Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσαρες μου καλη σας μερα!

tina μου πολυ χαιρομαι που ειδατε κι εσεις το σπορακι σας.Πιστευω πως αν ποτε βιωσω αυτη την εμπειρια δεν θαμπορουν να με ηρεμησουν θα κλαιω ασταματητα απο τη συγκινηση...Εδωσες την τελεια περιγραφη παντως θα ειμαι σαν να εχω καταπιει βαρελι οντως :D

tink μου μην αγχωνεσαι με καταστασεις που διορθωνονται.Οταν υπαρχει ωορρηξια,σπερματοζωαριο και ενδομητριο η προγεστερονη ακομη κι αν δεν υπαρχει ενισχυεται με ουτρο και ολα πανε κατευχην.Αδικα στεναχωριεσαι γλυκουλα μου!

Stardustmg μπορειτε να οργανωθειτε και οι 5 και να μας ερθετε κι εσεις ;) Ελπιζω να ξεμπερδευεις με τους πονους γρηγορα!

maria_v εγω ειμαι διαθεσιμη οποτε μπορεις...Ανυπομονω να δω κοιλιτσα:P

Georgkat κοριτσακι μου ελπιζω να εισαι καλυτερα και να ξεκουραστεις αλλα και να χαλαρωσεις επιτελους!

Sissy μου καλες γιορτες με χαρουμενα αποτελεσματα!

Φιλια πολλα σε ολες και καποιες θα εχουν και αγκαλιτσες ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια έχω αγχωθεί γιατί μου έχουν πει πως με τέτοια χαμηλή προγεστερόνη δεν γίνεται η ωορρηξία..

άρα τόσα χρόνια 2.5 τίποτα δεν κάναμε

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημερα κ απο μενα!!! νωρις νωρις σημερα ε ενα ανχος το εχω χιχιχι!!μια αγωνια !!

μαρια V για τους πρωτους μηνες εισαι μια κουκλα μεσα στο σπιτι δεν κανεις τιποτα κ επισης μακρυα απο φαρμακα χλωρινες κτλ μακρυα ουτα να τα μυρισεις ποια μιλαει τωρα που χαλουσα 1 χλωρινη την εβδομαδα αλλα τωρα ερχετε η μαμα κ τα κανει ολα, αν θελεις να μαθεις κατι αλλο ρωτα κ οτι ξερω θα σε πω !!

λατρεια μου!!! θα παρω φορα σημερα κ τρεξω στην αγκαλια σου !!!

τινκ μου!!! εσυ ξυπνας κοιμασε μ της ορμονες στο μυαλο σου? καλε εισαι κ μακρια ηρεμησε ηρεμησε οσο κανεις ετσι τοσο επιβαρυνης τον εαυτο σου. αυτοι στο μικροβιολογικο δεν σε πηραν πρεφα ακομα?

καλημερα σε ολες!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κορίτσια έχω αγχωθεί γιατί μου έχουν πει πως με τέτοια χαμηλή προγεστερόνη δεν γίνεται η ωορρηξία..

άρα τόσα χρόνια 2.5 τίποτα δεν κάναμε

Τινκερ γιατρός στο έχει πει; Οι γιατροι κοιτούν συνολικά τις ορμονες και όχι μεμονωμένα. Νομίζω πως πρέπει να βρεις εναν γιατρο που να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και να σου απαντά στα ερωτήματα σου διότι μέχρι τωρα αυτο που έχω καταλάβει ειναι πως ο γιατρός σου δεν σε καλύπτει. Αν θες μπορω να ρωτήσω την κουνιαδα μου στην Κύπρο να μου δώσει το όνομα του δικού της γιατρου που την βοήθησε πολυ και εκανε το παιδάκι της.

Πέρα απο αυτο ομως θα ήθελα να σου επισημάνω πως αν ο ένας απο τους δυο έχει κάποιο πρόβλημα δεν σημαίνει αναγκαστικά πως έχει και ο άλλος!!! Μήπως πρέπει να δώσετε περισσότερη βάση στο σπερμα του συζύγου και να σταματήσεις το ψάξιμο εσυ;

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Παπακι μου σε περιμενωωωωωω!

tink μου η προγεστερονη δεν ευθυνεται για την ωορρηξια αλλα η οιστραδιολη.Η Προγεστερονη εκκρινεται σε υψηλα ποσοστα μια βδομαδα μετα την ωορρηξια για δυναμωσει την μητρα να κρατησει το εμβρυο.Η τιμη μπορει να ειναι ειναι χαμηλη αλλα το ξαναλεω διορθωνεται και συμφωνω με την Κατερινα πως προφανως ο γιατρος σου δεν σε καλυπτει και σου αφηνει αγχη και αποριες που στην παρουσα φαση δεν ειναι και ο,τι καλυτερο...

Διαφημίσεις

Παπακι μου σε περιμενωωωωωω!

tink μου η προγεστερονη δεν ευθυνεται για την ωορρηξια αλλα η οιστραδιολη.Η Προγεστερονη εκκρινεται σε υψηλα ποσοστα μια βδομαδα μετα την ωορρηξια για δυναμωσει την μητρα να κρατησει το εμβρυο.Η τιμη μπορει να ειναι ειναι χαμηλη αλλα το ξαναλεω διορθωνεται και συμφωνω με την Κατερινα πως προφανως ο γιατρος σου δεν σε καλυπτει και σου αφηνει αγχη και αποριες που στην παρουσα φαση δεν ειναι και ο,τι καλυτερο...

