Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ευτυχως Σισσακι μου το μωρακι δεν κινδυνευει αλλα το Μαρακι πρεπει να προσεχει πολυ...Ας τελειωνει κι απο αυτην την περιπετεια να απολαυσει την εγκυμοσυνη της το κοριτσακι μου!

Η Ασπα που ειναι σημερα?Την εξουθενωσανε οι καρακαξες?

Ναι ευτυχως Σισσακι μου το μωρακι δεν κινδυνευει αλλα το Μαρακι πρεπει να προσεχει πολυ...Ας τελειωνει κι απο αυτην την περιπετεια να απολαυσει την εγκυμοσυνη της το κοριτσακι μου!

Η Ασπα που ειναι σημερα?Την εξουθενωσανε οι καρακαξες?

Δεν ξερω... Περιμενουμε να μπεθ να μας πει!!

Αν κ σημερα επικρατει μεγαλη ησυχια στο καφε...

Ξεκινησαν οι ετοιμασιες για τα Χριστουγεννα μαλλον...

Δίκιο έχεις...κ εγω παω να ετοιμαστω γιατι εχουμε βραδινή έξοδο..

Αν κ ήθελα να ξαπλωσω στο κρεβατακι μου.....

Καλο βράδυ Ευαγγελία μου!!

Διαφημίσεις

Δίκιο έχεις...κ εγω παω να ετοιμαστω γιατι εχουμε βραδινή έξοδο..

Αν κ ήθελα να ξαπλωσω στο κρεβατακι μου.....

Καλο βράδυ Ευαγγελία μου!!

Καληνυχτα κοριτσακι μου να περασετε ομορφα!

φενοντουσαν και στον υπερηχο αλλα η μαγνητική ειναι ακομα πιο λεπτομερης,απο οτι ειδα επειδη μου την εγραψε ο γιατρος μου ελεγε κατω κοιλίας.εσυ γιατι θέλες να την κάνεις? εχεις καπιο θέμα??

δεν εχουμε δει τιποτα στον υπερηχο,φαινονται ολα οκ και τον ρωτησα αν υπαρχει περιπτωση να εχω πολυποδες η ινομυωματα και μου ειπε οτι το αποκλειει.αλλα θα μπορουσα λεει να εχω ενδομητριωση αφου ολα ειναι φυσιολογικα και δεν γινεται η συλληψη,γιαυτο σε ρωτησα μηπως φαινεται κατι παραπανω

Λια εχω κολλησει με το βιβλιο...:shock::shock::shock:

Μου εστειλε μηνυμα το Μαρακι.Της ειπανε πως επαθε υπερδιεγερση ωοθηκων γιαυτο και το πρηξιμο...Πρεπει να πινει πολλα υγρα κι αν νιωσει πονο πρεπει να παει στο νοσοκομειο για ορο.Ειδανε σακο με δυσκολια λογω πρηξιματος αλλα το μωρο δεν κινδυνευει.Το Μαρακι πρεπει να αρχισει να πινει πολλα υγρα και ευχομαι να το ξεπερασει γρηγορα...

αφου το μωρακι ειναι μια χαρα και δεν κινδυνευει ολα καλα!!θα πινει τα νερακια της και θα ξεπριστει :D

πού ειναι ολα τα κοριτσουδια? εγω προσπαθω να τελειωνω με τις δουλειες μου και να φυγω!!!! τρεχω σαν την παλαβη αυτες τις μερες...αυριο 7 το πρωι ομως θα φυγω και θα τελειωνει το θεμα...ηδη τα πραγματα φορτωθηκαν και αυριο bye bye athens... αυτες τις μερες ζοριστηκα αρκετα αν και ειδα πολυ κοσμο αγαπημενο, πολλους φιλους, συγγενεις και μπορω να πω πως περασα παρα πολυ ομορφα...αλλα η κουραση κουραση...αρχισα να ποναω παλι στον κολικό.....αγχωθηκα παλι με τα λεφτα που πρεπει να παραδωσω μεχρι τελος του χρονου, αλλα προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη!!!

