Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΧΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΤΥΧΗΣΑΝ ΟΠΩΣ Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΡ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ...ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΟΜΩΣ ΔΥΔΤΥΧΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΕΤΕΡΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ..ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ..ΟΜΩΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ...ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!

Παπακι μου γλυκο του χρονου τα χριστουγεννα θα εχεις εναν κουκλο στην αγκαλιτσα σου και θα ειναι οι πιο ομορφες γιορτες!!!!

Ασπασουλα μου το 13 θα τους τριψεις την τουρλα κοιλια σου στην μουρη τους! Μην δινεις σημασια εσυ να εισαι καλα και η οικογενεια σου και να πανε να χεστουνε!

Deni, Mina ni, Maria s υπομονη κοριτσια απο την καινουρια χρονια ολα θα διορθωθουνε και ολες θα μεινουμε εγκυες!

Κατερινακι μου καλα να περασετε τερμα ο Βεγγος ηρθε η ωρα να ξεκουραστεις επιτελους και να διασκεδασεις με την ψυχη σου τα χριστουγεννα!

Στα υπολοιπα κοριτσια την αγαπη μου και τα φιλια μου!

Για εμενα δυστυχως οι σφαλιαρες δεν τελειωσαν μπηκε εκτακτως ο μπαμπας μου στο νοσοκομειο και εκανε εγχειρηση στην κυστη και ειμουν συνεχεια εκει. Πηγε ομως καλα και θα βγει την Δευτερα. Οπως καταλαβαινετε οχι απλα θελω να φυγει αυτο το σιχαμενο το 12 να εξαφανιστει κιολας απ΄το μυαλο μου αν γινεται!

Κοριτσαρες μου σας φιλω!

Τρεχω απο το πρωι να τελειωσω τις δουλιτσες στο σπιτι και μπηκα λιγο να σας διαβασω στα γρηγορα!

astage κοριτσακι μου γλυκο λυπαμαι πολυ.Ειναι λογικο να αισθανεσαι ετσι και σε καταλαβαινουμε ολες.Κοιτα να ηρεμησεις αυτες τις αγιες μερες εχοντας διπλα σου τους πολυτιμοτερους για σενα ανθρωπους και εχει ο Θεος για αργοτερα...Οσο για τον καφε...μην σκας...θα μας ερθουν μαζεμενα τα γουρια ;)

mar1981 περαστικα κοριτσακι μου ευχομαι να ειναι καλυτερα ο μπαμπας σου και να μην ταλαιπωρηθεις κι εσυ ξανα και για κανεναν λογο...

Φιλια σε ολες !!!

Ασπα μου, χεστους ολους!!!!!ο κοσμος ειναι για μπατσες!!!δεν εχουν μαθει να κοιτανε τη δουλεια τους μονο και ασχολουνται με τους αλλους!!!αι to hell, μη χεσω. πολυ τα παιρνω με κατι τετοια!!!παρα πολυ ομως!φερτε μου μαστιγια!!!!!

Μαριεττακι περαστηκα για το μπαμπακα σου! να φυγει το τρισαθλιο το 12 να ηρεμησεις και εσυ!

Deni δεν εγκαταλειπουμε ποτε!!!!και ουτε υπαρχει λογος να τα παρατησεις επειδη εχεις μια σαλπιγγα!ξερεις ποσες εχουν παιδι με μια σαλπιγγα???? το σπερμα με λιγη προσπαθεια μπορει να διορθωθει και μην ξεχνας οτι υπαρχει και η μικρογονιμοποιηση για τετοιες περιπτωσεις.

Ασπα μου, χεστους ολους!!!!!ο κοσμος ειναι για μπατσες!!!δεν εχουν μαθει να κοιτανε τη δουλεια τους μονο και ασχολουνται με τους αλλους!!!αι to hell, μη χεσω. πολυ τα παιρνω με κατι τετοια!!!παρα πολυ ομως!φερτε μου μαστιγια!!!!!

Μαριεττακι περαστηκα για το μπαμπακα σου! να φυγει το τρισαθλιο το 12 να ηρεμησεις και εσυ!

