Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα παω αύριο να κανω μια χοριακη για να ειμαι σίγουρη...εσυ κοριτσάκι ποτε ΔΕΝ περιμένεις;

Γιατι δεν περνεις ηλεκτρονικό τσιγάρο για αρχή;;

Εννοείται ότι θα πας αύριο πρωί – πρωί για χοριακή. Μην με κάνεις να το ξαναρχίσω !!!!

Εγώ νόμιζα πως θα είναι εύκολο, αλλά τελικά και τσίχλες νικοτίνης πήρα και ηλεκτρονικό τσιγάρο θα πάω να πάρω, γιατί με βλέπω να στρίβω γρασίδι από τον κήπο και να καπνίζω………..tragic…………..

Εμένα μου ήρθε την Κυριακή, κυρία στην ώρα της…………….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

ΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΒΡΕ ΛΙΑ???? ΑΧ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΜΕ 100 ΦΟΡΕΣ..... ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.... ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΦΕΤΟΣ...ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ... ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΛΙΑ ΜΟΥ.....

Πάντως κατερινακι μου το άγχος μπορεί να μας χαλάσει πολυ τον κύκλο...τι να πω..:(

Εννοείται ότι θα πας αύριο πρωί – πρωί για χοριακή. Μην με κάνεις να το ξαναρχίσω !!!!

Εγώ νόμιζα πως θα είναι εύκολο, αλλά τελικά και τσίχλες νικοτίνης πήρα και ηλεκτρονικό τσιγάρο θα πάω να πάρω, γιατί με βλέπω να στρίβω γρασίδι από τον κήπο και να καπνίζω………..tragic…………..

Εμένα μου ήρθε την Κυριακή, κυρία στην ώρα της…………….

Χαχαχαχαχα...γρασίδι;;:D

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο βοηθάει παρα πολυ..σίγουρα δεν ειναι εύκολο αλλα με λίγη υπομονη ολα γίνονται!

Βρε βρε καλωσόρισατε παιδιά εκ του Λονδίνου!!!

Κοιτα Σίσσυ μην φέρνεις αντιρρήσεις στην Λία γιατί είναι και δυο μέρες ακαπνη και άμα σε πετύχει θα σου χώσει καμία!!!Άντε βρε κοριτσι μου κάνε την χοριακη σου να μας φέρεις τα πρώτα ευχάριστα του 13!!!!

Λία μου κρατά γερά!!Ναι ναι τι να σου πω απί τσαμπουκά άλλο τίποτα!Μπα αναίσθητη εντελώς είμαι...

Κατερινακι μου τα φιλιά μου!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Βρε βρε καλωσόρισατε παιδιά εκ του Λονδίνου!!!

Κοιτα Σίσσυ μην φέρνεις αντιρρήσεις στην Λία γιατί είναι και δυο μέρες ακαπνη και άμα σε πετύχει θα σου χώσει καμία!!!Άντε βρε κοριτσι μου κάνε την χοριακη σου να μας φέρεις τα πρώτα ευχάριστα του 13!!!!

Λία μου κρατά γερά!!Ναι ναι τι να σου πω απί τσαμπουκά άλλο τίποτα!Μπα αναίσθητη εντελώς είμαι...

Κατερινακι μου τα φιλιά μου!!!

κι απο μενα ασπακι μου πολλα φιλακια!!! αντε η τριτη προσπαθεια να μην ειναι η φαρμακερη αλλα η τυχερη..και ειπαμε...ενα ωαριακι θελουμε...αισιοδοξα λοιπον ξεκιναμεεεεεεεεε

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Ωραια ητανε! Οι Βρυξελλες ηταν απιστευτα στολισμενες, με light-show με εντυπωσιακους φωτισμους και μουσικη στην πλατεια του δημαρχειου και πολυ μεγαλη χριστουγεννιατικη αγορα με εκατονταδες ξυλινα σπιτακια γεματα καλουδια σε μια αλλη πλατεια! Χαιροσουν Χριστουγεννα! Χρωματα, μυρωδιες, μουσικες και χιλιαδες κοσμου με μωροκαροτσια και ομπρελες γυρω σου... Το φχαριστιουνται εκει πανω!

Το Αμστερνταμ δεν ηταν στολισμενο, ηταν ομως πλημμυρισμενο απο κοσμο και στην αγορα γυαλιζε το ματι σου απ΄τις εκπτωσεις...