σισσακι μου καλο ταξιδι καλο μου κοριτσι! να περασετε πολυ ομορφα, να ντυθεις καλα γιατι εχει ψοφο στην αγγλια και να γυρισεις με πολυ ευχαριστα νεα!!!!

μαρια ν ευχομαι ολα να πανε παρα πολυ καλα, κι αυτο το ξαφνικό με την διεγερση των ωοθηκων να τελειωνει γρηγορα!!!!

ευαγγελια μου ξενυχτας κι εσυ καλο μου σημερα?? εγω μολις ξαπλωσα με το λαπτοπ παρεουλα γιατι ο πονος ειναι λιγο πιο εντονος και με νευριασε....γκρρρ μουτς

μουτς

s maria καθε γιατρος εχει τις μεθοδους του. βασικα με τον υπερηχο φαινονται ινωμυοματα και κυστες...οσο για την ενδομητριωση μονο με υστεροσκοπηση ή λαπαροσκοπηση...μην εισαι ομως τοσο σιγουρη πως εχεις κατι σιγουρα και δεν μενεις εγκυος..πολλες φορες ζευγαρια που εχουν ηδη ενα ή δυο παιδια ταλαιπωρουνται για το επομενο...χαλαρωσε και θα ερθει κι απο μονο του πιστευω....

μινα νι με το καλο τα αποτελεσματα σου!!!

παπακι...ειπαμε ειδες τον γιο σου και ΑΚΟΜΑ δεν εχεις μπει να μας πεις λεπτομερειες?????????

λολιτακι μου σημερα θυμηθηκα πως με πηρες χτες.....δεν λειτουργω πολυ αυτες τις μερες...αυριο θα σε παρω να τα πουμε λιγο..μου χεις λειψει!!!!

μαριεττα....πού πήγαν τα τικερακια σου??????????

μαρια σταρ μου..ειδα αργα το μηνυμα σου και σου εχω στειλει μηνυμα στο viber γιατι δεν ηξερα αν κοιμασαι.... το νερό εχει μπει στο αυλακι φιλεναδα μου!!!!! ετοιμαζω την παραδοσιακή στολή!!!

τινακι μου τι κανει το μπεμπακι σου????

ασπα, χτες ημουν με κοσμο και δεν σε ρωτησα αν κατουρησες.....θα επρεπε μου φαινεται να σε ειχα ρωτησει διοτι θα μας σκασεις μεχρι να δουμε τί γινεται!!!!! αντε κοριτσι μου!!!

νατασσα τρελοκομειο ο αντρας σου σε φωτογραφιζε την ωρα της σπερματεγχυσης?? την ωρα της γεννας φανταζομαι θα υπαρχει ζωντανή συνδεση του cnn, euronews και ολα τα καναλια στην ελλαδα θα διακοπτουν το προγραμμα για να μεταδιδουν εκτακτα δελτια ενημερωσης διαστολής και γενικά του τοκετου σου!!!! με τον μπιρσίμ εισαι παντρεμένη πουλάκι μου???

πολλα πολλα φιλακια και στα υπολοιπα κοριτσακια!! μουτς μουτς

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Kατερινακι μου δεν θα ξενυχτησω για πολυ ακομη.Το αγορι μου δινει εξετασεις αυριο για τα σεμιναρια που παρακολουθησε,του εβαλα να φαει,του εκανα καφε,του εβγαλα σοκολατιτσα και βιταμινουλα και θα τον αφησω να διαβασει...

Θα σε παρω αυριο να τα πουμε γιατι μαλλον εχω χασει επεισοδια...Ελπιζω να φυγει ο κολικος ξου ξου ξου και να μην πονας γλυκουλι μου...

Καλο ξημερωμα φιλια πολλα σε ολες!

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!!μολις ξυπνησα και θα ετοιμαστω να παω να φαω μερικα ευρωπουλακια.σε δωρα φυσικα για τα ανηψια και το βαφτιστηρι.

Κατερινιω μην αγχωνεσαι!προσεχε τον εαυτο σου πανω απ ΄ολα, δεν χρειαζεται κι αλλος πονος.χαλαρωσε και περνα καλα.

