Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ειλικρινά Ευαγγελία μου δεν θέλω να στεναχωρηθω..καλύτερα να μου έρθει ξαφνικά η περίοδος γιατι θα ειμαι ταξιδάκι και δεν θα στεναχωρηθω κ τόσο...

Το μονο που δεν ξερω ειναι με τα utrogestan μετα απο πόσες μερες ερχεται; Η μαια μου είχε πει οτι κ μ αυτα ερχεται περίοδος!

Εσυ πως είσαι;

Απο την στιγμη που θα ταξιδεψεις καλο θα ηταν να ξερεις σε τι κατασταση βρισκεσαι...Εσυ ξερεις ομως δεν θελω να σε κανω να νιωσεις αβολα...Εμενα με τα ουτρο παντως δεν μου ερχοταν περιοδος κι αφου τα σταματουσα μου ερχοταν μετα απο 2-3 μερες...Ειναι αναλογα με τον οργανισμο...Εγω ειμαι καλα δοξα το Θεο αλλα ακουω συνεχεια ασχημα αυτες τις μερες για ανθρωπους που αγαπω και με εχει παρειλιγο απο κατω...Εχει ο Θεος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απο την στιγμη που θα ταξιδεψεις καλο θα ηταν να ξερεις σε τι κατασταση βρισκεσαι...Εσυ ξερεις ομως δεν θελω να σε κανω να νιωσεις αβολα...Εμενα με τα ουτρο παντως δεν μου ερχοταν περιοδος κι αφου τα σταματουσα μου ερχοταν μετα απο 2-3 μερες...Ειναι αναλογα με τον οργανισμο...Εγω ειμαι καλα δοξα το Θεο αλλα ακουω συνεχεια ασχημα αυτες τις μερες για ανθρωπους που αγαπω και με εχει παρειλιγο απο κατω...Εχει ο Θεος...

Ευαγγελια μου μακαρι να μην ειναι κατι τοσο ασχημο!!λιγη ηρεμια επιτελους!να κοιτας εσυ την υγεια σου και τον εαυτο σου.

Μπορει να κανω ενα τεστακι το πρωι..

Να μην σε παιρνει απο κατω κοριτσακι μου...

sissaki μου εγω επαιρνα ουτρο και μου ηρθε κανονικα περιοδος...συμφωνω με την ευαγγελια, καλυτερα να κανεις ενα τεστ πριν ταξιδεψεις για να ξερεις μηπως πρεπει να αποφυγεις κατι που ισως σε κουρασει....μακαρι να ειναι πολυ χαρουμενα τα νεα..καλο ταξιδι....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

sissaki μου εγω επαιρνα ουτρο και μου ηρθε κανονικα περιοδος...συμφωνω με την ευαγγελια, καλυτερα να κανεις ενα τεστ πριν ταξιδεψεις για να ξερεις μηπως πρεπει να αποφυγεις κατι που ισως σε κουρασει....μακαρι να ειναι πολυ χαρουμενα τα νεα..καλο ταξιδι....

Κατερινακι μου αν δεν έρθει μέχρι αύριο θα το κανω το πρωί πριν φύγουμε!εσυ πως τα περνάς;;;

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Νατασα μου ειναι πραγματικα τραγικο αυτο που συνεβη στην κοπελα και στην οικογενεια της, ας αναπαυθει η ψυχουλα της!

Σισσυ μου και εγω με τη σειρα μου θα σε συμβουλευα να κανεις το τεστ σημερα πριν φυγεις γιατι αν εισαι εγκυος καλο ειναι να ενημερωσεις τον γιατρο σου ωστε να σου πει τι θα πρεπει να προσεχεις, αν παλι δεν εισαι ενας ακομη λογος για να φυγει το παλιο12, αλλα τουλαχιστον θα απολαυσεις με την ησυχια σου το ταξιδι σου!

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

χαθήκαμε με τις γιορτές...και εμεις ολη μέρα στη γύρα είμασταν,μια στην πεθερα για φαγητο,μια μερα στη μαμα, μια στη θεια...ουφ πολύ φαι μιλάμε, αλλά πήγαμε και τις βολτιτσες μας με φίλους,γιορταζε και ο αντρουλης μου μια χαρά, ποτε περασαν οι μέρες δεν το κατάλαβα.

