Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Νατασουλα στους γονεις μου θα παμε λιγες μερες στην Καλαματα.

οσο για την ενδομητριωση,ο Χασιακος μου ειπε οτι και να κανουμε λαπαροσκοπηση 99% δε θα βρουμε τιποτα,αλλα ο συνεργατης του που ασχολειται

με τα θεματα υπογονιμοτητας και μου εκανε τις σπερματεγχυσεις μου λεει καθε φορα που πηγαινω οτι θα μπορουσα να εχω ενδωμητριωση αλλα δεν εχω κανενα απο τα συμπτωματα

Μαρακι μου καλα να περασετε και ειναι ευκαιρια να χαλαρωσεις. Οσο για την ενδομητριωση, ξερω πως αμα μας μπει κατι στο μυαλο δε μας βγαινει ευκολα. Αν ειναι να ηρεμησεις και σου το προτεινει και ο γιατρος κανε τις εξετασεις. Αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν θα εχεις τιποτα.πολλες φορες ψαχνουμε αιτιες μονες μας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια, επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να σας γράψω τα νέα μου. Ήρθαν τα αδέρφια του άντρα μου από μακριά και είμαστε συνέχεια με κόσμο.

Λοιπόν, έκανα επαναληπτική την Παρασκευή και από 660 πήγε 1985, μια χαρά δηλαδή. Θυμάστε που σας έλεγε για το πρήξιμο, χθες στις 6:30 είχαμε ραντεβού για υπέρηχο. Έκανε γύρω στο 20λεπτο να δει τον σάκο, η καρδιά μου είχε πάει στα πατώματα από το άγχος. Έπαθα υπερδιέγερση ωοθηκών, από εκεί ήταν και το πρήξιμο, οι ωοθήκες μου ήταν γεμάτες κύστες με υγρό, τεράστιες, και οι δύο, δεν μπορούσε να δει τον σάκο, ούτε αν είναι μόνο ένας. Τι κάνουμε τώρα, 3 λίτρα νερό την ημέρα, από καναπέ σε καναπέ, όχι βάρη, όχι σκύψιμο, όχι έξω, να προσέχω πολύ να μην χτυπήσω την κοιλιά μου. Η εξήγηση είναι ότι τα αυγά που έμειναν από την διέγερση μετά την εμφύτευση, με την εγκυμοσύνη, λόγω ορμονών μεγάλωσαν. Τι να πω, κάτι είχα διαβάσει εδώ, μου το είχε πει η Γεωργία και η Ευαγγελία με μήνυμα, για ασπράδια αυγών, ότι βοηθάνε. Τον κρόκο δηλαδή τον πετάω?

Σήμερα μέχρι στιγμής ήπια 2 λίτρα, νοιώθω ότι η κοιλιά μου θα σκιστεί, κάνω υπομονή, θα κάνω ότι πρέπει για να πάνε όλα καλά. Το μωρό δεν κινδυνεύει, εγώ κινδυνεύω, αν με πιάσει δύσπνοια ή πόνοι κατευθείαν νοσοκομείο, πήρα και στο κέντρο και μου είπαν, αν δω ότι δεν μπορώ να πιω νερό, να πάω στο νοσοκομείο να μου βάλουν ορό, γιατί όλο το νερό το κρατάνε οι κύστες και αφυδατώνεται το υπόλοιπο σώμα, εγώ εν τω μεταξύ ούτε ένα ποτήρι την ημέρα δεν έπινα. Αυτά προς το παρόν, αύριο ελπίζω να έχω περισσότερο χρόνο να σας γράψω. Πολλά φιλιά σε όλες!

HvAnp3.png

κοριτσακια μου γλυκα ηρθα κι εγω!!! εγω ανεβηκα σημερα αταλαντη, με απιστευτη ομιχλη και γενικά κωλόκαιρο....παπακι την ωρα που με πηρες τηλ ημουν μεσα στην βροχή ψαχνοντας να βρω το κλειδί για την εξωπορτα με το σκυλί να κοντεύει να με ρίξει κάτω απο την χαρα του!!!! εδω οταν ερχομαι χαλαρωνω απιστευτα, εχω να κανω παρα πολλα πραγματα και ειμαι μια χαλαρή κατασταση γενικά....βασικά εχω τα σκυλάκια μου που παιζουμε ολη την ωρα, παντα θα υπαρχει κάποιος επισκεπτης - γειτονας, δουλιτσες στο σπιτι, τηλεφωνα συνήθως στον επανω όροφο οπότε οπως καταλαβαίνετε τωρα ειδα και τις κλήσεις σας.... ευαγγελία μου θα τραγουδάμε το τραγούδι "το σαββατο μπορεις? οχι οχι, την κυριακή μπορεις? οχι οχι" μέχρι να τα πουμε!!! αχχχχχ ωραιες οι γιορτες...πηρα και αποφασεις που θα σας πω αμεσα...ανακοινωσεις που αρχισαμε να κανουμε στην οικογενεια και εχει πολυ γελιο η φατσα τους!!!