Deni δεν εγκαταλειπουμε ποτε!!!!και ουτε υπαρχει λογος να τα παρατησεις επειδη εχεις μια σαλπιγγα!ξερεις ποσες εχουν παιδι με μια σαλπιγγα???? το σπερμα με λιγη προσπαθεια μπορει να διορθωθει και μην ξεχνας οτι υπαρχει και η μικρογονιμοποιηση για τετοιες περιπτωσεις.

ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΝΑ ΕΠΙΑΣΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΕΙ..

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.τι κανετε?εγω προσπαθω να συνηθισω το νεο περιβαλλον!λεια πολυ γελασα εχθες βρε κοπελα μου με την σπιτικη σπεματεγχυση.ρε συ μπορουμε να το κανουμε στη πραξη??ή πλακα κανεις?λεγε και ειμαι στις γονιμες!κοριτσια μου καλες προετοιμασιες κ καλα χριστουγεννα να εχουμε.ειθε η γεννηση του κυριου να μας φερει το πολυποθητο μπεμπακι.

μου λεγε ο αντρας μου πριν να βγουμε να γνωρισουμε την νεα μας πολη και οτι του πανε μερη που ειναι πολυ ωραια!ασε με του λεω δεν με νοιαζει η διασκεδαση κτλ εγω αυτο που θελω ειναι ενα μωρακι και δεν μιλησε καθολου ...τελοσπαντων θα δουμε απο το νεο ετος τι θα κανουμε..

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

κατερινάκι μου καλά να περάσεις με την οικογένεια σου!!!

σισσάκι μου πότε φέυγεις??

άσπα μου, πολύ λυπάμαι κορίτσι μου,

ντένι μου σου εύχομαι αυτή να είναι η τυχερή σου και να μη χρειαστεί να κάνεις κάτι άλλο

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

δεν εχουμε δει τιποτα στον υπερηχο,φαινονται ολα οκ και τον ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να εχω πολυποδες η ινομυωματα και μου ειπε οτι το αποκλειει.αλλα θα μπορουσα λεει να εχω ενδομητριωση αφου ολα ειναι φυσιολογικα και δεν γινεται η συλληψη,γιαυτο σε ρωτησα μηπως φαινεται κατι παραπανω

αφου το μωρακι ειναι μια χαρα και δεν κινδυνευει ολα καλα!!θα πινει τα νερακια της και θα ξεπριστει :D

μαρια μου απο οτι καταλαβα ο γιατρος σου γραψε μαγνητικη κατω κοιλιας για να δειτε αν εχετε πολυποδες ,ινομυοματα ή ενδομητριωση?????πεσ μου σε παρακαλω

επειδη εκανα περσι το σεπτεμβρη υστεροσκοπηση-λαπαροσκοπηση και διαγνωστηκε ενδομητριωση ,η οποια ξαναεμφανιζεται μου ειπαν και φοβαμαι μηπως ξαναεχω θα θελα να κανω και γω καμια εξεταση!

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Καλησπερα κοριτσια!!! :D :D

αυριο ξεκιναω και εγω τις διακοπουλες μου και σημερα ολη μερα καθαριζα το σπιτι να γυρισω να το βρω καθαρο,ξεπατωθηκα..

πού ειναι ολα τα κοριτσουδια? εγω προσπαθω να τελειωνω με τις δουλειες μου και να φυγω!!!! τρεχω σαν την παλαβη αυτες τις μερες...αυριο 7 το πρωι ομως θα φυγω και θα τελειωνει το θεμα...ηδη τα πραγματα φορτωθηκαν και αυριο bye bye athens... αυτες τις μερες ζοριστηκα αρκετα αν και ειδα πολυ κοσμο αγαπημενο, πολλους φιλους, συγγενεις και μπορω να πω πως περασα παρα πολυ ομορφα...αλλα η κουραση κουραση...αρχισα να ποναω παλι στον κολικό.....αγχωθηκα παλι με τα λεφτα που πρεπει να παραδωσω μεχρι τελος του χρονου, αλλα προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη!!!

s maria καθε γιατρος εχει τις μεθοδους του. βασικα με τον υπερηχο φαινονται ινωμυοματα και κυστες...οσο για την ενδομητριωση μονο με υστεροσκοπηση ή λαπαροσκοπηση...μην εισαι ομως τοσο σιγουρη πως εχεις κατι σιγουρα και δεν μενεις εγκυος..πολλες φορες ζευγαρια που εχουν ηδη ενα ή δυο παιδια ταλαιπωρουνται για το επομενο...χαλαρωσε και θα ερθει κι απο μονο του πιστευω....