Φιλακια πολλα σε ολες.θα τα πουμε μετα

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Δυστυχώς ατυχησαμε για άλλη μια φορα και η κυρια ήρθε στην ώρα της συναμενη κουνάμε ή στην αρχή με καφέ της ελπίδας αλλα μετά με κατακόκκινη ροή...απλα χθες γινόταν χαμός,μια με τους βαθμούς που έδινα και όλες τις κλωσσες που είδα μαζεμένες και μου τα πρηξανε"ποτέ θα κανείς καλέ δεύτερο;πάει ο Γιώργος έγινε παληκαρακι τι κανείς με ένα θα μείνεις;κοιτα τι ωραία που μεγαλώνουν τα δικά μου και παμε και για τριτο-τέταρτο!"Ε αι σιχτίρ...κυρια μου μη σου πω σαλτα και γαμ...σου.

Συγγνώμη που χάλασα το σερί των καφεδων εδω στα βόρεια αλλα μπορεί κάποιο απί τα αλλα κοριτσάκια να κάνει την ανατροπή...

Παω τώρα να κανω τα τσιγαρακια μου γιατί ναι μια απόλαυση μου έμεινε γιατί και το φαι το ξεπέρασα,να χαρώ τα αγοράκια μου(Γιωργάκη,Τάσο και Τομι) και μαλλον θα τα παρατήσουμε όλα και θα μεινουμε με αυτά που έχουμε που είναι κσι ο κόσμος μου όλος...

Σας αγαπώ πολύ όλες...

bKtop2.png8BRwp3.png

Καλημέρα...

Δυστυχώς ατυχησαμε για άλλη μια φορα και η κυρια ήρθε στην ώρα της συναμενη κουνάμε ή στην αρχή με καφέ της ελπίδας αλλα μετά με κατακόκκινη ροή...απλα χθες γινόταν χαμός,μια με τους βαθμούς που έδινα και όλες τις κλωσσες που είδα μαζεμένες και μου τα πρηξανε"ποτέ θα κανείς καλέ δεύτερο;πάει ο Γιώργος έγινε παληκαρακι τι κανείς με ένα θα μείνεις;κοιτα τι ωραία που μεγαλώνουν τα δικά μου και παμε και για τριτο-τέταρτο!"Ε αι σιχτίρ...κυρια μου μη σου πω σαλτα και γαμ...σου.

Συγγνώμη που χάλασα το σερί των καφεδων εδω στα βόρεια αλλα μπορεί κάποιο απί τα αλλα κοριτσάκια να κάνει την ανατροπή...

Παω τώρα να κανω τα τσιγαρακια μου γιατί ναι μια απόλαυση μου έμεινε γιατί και το φαι το ξεπέρασα,να χαρώ τα αγοράκια μου(Γιωργάκη,Τάσο και Τομι) και μαλλον θα τα παρατήσουμε όλα και θα μεινουμε με αυτά που έχουμε που είναι κσι ο κόσμος μου όλος...

Σας αγαπώ πολύ όλες...

Ασπακι μου κανε μια αγκαλιτσα τον αντρουλη σου

Και το μωρακι σου γιατι σιγουρα ειναι ο κοσμος σου ολος...

Σημερα σου φαινεται δυσκολο αλλα απο αυριο θα ειναι διαφορετικα...

Σηκωνομαστε κ συνεχιζουμε... Σου κανω μια μεγαλη αγκαλια...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!

ΑΣΠΑ δεν πειράζει κοριτσακι μου εσυ να εισαι καλα,ασε της κλοσες να λενε γραφτους ολους επειδη πετάνε μια μαλ....α δεν θα μας περνει απο κατω!!!!

α και ο γιος ειναι πολυ μικρουλης ακομα και εσυ το ιδιο και ειμαι σιγουρη πως θα αποκτηση ο γιος σου αδελφάκι!!!!!!

GEORGAT καλο δρομο και καλα να περασεις!!!!!

και σε ολα τα κοριτσια καλα να περασουν εαν φυγουν της γιορτες!!!!!!

το δικο μου ζωδιο ειναι λιονταρι με ωροσκοπο σκορπιο!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...