Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγαπημενες μου φιλες ευχομαι χρονια πολλα ,καλα και ευτυχισμενα!ευχομαι αυτα τα χριστουγεννα να ειναι τα τελευταια χωρις μωρακι!του χρονου να εχουμε ολες απο ενα μωρακι στην αγκαλιτσα μας.περασατε καλα εχθες?εγω πηγα για μπανακι στη θαλασσα,ναι οπως το ακουσατε θαλασσινο μπανιο!τελεια ηταν.το τελευταιο μου ηταν τον αυγουστο.και μαλλον θα παω και σημερα.

s-mariab καλη επιτυχια αυριο κοπελα μου αυριο κοιτα να εισαι αισιοδοξη-μερικες φορες σκεφτομαστε κατι και τελικα πραγματοποιειται.ας σκεφτομαστε θετικα τουλαχιστον..κοριτσαρες να περασετε τελεια και σημερα!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Σ ευχαριστω μαρακι μου!!

Κ απο εσένα περιμένουμε......;)

χρονια πολλα και του χρονου με 1-2 μωρακια!:D:D:D:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

καλημερα κοριτσάκια μου και χρονια πολλά!!!!

ελπίζω να περάσατε όλες τέλεια και να μην φάγατε πολύ...

sissy μου να χαιρεσε τη γιορτούλα σου, του χρονου με ενα μωράκι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΤΑΙ...........ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΟΣΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΔΙΚΟΣ!!!!!!

ΜΑΡΙΑ S. ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΙΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΕΕΕΕ?????

JANNETA ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΝΙΤΙΚΗ???

ΜΗΝ ΦΩΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΝΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΕΩ ΥΠΕΡΙΧΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜ/ΣΗ ΕΙΔΑΜΕ ΚΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΓΝΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟΣ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΜΗΝ ΑΝΥΣΙΧΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΧΑΙΣ ΘΑ ΤΟ εΙΧΑΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΠΥΣΤΕΨΕΜΕ!!!!

εχω αγχωθει βρε μινα -μι ,γιατι μου ειχε πει ο γιατρος που καναμε την επεμβαση οτι η παλιο-ενδομητριωση επανεμφανιζεται.μακαρι καμια μας να μην εχει αυτη τη παλιοαρρωστια που εναι τοσο υπουλη.λες θα το καταλαβαινα δηλ πως ?οταν θα εχω περιοδο θα εχω ολα εκεινα τα συμπτωματα που ειχα οταν ειχα ενδομητρ.?θα θελα καποια στιγμη να μιλησουμε εκτενεστερα για αυτο το θεμα.και αν θες να σου πω σε ποιο γιατρο πηγα και τι αλλο προεκυψε σε μενα.φιλακια πολλα

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!τι κάνετε?ελπίζω να περάσατε όλες τέλεια :-D

Εγώ αδιάθετες εχθές το βράδυ αλλά δε μπορώ να πω οτι στεναχωρήθηκα ιδιαίτερα γιατί το περίμενα.

Μάλλον δε θα συνεχίσουμε με άλλη σπερματεγχυση και θα κάνουμε εξωσωματική το καλοκαίρι όπως είχαμε πει.

Φιλάκια σε όλες!

Καλημερα κοριτσια μου!!πως περνατε;;πολυ φαι ρε παιδια!ακομα προσπαθω να χωνεψω....

Σισσακι Χρονια σου πολλα και ευχομαι ολοψυχα να αποκτησεις το μωρακι που τοσο επιθυμεις!!!να ειναι το δωρο σου!

Μαρια γιατι σταματατε τις σπερματεγχυσεις;ποσες εχετε κανει μεχρι τωρα;

Janneta επειδη ειμαι και λιγο ασχετη, τι συμπτωματα εχει η ενδομητριωση;δεν θα το ειχες καταλαβει αν ειχες ή ειναι τοσο υπουλη;

Καλημερα κοριτσια μου!!πως περνατε;;πολυ φαι ρε παιδια!ακομα προσπαθω να χωνεψω....

Σισσακι Χρονια σου πολλα και ευχομαι ολοψυχα να αποκτησεις το μωρακι που τοσο επιθυμεις!!!να ειναι το δωρο σου!

Janneta επειδη ειμαι και λιγο ασχετη, τι συμπτωματα εχει η ενδομητριωση;δεν θα το ειχες καταλαβει αν ειχες ή ειναι τοσο υπουλη;

Γιατί οι πιθανότητες να ππετύχει η σπερματεγχυση είναι μόλις 20% λίγο παραπάνω δηλαδή από το φυσιολογικό. Και αν σκεφτείς ότι κάθε σπερματεγχυση μας κοστίζει 500 ευρώ με τα έξοδα μας να πηγαινοερχομαστε πιστεύω πως δεν αξίζει.

