Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

και εγώ από το στόμα τα παίρνω..πάω και δουλεία..άσε ούτε να δουλέψω μπορώ και να οδηγήσω δυσκολεύομαι..θα περάσουν οι μέρες το θέμα είναι να έχουμε Θετικό αποτέλεσμα!!!Το έχουμε τόση ανάγκη!!!

Αφου αντεχεις και μενεις ξυπνια μπραβο!Εμενα οταν με πιασει γερνει το κεφαλι μου χανομαι ουτε ο βασιλικος πολτος δεν με τσιτωνει...

Θετικα αποτελεσματα αργα η γρηγορα σε ολες μας!Μερες γιορτινες ας ακουστουν οι προσευχες μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βιάστηκα και έκανα χτες με αποτέλεσμα 0,0 (πιο κάτω δεν πάει και να ήθελα). Η γυναικολόγος και η μικροβιολόγος όμως είπαν να την επαναλάβω αύριο και ότι υπάρχουν ακόμη ελπίδες. Χαρακτηριστικά, είπαν και οι 2: αν περιμέναμε την Πέμπτη 20 τότε την Τρίτη λογικό είναι να ήταν 0.

Τι να πω... Από έρευνα στο ίντερνετ πάντως, άλλη τέτοια περίπτωση δεν βρήκα, αλλά είμαι κι εγώ κουλή που βιάστηκα, έπρεπε εξαρχής να την έκανα Πέμπτη και να ήταν σίγουρο το αποτέλεσμα.

Εγώ δεν είμαι αισιόδοξη αλλά δεν με πήρε από κάτω (συνηθισμένο το βουνό στα χιόνια), πιο πολύ έχει στεναχωρηθεί ο άντρας μου. Θα περιμένω μέχρι αύριο το απόγευμα τα αποτελέσματα της δεύτερης χοριακής και μετά θα αρχίσω τα σχέδια για την τελευταία σπερματέγχυση τον Σεπτέμβριο.

Αφού φυσικά πρώτα πιω τα κρασάκια και τα κοκτέιλ που μου είχε κόψει η γυναικολόγος όσο περιμέναμε τα αποτελέσματα ;)

Να κάνω και μια ερώτηση. Καλά πήρε το μάτι μου ότι όσο παίρνεις προγεστερόνη δεν σου έρχεται η περίοδος; Ή είναι άσχετη;

Εμένα μου ήρθαν με προγεστερόνη αυτήν την φορά, αλλά μου έχει ξανατύχει.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Μακαρι να ειναι για καλο και η επομενη χοριακη σου να ειναι στα υψη!

Καλημερούδια! Την έκανα μόλις τη χοριακή, αλλά με ελάχιστες ελπίδες. Τουλάχιστον θα ξέρω σύντομα (στις 6 το απόγευμα) για να μπορώ μετά να κάνω τα επόμενα σχέδια.

janneta εσύ πότε θα κάνεις χοριακή;

Μια υπέροχη μέρα σε όλες :cool:

Διαφημίσεις

Καλημερούδια! Την έκανα μόλις τη χοριακή, αλλά με ελάχιστες ελπίδες. Τουλάχιστον θα ξέρω σύντομα (στις 6 το απόγευμα) για να μπορώ μετά να κάνω τα επόμενα σχέδια.

καλημέρα!!!Μακάρι να έχουμε μια υπέροχη μέρα!!Με τεράστιες χοριακές!!!!

θα είμαστε στην αναμονή!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια, καλά αποτελέσματα, γιατί θα βγουν τόσο αργά?

Εγώ τα ίδια, σήμερα το πρωί ξύπνησα από πόνους περιόδου και ακόμα πονάω. Προς το παρόν όμως δεν έχω τίποτα, απλά συνεχίζω να περιμένω. Σήμερα 1η μέρα καθυστέρησης.

HvAnp3.png

Καλη σου επιτυχία!! Να σου πάνε ολα μα ολα καλα!!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα κορίτσια, καλά αποτελέσματα, γιατί θα βγουν τόσο αργά?

Εγώ τα ίδια, σήμερα το πρωί ξύπνησα από πόνους περιόδου και ακόμα πονάω. Προς το παρόν όμως δεν έχω τίποτα, απλά συνεχίζω να περιμένω. Σήμερα 1η μέρα καθυστέρησης.

Καλημερα Μαράκι!! Εύχομαι να παραμείνεις μόνο στους πόνους κ αυτους για λίγο και να συνεχίσει η καθυστέρηση!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

αχ Μαράκι μου, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά..να περιμένεις μέχρι αύριο ή το Σάββατο αν μπορείς να κάνεις την ανάλυση..

και μην κάνεις τεστ!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα Μαράκι!! Εύχομαι να παραμείνεις μόνο στους πόνους κ αυτους για λίγο και να συνεχίσει η καθυστέρηση!!
αχ Μαράκι μου, σου εύχομαι να πάνε όλα καλά..να περιμένεις μέχρι αύριο ή το Σάββατο αν μπορείς να κάνεις την ανάλυση..

και μην κάνεις τεστ!!!

Ρε κορίτσια έχω βαρεθεί να πηγαίνω τουαλέτα συνέχεια να βλέπω αν μου ήρθε. Το Σάββατο φεύγω για camping. Η εμπειρία της χοριακής όταν σου λένε το αρνητικό αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημη, δεν θέλω να την ξαναζήσω.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές μου, αλλά πιστευώ πάλι θα φάω τα μούτρα μου...

HvAnp3.png

Ρε κορίτσια έχω βαρεθεί να πηγαίνω τουαλέτα συνέχεια να βλέπω αν μου ήρθε. Το Σάββατο φεύγω για camping. Η εμπειρία της χοριακής όταν σου λένε το αρνητικό αποτέλεσμα είναι πολύ άσχημη, δεν θέλω να την ξαναζήσω.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές μου, αλλά πιστευώ πάλι θα φάω τα μούτρα μου...

να κάνεις υπομονή και όλα θα πάνε καλά!!πότε επιστρέφεις??να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα..

1533345xcnw09g7xt.gif

Δευτέρα γυρίζουμε...

σου εύχομαι ολόψυχα να μην έρθει!!!να περιμένεις μέχρι τη Δευτέρα τότε...αλλά να προσέχεις πολύ πολύ εκεί που θα πας!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...