Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!

Πως περάσατε εχθες????

κορίτσια αθηναιες κανονήστε καμια συναντηση να βρεθομε και εμεις και νας σας γνωρισω και εγω απο κοντα!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Εχθες έκανα μαγνιτική,δεν την έχω παρεί την γνωμάτευση ακόμα αλλα απο ότι είδαμε εχω μια μικρή κύστη στην δεξιά ωοθηκη πιθανόν ενδομυτρισιακη και εναν πολυποδακι στο ενδομητριο μαλον παω για υστεροσκόπιση αλλα θα περημένουμε και τον επομενο κυκλο θα κανουμε εναν καλό υπερυχο για να σιγουρευτουμε πριν προχωρισουμε στη υστεροσκοπηση!!!!!αυτα τα καλα τα νεα μου.......

ΑΣΠΑ περημένουμε νεα σημερα σωστα?????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

39. astage--> 21/12

40. s_maria --> 24/12

41. Sissy2012 --> 27/12

42. prayer -->28/12

Ποσοστό: 7/38

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. Λια33
  11. alexouli
  12. s_maria
  13. natasoula81
  14. lolita 78
  15. mar1981
  16. mina-ni
  17. Stardustmg

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

[/

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

σε λίγο φευγώ και εγώ, επιτελους μια εβδομαδα θα κάθομαι να χαρώ τις γιορτές!!!!

εσείς ποτε φευγετε για ταξιδάκι?

Την Παρασκευή πετάμε!!! Το περιμένω...το εχω μεγάλη ανάγκη!

Μια βδομάδα να ξεκουραστεις και εσυ τινακι μου!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια !!!!

Εχθες έκανα μαγνιτική,δεν την έχω παρεί την γνωμάτευση ακόμα αλλα απο ότι είδαμε εχω μια μικρή κύστη στην δεξιά ωοθηκη πιθανόν ενδομυτρισιακη και εναν πολυποδακι στο ενδομητριο μαλον παω για υστεροσκόπιση αλλα θα περημένουμε και τον επομενο κυκλο θα κανουμε εναν καλό υπερυχο για να σιγουρευτουμε πριν προχωρισουμε στη υστεροσκοπηση!!!!!αυτα τα καλα τα νεα μου.......

ΑΣΠΑ περημένουμε νεα σημερα σωστα?????

μην ανησυχεις,δεν ειναι τιποτα η υστεροσκοπηση!

πως ζητησες τη μαγνητικη?μαγνητικη κοιλιας?

λεω να κανω και εγω.αυτα που βρηκατε δε φαινοντουσαν απο τον υπερηχο ε?

Την Παρασκευή πετάμε!!! Το περιμένω...το εχω μεγάλη ανάγκη!

Μια βδομάδα να ξεκουραστεις και εσυ τινακι μου!

να περασετε πολυ ωραια και να πατε ταξιδακι 3 :D

Κοριτσαρες μου τι κανετε;;;;;μου λειψατε!!!που ειστε ολες;πως περασετε χθες;;θελω λεπτομερειες!!!

Μινα καλα αποτελεσματα στην μαγνητικη!!!

Νεραιδουλα στειλε την συνταγη!!μηπως κανουμε κατι διαφορετικο επιτελους εκτος απο μελομακαρονα!!!

Σισσακι ετοιμασου να χαλαρωσεις!σε ζηλευω!και εγω θελω!!!

Παπακι αγοραρος ε;;;;;ετοιμασου να μαζευεις σωβρακα και καλτσες κατω απο κρεβατια και καναπεδες.....

Αστερι μου!!!!!!!!σημερα σε σκεφτομαι απο το πρωι.περιμενουμε συντομα νεα σου.

Ασπα μου η μαζοχα σε φιλα.με ηρεμο τροπο για να μην πονεσεις!!φιλαρες πολλες και σε ολα τα κοριτσια μου εννοειται!!!!!!

Ασπα κατουρησες ή οχι ακομα;;;;;;;; Δεν σε εδεσαν τα κοριτσια χθες για να κανεις;

Τα δικα μου νεα σχεδον ιδια. Τελικα δεν θελει να μου δωσει χαπια ακομα.θελει να επαναλαβω τις εξετασεις και τοτε θα δουμε τι θα κανουμε.ενας μηνας ακομα υπομονη.......χθες μου εκανε ο γιατρος σεμιναρια υπομονης...

Τελικά Evangelia, ξέρω να διαβάζω υπέρηχο και μάλιστα στο σκοτάδι! Ακούς Sissy ? Ανακάλυψα και άλλο ταλέντο μου. Εεεεεε με τόσους υπερήχους που έχουμε κάνει…………………….Εγώ τα είδα τα «καλαμπαλίκια» του αγόραρου. Μίνα ετοίμαζε παραλλαγές !! Φεύγει φαντάρος!!

Ααααααα κορίτσια τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι ο κόσμος δεν καταστράφηκε. Εκείνη την ώρα έβαζα ηλεκτρική……..χαχαχα

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Νατασούλα, Mina – ni, από υπομονή ξέρουμε……την έχουμε φάει με το κουτάλι.

Από την Άσπα μην περιμένετε χοριακή. Θα μας γκαστρώσει πρώτα και κατά το Πάσχα θα μάθουμε.

Και η Maria – v δεν θα πήγαινε στο γιατρό σήμερα?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...