Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Που ειστε ρε κοριτσια;;;

Τινακι πανω απ΄ολα να ειναι γερο και οτι θελει ας ειναι.αλλα εννοειται οτι περιμενουμε με ανυπομονησια να μας πεις τι ειναι!!

Αχ Ασπα μη μικας για Βεροια!την λατρευω!θελω να παω!!!!!να κανω και κανενα σκι σρο Σελι, να σπασω και κανενα ποδαρι γιατι φυσικα και δεν ξερω!ετσι για να μας μπει καλα ο χρονος!

Λια πες μου οτι τρως τσουρεκι Τερκενλη να ερθω να σου το αρπαξω μεσα απο το στομα!!!!

Και ΝΑΙ ευτυχως το επιασαν το καθικι!Ελπιζω να περασει καλα και μεσα στη φυλακη γιατι ακομα και εκει εχουν τους δικους τους νομους....κατι τετοιους τους πηδανε ολη μερα και ολη νυχτα!

καλημέρα κοριτσάκια!!

Λια μου ευχομαι το τελευταιο σαβ/κο του 2012 να ειναι το τυχερό, οσο για τις επιλογές συμφωνω απόλυτα μαζί σου αλλά ετσι ειναι οποιος δεν εχει παιδευτεί δεν καταλαβαίνει, και εγω διαβασα καπου μια κοπέλα μολις εμαθε οτι είναι εγκυος είχε αγχος για το τι θα είναι, ουτε αν θα είναι ενδομήτριο, αν θα ακουσει καρδούλα τιποτα, το μονο αγχος της ηταν το φύλο...έλεος!!!

ασπα μου αμα πέρασες καλά, άξιζε ο πονοκεφαλος...άλλωστε ειμαι σιγουρη οτι ολες λιγο πολύ βαρέθηκαμε τις γιορτές και τις επισκέψεις....

σισσυ μου δεν έκανες τελικά τεστάκι?????

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

νατασούλα μου ευτυχώς τον πιάσανε, τώρα δεν γλιτώνει απο πουθενά...αν και άκουσα οτι είχε κατηγορηθεί παλαιοτερα για απόπειρα βιασμού και ήταν έξω, απαράδεκτο αν ισχύει.

νεραιδούλα μου δεν πήρες καμια αδειούλα εσύ να ξεκουραστείς?

maria v πώς είσαι κοριτσάκι μου? ελπίζω να υποχώρησε το πρήξιμο και να νιωθεις καλύτερα.

κατερινάκι ακόμη διακοπούλες είσαι? ζηλέυωωωωωωω

σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια φιλάκια πολλά

Καλημέρα κορίτσια χαμέναααααα,που εισται καλέ ολες??????

πρώτα έκανα να μπω κανένα 24ωρο και διάβαζα σελίδες και τώρα διαβάζω 2-3 που έχουνε γραψει μόνο!!!!!

η sissi εφυγε και δεν μας είπαι να νέα πρωτά,δεν πειράζει να πέρνας καλά εκει που είσαι αύτο είναι το πιο σημαντικό!!!!

tina γερο να είναι το μωράκι σου και όλα τα αλλα δεν έχουν σημασια,όπως λέει και λεια με αύτα που έχουμε περάσει.............εγώ πρίν καιρο είχα πει στον αντρα μου πως όταν έρθει με το κάλο δεν θα ήθελα να μαθω το φύλο μεχρι το τέλος της κυησης, τόσο πολύ δεν με νοιάζει αρκή να γίνει το θαυμα!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!

Μινα λογω εορτων μου φαινεται την εκαναν ολες!!!!!!

Σημερα εδω πανω γινεται της τρελης!εχει εναν απιστευτο αερα που το σκεφτομαι να βγω για ψωνια....ειμαι και τοσο αδυνατη,μονο 72 κιλα,που φοβαμαι μη με παρει και με σηκωσει.

και εδω χάλια ειναι ο καιρός απο το πρωι βρεχει και δεν έχει σταματήσει!!!!

είμαι μέσα στο γραφείο κανω εκκρεμοτητες της εβδομαδας και χαζευω τη βροχη!!!!