μαριετακι μου πολυ λυπαμαι για τον μπαμπα σου μωρο μου...περαστικα να ειναι του ανθρωπου....

μαρια ν...προσεχε κοριτσακι μου και ολα θα πανε πολυ καλα...ψυχραιμια...

σ μαρια τί μετακόμιση καλε??? διακοπες για χριστουγεννα παω!

μαρια σταρ.....συνεννοηση μπουζουκι το πρωι με τα τηλεφωνα......μουτς μουτς

μωρο μου

ειμαι πτωμα παω για νανι!!!

φιλάκια και στα υπολοιπα κοριτσακια!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κοριτσια μου καλησπερα κ απο εμενα!! Πριν απο λιγο μπηκαμε σπιτι με τον αντρουλη μου! Σημερα ηταν μερα με πολλες υποχρεωσεις αλλα περασαμε πολυ ομορφα! Το πρωι πηγα στη βαφτιστηρα μου τη μεγαλη, το μεσημερι φαι και καφε εξω και το βραδυ στον βαφτιστηρη μου! Μιλαμε για δρομους!! ΧαχΑχαχα! Περασα τοσο ομορφα με τα παιδακια μου! Τα λατρευω!

Μσριεττα μου περαστικα για τον πατερουλη σου! Σιδερενιος να ειναι και αλλο κακο να μην σας βρει!

Μαρια ν μου περαστικα κ σε σενα κοριτσακι μου! Να εισαι ψυχραιμη και να κανεις οτι σου πει ο γιατρος.. Ολα καλα θα πανε!! Να προσεχεις το σπορακι σου!

Κατερινιω μου να περασεις ομορφα και να ηρεμησεις.. Θα μιλησουμε αυριο!

Παπακι που εισαι? Γεωργια??

Σε ολα τα κοριτσακια στελνω πολλα φιλακια! Καληνυχτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημερα κοριτσαρες!

Εχω πιαστει να τελειωσω 3 σκουφακια που θελω να τα παω δωρακια τα Χριστουγεννα σε 3 αγαπημενες μου πριγκηπισσες και εχουν βγαλει καλους τα δαχτυλακια μου...

Georgkat μου σημασια εχει πως φτασατε με το καλο και θα περασετε ομορφα...Παρε με οποτε εχεις χρονο σε φιλω γλυκα!

maria_v ευχομαι να ξεπρηστεις γρηγορα απο την υπερδιεγερση και να ξαναπρηστεις λογω διδυμων :D Ελπιζω να μην εχεις πονους τουλαχιστον γιατι τοτε ειναι ζορικα τα πραγματα...

Φιλια πολλα και αγκαλιτσες και πολλες πολλες ευχες!Να σας εχει ο Θεος καλα!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες!

Εχω πιαστει να τελειωσω 3 σκουφακια που θελω να τα παω δωρακια τα Χριστουγεννα σε 3 αγαπημενες μου πριγκηπισσες και εχουν βγαλει καλους τα δαχτυλακια μου...

Georgkat μου σημασια εχει πως φτασατε με το καλο και θα περασετε ομορφα...Παρε με οποτε εχεις χρονο σε φιλω γλυκα!

maria_v ευχομαι να ξεπρηστεις γρηγορα απο την υπερδιεγερση και να ξαναπρηστεις λογω διδυμων :D Ελπιζω να μην εχεις πονους τουλαχιστον γιατι τοτε ειναι ζορικα τα πραγματα...

Φιλια πολλα και αγκαλιτσες και πολλες πολλες ευχες!Να σας εχει ο Θεος καλα!

Να είσαι καλλιτέχνης γλυκεια μου!!!!! Στείλε μου το wind τηλέφωνο σου να σε παρω γιατι δεν πιάνει καλα το what's up εδω

fmGhp2.png

A8ojp2.png

κατερινάκι μου τι αποφάσεις τι ανακοινώσεις??

έχουμε κανένα ευχάριστο???

εγώ ήρθα πριν λίγο σπίτι από βόλτα...

φαγητό ξεκούραση και ξανά έξω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλησπέρα κορίτσια!τι κάνετε?

