Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσαρες μου!

Ομολογουμενως ειχα μια δυσκολη βδομαδα αλλα ευχομαι ολα να πανε καλα...Αδιαθετησα κι εγω χθες οποτε θα εχω μια ωραια Πρωτοχρονια!

Βρηκα ευκαιρια να σας διαβασω λιγο μεχρι να γυρισει η μικρη απο τα καλαντα εχουμε να κανουμε και γλυκακια μετα...

Georgkat κοριτσακι μου γλυκο ξερεις ποσο πολυ χαιρομαι για σενα και ο,τι χρειαστεις και μπορω να βοηθησω να μου πεις...Τωρα που γυρισες με το καλο θα τα πουμε και πιο χαλαρα απο το τηλ...

maria_v χαιρομαι κοριτσακι μου που εισαι καλυτερα και η χοριακη σου ειναι μια χαρα γιατι αγχωνεσαι?Περιμενουμε νεα την Παρασκευη λοιπον και ευχομαι να ειναι και πολυ πολυ ευχαριστα!

astage μου μακαρι αυτη να ειναι η τελευταια σου ταλαιπωρια και η νεα χρονια να ερθει με ενα νινι...Εχεις ολα τα δικια να εισαι θυμωμενη αλλα ο σκοπος απο μονος του ειναι τοσο ιερος που γρηγορα θα μαλακωσει η καρδουλα σου και θα βρεις την δυναμη να συνεχισεις!

Λια μου ωραια Πρωτοχρονια θα κανουμε και οι δυο οι αδιαθετουσες :tongue: τα νευρα μου σημερα ειναι σε οριακα σημεια ολα μου φταινε...ελπιζω να μου περασουν μεχρι το βραδυ..

Sissy ακομη δεν εχεις κανει τεστ?Αυτα που λες μας τα ελεγε και καποια αλλη τελοσπαντων δεν θελω να επαναλαμβανομαι εσεις ξερετε καλυτερα ευχομαι να γυρισετε με το καλο και με ευχαριστα νεα!

natasoula ευχομαι να περασεις ομορφα και να εχεις γεματες μπαταριες μετα για τις εξετασεις και το τρεξιμο...

tina Stardustmg lolita tinkerbell georgia mina-ni lizaki mar1981 σας φιλω γλυκα!

παπακι μου γλυκο σαγαπω πολυ πολυ πολυ!

Πριν ευχηθώ στο μέλλον να μου φέρει όσα μου λείπουν, να θυμηθώ να ευχαριστήσω για όλα τα καλά που ήδη έχω στη ζωή μου.

Καλη Χρονια κουκλες μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου γλυκα καλησπερα σας και χρονια πολλα!!

Σας ευχομαι ολοψυχα υγεια και οτι καλυτερο να σας φερει το 2013! Στις εγκυμονουσες γερα μωρακια και σε εμας μια φουσκωμενη κοιλιτσα!!

Μπορει το 2012 να μην μου πηγε καλα σε καποιους τομεις, αλλα σε καποιους αλλους εσκισε γατες και πραγματικα ευχαριστω τον Θεο μερα νυχτα γι' αυτο!!

Το 2013 να ειναι γεματο ζεστασια και χαμογελα στο βλεμμα, την καρδια και την ψυχουλα μας που ειναι τοσο ταλαιπωρημενη απο τα "θεματακια" μας.

Σας ευχαριστω πολυ που σας εχω γνωρισει, που εχουμε την παρεουλα μας, που περασαμε μαζι και δυσαρεστα μα και πολυ ευχαριστα!! Να ειστε ολες καλα! Χρονια καλα γιατι η ποιοτητα μετραει! Σας φιλω ολες παρα πολυ! Ο Θεος να μας εχει γερες και δυνατες! Καλη χρονια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Αγάπες μου καλημέρα !!!!!!

Κατερινάκι ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ !!!! Νυφικά , και μπουμπουνιέρες, και λουλούδια, ……….αχ τι μου θύμησες τώρα……………ότι θέλω να ξεχάσω……..χαχαχα.

Θα έχουμε τουλάχιστον να ασχολούμαστε με ετοιμασίες γάμου. Αυτά είναι ευχάριστα πράγματα, αν τα δεις χαλαρά. Εσένα δεν σε φοβάμαι. Δίνεις και πέντε μπούφλες αν χρειαστεί.

Sissy έχεις καθυστέρηση λέεεεεεεεεεεμε !!!!!! Και πολύ μάλιστα.