πολλα πολλα φιλακια και στα υπολοιπα κοριτσακια!! μουτς μουτς

Κατερινα μου μετακομιζεις η πας απλα διακοπες?

το ξερω αυτο που λες οτι και χωρις προβλημα απλα μπορει να μην τυχαινει να μενεις εγκυος.μια γνωστη μου προσπαθουσε χρονια για μωρακι,δεν ερχοταν και εκανε εξωσωματικη και απεκτησε 3 μωρακια :D ο γιατρος της της ειπε οτι δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιηουν προφυλαξεις γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει εγκυος μονη της!ε ξεαγχωθηκε με τα μωρακια και πριν κλεισουν αυτα 2 μηνες εμεινε εγκυος μονη της!!!!

Καλημέρα...

Δυστυχώς ατυχησαμε για άλλη μια φορα και η κυρια ήρθε στην ώρα της συναμενη κουνάμε ή στην αρχή με καφέ της ελπίδας αλλα μετά με κατακόκκινη ροή...απλα χθες γινόταν χαμός,μια με τους βαθμούς που έδινα και όλες τις κλωσσες που είδα μαζεμένες και μου τα πρηξανε"ποτέ θα κανείς καλέ δεύτερο;πάει ο Γιώργος έγινε παληκαρακι τι κανείς με ένα θα μείνεις;κοιτα τι ωραία που μεγαλώνουν τα δικά μου και παμε και για τριτο-τέταρτο!"Ε αι σιχτίρ...κυρια μου μη σου πω σαλτα και γαμ...σου.

Συγγνώμη που χάλασα το σερί των καφεδων εδω στα βόρεια αλλα μπορεί κάποιο απί τα αλλα κοριτσάκια να κάνει την ανατροπή...

Παω τώρα να κανω τα τσιγαρακια μου γιατί ναι μια απόλαυση μου έμεινε γιατί και το φαι το ξεπέρασα,να χαρώ τα αγοράκια μου(Γιωργάκη,Τάσο και Τομι) και μαλλον θα τα παρατήσουμε όλα και θα μεινουμε με αυτά που έχουμε που είναι κσι ο κόσμος μου όλος...

Σας αγαπώ πολύ όλες...

Ασπα μου μην αγχωνεσαι και μην ακους τις βλακειες κανενος!!ο καθενας να κοιταει την παρτη του :evil:

κοιτα να απολαυσεις τον αντρουλη σου και το γιο σου και ολα θα ερθουν!!

μια θεια μου μου λεει το καλοκαιρι,καλα τοσο καιρο παντρεμενη τι κανεις και δεν κανεις παιδι?? :evil: και της απαντησα,σε λιγο που θα ερθουν οι εκπτωσεις θα τα εχουν ενα + ενα δωρο οποτε θα παρω μερικα!!και απανταει η αδερφη μου,παρε και για μενα κανενα!!ε απο τοτε το βουλωσε και δεν ξαναειπε τιποτα!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΕΧΩ ΧΑΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΑΤΥΧΗΣΑΝ ΟΠΩΣ Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΑΡ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ...ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΟΜΩΣ ΔΥΔΤΥΧΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΕΤΕΡΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ..ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΜΙΑ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Κ ΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ..ΟΜΩΣ ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΜΕ...ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Ντενι μου πολλες γυναικες μενουν εγκυες και με μια σαλπιγγα.το σπερμα διορθωνεται,μη σας ανησυχει αυτο.να εισαι θετικη και να μην απογοητευεσαι,ποτε δε θα το βαλουμε κατω και θα αποκτησουμε ολες μωρακια ο κοσμος να χαλασει :D

Καλημερα κοριτσια!

Παπακι μου γλυκο του χρονου τα χριστουγεννα θα εχεις εναν κουκλο στην αγκαλιτσα σου και θα ειναι οι πιο ομορφες γιορτες!!!!

Ασπασουλα μου το 13 θα τους τριψεις την τουρλα κοιλια σου στην μουρη τους! Μην δινεις σημασια εσυ να εισαι καλα και η οικογενεια σου και να πανε να χεστουνε!