Μαρία_v περαστικά,να προσεχείς και να κανείς ότι σου είπε ο.γιατρός και όλα θα πάνε μια χαρά

Κατερίνα μου καλά να περάσεις στις.διακοπουλες σου :-)

Και εγώ ήρθα στους γονείς μου,είδα και τον ανιψιό μου για λίγο,όταν με είδε έβαλε ένα γέλιο μέχρι τα αυτιά.περιμένω το απόγευμα να μου τον φέρουν να παίξουμε :-D

καλε πού εχετε εξαφανιστεί όλα τα κοριτσια?????? κυνηγατε την ερημη την γαλοπουλα για το αυριανο τραπεζι ατιμουτσικα??????

μονο με το παπακι καταφερα να μιλησω σημερα..... και την τινκερ - ελενιτσα μεσα απο το φατσοβιβλιο....

μαρια σταρ....σου αφιερωνω το "σ αναζητωωωωωω, σ αναζητω στην σαλονικηηηηη ξημερωματαααααα"

ολγα μου δεν θυμαμαι ποτε φευγεις κουκλιτσα μου???

επισης η σισσυ εφυγε την παρασκευη που μας περασε η θα φυγει την παρασκευη που ερχεται?

ευαγγελια μου φαινεται θα πεταχτω ενα τριωρακι σαλονικη μπας και καταφερουμε να τα πουμε διοτι απο τα τηλεφωνα δεν το βλεπω εφικτο...

μαριεττακι πως ειναι ο μπαμπας σου καλο μου??

γεωργια φυγατε τελικά για βρυξελλες?

μαρια ν πως εισαι βρε κοριτσι? εισαι καλυτερα? τα πρηξιματα ηρεμησαν καθολου? ειναι επωδυνο αυτο που περνας?

αγωνιστικούς χαιρετισμους σε λια νατασσα και ασπα.....

πολλα φιλακια και στα υπολοιπα κοριτσια!! janneta, s maria, mina ni, deni.....και οσες ξεχασα!!!

καλα χριστουγεννα δεν λεω ακομα...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Georgkat καλές διακοπές κορίτσι μου!! Εγώ είχα χθες μια απελπιστική μέρα, έφαγα παιδάκια το μεσημέρι, και ενώ το πρωί είχε μαλακώσει λίγο η κοιλιά μου μετά άρχισε το μαρτύριο. Δεν μπορούσα ούτε να κάτσω από το πρήξιμο, φοβερή στεναχώρια, τώρα αποφάσισα μόνο με σούπες να την βγάλω μπας και σωθώ. Κατά τ' άλλα δεν παραπονιέμαι καθόλου, απλά ανησυχώ, μετράω τις μέρες μέχρι την Πέμπτη που θα ξανακάνω χοριακή και θα δω ότι όλα είναι καλά. Ένιωθα σαν μπαλόνι. Σήμερα είμαι καλύτερα, το απόγευμα χειροτερεύω, που θα πάει θα περάσει ελπίζω.

Sissy2012 καλό ταξίδι και καλά να περάσεις κοριτσάκι μου!!! Ελπίζουμε στα ευχάριστα!!

Evangeliapan μου καλημέρα κορίτσι μου!!! Εσείς θα έχετε την μικρή Χριστούγεννα? Θα πάτε καμιά βόλτα?

μαριεττακι περαστικά για τον μπαμπά σου, σιδερένιος! Ετοίμασε το επόμενο ταξίδι σας!

s_maria καλές διακοπούλες και σε σένα, απόλαυσε τον ανιψιό σου, είμαστε στην αναμονή και με σένα!!!!!

Γεωργία που είσαι, τόσο καιρό μου τα έλεγες εσύ για τα ασπράδια και ενώ την 1η μέρα το είχα κάνει μετά το παράτησα και να τώρα που έφτασα!!

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

40. s_maria --> 24/12

41. Sissy2012 --> 27/12

42. prayer -->28/12

Ποσοστό: 7/38

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. Λια33
  11. alexouli
  12. s_maria
  13. natasoula81
  14. lolita 78
  15. mar1981
  16. mina-ni
  17. Stardustmg

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

HvAnp3.png

Κοριτσαρες μου, Χρονια Πολλα!!!

Μολις εκλεισα τη βαλιτσα, σε 2 ωρες πεταμε!! Βρυξελες σου ερχομαστε, Αμστερνταμ ετοιμασου!!!!

Να περασετε ολες υπεροχα και με το μαλακο τα μελομακαρονα!

maria-v, οταν ελεγα ασπραδια και αναλατα δεν εννουσα παϊδακια!!!!! Θα περασει, μην ανησυχεις, φροντισε να εισαι ξεκουραστη!

Σας φιλω ολες, τα λεμε απο τας Ευρωπας!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...