Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Evangelia θυμάσαι εχθές που λέγαμε για την σπιτική σπερματέγχυση ? Το βρήκα και το παραθέτω από παλαιότερο post, για να θυμούνται οι παλιές και να μαθαίνουν οι καινούριες.

Σπιτική σπερματέγχυση κάνουμε στις εξής περιπτώσεις:

• Όταν ο σύζυγος έχει θεματάκι υγείας,
  • ερεθισμού στην επίμαχη περιοχή,
  • βαρεμάρα ( ποιος θα είναι από κάτω σήμερα?)
  • παίζει η αγαπημένη τους ομάδα και έχει χρόνο μόνο στο ημίχρονο,
  • έχει αποθέματα σπέρματος και ενέργειας ενώ εμείς παίρνουμε υπογλώσσια από την εξάντληση,
  • έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του ως επιβήτορας,
  • μόλις άλλαξε σώβρακο

Σπιτική σπερματέγχυση κάνουμε ως εξής:

• Με πολύ ναζιάρικο και γλυκό βλέμμα του εξηγούμε πως για ιατρικούς λόγους και με συμβουλή γιατρού δεν πρέπει να χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Αν δεν πιάσει επιστρατεύουμε το δημογραφικό πρόβλημα και πως για το καλό της Ελλάδας πρέπει να θυσιαστεί.
  • Του δίνουμε με τρόπο ένα προφυλακτικό (χωρίς σπερματοκτόνο) ή κατά προτίμηση ουροσυλλέκτη, που «κατά τύχη είχαμε στο κομοδίνο» και του ζητάμε να τελειώσει μέσα. «Μέσα είπαμε Θανάση…….και όχι δεν προλαβαίνεις να το βάλεις τελευταία στιγμή……..»
  • Επειδή είμαστε μεγάλες και γενναιόδωρες ψυχές τον αφήνουμε επιτέλους να δει τσόντα και επιτέλους να διαλέξει όοοοτι τον εκφράζει.
  • Εμείς παράλληλα παίρνουμε μια σύριγγα και φωνάζουμε «Θανάσηηηηη 5ml θέλω…..» Βγάζουμε την βελόνα φυσικά.
  • Παίρνουμε θέση και περιμένουμε…….μετά από λίγη ώρα θα εμφανιστεί ο επιβήτορας με χαμόγελο νικητή και θα σου πει: «Αγάπη μου φτάνει ή θέλεις κι άλλο ?» Γλυκάθηκε το αγόρι……….
  • Βάζουμε με τρόπο την σύριγγα μέσα στον ουροσυλλέκτη και τραβάμε το σπέρμα μέχρι τελευταίας σταγόνας. Μετά τοποθετούμε με προσοχή στον κόλπο όσο πιο βαθιά γίνεται και εκχέουμε.
  • Παίρνουμε έναν ωραίο ύπνο και αφήνουμε τον νικητή να δει το υπόλοιπο του αγαπημένου του αγώνα

Καλή σας επιτυχία !!!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λια μου εγω και το Κατερινακι το ξεραμε διαισθητικα πως το παπακι θα ειναι ευζωνομανα αλλα εσενα το ματι σου κοβει ξυραφι κοριτσαρα μου :D

Κι εγω την ωρα της καταστροφης ηλεκτρικη εβαζα μην καταστραφουμε και βρωμικοι...

Εννοειται πως εχω κανει προετοιμασια απο χθες για την σπιτικη σπερματεγχυση (οχι που θα τον αφηνα) στην αρχη με κοιτουσε με γουρλωμενα ματια :D:D μετα μονολογουσε 'κοιτα να δεις τι μαθαινει-παθαινει κανεις στα καλα καθουμενα':D

Και φυσικα στον επομενο κυκλο θα προτιμησουμε τα σπιτικα προιοντα :D

Εισαι θεα αγαπη μου ακομη γελαω :D

astage εισαι ακομη καθαρη?Τουλαχιστον ελπιζουμε σε αυτο...

georgia μου πως εισαι?θα πας να στολισεις τελικα?το σκεφτομαι σοβαρα να ερθω γιατι μετα απο τον βαρδαρη που αρπαξα χθες περιμενοντας το παπακι μου ακομη δεν εχω ζεσταθει...

maria_v που εισαι?πηγες στο γιατρο?

