Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερα καλη χρονια καλη γονιμοτητα καλη συλληψη καλη εγκυμοσυνη καλο τοκετο καλα γεννητουρια καλη μητροτητα....ευτυχια και αγαπη στις οικογενειες μας!

Να σας εχει ο Θεος καλα ολες!Σας φιλω και σας αγαπω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλή χρόνια σε όλες μας με υγεία πρώτα από όλα και αγάπη και ευτυχία.

Με το καλό να μας πάει κι αυτή η χρόνια και μακάρι το 13 να μας φερει γούρι!!!

Σισσακι καλα τα τέστ αλλα αν δεν σου ήρθε ακομη κάτι βρωμάει στην υπόθεση..(με την καλή την έννοια ε;;)ποτέ γυρνάς;

Τα υπόλοιπα κοριτσουδια τι κάνουν;χαλαρώνουν από το φαι και το ποτό;

Εγώ έχω ένα συνάχι άλλο πράμα.εμ καλα να πάθω με αυτά που φορούσα στις γιορτες(ή μαλλον που δεν φορούσα).Σημερα έχω και ραντεβού με τον γιατρό μου ο οποίος οταν τον πήρα να του πω πως πάει και η δεύτερη φορα έβριζε την τύχη μου...οποτε σημερα θα παω να μιλήσουμε είμαι και στην 13η μέρα οπότε θα δει και τι αυγά πιάσαμε αυτόν τον μήνα και πως θα κινηθούμε...

Αυτά τα νεα μας,φιλία πολλά σε όλες...

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!!! Η χρονια ξεκινησε πολυ ομορφα με πολυ γελιο, πολυ φαι, πολυ ποτο, πολυ σιναχι, πολυ μπουκωμα και γενικα πολυ......!!η διαθεση στα καλυτερα ομως και ετσι ευχομαι να συνεχισει!!

πως περασατε κοριτσια μου????

Σισσακι δεν σημαινει τιποτα το τεστ!!!!χαλαρωσε και απολαυσε τις διακοπουλες σου!

Ασπα μου, μην ξεχασεις να μπεις μετα να μας πεις τι εγινε!!Αυτη η φορα θα ειναι και η τυχερη σου!μην ξεχνας μπηκε επιτελους το γουρλιδικο 2013!!!!

Κατα τ'αλλα ΧΑΛΛΛΛΛΛΑΡΑ!!!!μιλουσα και 1 ωρα στο τηλ με τον γυναικολογο περι ανεμων και υδατων, μου εκαψε τα εγκεφαλικα μου κυτταρα, δεν θυμαμαι και πολλα γιατι ειμαι με 2 ωρες υπνο, αλλα ΟΛΑ ΚΑΛΑ! αυτα.......

η ευχη μου για το 2013 ειναι ολα τα μωρακια του κοσμου κ αυτα που εχουν γεννηθει κ αυτα που θα γεννηθουν να ειναι υγιεστατα γερα κ δυνατα οσο ποτε αλλωτε κ αυτα που θα ερθουν!!! υγεια , υγεια,!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Hello!!

πήγαμε στον ντοκτορ...εχω μόνο ένα καλό αυγό στα 15χιλιοστα.περιμενα παραπάνω και απογοητεύτηκα αλλα τι να κάνουμε...επισης έχω και μια κύστη πάλι αλλα θα φύγει μου είπε.οποτε την Παρασκευή παμε για την τριτη(και τυχερή και τελευταία)σπερματέγχυση μας....αυτην την φορα δεν περιμένω τίποτα δεν ελπίζω σε τίποτα και είμαι cool.εμαθα πλέον..

Αυτά φιλακια

bKtop2.png8BRwp3.png

Hello!!

πήγαμε στον ντοκτορ...εχω μόνο ένα καλό αυγό στα 15χιλιοστα.περιμενα παραπάνω και απογοητεύτηκα αλλα τι να κάνουμε...επισης έχω και μια κύστη πάλι αλλα θα φύγει μου είπε.οποτε την Παρασκευή παμε για την τριτη(και τυχερή και τελευταία)σπερματέγχυση μας....αυτην την φορα δεν περιμένω τίποτα δεν ελπίζω σε τίποτα και είμαι cool.εμαθα πλέον..

Αυτά φιλακια

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥ 13

Κοριτσακια μου επιστρέψαμε απο το Λονδίνο!!!!

Ασπα μου η Τρίτη και η τυχερή σου θα ειναι......

