Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΤΑΙ...........ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΟΣΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΔΙΚΟΣ!!!!!!

ΜΑΡΙΑ S. ΠΕΡΗΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΣΙΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΕΕΕΕΕ?????

JANNETA ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΝΙΤΙΚΗ???

ΜΗΝ ΦΩΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΝΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΕΩ ΥΠΕΡΙΧΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΠΕΡΜ/ΣΗ ΕΙΔΑΜΕ ΚΥΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΠΟΔΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΓΝΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟΣ!!!ΕΓΩ ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ ΜΗΝ ΑΝΥΣΙΧΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΧΑΙΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΠΥΣΤΕΨΕΜΕ!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσαρες μου!!!!τι κανετε;;καλο ταξιδι Γεωργια!!καλα να περασετε και καλη ξεκουραση!!!

Σισσακι εσενα δεν σου ευχομαι ακομα γιατι θα τα πουμε σιγουρα μεχρι να φυγεις.να ειναι φρεσκιες οι ευχες μου και να μην μπαγιατεψουν!!!

Μαρια v ξεκουραση και μικρα γευματα!αλλα βασικα ξαπλα.....

Που ειναι τα υπολοιπα κοριτσια;;ετοιμαζονται πυρετωδως για το Χριστουγεννιατικο τραπεζι;εγω κιουρια!!!!ολα ετοιμα θα τα βρω!!δεν κανω κανενα τραπεζι απο σπιτι σε σπιτι θα γυρναω να με ταισουν!φιλαρες πολλες σε καθε μια ξεχωριστα!!!!!

γεωργία μου ,τέλεια χριστούγεννα σου εύχομαι να περάσεις!!!:)

τα φιλία μου σε όλες!!!

καλά χριστούγεννα να έχουμε!!!

να περάσουμε όσο πιο γλυκά μπορούμε!!!με αγαπημένα μας πρόσωπα!!!

και να φωλίασει στη καρδία μας η φάτνη των χριστουγέννων!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Γεωργια καλα να περασετε στο ταξιδι σας!

Σισσυ το ιδιο και εσυ, ευχομαι να μας πεις και τα ευχαριστα πριν φυγεις!;)

Μαρακι ν να τρως συχνα και οσο μπορεις υγιεινα τουλαχιστον μεχρι να φυγει το πρηξιμο, υπομονη και ολα θα πανε καλα!

Μαρακι ς αντε να μας πεις και εσυ τα ευχαριστα που εισαι καλε λιποθυμησες απο τη χαρα σου?

Στα υπολοιπα κοριτσια σας ευχομαι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ να περασετε ομορφα με τις οικογενειες σας, να φατε καλα, να πιειτε (σε οσες επιτρεπεται) και να διασκεδασετε!

Σας φιλω γλυκα!

Καλησπέρα κορίτσια!

Δεν αδιαθετησα ακόμα,σήμερα είμαι ακριβώς 14 μέρες μετά τη σπερματεγχυση,αλλά και την προηγούμενη φορά με τη.σπερματεγχυση είχα 2 μέρες καθυστέρηση οπότε στην αναμονή ακόμα.στις 27 μου είπε ο γιατρός να παω για.χοριακη αν δεν εχω αδιαθετησει μέχρι τότε.Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη!

Καλά Χριστούγεννα να έχετε όλες!να περάσετε τέλεια ότι κι αν κάνετε :-D

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες Χρόνια Πολλά σε όλες εσας και τις οικογένειες σας!!!

Καλα να περάσετε όσες φύγατε αλλα και όσες μείνατε σπίτι.Καλα αποτελεσματα στα κοριτσάκια που περιμενουν!!!

Εμείς αύριο παμε στην μανούλα μου να χαλαρώσουμε και να με νταντεψει λιγο(αν και δεν της έχω πει τίποτα για τις σπερματεγχυσεις)

Φιλία πολλά σε όλες!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

maria_v πρεπει να τρως ελαφρα και αναλατα κοριτσακι μου ευχομαι να περασει κι αυτο συντομα και την Πεμπτη ολα να πανε καλα.Η μικρη θα ερθει για Πρωτοχρονια οποτε η επομενη βδομαδα θα ειναι ολο βολτες και παιχνιδια...Εσεις?Τι κανονισατε?

Georgkat μου σε περιμενωωωωωωω !!!

georgia μου να περασεις τελεια να χαρεις τις διακοπουλες και τον αντρουλη σου και προσοχη εκει στο Αμστερνταμ ;)

παπακι μου σαγαπω πολυ!!!

Σς φιλω γλυκα ολες με πολλες πολλες Χριστουγεννιατικες ευχουλες...Παω να βγαλω την τριτη δοση με τους κουραμπιεδες και τα λεμε πιο μετα...

Κοριτσακια μου γλυκα, καλησπερα! Χαθηκα λιγακι αλλα η προηγουμενη εβδομαδα ηταν κολαση, ειχα απιστευτη δουλεια, εμπαινα διαβαζα τα νεα σας αλλα ετρεχα σαν την τρελη!!!

Ευχομαι σε ολες μας Καλα Χροστουγεννα με ΥΓΕΙΑ και ο καινουριος χρονος να μας χαρισει το πολυτιμοτερο αγαθο που ολες λαχταραμε τοοοοοοοοσο πολυ!!!!

Γραφω απο το τηλ μου και ζηταω συγνωμη που γραφω χωρις τονους!

Σας στελνω την αγαπη μου και πολλα πολλα φιλακια!!!

Eπιτελους καθισα μετα απο πλεξιμο και ζαχαροπλαστικη...

Ευχομαι σε ολες και σε καθεμια ξεχωριστα το μηνυμα της Γεννησης του Θεανθρωπου να φερει Αγαπη,Ειρηνη,Γαληνη,Δυναμη,Υγεια,Κουραγιο,Πληροτητα και Εκπληρωση των ευσεβων σας ποθων...Ευτυχια στις οικογενειες σας και μωρακια στις αγκαλιτσες σας...

Να σας εχει ο Θεος καλα και οι Αγγελοι που κατεβαινουν αποψε στη Γη να Του μεταφερουν ολες τις ευχες...

ΔΟΞΑ ΕΝ ΥΨΙΣΤΟΙΣ ΘΕΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΡΗΝΗ ΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΕΥΔΟΚΙΑ

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...