Τελικά Evangelia, ξέρω να διαβάζω υπέρηχο και μάλιστα στο σκοτάδι! Ακούς Sissy ? Ανακάλυψα και άλλο ταλέντο μου. Εεεεεε με τόσους υπερήχους που έχουμε κάνει…………………….Εγώ τα είδα τα «καλαμπαλίκια» του αγόραρου. Μίνα ετοίμαζε παραλλαγές !! Φεύγει φαντάρος!!

Ααααααα κορίτσια τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος δεν καταστράφηκε. Εκείνη την ώρα έβαζα ηλεκτρική……..χαχαχα

λια μου αν ειναι έτσι θα πάρω τον άντρα μου και θα έρθω να εγκατασταθ ω μόνιμα Θεσσαλονίκη δίπλα απο το Σπιτι σου!! Καθε μερα καφεδάκι...για να μου λες τον υπερηχο!!!ωραια κ σπιτικη σπερματεγχυση.. Πρέπει να βρίσκουμε όμως κ τροπο εμπλουτισμού......

Κοριτσαρες μου τι κανετε;;;;;μου λειψατε!!!που ειστε ολες;πως περασετε χθες;;θελω λεπτομερειες!!!

Μινα καλα αποτελεσματα στην μαγνητικη!!!

Νεραιδουλα στειλε την συνταγη!!μηπως κανουμε κατι διαφορετικο επιτελους εκτος απο μελομακαρονα!!!

Σισσακι ετοιμασου να χαλαρωσεις!σε ζηλευω!και εγω θελω!!!

Παπακι αγοραρος ε;;;;;ετοιμασου να μαζευεις σωβρακα και καλτσες κατω απο κρεβατια και καναπεδες.....

Αστερι μου!!!!!!!!σημερα σε σκεφτομαι απο το πρωι.περιμενουμε συντομα νεα σου.

Ασπα μου η μαζοχα σε φιλα.με ηρεμο τροπο για να μην πονεσεις!!φιλαρες πολλες και σε ολα τα κοριτσια μου εννοειται!!!!!!

Νατασουλα να σε πάρω μαζί μου;;;;

Καλησπερα κοριτσακια !!!!

μην ανησυχεις,δεν ειναι τιποτα η υστεροσκοπηση!

πως ζητησες τη μαγνητικη?μαγνητικη κοιλιας?

λεω να κανω και εγω.αυτα που βρηκατε δε φαινοντουσαν απο τον υπερηχο ε?

να περασετε πολυ ωραια και να πατε ταξιδακι 3 :D

Σ ευχαριστω πολυ μαρια μου..

Διαφημίσεις

ωραια κ σπιτικη σπερματεγχυση.. Πρέπει να βρίσκουμε όμως κ τροπο εμπλουτισμού......

Sissy, έτσι πως τον κατάντησες τον άνθρωπο με σπέρμα speedy Gonzales, δεν νομίζω ότι χρειάζεται εμπλουτισμό, μάλλον ηρεμιστικά……..

Τώρα εμείς οι υπόλοιπες………κανένα καρυδάκι με μέλι, καμιά δεκαριά red bull, και βλέπουμε…..

Μα 100%.......??????

9aXep2.png

Sissy, έτσι πως τον κατάντησες τον άνθρωπο με σπέρμα speedy Gonzales, δεν νομίζω ότι χρειάζεται εμπλουτισμό, μάλλον ηρεμιστικά……..

Τώρα εμείς οι υπόλοιπες………κανένα καρυδάκι με μέλι, καμιά δεκαριά red bull, και βλέπουμε…..

Μα 100%.......??????

Με τον εμπλουτισμό λια μου το 100%...

Οταν του το είπα έκανε ενα χαμόγελο......απ οτι είδα κ στο χαρτί μου έβαλε 8 ml.. Κ μου ειπε οτι μου έβαλε παραπάνω απο το κανονικό.αν κ δεν ειμαι καθόλου αισιόδοξη!

Εσυ τι κανεις; yogΑρεις καθόλου;;;;

Καλησπερα κοριτσακια !!!!

μην ανησυχεις,δεν ειναι τιποτα η υστεροσκοπηση!

πως ζητησες τη μαγνητικη?μαγνητικη κοιλιας?