Άσπα και εμένα θυμός μου βγαίνει σε κάθε αποτυχία. Το ξέρω το feeling. Από τη μια θέλεις να τα παρατήσεις, από την άλλη πεισμώνεις. Δεν θα του περάσει……….

Νατασούλα καλό κουράγιο μωρό μου, από εξετάσεις ξέρουμε, ουουουουου……….θα τελειώσει και αυτό.

Evangelia, Stardust, αύριο is the first day of the rest of our lives.

Σε ένα μήνα ξεκινάω, αν πάνε όλα καλά……..Πλέον δεν ελπίζω να έρθει από μόνο του, μόνο εύχομαι.

Αααααα και σήμερα αποχαιρετώ ένα παλιό μου φίλο. Να πάει στα τσακίδια και να μην ξανάρθει. Περάσαμε και όμορφες και άσχημες στιγμές, αλλά πρέπει να κάνω χώρο στη ζωή μου για να έρθει το μωρό μου. Αντίο αγαπημένο μου τσιγάρο……….

Υ.Γ: Από αύριο θα έχω πολλάαααααααα νεύρα.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Καλησπερα κουκλιτσες! Μπηκα να σας ευχηθω πριν φυγω για τα τελευταια ψωνια. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, το 2013 να μας χαρισει υγεια, ευτυχια, αγαπη, δυναμη, αισοδοξια και πολλα μωρακια!

Ασπα, Γεωργια, Ευαγγελια, Κατερινα, Λια, Μαρια Σταρ, Μαρια ν, Μαρια ς, Μινα νι, Νατασα, Ολγα, Παπακι, Σισσυ, Τινα, Τινκερ σας στελνω την αγαπη μου και τα φιλια μου!

Υ.Γ Σισσυ αυτες τις μπουρδες τις ελεγα και εγω, εσυ περιμενε να σου ερθει περιοδος απλα θα περασουν 9 μηνες!:tongue:

Χρονια πολλα κοριτσια!!

Ευχομαι η νεα χρονια να μας φερει τα μωρακια μας, υγεια

Και ευτυχια...

Λια μου καλα θα κανεις κ θα κοψεις το τσιγαρο..ευχομαι να μη χρειαστει

Να πας την επομενο μηνα..

Μαριεττα μου σημερα θα κανω ενα τεστ αν κ ειμαι σιγουρη οτι ειναι αρνητικο..

Μονο μην εχω κανει κυστη φοβαμαι..

καλα ψωνια!!!!!!

Μακια σε ολες!!

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο μενα!

λοιπον θα αποχερετησω το 2012 με δακρυα θελω να ευχαριστησω γιατι μου χαρισε χαρες , λυπες, να γινω ποιο δυνατη να μην το βαζω κατω , να γνωρισω ατομα που με εκαναν να τα αγαπησω αμεσως να ανοιγΩ την ψυχη μου να ειναι εκει σε ολα διπλα μου, κ επισης γιατι θα φυγη το 2012 κ ειμαι ακομα εδω στα ποδια μου κ σας γραφω κ αυτο λεει πολλα αν κ θα φυγει κ μου αφηνει μια θλιψει στην ψυΧη μου αλλα οπως ειπα μου χαρισε δυΝανη ποιο πολυ οποτε θα ΑΝΤΕΞΩ!!! κ θα καλοσορισω ο 2013 παλι με δακρυα στην ψυχη κ καλως να ερθει ειμαστε εδω για να περναμε με γελια κ με δακρυα.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γλυκα μου κοριτσια τι κανετε;οπως εχω ξαναπει σας διαβαζω καθημερινα αλλα δεν πολυγραφω γιατι μπαινω στα κλεφτα απο τη δουλεια.να θυμησω οτι ειχα κανει μια αποτυχυμενη σπερματεγχυση το νοεμβριο και ειπα να περασουν οι γιορτες και παμε για τη 2η.ο κυκλος μου ειναι 28-30 ημερων και συνοδευται απο τα γνωστα πονακια στηθος-κοιλια.αυτον το μηνα τιποτα κανενας πονος συν του οτι σημερα ειμαι στην 33η μερα χωρις περιοδο η κατι που να μου δειχνει οτι ερχεται.να σημειωσω οτι το πρωι εκανα τεστ μη χασω και βγηκε αρνητικο:evil:υπαρχει περιπτωση μετα τη σπερμ να γινει καμια ανωμαλια στον κυκλο;η να μου αφησε προικα καμια κυστη;τι λετε βρε κοριτσια;

κι επειδη σε λιγο θα φυγω να ευχηθω σε ολες καλη χρονια και πραγματικα οτι επιθυμειτε να σας ερθει.σας αγαπω και σας στελνω αγκαλιτσα και φιλακια πολλα πολλα.:P

Κατερινιώτισα I love you!!!!!!! Μου έλειψες. Το 2013 σου έχει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις. Το κυριότερο είναι ότι θα γνωρίσεις τον γιό σου !!!!