μας τα χάλασε ο καιρός σήμερα,τρέλλος αερας και εδώ...επρεπε ομως να βγω να πάρω ενα δωράκι γιατι αυριο εχουμε να πάμε σε βάφτιση και το ειχα ξεχάσει εντελώς, ετσι ήπια και ενα καφεδάκι!!!

κοριτσια χρονια πολλα καλη χρονια ευχομαι σε ολες σας.ο νεος χρονος να φερει πολλα και γερα μωρακια σε ολες σας....εχω ταλαιπωρηθει και εγω πολυ μεχρι να φτασω εδω που ειμαι τωρα αλλα δοξα τον θεο... ολο αυτο ακομα μου φαινεται σαν ονειρο ειμαι 29 εβδομαδες τωρα και νιωθω το μωρακι μου καθε μερα να με κλωτσαει και ειμαι τοσο ευτυχισμενη...περιμενω να περασουν οι μηνες γρηγορα και να παρω την μπουμπου μου αγκαλιτσα....δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο στον κοσμο απο αυτο το ανθρωπακι που θα ερθει και θα ομορφηνει την ζωη μας...γιαυτο κοριτσια θα ηθελα να σας πω πως σας διαβαζω δεν σας ξεχασα και θελω να πω σε ολες πως οσα εμποδια και να βρειτε στο δρομο σας να τα προσπερνατε και να συνεχιζεται και καποια στιγμη θα φτασετε στον προορισμο σας και πραγματικα κοριτσια αξιζει τον κοπο...ευχομαι πολυ συντομα να πραγματοποιηθει αυτο το ονειρο που ολες περιμενουμε και στις κοπελες που ειναι ειδη εγκυες να εχουν μια καλη εγκυμοσυνη και ολα να πανε καλα.....ο καινουργιος χρονος να φερει μονο χαρες....;););):P:p:p

HPbOp2.png

Λιζακι απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!Αντε με το καλο να γεννησεις και εσυ και να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!!

Τινα λες να παμε στην ιδια βαφτιση;;εχουμε βαφτιση στην Κομοτηνη στις 11.

Διαφημίσεις

κοριτσια χρονια πολλα καλη χρονια ευχομαι σε ολες σας.ο νεος χρονος να φερει πολλα και γερα μωρακια σε ολες σας....εχω ταλαιπωρηθει και εγω πολυ μεχρι να φτασω εδω που ειμαι τωρα αλλα δοξα τον θεο... ολο αυτο ακομα μου φαινεται σαν ονειρο ειμαι 29 εβδομαδες τωρα και νιωθω το μωρακι μου καθε μερα να με κλωτσαει και ειμαι τοσο ευτυχισμενη...περιμενω να περασουν οι μηνες γρηγορα και να παρω την μπουμπου μου αγκαλιτσα....δεν υπαρχει τιποτα πιο ομορφο στον κοσμο απο αυτο το ανθρωπακι που θα ερθει και θα ομορφηνει την ζωη μας...γιαυτο κοριτσια θα ηθελα να σας πω πως σας διαβαζω δεν σας ξεχασα και θελω να πω σε ολες πως οσα εμποδια και να βρειτε στο δρομο σας να τα προσπερνατε και να συνεχιζεται και καποια στιγμη θα φτασετε στον προορισμο σας και πραγματικα κοριτσια αξιζει τον κοπο...ευχομαι πολυ συντομα να πραγματοποιηθει αυτο το ονειρο που ολες περιμενουμε και στις κοπελες που ειναι ειδη εγκυες να εχουν μια καλη εγκυμοσυνη και ολα να πανε καλα.....ο καινουργιος χρονος να φερει μονο χαρες....;););):P:p:p

να είσαι καλα λιζακι με το καλο να ερθει η μπουμπου σου!!!!!!!

εαν δεν κάνω λαθος σε εχω δει στην λιστα της σπερμ/ση με αυτον το τρόπο δεν έμεινες???