Deni, Mina ni, Maria s υπομονη κοριτσια απο την καινουρια χρονια ολα θα διορθωθουνε και ολες θα μεινουμε εγκυες!

Κατερινακι μου καλα να περασετε τερμα ο Βεγγος ηρθε η ωρα να ξεκουραστεις επιτελους και να διασκεδασεις με την ψυχη σου τα χριστουγεννα!

Στα υπολοιπα κοριτσια την αγαπη μου και τα φιλια μου!

Για εμενα δυστυχως οι σφαλιαρες δεν τελειωσαν μπηκε εκτακτως ο μπαμπας μου στο νοσοκομειο και εκανε εγχειρηση στην κυστη και ειμουν συνεχεια εκει. Πηγε ομως καλα και θα βγει την Δευτερα. Οπως καταλαβαινετε οχι απλα θελω να φυγει αυτο το σιχαμενο το 12 να εξαφανιστει κιολας απ΄το μυαλο μου αν γινεται!

Μαριεττα μου περαστικα στον μπαμπα σου,σιδερενιος!!
μαρια μου απο οτι καταλαβα ο γιατρος σου γραψε μαγνητικη κατω κοιλιας για να δειτε αν εχετε πολυποδες ,ινομυοματα ή ενδομητριωση?????πεσ μου σε παρακαλω

επειδη εκανα περσι το σεπτεμβρη υστεροσκοπηση-λαπαροσκοπηση και διαγνωστηκε ενδομητριωση ,η οποια ξαναεμφανιζεται μου ειπαν και φοβαμαι μηπως ξαναεχω θα θελα να κανω και γω καμια εξεταση!

οχι η mina-ni εκανε μαγνητικη και τη ρωτησα λεπτομερειες μηπως ελεγα στο γιατρο μου να κανω και εγω.θελω να βρω ενα τροπο να δω αν εχω ενδομητριωση αλλα του λεω να κανω λαπαροσκοπηση και μου λεει οχι,πρωτα θα κανεις αν χρειαστει εξωσωματικη και αν δουμε και αποειδουμε τοτε θα κανεις λαπαροσκοπηση

Διαφημίσεις

κοριτσια δειτε πως θα κανουμε μπανιο τα μωρακια μας :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=berAOlLVYMM

πολυ χαλαρωτικο!ααχ ποτε θα ερθει αυτη η ωρα και για εμας!αγιε βασιλη τ'ακουυυυυυυυυυυυς!:D:D:D:D

ειχες παλια ενδομητριωση και φοβασαι μην ξαναεμφανιστηκε??'η απλα θες να το ελεγξεις και αυτο το ενδεχομενο?

4TSMp3.png?R0gWxqoz

πολυ χαλαρωτικο!ααχ ποτε θα ερθει αυτη η ωρα και για εμας!αγιε βασιλη τ'ακουυυυυυυυυυυυς!:D:D:D:D

ειχες παλια ενδομητριωση και φοβασαι μην ξαναεμφανιστηκε??'η απλα θες να το ελεγξεις και αυτο το ενδεχομενο?

δεν ειχα,ετσι νομιζω τουλαχιστον.θελω απλα να το ελεγξω να δουμε

δεν ειχα,ετσι νομιζω τουλαχιστον.θελω απλα να το ελεγξω να δουμε

Mαρακι που πας διακοπουλες??? και γιατι σου εχει κολλησει οτι εχεις ενδομητριωση? υπαρχουν συμπτωματα για κατι τετοιο?

Mαρακι που πας διακοπουλες??? και γιατι σου εχει κολλησει οτι εχεις ενδομητριωση? υπαρχουν συμπτωματα για κατι τετοιο?

Νατασουλα στους γονεις μου θα παμε λιγες μερες στην Καλαματα.

οσο για την ενδομητριωση,ο Χασιακος μου ειπε οτι και να κανουμε λαπαροσκοπηση 99% δε θα βρουμε τιποτα,αλλα ο συνεργατης του που ασχολειται

με τα θεματα υπογονιμοτητας και μου εκανε τις σπερματεγχυσεις μου λεει καθε φορα που πηγαινω οτι θα μπορουσα να εχω ενδωμητριωση αλλα δεν εχω κανενα απο τα συμπτωματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...