Εμένα η περίοδος ακόμα αφαντη... Τα νεύρα μου εχουν πιάσει κόκκινο!!!

Θα πάρω αύριο το γιατρο να μου πει...:(

Να μαζευομαστε στο καφέ μας σιγά σιγά....;)

Κοριτσακια μου επιστρέψαμε απο το Λονδίνο!!!!

Ασπα μου η Τρίτη και η τυχερή σου θα ειναι......

Εμένα η περίοδος ακόμα αφαντη... Τα νεύρα μου εχουν πιάσει κόκκινο!!!

Θα πάρω αύριο το γιατρο να μου πει...:(

Να μαζευομαστε στο καφέ μας σιγά σιγά....;)

Sissy αν ήσουν μπροστά μου θα έτρωγες μπούφλα.

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΟΣ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΕ…………………

Μια εβδομάδα καθυστέρηση και αναρωτιέσαι ακόμα αν έχεις παρενέργειες από τα ούτρο….??????????????

Τι περιμένεις να σου πει ο γιατρός? Περάστε την πρώτη του μηνός??????

Αύριο το πρωί τρέχα για χοριακή, γιατί θα έχει σπάσει τα κοντέρ, και μετά θα σου στείλω την Κατερίνα για 2 σφαλιάρες να έρθεις στα ίσια σου……..

Αααααααα και καλωσήρθατε !!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Sissy αν ήσουν μπροστά μου θα έτρωγες μπούφλα.

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΚΥΟΣ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΜΕ…………………

Μια εβδομάδα καθυστέρηση και αναρωτιέσαι ακόμα αν έχεις παρενέργειες από τα ούτρο….??????????????

Τι περιμένεις να σου πει ο γιατρός? Περάστε την πρώτη του μηνός??????

Αύριο το πρωί τρέχα για χοριακή, γιατί θα έχει σπάσει τα κοντέρ, και μετά θα σου στείλω την Κατερίνα για 2 σφαλιάρες να έρθεις στα ίσια σου……..

Αααααααα και καλωσήρθατε !!

Λια μου μακάρι αλλα τη Δευτέρα έκανα τεστ κ βγήκε αρνητικοτατο!!!!!

Λια μου μακάρι αλλα τη Δευτέρα έκανα τεστ κ βγήκε αρνητικοτατο!!!!!

Έχει χάρη που είσαι χιλιόμετρα μακριά και δεν σε φτάνει το χέρι μου……..

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?????

Γιατί με κάνεις και επαναλαμβάνομαι ? Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία θα είσαι που έκανε τεστ και βγήκε αρνητικό ενώ είναι έγκυος.

Και ο γιατρός σου, το πρώτο πράγμα που θα σε ρωτήσει, θα είναι αν έκανες χοριακή.

Μια εβδομάδα καθυστέρηση!!!!………ρε κορίτσια ……..βοηθάτε !!!!

9aXep2.png

Εγώ νιώθω σαν πύθωνας που χωνεύει……….

Άντε καλέ που είστε?

Σήμερα δεύτερη ημέρα «άκαπνη», αλλά δεν βλέπω να την παλεύω μέχρι αύριο……..Η Sissy με έβγαλε από τα ρούχα μου……….17 χρόνια καπνίζω και δεν το έχω κόψει ποτέ έστω για μια μέρα. Νιώθω σαν παρακμιακό , τελειωμένο πρεζόνι.

Είμαι με μια οδοντογλυφίδα στο στόμα και μιλάω σαν τον Τζων Γουέϊν……….

Το βασίλειο μου για ένα τσιγάρο……..

Άσπα, σε βλέπω να πηγαίνεις με τσαμπουκά για σπερματέγχυση………..αψού…….

9aXep2.png

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?????

Γιατί με κάνεις και επαναλαμβάνομαι ? Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία θα είσαι που έκανε τεστ και βγήκε αρνητικό ενώ είναι έγκυος.

Και ο γιατρός σου, το πρώτο πράγμα που θα σε ρωτήσει, θα είναι αν έκανες χοριακή.

Θα παω αύριο να κανω μια χοριακη για να ειμαι σίγουρη...εσυ κοριτσάκι ποτε ΔΕΝ περιμένεις;

Γιατι δεν περνεις ηλεκτρονικό τσιγάρο για αρχή;;

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ?????

ΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΒΡΕ ΛΙΑ???? ΑΧ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΜΕ 100 ΦΟΡΕΣ..... ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.... ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΦΕΤΟΣ...ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ... ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΛΙΑ ΜΟΥ.....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...