Κοριτσακια μου καλησπερα!! Σημερα ειπα να κατσω μεσα να ευχαριστηθω το σπιτακι μου με ταινιουλα κ τζακακι.. Ολες τις μερες ημουν εξω με υποχρεωσεις κ γιατρους.. Χθες πηγα στον γιατρο, ολα καλα, κυστες δεν εχω και απο δεξια εχω 2 ωαριακια.. Μια χαρα! Δεν θα το βαλω κ μαραζι ομως.. Οτι γινει! Ειπαμε με τον αντρα μου οτι μεχρι το Πασχα δεν θα ξανασχοληθουμε..θα κανουμε οτι ειναι να κανουμε μονοι μας κ μετα βλεπουμε!

Σημερα το πρωι πηγα στον ενδοκρινολογο, οπου μετα απο εξετασεις που εκανα, διεγνωστηκα με αυτοανοσο θυρεοειδισμο.. Προς το παρον δεν θα παρω χαπι γιατι ακομα ειναι υπο ελεγχο το θεμα, απλα καθε 6 μηνες θα κανω εξετασεις κ υπερηχο θυρεοειδους.. Τα ειχαμε χυμα, μας ηρθαν κ τσουβαλατα!! Αυτα τα νεα μου!! Να περνατε ομορφα οτι κ αν κανετε και πολλα πολλα φιλακια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Επιτέλους συμμαζεψα το σπίτι μου!!!3 μέρες έμεινε μόνος του ο άντρας μου και μου φάνηκε σαν να πέρασε ο τυφώνας σαντι!!

Όλα καλα και όλα ανθηρα βλέπω από τα κοριτσάκια μου ε;

Δεν μιλάω για ξαθς μια ξεχωριστά αλλα όλες μακάρι να περνάτε καλα,αγαπησιαρικα και τρυφερά και αυτές που είστε στα σπίτια σας αλλα και οι ξενιτεμενες ψυχές...

Τα δικά μας τα νεα είναι πως μετά από πολύ σκέψη και άρνηση από την μεριά μου,πήρα για 3ο και τελευταίο μήνα κλομιφενη.Την Τρίτη είμαι στην 12η μέρα και είναι Πρωτοχρονιά!οπότε την Τετάρτη μου είπε θα ανοιξει μόνο για μένα το απόγευμα να με δει και να μου πει ποτέ να κάνουμε την τελευταία σπερματέγχυση...Εγω από την μεριά μου είμαι κάπως...θυμωμενη να το πω αναίσθητη να το πω πάντως για τον άντρα μου το κανω καθαρά...

Αυτά...

Φιλάκια πολλά σε όλες!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Γεια σας κορίτσια, επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω, το ένα καραβάνι με συγγενείς έφυγε και το άλλο φεύγει αύριο. Θα αδειάσει το σπίτι μας απότομα, η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν έχω κανένα παράπονο, όλα πήγαν καλά και περάσαμε μια χαρά όλοι.

Εγώ κορίτσια μετά από 3 αυγά την ημέρα, 1 ποτήρι Lucozade για έξτρα ηλεκτρολύτες και πολλά υγρά, νιώθω ότι ξεπρήστηκα, είμαι σχεδόν πάλι στα φυσιολογικά όρια, παντελόνι δεν νομίζω να κλείνει, αλλά κινούμαι άνετα. Ξαναέκανα χοριακή την Πέμπτη και από 1985 που ήταν την προηγούμενη Παρασκευή πήγε 10.000 και κάτι, περιμέναμε λίγο παραπάνω αλλά ο γιατρός είπε μας ενδιαφέρει που ανεβαίνει. Δεν θα ξανακάνω άλλη, μετράω τις μέρες μέχρι την Παρασκευή το πρωί που θα πάμε για υπέρηχο, λογικά θα πρέπει να ακούσουμε καρδιά, δεν ξέρω πως να μετρήσω πόσο είμαι, κάπου διάβασα, υπολογίζουμε 2 εβδομάδες πριν την εμβρυομεταφορά, αν είναι έτσι, 4/12 την έκανα οπότε την άλλη εβδομάδα θα είμαι 6 εβδομάδων και κάτι. Άρα την προηγούμενη εβδομάδα που είχα πάει για υπέρηχο ήμουν 4ων εβδομάδων, τόσο είχε βγάλει και ο υπέρηχος τον σάκο. Από την άλλη, εκτός από το στήθος και ότι μου έχει κοπεί η όρεξη, δεν έχω άλλα συμπτώματα, κάθε μέρα παρακαλάω τον Θεό να πάνε όλα καλά. Αυτά τα νέα μου κορίτσια!