λεω να κανω και εγω.αυτα που βρηκατε δε φαινοντουσαν απο τον υπερηχο ε?

να περασετε πολυ ωραια και να πατε ταξιδακι 3 :D

φενοντουσαν και στον υπερηχο αλλα η μαγνητική ειναι ακομα πιο λεπτομερης,απο οτι ειδα επειδη μου την εγραψε ο γιατρος μου ελεγε κατω κοιλίας.εσυ γιατι θέλες να την κάνεις? εχεις καπιο θέμα??

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Evangelia θυμάσαι εχθές που λέγαμε για την σπιτική σπερματέγχυση ? Το βρήκα και το παραθέτω από παλαιότερο post, για να θυμούνται οι παλιές και να μαθαίνουν οι καινούριες.

Σπιτική σπερματέγχυση κάνουμε στις εξής περιπτώσεις:

• Όταν ο σύζυγος έχει θεματάκι υγείας,
  • ερεθισμού στην επίμαχη περιοχή,
  • βαρεμάρα ( ποιος θα είναι από κάτω σήμερα?)
  • παίζει η αγαπημένη τους ομάδα και έχει χρόνο μόνο στο ημίχρονο,
  • έχει αποθέματα σπέρματος και ενέργειας ενώ εμείς παίρνουμε υπογλώσσια από την εξάντληση,
  • έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο του ως επιβήτορας,
  • μόλις άλλαξε σώβρακο

Σπιτική σπερματέγχυση κάνουμε ως εξής:

• Με πολύ ναζιάρικο και γλυκό βλέμμα του εξηγούμε πως για ιατρικούς λόγους και με συμβουλή γιατρού δεν πρέπει να χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Αν δεν πιάσει επιστρατεύουμε το δημογραφικό πρόβλημα και πως για το καλό της Ελλάδας πρέπει να θυσιαστεί.
  • Του δίνουμε με τρόπο ένα προφυλακτικό (χωρίς σπερματοκτόνο) ή κατά προτίμηση ουροσυλλέκτη, που «κατά τύχη είχαμε στο κομοδίνο» και του ζητάμε να τελειώσει μέσα. «Μέσα είπαμε Θανάση…….και όχι δεν προλαβαίνεις να το βάλεις τελευταία στιγμή……..»
  • Επειδή είμαστε μεγάλες και γενναιόδωρες ψυχές τον αφήνουμε επιτέλους να δει τσόντα και επιτέλους να διαλέξει όοοοτι τον εκφράζει.
  • Εμείς παράλληλα παίρνουμε μια σύριγγα και φωνάζουμε «Θανάσηηηηη 5ml θέλω…..» Βγάζουμε την βελόνα φυσικά.
  • Παίρνουμε θέση και περιμένουμε…….μετά από λίγη ώρα θα εμφανιστεί ο επιβήτορας με χαμόγελο νικητή και θα σου πει: «Αγάπη μου φτάνει ή θέλεις κι άλλο ?» Γλυκάθηκε το αγόρι……….
  • Βάζουμε με τρόπο την σύριγγα μέσα στον ουροσυλλέκτη και τραβάμε το σπέρμα μέχρι τελευταίας σταγόνας. Μετά τοποθετούμε με προσοχή στον κόλπο όσο πιο βαθιά γίνεται και εκχέουμε.
  • Παίρνουμε έναν ωραίο ύπνο και αφήνουμε τον νικητή να δει το υπόλοιπο του αγαπημένου του αγώνα

Καλή σας επιτυχία !!!

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Με τον εμπλουτισμό λια μου το 100%...

Οταν του το είπα έκανε ενα χαμόγελο......απ οτι είδα κ στο χαρτί μου έβαλε 8 ml.. Κ μου ειπε οτι μου έβαλε παραπάνω απο το κανονικό.αν κ δεν ειμαι καθόλου αισιόδοξη!

Εσυ τι κανεις; yogΑρεις καθόλου;;;;

Άσε ρε Sissy, τα έχω φορτώσει στον κόκορα…….και καταλαβαίνω ότι αφέθηκα από τον πόνο στη μέση που σιγά – σιγά επανέρχεται. Σήμερα το σκεφτόμουν, πως πρέπει να κάνω καμιά άσκηση pilates γιατί βοηθάει πολύ.

