Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Νατασούλα μου ούτε γραμμάριο δεν έχω σκοπό να βάλω. Από αύριο ράβω και το στόμα μου μπας και καταφέρω να ξεφορτωθώ κανένα κιλάκι μέχρι την εξωσωματική. Θα βοσκάω σαλάτες και θα μουγκρίζω από τα νεύρα ένα μήνα……….χαχαχα

Κοριτσάκια ετοιμαζόμαστε και εμείς να φύγουμε σιγά – σιγά. Θα πάμε σε φίλους να αλλάξουμε το χρόνο. Να περάσετε όλες καλά και να κάνετε μια μεγάαααααλη αγκαλιά τον άντρα σας. Να είστε ευγνώμονες που έχετε τόση αγάπη στη ζωή σας. Όλα τα άλλα απλά ακολουθούν.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν θα μπορούσα να μην μπώ και να μην σας ευχηθώ σε εσας που γνωρίζεται περισσότερα πράγματα για έμενα απο τον καθένα και ας μην γνωριζόμαστε προσωπικά...............

θα ευχηθώ για το 2013 να σταματησούμε να ασχολιόμαστε με τα μ....α μας και να ασχολούμαστε με τα μωρά μας!!!!!!!!!

τα κορίτσια μας που εναι εγκυες καλή κυηση και καλή ελευθερία!!!!!!

και πανω από όλα υγεία υγεία υγεία γιατί αυτό θα μας πάει παρακάτω!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Κοριτσακια μου καλη χρονια να εχουμε!!

Δυστυχως αρνητικο τεστ.. Μαλλον τα εχει παιξει

Ο οργανισμος μου....

Στελνω φιλια σε ολες..

Με το καλο να μας μπει το 2013!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια χρόνια πολλά!υγεία και ευτυχία!

Εύχομαι αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες ότι σας στέρησε την προηγούμενη.

Με το καλό τα μωράκια στα κορίτσια που έχουν ήδη το θαυματακι τους στην κοιλίτσα τουςκαι του.χρόνου όλες με ένα μωράκι :-D

Κοριτσακια μου ομορφααααα!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑ! Ευτυχισμενο το 2013!! Τι κι αν ειναι 13; Εγω ευχομαι κ το πιστευω οτι θα ειναι το τυχερο μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...