Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλα Χριστούγεννα γλυκα μου κοριτσακια!!! Να είστε πάντα καλα, εύχομαι του χρόνου να τσιμπαμε τα μπουτακια των μπεμπε των εγκυμονουσων μας και να χαιδευουμε τις φουσκωμένες κοιλιτσες των υπολοίπων κοριτσιών !!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα Χριστουγεννα κι απο Βρυξελλες!

Τζαμπα κουβαλησα την αρκουδοπανοπλια μου, ο καιρος ειναι πολυ μαλακος, μονο ενα εκνευριστικο ψιλοβροχο εχει! Η πολη ειναι λαμπερη και στολισμενη, καιρο ειχα να χαρω γιορτινη ατμοσφαιρα! Σημερα τα παντα ειναι κλειστα, εκτος απο τις χριστουγεννιατικες αγορες με τα λογιων-λογιων καλουδια, που τα περισσοτερα δεν ξερουμε τι ειναι! Δοκιμη εδω, δοκιμη εκει, με βλεπω να γυρναω με 2-3 κιλα παραπανω!

Τωρα τεμπελιαζουμε μετα το πρωινο.

Σας φιλω και προσυπογραφω στην ευχη της georgkat: του χρονου με ζουμπουρλα μωρα!!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!!πανω απ ΄ολα ευχομαι υγεια σε ολες και οι αγκαλιες μας να γεμισουν με μωρακια!!!

Γεωργια εννοειται οτι θα δοκιμασεις ολες τις λιχουδιες!τετοιες ευκαιριες δεν χανονται!!

Δε βλεπω την ωρα να παω για φαι!Σκυλοπεινασα απο τωρα...φιλαρες πολλες σε ολες και καλο φαγοποτι!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΙΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΥΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

χρονια πολλα κορίτσια!!!

το φωτινό αστέρι της Βηθλεεμ να φωτίζει πάντα τις καρδίες μας!!

καλά να περάσετε σήμερα..καλά Χριστούγεννα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κορίτσια μου χρόνια πολλά!

Εύχομαι.ο Χριστουλης σύντομα να.γεμίσει όλες τις κοιλιτσες και του χρόνου τέτοιο καιρό να.είμαστε όλες από 3 και πάνω στις οικογένειες μας :-D

Χρονια πολλα κοριτσακια μου γλυκα!! Σας ευχομαι υγεια, πανω απο ολα, σωματικη μα και ψυχικη!!! Αυτα τα χριστουγεννα να ειναι τα τελευταια που ειμαστε μονο με τους αντρουληδες μας και συντομα να ερθουν κ τα πολυποθητα μωρακια μας!

Να ειστε ολες καλα! Φιλια πολλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Χριστινακι γλυκό χρονια πολλα για την γιορτουλα σου, να είσαι πάντα καλα, να χαμογελας, να είσαι αισιόδοξη και εύχομαι του χρόνου ΟΛΕΣ σου οι ερωτήσεις να ειναι για την εγκυμοσύνη σου και για το μεγαλωμα του μωρού σου!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Χριστινακι γλυκό χρονια πολλα για την γιορτουλα σου, να είσαι πάντα καλα, να χαμογελας, να είσαι αισιόδοξη και εύχομαι του χρόνου ΟΛΕΣ σου οι ερωτήσεις να ειναι για την εγκυμοσύνη σου και για το μεγαλωμα του μωρού σου!!!!

Κατερινακι μου σ ευχαριστω πολύ!!!

Καλές γιορτές να εχουμε..και του χρόνου ολες με τα μωρακια μας αγκαλια!!!!

Κοριτσάκια μου Χρόνια πολλά κι από εμένα! Οι ευχές όλων μας να γίνουν γρήγορα πραγματικότητα!!!

Sissaki μου Χρόνια σου πολλά, να χαίρεσαι την γιορτούλα σου και να μας πεις ευχάριστα νέα σε λίγες μέρες!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...