Ο καιρος ηταν περιπου οπως εδω, με βροχουλες ομως και αρκετο αερα!

Ε, αλλαξαμε τον αερα μας, καθαρισε το μυαλο μας και τα ξεχασαμε ολα!

Ακομα προς τα κει γυριζει το μυαλο μου, δεν προσγειωνομαι με τιποτα!

Hello!!

πήγαμε στον ντοκτορ...εχω μόνο ένα καλό αυγό στα 15χιλιοστα.περιμενα παραπάνω και απογοητεύτηκα αλλα τι να κάνουμε...επισης έχω και μια κύστη πάλι αλλα θα φύγει μου είπε.οποτε την Παρασκευή παμε για την τριτη(και τυχερή και τελευταία)σπερματέγχυση μας....αυτην την φορα δεν περιμένω τίποτα δεν ελπίζω σε τίποτα και είμαι cool.εμαθα πλέον..

Αυτά φιλακια

ασπούλα μου κατι μου θυμίζει αυτό.....και μένα η τρίτη ήταν,με ένα αυγουλάκι και δεν περίμενα τίποτα,δεν ήθελα να την κάνω αν θυμάσαι έλεγα άδικα θα πετάξουμε τα λεφτά,προχώρησα μετα απο επιμονη του γιατρού και του αντρούλη μου και τους ευχαριστώ που με πείσανε γιατί ναι ήταν η τυχερή μου!!!! ελπίζω και ευχομαι να γίνει το ιδιο και με σένα!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σημερα έκανα πάλι τεστ με πρωινά ουρά και ηταν αρνητικό...

Πήρα το γιατρο τηλ και μου ειπε αν δεν μου εχει έρθει μέχρι τη Δευτέρα να κανω χοριακη!

Ο οργανισμός μου τα εχει παίξει τελείως...τι να πω!

Παρακαλαω να μου έρθει περίοδος γιατι με τόσο καθυστερηση τα νεύρα μου δεν ειναι καλα....:mad:

sissy μου καλά τα λέει η Λία, άσε τα τέστ και τρέχα για χοριακή....

Λία μου η πρωτη εβδομάδα είναι δύσκολη για το τσιγάρο,τα κατάφερες 2 μέρες άκαπνη βρε θηρίο μην σε παίρνει απο κάτω, να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω.....και εγώ δυσκολεύτηκα πολύ, έφαγα πολύ, αλλά τωρα δεν μου κάνει αίσθηση,προχώρα δυναμικά!!!

sissy μου καλά τα λέει η Λία, άσε τα τέστ και τρέχα για χοριακή....

Λία μου η πρωτη εβδομάδα είναι δύσκολη για το τσιγάρο,τα κατάφερες 2 μέρες άκαπνη βρε θηρίο μην σε παίρνει απο κάτω, να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω.....και εγώ δυσκολεύτηκα πολύ, έφαγα πολύ, αλλά τωρα δεν μου κάνει αίσθηση,προχώρα δυναμικά!!!

Βρε τινακι μου ειναι δυνατόν μετα απο μια βδομάδα καθυστερηση να βγήκε λάθος το τεστ;; Δεν το πιστεύω με τίποτα..θα περιμένω μεχρι τη Δευτέρα..

sissy μου δεν ξέρω τι να σου πώ για τα τέστ γιατι εχω ακούσει διαφορα...2 φίλες μου ήταν εγκυούλες και τους εβγαινε αρνητικό το τέστ, γιαυτο προτιμούσα να κάνω χοριακή για σίγουρο αποτέλεσμα.

την πρώτη φορα που είχα μείνει έγκυος και μένα αρνητικο είχε βγει το τέστ, έκανα ξανα μετα απο 4 μέρες αλλη μαρκα τεστ και τότε έδειξε

sissy μου δεν ξέρω τι να σου πώ για τα τέστ γιατι εχω ακούσει διαφορα...2 φίλες μου ήταν εγκυούλες και τους εβγαινε αρνητικό το τέστ, γιαυτο προτιμούσα να κάνω χοριακή για σίγουρο αποτέλεσμα.

την πρώτη φορα που είχα μείνει έγκυος και μένα αρνητικο είχε βγει το τέστ, έκανα ξανα μετα απο 4 μέρες αλλη μαρκα τεστ και τότε έδειξε

Θα παω να κανω για να μου φύγει τελείως..αν κ ειμαι 100% σίγουρη..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...