι και νανι!

Καληνυχτα κοριτσαρες!

γεια σου ρε νατασσα τσαχπινογαργαλιαρα.....

α πα πα πα για μετακομισεις με τετοιο καιρο...κουραστηκα και μονο που το ακουσα...εγω και χωρις μετακομιση ειμαι πτωμα.....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια! πραγματικά ας αρχισουμε να μπαινουμε στο καφε μας οπως παλια....ας μην ξεχναμε πως μεσα απο την καθημερινή μας επικοινωνια χτιστηκαν πολλες ομορφες φιλίες!

τινακι πως παει η εγκυμοσυνη σου κοριτσι?

fmGhp2.png

A8ojp2.png

σισσυ μου ήρθε τελικά εεε? δεν πειραζει και μην μου στεναχωριεσαι, προχωράμε δυναμικά αυτη τη χρονια!!!

κατερινάκι μου ολα καλά δόξα το Θεό, το επόμενο ραντεβού είναι 25/01, τωρα μια φορα το μήνα θα πηγαινω και μου κακοφάνηκε λίγο, καλά ήταν καθε 2 εβδομάδες, περνούσαν γρήγορα και ηρεμούσα που έβλεπα οτι ολα είναι καλά.

εσυ αρχισες να ψάχνεις νυφικό? αχ τι ωραία η ολη διαδικασία,πολλές φορές μου ερχεται να πάω να δοκιμάσω κανένα ετσι στο άσχετο χιχι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Kαλημερα κοριτσαρες μου!

Δεν σας ξεχναω απλα ειμαι full time busy με τις οικογενειακες υποχρεωσεις και δεν εχω πολυ χρονο για να μπω...Απο βδομαδα θα ειμαι και παλι συνεπης...

Φιλια πολλα!

σισσυ μου ήρθε τελικά εεε? δεν πειραζει και μην μου στεναχωριεσαι, προχωράμε δυναμικά αυτη τη χρονια!!!

κατερινάκι μου ολα καλά δόξα το Θεό, το επόμενο ραντεβού είναι 25/01, τωρα μια φορα το μήνα θα πηγαινω και μου κακοφάνηκε λίγο, καλά ήταν καθε 2 εβδομάδες, περνούσαν γρήγορα και ηρεμούσα που έβλεπα οτι ολα είναι καλά.

εσυ αρχισες να ψάχνεις νυφικό? αχ τι ωραία η ολη διαδικασία,πολλές φορές μου ερχεται να πάω να δοκιμάσω κανένα ετσι στο άσχετο χιχι

Τινακι μου αυτή τη φορά δεν στεναχωρηθηκα γιατι μετα απο τόση καθυστερηση τα νεύρα μου είχαν σπάσει!!!!!! Μακάρι το 2013 να ειναι πιο τυχερό....

Δεν πειράζει που θα πηγαίνεις 1 φορά..αυτο σημαίνει οτι μεγαλώνει το Μωρακι σου και δεν χρειάζεται ....:D

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...