8ml..? Άρα σου έκανε ουσιαστικά ενδοσαλπιγγική σπερματέγχυση που έχει καλύτερα αποτελέσματα γιατί γεμίζει με υγρό όλη την κοιλότητα της μήτρας. Nice………

Μina- ni φιλάκια !!! Πότε θα μάθουμε αποτελέσματα της μαγνητικής?

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Άσε ρε Sissy, τα έχω φορτώσει στον κόκορα…….και καταλαβαίνω ότι αφέθηκα από τον πόνο στη μέση που σιγά – σιγά επανέρχεται. Σήμερα το σκεφτόμουν, πως πρέπει να κάνω καμιά άσκηση pilates γιατί βοηθάει πολύ.

8ml..? Άρα σου έκανε ουσιαστικά ενδοσαλπιγγική σπερματέγχυση που έχει καλύτερα αποτελέσματα γιατί γεμίζει με υγρό όλη την κοιλότητα της μήτρας. Nice………

Μina- ni φιλάκια !!! Πότε θα μάθουμε αποτελέσματα της μαγνητικής?

Αφού αισθανόμουν όπως στη σαλπιγγογραφια.. Το ένιωθα παντού!!!!

Λοιπόν το Pilates δουλεύει τον εγκάρσιο κοιλιακο μυ..ειναι ο μυς που που μας κραταει τα ουρα κ την απόλαυση του σεξ! Γι αυτο οι μεγάλες γυναίκες έχουν ακρατεια.. Χαλαρώνει ο μυς!

Η κοπέλα που κάναμε γυμναστική μου είχε πει οτι θα με βοηθούσε γιατι γυμνάζει τα εσωτερικά μας.....

Σισσυ εννοειται οτι θα με παρεις μαζι σου διπλα στο τρελοκομειο Λια!!!!!δεν τα χανω αυτα!!!

ωραια η σπιτικη σπερματεγχυση!!!!αλλα αισθηση ρε παιδι μου!!!το δικο μου το νουμερο, αφου ηταν μεσα στη σπερματεγχυση και ειδε πως γινεται, μου εκανε το πειραμα την επομενη μερα. και η ατακα του ηταν "θα παω να παρω και εναν κολποδιαστολεα να βρω καλυτερο στοχο την επομενη φορα"

Σισσυ εννοειται οτι θα με παρεις μαζι σου διπλα στο τρελοκομειο Λια!!!!!δεν τα χανω αυτα!!!

ωραια η σπιτικη σπερματεγχυση!!!!αλλα αισθηση ρε παιδι μου!!!το δικο μου το νουμερο, αφου ηταν μεσα στη σπερματεγχυση και ειδε πως γινεται, μου εκανε το πειραμα την επομενη μερα. και η ατακα του ηταν "θα παω να παρω και εναν κολποδιαστολεα να βρω καλυτερο στοχο την επομενη φορα"

Αφού ηταν μέσα στη σπερματεγχυση να ξέρεις οτι θα ειναι σίγουρα μέσα κ στη γέννα....εμένα ούτε που πλησιάζει! Αφού κ μετα τη σπερματεγχυση φοβόταν να μ ακουμπήσει...εννοείται πως θα σε παρω μαζί μου!!!!τοξοτης είσαι εσυ;;

Λια εχω κολλησει με το βιβλιο...:shock::shock::shock:

Μου εστειλε μηνυμα το Μαρακι.Της ειπανε πως επαθε υπερδιεγερση ωοθηκων γιαυτο και το πρηξιμο...Πρεπει να πινει πολλα υγρα κι αν νιωσει πονο πρεπει να παει στο νοσοκομειο για ορο.Ειδανε σακο με δυσκολια λογω πρηξιματος αλλα το μωρο δεν κινδυνευει.Το Μαρακι πρεπει να αρχισει να πινει πολλα υγρα και ευχομαι να το ξεπερασει γρηγορα...

Σισσακι εδω και φωτογραφιες εβγαζε με την επαγγελματικη φωτογραφικη!!το μ...νι μου διασημο!!ολα τα φωτα πανω του. διδυμος ειμαι με ωροσκοπο υδροχοος. τελειως στον αερα. αλλου για αλλου ομως......εσυ τοξοτακι??τελεια!τα υπολοιπα κοριτσια μας τι ζωακια ειναι?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...