θα κανω κ κουρα ομορμφιας!! θα βαψω νυχακι!! θα βγαλω φρυδι!! μπανακι κ θα ειμαι ετοιμη ,κ επειδη εχει κρυο στην θεσσαλονικη θα βαλω το μπουφαν που με κανει σαν αρκουδα κ θα ερθω αμα δειτε μια καφε αρκουδα εγω θα ειμαι χαχαχαχ!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

θα κανω κ κουρα ομορμφιας!! θα βαψω νυχακι!! θα βγαλω φρυδι!! μπανακι κ θα ειμαι ετοιμη ,κ επειδη εχει κρυο στην θεσσαλονικη θα βαλω το μπουφαν που με κανει σαν αρκουδα κ θα ερθω αμα δειτε μια καφε αρκουδα εγω θα ειμαι χαχαχαχ!!!!

Εισαι μια κουκλα μια σεξυ μαμα αρκει να μην ερθεις με κανενα κοντομανικο παλι :tongue:

Διαφημίσεις

Μια φορά και έναν καιρό, μια βροχερη μέρα, σε μια βροχερη χώρα, δύο σταγόνες συναντηθηκαν… η μια αφηγήθηκε στην άλλη την ιστορία της!

-Εγώ έρχομαι από μακρυά, από πολύ ψηλά, ταξίδεψα πάνω σ ένα αφρατο και γκρίζο σύννεφο, ο καλός Θεούλης σήμερα ήταν θλιμενος, έτσι έστειλε αυτή την γλυκιά βροχή..

-Εγώ δεν ήρθα από τόσο μακρυά, ήρθα απ τα όμορφα μάτια ενός απλού ανθρώπου, που αναρωτιέται:

Γιατί η ζωή να είναι τόσο απλή αλλά ταυτόχρονα και πολύπλοκη μαζί;

Τόσο όμορφη αλλά και τόσο σκληρή;

Οι δύο σταγόνες συναντήθηκαν στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που περπατούσε μέσα στη βροχή…

Κι αναρωτιόταν, γιατί η ζωή να ναι τόσο απλή κ ταυτόχρονα τόσο πολύπλοκη, σκληρή, ίσως και λίγο τρελλη…

~Μα πάνω απ' όλα παρα μα παρα πολύ όμορφη~

Αχ σήμερα είναι πολύ ωραία μέρα !!

Έχει ήλιο, με δόντια βέβαια, περιμένω τις κολλητές μου να έρθουν για καφέ, φαγητό και «φτυάρισμα», και το απόγευμα θα δω τα κοριτσάκια μου!!

Tinker, είσαι στη φάση που ήμουν εγώ πριν ένα χρόνο και κόντευα να τρελαθώ γιατί παντού έβλεπα προβλήματα. Όσο ψάχνεις θα βρίσκεις και η μια εξέταση θα σου φέρνει την άλλη. Δεν λέω να επαναπαυτείς και να μην κάνεις τίποτα, αλλά έχεις ξεπεράσει τα όρια της ψυχραιμίας και προσπαθείς να αποδώσεις κάπου το πρόβλημα.

Θα συμφωνήσω με το Κατερινάκι, ότι μάλλον ο γιατρός σου δεν σε καλύπτει……γιατί πολύ απλά δεν σου τα εξηγεί όλα και δεν σε καθησυχάζει.

Λοιπόν, το θέμα του μήνα είναι η προγεστερόνη. Θα συμπληρώσω σε όλα τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν, πως η τιμή της προγεστερόνης και όλες οι άλλες ορμονικές διαφέρουν από μήνα σε μήνα γιατί είμαστε άνθρωποι και όχι μηχανές. Ναι, μπορεί στα 2,5 χρόνια, όπως και αυτό το μήνα να έχεις ένα – δύο – τρεις ανωορρηκτικούς κύκλους. Αυτό δεν σημαίνει πως είσαι υπογόνιμη. Αν δεν κάνεις συστηματική παρακολούθηση κάποιων μηνών σε διάφορες φάσεις του κύκλου για να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα, δεν μπορείς να βγάλεις πόρισμα.

Όπως και η ca125 που έκανες τον προηγούμενο μήνα και βρήκες ανεβασμένη. Το ξέρεις πως πρέπει να την επαναλάβεις 3 φορές μέσα στον ίδιο μήνα, σε διαφορετικές μέρες?

Αγάπη μου είσαι μια χαρά, υγιέστατη, και αυτό που καταλαβαίνω εγώ, είναι ότι κάνεις αγώνα δρόμου για να μείνεις έγκυος ΤΩΡΑ, ώστε να αποφύγεις την εξωσωματική σε 2 μήνες. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.

Με το να κυνηγάς τον μικροβιολόγο από πίσω δεν θα μείνεις έγκυος.

Σταμάτα να τρυπιέσαι, και δώσε ένα περιθώριο κάποιων μηνών, όπου δεν θα κάνεις τίποτα από εξετάσεις. Αρκετές δεν κάναμε…….????

Αχ αν δεν ήμασταν και εμείς οι πειραγμένες, πως θα ζούσαν οι γιατροί?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Επίσης μπορούμε να συγκεντρώσουμε όλες μια λίστα με εξετάσεις που δεν έχει κάνει ακόμα η Tinker, για να έχει να ασχολείται κάνα χρόνο ακόμα……………

Σʼαγαπάω πολύ, δεν σε κράαααααααζω. Δεν θέλω να στεναχωριέσαι.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...