Sissy μας γκάστρωσες…..άντε δες και ένα καραμπινάτο θετικό στο τεστ, και όταν θα αρχίσεις να χοροπηδάς, θα λένε οι Λονδρέζοι…….Δεν πάνε καλά αυτοί οι Έλληνες……………….Πότε γυρνάς????

Alexouli χωρίς να θέλω να σε ξεσηκώσω, ως συνήθως οι κύστες φέρνουν την περίοδο νωρίτερα, οπότε αν δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο να έχεις τόση καθυστέρηση, κάτι άλλο συμβαίνει.

Και επαναλαμβάνω: Μην εμπιστεύεσαι τα τεστ. Η Maria – v την ίδια μέρα που πήρε στα χέρια της θετική χοριακή είχε αρνητικό τεστ και εγώ στη δεύτερη σπερματέγχυση είχα θετικό τεστ και ένα μεγάλο μηδενικό στη χοριακή. Μην κάνεις σενάρια. Την Τετάρτη βουρ για χοριακή !!!!

9aXep2.png

κοριτσια με το καλο να ερθει η καινουρια χρονια.. ευχομαι στισ εγκυουλεσ καλη λευτερια με ενα υγιεστατο μωρακι και σε εμασ τισ υπολοιπεσ να νιωσουμε επιτελουσ αυτη την χαρα...εγω ειμαι 11 μερεσ μετα τη σπερμ αλλα νιωθω οπωσ καθε μηνα οποτε τζιφοσ... φιλια σε ολεσ

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου δεν θα σας ευχηθώ τα τυπικά γιατί αυτά είναι αυτονοητα...

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΜΩΣ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΟΜΟΡΦΕΣ-ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ-ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΝΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΥΝΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!

Φιλάκια πολλά ίσα με 2013 και βάλε....σε όλες σας...

bKtop2.png8BRwp3.png

Ευαγγελία μου μακάρι να ήσουν πιο κοντα να με βοηθουσες!!! Ειμαι σίγουρη πως και απο απόσταση η βοηθεια σου θα μου ειναι πολύτιμη!!! Έχεις ταλέντο στο να είσαι διπλα στον άλλον ακόμα κι οταν τα χιλιόμετρα ειναι πολλα!!!!

Λια μου πολυ χαίρομαι που θα κοψεις το κωλοτσιγαρο!!! Υγεία ταλαιπωρημενη απο την κωλο νικοτίνη και τσάμπα λεφτα!!! Καλύτερα να τα δίνεις οπουδήποτε αλλου!!! Μια χαρα τα νεύρα σου θα ειναι για καλο!! Θα σε βοηθήσει παρα πολυ, όπως κι εμένα οταν έκοψε το τσιγάρο, κάθε φορα που θα σου έρχεται να καπνισεις να πίνεις ενα ολόκληρο ποτήρι νερό!! Γραμμάρια δεν θα πάρεις επίσης με αυτήν την μέθοδο! Θα έχω κι εγω νεύρα απο τις ετοιμασίες σούπερ θα είμαστε... Το κλουβί με τις τρελές!!!!

Μαριεττακι μου ακόμα περιμένεις να σε πάρω ε;;; Μα λυσσαξαν με τις βλακείες τους απο την δουλειά και μετα είχα κάτι νεύρα αστα να πανε.

Καλη χρονια κοριτσάκι μου, το νέο έτος μονο δάκρυα χαράς, Οκ;;;;;;;;

Μαρία σταρ είσαι τρελο αστέρι!!! Το 2013 θα λαμψεις μαζι με τον- την διάδοχο!! Έκανες την πρόβα τζενεραλε η επόμενη θα ειναι η παράσταση που θα στεφθεί με επιτυχία!!! Μουτς μουτς

Παπακι μου γλυκό μονο χαμογελα μας έχεις χαρίσει, τσιριδες και δάκρυα ευτυχίας!!! Με το καλο να φέρεις στον κοσμο το παιδάκι σου και να είσαι πολυ πολυ ευτυχισμένη!!!!!! Κι εγω σ αγαπω πολυ γλυκεια μου!!