νατασούλα μου ακουσα για την κοπέλα,καλό παράδεισο να εχει,αρχισαν και στην επαρχια τα εγκλήματα εχω σοκαριστεί πραγματικά...

sissy μου με το καλό το τεστάκι σήμερα μακάρι να φύγει η χρονια με ευχάριστα νεα και αν όχι τοτε να μπει η νεα χρονια με ευχάριστα...απόλαυσε το ταξιδακι σου οπως και να εχει!!

στα υπόλοιπα κοριτσάκια φιλάκια πολλά, καλα να περάσουμε να μας βρει όλες χαμογελαστες το 2013 αυτη είναι η χρονια μας!!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

αααα εκανα χθες το βράδι την αυχενική, όλα καλά δοξα το Θεό, το φύλο δεν φαινότανε ακόμη οποτε ενα μηνα αγωνία...ακούω προγνωστικά!!!

καλημέρα...εσύ κορούλα θα κάνεις στο είπα από την αρχή!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!

τινακι μου γερο να ειναι και ας ειναι οτιδηποτε!!!!

συνηθως αυτοι που θελουν ενα απο τα δυο, τους ερχεται το αλλο..οποτε ας γυρισει πλευρο ο αντρουλης σου....

κοριτσια καποια στιγμη ειχατε βαλει ενα site που φτιαχνει τουρτιτσες με μωρουδιακα...αλλα δεν θυμαμαι ποια το ειχε βαλει...για βαλτε το παλι γιατι γενναει μια φιλη σε λιγες μερες και θελω να παρω ενα τετοιο...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημερα κοριτσια!!!

τινακι μου γερο να ειναι και ας ειναι οτιδηποτε!!!!

συνηθως αυτοι που θελουν ενα απο τα δυο, τους ερχεται το αλλο..οποτε ας γυρισει πλευρο ο αντρουλης σου....

κοριτσια καποια στιγμη ειχατε βαλει ενα site που φτιαχνει τουρτιτσες με μωρουδιακα...αλλα δεν θυμαμαι ποια το ειχε βαλει...για βαλτε το παλι γιατι γενναει μια φιλη σε λιγες μερες και θελω να παρω ενα τετοιο...

http://www.thavmataki.gr

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπέρα κοριτσάρες μου. Χαθήκαμε λίγο λόγω των ημερών, αλλά ελπίζω όλες να περνάτε καλά και να ξεκουράζεστε.

Κανένα νέο από την Sissy ?

Κατερινιώτισσα, τι κάνεις μωρό μου, είσαι καλά?

Tina ………..έχω ένα σύννεφο μπροστά μου……..δεν μπορώ να δω καλά………..Αγάπη μου οοοοοοοοοτι και να είναι θα το λατρέψετε και εσύ και ο άντρας σου. Με τόσα που έχουμε τραβήξει, δεν πάει να είναι ότι θέλει……….δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέξουμε. Όταν διαβάζω σε διάφορα forum, τρόπους για να είναι αγόρι ή κορίτσι, πραγματικά βάζω τα γέλια. Εδώ τραβάμε τα μαλλιά μας για μείνουμε έγκυες με οποιονδήποτε τρόπο, και οι άλλες διαλέγουν κιόλας…………

Κατερινάκι μου πως πέρασες? Γύρισες σπίτι, ή είσαι ακόμα εκτός? Κάτι ανακοινώσεις άκουσα πως θα κάνεις……..

Το πιάσανε το τερατούργημα της φύσης στη Ξάνθη κορίτσια, και να είστε σίγουρες πως θα «περάσει» πολύ καλά……….έχουμε φίλους αστυνομικούς που μας είπανε πως πρώτα τους περνάνε «ένα καλό χέρι» και μετά τους πάνε στα δικαστήρια. Τώρα με τον συγκεκριμένο, οργιάζει η φαντασία μου τι θα του κάνει όλη η πόλη………

Εγώ περιμένω την ακατανόμαστη μέσα στο Σαββατοκύριακο, και έχω φουντώσει πολύ άσχημα. Μέχρι και φουσκάλες έβγαλα στα χείλια από το ζόρι μου. ΟΥΟΥΟΥΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦ……….. ΠΟΤΕ θα έρθει το 2013 ???

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

HELLOOOOO!!!!χρονια πολλά σε όλες.εμεις με τον Γιωργακη ήμασταν ΒΕΡΟΙΑ οπότε δεν είχε Ίντερνετ....μια χαρα ήταν αν και το κεφάλι μου έγινε καζάνι απο τις φωνές γιατί είχαμε και τα ανιψιά μου αλλά χαλάλι περάσαμε ωραία.

Για πείτε τι κάνετε;

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...