Evangeliapan ας ελπίσουμε, ότι όλα αυτά τα δυσάρεστα που ακούς θα φύγουν με το τέλος του χρόνου και την νέα χρονιά θα ακούμε μόνο ευχάριστα, με το καλύτερο νέο, να είσαι εγκυούλα!!

georgia μου ελπίζω να περάσατε τέλεια στο ταξίδι σας και να γύρισες με γεμάτες μπαταρίες και πολλές καινούριες εικόνες στο μυαλό σου!!!

s_maria διάβασα τα νέα σου, τι να σου πω, τα έχουμε περάσει όλες, πόσες σπερματεγχύσεις έκανες? Μακάρι να σας έρθει από μόνο του και να μην χρειαστεί η εξωσωματική το καλοκαίρι!

lizaki.. τι ωραία τα νέα σου!! Να μπαίνεις πιο συχνά να μας τα λες να χαιρόμαστε και εμείς. Οτι και να τραβάμε, όταν με το καλό έρθει το μωράκι μας όλα θα τα ξεχάσουμε... Με το καλό να το δεχτείς, άντε δεν έμεινε πολύ ακόμα, το μισό πέρασε!

tina32 μου γερό να είναι και ότι να ΄ναι, το είπατε τελικά σε γονείς, σόι και πεθερικά? αντιδράσεις?

Λια33 ας μας το κρατήσει για έκπληξη η κακούργα και ας μην έρθει, μακάρι, μακάρι, τελευταίο ΣΚ του χρόνου, τουλάχιστον θα πούμε, μας έβγαλες το λάδι όλη την χρονιά αλλά κρατούσες το καλό για το τέλος!!!! Να μας ενημερώσεις!

Sissy2012 χρόνια πολλά αν και καθυστερημένα για την γιορτούλα σου, ότι επιθυμείς και σύντομα με ένα μωρούλι!! Καλά να περάσετε και ελπίζουμε η σιωπή σου να είναι για καλό και να μας το ανακοινώσεις μόλις γυρίσεις!

Stardustmg αν δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι καλό που το βρήκατε, για να το έχεις στο μυαλό σου, πολλές κοπέλες μετά από την εξωσωματική λόγω των φαρμάκων έμειναν μετά από μόνες τους, πήρε μπρος ο οργανισμός του, μακάρι να είσαι και εσύ μια από αυτές!!

mina pa, tinkerbell!24, mar1981, mina-ni, natasoula81, astage, Georgkat, lolita πολλά φιλιά, ελπίζω να είστε καλά και να καλοπερνάτε!!

Για να μην ξεχνιόμαστε:

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

41. Sissy2012 --> 27/12

42. prayer -->28/12

Ποσοστό: 7/40

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. Λια33
  11. alexouli
  12. s_maria
  13. natasoula81
  14. lolita 78
  15. mar1981
  16. mina-ni
  17. Stardustmg

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

HvAnp3.png

Τα δικά μας τα νεα είναι πως μετά από πολύ σκέψη και άρνηση από την μεριά μου,πήρα για 3ο και τελευταίο μήνα κλομιφενη.Την Τρίτη είμαι στην 12η μέρα και είναι Πρωτοχρονιά!οπότε την Τετάρτη μου είπε θα ανοιξει μόνο για μένα το απόγευμα να με δει και να μου πει ποτέ να κάνουμε την τελευταία σπερματέγχυση...Εγω από την μεριά μου είμαι κάπως...θυμωμενη να το πω αναίσθητη να το πω πάντως για τον άντρα μου το κανω καθαρά...

Αυτά...

Φιλάκια πολλά σε όλες!!

Καλά κάνεις, θα είναι και η πρώτη σπερματέγχυση στη νέα χρονιά, μακάρι να κάνεις καλό ποδαρικό!!! Καμιά φορά έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις, προχωράμε γερά!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...