Τουλάχιστον με την εξωσωματική έχεις πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες

Κοριτσακια μου καλησπερα!

Χρονια πολλα Χριστινιωωωωωω! Του χρονου να κρατας το μωρακι σου αγκαλιτσα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

εγω νατασουλα μου ειχα πολυ πονο στη περιοδο,μιλαμε κιτρινιζα ολοκληρη και εκανα εως και εμετο,μετα την επεμβαση ομως οι πονοι μειωθηκαν πααααρα πολυ!η ενδομητριωση ειναι υπολλειματα περιοδου που μενουν στη μητρα με αποτελεσμα καθε φορα που ειναι να ερθει η περιοδος αυτα τα παλια υπολειμματα δεν αφηνουν το αιμα να φυγει και η μητρα να κανει συσπασεις και εμεις να νιωθουμε πονο.ετσι μου το ειχε εξηγησει ο γιατρος,αν καποια-ος γνωριζει κατι παραπανω ας πει..ειναι εντωμεταξυ δε φαινεται με υπερηχο μονο με υστεροσκοπηση.εκτος και εαν εχει βγει καποια νεα μεθοδο τωρα!και ενα αλλο αρνητικο ειναι οτι μπορει να την ''θεραπευσεις'' μια φορα ,αλλα αυτη ξαναεμφανιζεται στις περισσοτερες των περιπτωσεων.

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

νατασσα....κι εγω συμβαση με την σουρωτη θελω ή οποιαδηποτε αλλη εταιρια με σοδες εχει την καλοσυνη να γινει σπονσορας της χωνεψης μου...α πα πα πα...νομιζω πως μονο οταν ειμαι στην τουαλετα δεν τρωω...το εγκλημα ειναι οργανωμενο βεβαια απο τους εχθρους της διαιτας που εχουν τοποθετησει εντελως τυχαια και επιλεκτικά ολα τα γλυκά πανω στο τραπεζι....και οχι τιποτα αλλο, μολις αδειαζουν οι πιατελες αυτοματως γεμιζουν! Και υστερα απο αυτην την διαδικασια πρεπει να φαμε για μεσημερι ως οικογενεια....αντε παλι πιατελες και γαβαθες με φαγητο...ε και μετα να φαμε κι ενα γλυκακι για την χωνεψη (ναι ναι ειναι καινουργια μεθοδος χωνεψης αυτη), ε μετα απο λιγο να ψησουμε και λιγο ψωμακι χωριατικο στο τζακι...ε μονο του ομως δεν παει κατω...ολο και κατι θα αλειφθει απο πανω...και ολο τυχαιως αυτο το κατι ειναι κατι σε βουτυρακι, σε τυρακι κτλ κτλ..ε μετα ηρθε βραδυ...α αααααα πρεπει η οικογενεια να φαει βραδυνο...οι μεσημεριανες πιατελες ξαναπαιρνουν θεση στο τραπεζι...και τωρα εγω δεν μπορω να παρω τα ποδια μου!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

Μην με παρεξηγείτε που χάθηκα, λιποθυμάω κάθε 10 λεπτά από το φαϊ……… από προχθές είμαστε από τραπέζι σε τραπέζι και βλέπουμε συνέχεια κόσμο. Και ακόμα δεν αρχίσαμε. Είναι και η πρωτοχρονιά μπροστά.

Sissy μου !!!!! Χρόνια σου πολλά και ότι επιθυμείς στην αγκαλιά σου να το βρεις, και σύντομα !!!!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Αχ περάσαμε ενα πολυ όμορφο 2 ημερο γεματο, φαι και ξεκουραση και ξενύχτη και σήμερα εκδρομούλα στο Ναυπλιο!!

Χριστινα χρόνια πόλλα και του χρόνου με υγεία και καλά αποτελεσματα με την σπερ/χυση!!!!!!!

μαρια s λυπαμαι που αδιαθέτησες αλλά σε διαβάζω αισιόδοξη,η αλήθεια ειναι οτι σκεφτόμασται και εμεις την εξώσωματικη πολυ σοβαρα δεν περήμενα πως θα το έλεγα ποτε αυτο αλλά εάν είναι να ταλαιπορούμε με διάφορα καλήτερα να μπούμε σε άλλες μεθόδους!!!!!!!

janeta όταν έλεγα ότι το καταλαβαίνεις εννοούσα ότι έχεις πονους συνεχόμενους σε συγεικριμένο σημείο ειδικα μετα το sex,τουλαχιστον εγώ απο εκει το καταλαβα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Κατερινακι ετσι ακριβως οπως το περιγραφεις!λες και δεν θα ξαναφαμε την επομενη μερα!και φυσικα η κρεπαλη συνεχιστηκε και σημερα!

Μινα ποσο τελειο το Ναυπλιο;!!!αχ!!!φιλακια πολλα σε ολες!καλο βραδυ!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...