Λολιτακι μου θέλω να γράψω ενα καραμελενιο μήνυμα για σένα γιατι είσαι σκέτη γλυκά!!!!! Ετοιμασου να ξεσηκωσουμε και τα αλλα τρελοκομεια και θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!!!! Μακια μακια !!!

Χριστινα ασε τις κυστες και κοιτα να περάσεις όμορφα!!! Καλη χρονια κοπέλα μου!!

Τινκερ καλη χρονια να έχεις, με ηρεμία πνεύματος και λογική... Ο στόχος σου ειναι πολυ κοντα άλλωστε!

Μαρία ν με το καλο να υποδεχτεις την νεα χρονια... Περιμένουμε νεα απο το- τα μπεμπακια σου!!!

ΑΣΠΑ, τινα, ΓΕΩΡΓΙΑ, μινα νι, νατασουλα, Ζανετα, αλεξ η νεα χρονια να σας φέρει μονο χαρές, δάκρυα και γέλια μαζι, κοιλιές φουσκωμένες και πάνω απο ολα να έχετε την υγεία σας εσείς και οι οικογένειες σας!!!!

Καλη χρονια σε ολες !!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κορίτσια μου γειά σας!!!

Χρόνια Πολλά και καλά, με ΥΓΕΙΑ πάνω απ΄ όλα!!! Όλα μας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!! Οι εγκυούλες μας καλή λευτερια και όλες οι υπόλοιπες με το καλό να τα καταφέρουμε!

Για μένα το 2012 δεν ήταν πολύυυυυυυ άσχημο, ήταν λίγο άσχημο!

Το υπέροχο είναι ότι παντρεύτηκα και είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον άνθρωπό μου και ότι γνώρισα "από το πουθενά" φίλες που θεωρώ ότι θα μείνουν για πάντα!!!

Το δυσάρεστο ήταν η αποτυχημένη μου εξωσωματική!:(:(:(

Όμως, συνέχιζουμε με θάρρος, δύναμη και πείσμα!!!

Εκτός από γεννητούρια θα έχουμε και γάμο!!! Τι καλά!!! Κατερινάκι μου η ώρα η καλή!!! Άντε με το καλό κοριτσάκι μου!!!

Σας φιλώ προς το παρόν και εύχομαι ευτυχισμένο το 2013 για όλες μας και ότι ποθεί η καρδούλα της καθεμιάς!!!

Πολλά φιλάκια! Τα λέμε του χρόνου!:P

Κατερινάκι μου ευχαριστώ για το κόλπο. Αυτό με το νερό δεν το είχα σκεφτεί καθόλου. Ένα μπουκάλι νερό λοιπόν, πολλές οδοντογλυφίδες και ένα κράνος για τον άντρα μου……..χαχαχα

9aXep2.png

Μαναρακια μου γλυκα μια ωρα σας διαβαζα!!!τι υπεροχες ευχες!!!!Ευχομαι σε ολες μας τα καλυτερα!!!!!Υγεια, υπομονη, επιμονη, θαρρος και μια μεγαλη δοση τρελας!!!Εζουμε να ζησουμε μεγαλες στιγμες!!!

Κατερινιω μου με το καλο!!!καλο τρεξιμο σου ευχομαι!!Αλλα ειναι τοσο ωραιο τρεξιμο...

Λια τρωγε και σπορια!να δεις τι ωραια που θα ξεσπας!Βεβαια μπορει να βαλεις μερικα κιλακια αλλα δεν γ....ται!! Παρε και εναν σακο του μποξ καλου κακου!!!

Σισσακι πραγματικα μας γκαστρωσες!πηγαινε για χοριακη κατευθειαν καλυτερα και μην αγχωνεσαι για την καθυστερηση.....

Εννοειται οτι σας φιλω ολες μια μια ξεχωριστα και θελω να πω οτι σας αγαπω παρα πολυ και ας μην σας εχω γνωρισει!Ευχαριστω τον Θεο καθε μερα που σας γνωρισα μεσα απο ολες αυτες τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουμε!Δεν το αλλαζω με τιποτα αυτο!

Ειστε ΘΕΕΣ!!!

Παω να συνεχισω το εργο μου στην κουζινα και επανερχομαι!ολη μου τη μερα εκει την εφαγα σημερα γιατι εχουμε meeting ολη η παρεα σημερα!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...