Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Φανταζεσαι να παρω ρουχο τωρα και μετα οταν ερθει η ωρα να εχω γινει βαρελακι και να μην μου κανει?Οποτε για την ωρα θα παμε να ψωνισεις εσυ στα σιγουρα κι εμεις θακανουμε οφθαλμολουτρο :D

εσυ κ βαρελακι πλακα μας κανεις? εσυ εισαι καρφιτσα πως θα γινεις βαρελακι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια, ποιο Παπακαλιάτη….??? Δυστυχώς δεν είναι του γούστου μου, μου πέφτει λίγο μελό. Το Hobbit πήγαμε να δούμε. Χτύπησα και ένα XL ποπ κορν και ήρθα στα ίσα μου. Εγώ για να δω ταινία, πρέπει να είναι τρίωρη και να έχει πολλά εφέ, αλλιώς βαριέμαι.

Γεωργία μουυυυυυυυυ, εσύ να είσαι καλά και εμάς μην μας σκέφτεσαι. Αύριο τελευταία στιγμή το αποφασίζεις αν είσαι για βόλτα. Χάθηκαν οι μέρες?

Μίνα μην μασάς.....η μόδα φέτος ενδείκνυται αν είσαι έγκυος 11 μηνών και είσαι 120 κιλά.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

εσυ κ βαρελακι πλακα μας κανεις? εσυ εισαι καρφιτσα πως θα γινεις βαρελακι?

Αν συνεχισω να τρωω με τους ιδιους ρυθμους θα ειναι πολυ ευκολο :D θα περασω και την Σασα...

Κι εγω κουτουλαω παω για νανακια και θα τα πουμε αυριοοοοοο με αγκαλιτσεςςςς φιλιαπολλα πολλα

Βρε κορίτσια, ποιο Παπακαλιάτη….??? Δυστυχώς δεν είναι του γούστου μου, μου πέφτει λίγο μελό. Το Hobbit πήγαμε να δούμε. Χτύπησα και ένα XL ποπ κορν και ήρθα στα ίσα μου. Εγώ για να δω ταινία, πρέπει να είναι τρίωρη και να έχει πολλά εφέ, αλλιώς βαριέμαι.

Γεωργία μουυυυυυυυυ, εσύ να είσαι καλά και εμάς μην μας σκέφτεσαι. Αύριο τελευταία στιγμή το αποφασίζεις αν είσαι για βόλτα. Χάθηκαν οι μέρες?

Μίνα μην μασάς.....η μόδα φέτος ενδείκνυται αν είσαι έγκυος 11 μηνών και είσαι 120 κιλά.

κ οτι σε σκεφτομουν απαστραπτουσα !!!!

ειπα κ εγω τον χαζο θα πας να δεις . για πες τι λεει η ταινια καλη ειναι αξιζει?

να σε πω κατι γερη να ειμαστε την υγεια μας να εχουμε κ ο διατροφολογος εδω ειναι θα χαθουν τα κιλα .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κ οτι σε σκεφτομουν απαστραπτουσα !!!!

ειπα κ εγω τον χαζο θα πας να δεις . για πες τι λεει η ταινια καλη ειναι αξιζει?

να σε πω κατι γερη να ειμαστε την υγεια μας να εχουμε κ ο διατροφολογος εδω ειναι θα χαθουν τα κιλα .

Τον χαζό……χαχαχα……..Καλή είναι μωρό μου, αν και πάσχει από διαλόγους. Θα μπορούσε να είναι μισή ώρα λιγότερο γιατί κάνει κοιλιά σε πολλά σημεία. Φυσικά πας χορτάτος, νερό απαραιτήτως, διάλειμμα για κατούρημα δεν έχει, και πολύ υπομονή γιατί πιάνεσαι 3 ώρες………..

Είδαμε και cloud Atlas προχθές. Εκεί να δεις υπομονή........άλλες 3 ώρες

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Μίνα χαζό δεν θα τον έλεγα, περισσότερο κλαψομούνη……

Staraki μου κουράγιο μωρό μου, 2 - 3 μέρες θα είναι δύσκολα. Μετά ποιος μας πιάνει !

Maria – v είναι νωρίς ακόμα. Το σώμα σου είναι ακόμα φουλ από ορμόνες και δεν μπορεί να ηρεμήσει γιατί τώρα δέχεται και βομβαρδισμό εκ των έσω. Να δεις που σε 2 – 3 εβδομάδες θα ξεπρηστείς. Για λίγο όμως………..

Σας αφήνω και εγώ, πάω να βάλω καμιά ταινία στο κρεβάτι μου, μπας και με πάρει ο ύπνος. Εχθές βρικολάκιασα μέχρι τις 4 και έβλεπα το ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ για τα σπερματοζωάρια. Όντως μεγάλη απογοήτευση. Σφαγή γίνεται εκεί μέσα…

9aXep2.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

sissy μου τι όμορφη εικόνα,επιτέλους Χριστούγεννα!!!!

πόσο ζηλεύω που θα βρεθείτε και θα τσακίσετε τα γλυκά δεν λέγεται!!!

χθες πήγαμε στο γιατρό και είδαμε το σποράκι μας,ευτυχώς όλα καλά,κουνούσε χεράκια και ποδαράκια...πολύ συγκινητικό.

maria v έκανες κοιλίτσα???? εγώ είχα απο πρίν οπότε δεν φαίνεται τίποτα χαχα ούτε απο τα ουτρο πρήστηκα,τελικά δεν με πιανουν καθόλου, ούτε πρήξιμο,ουτε υπνηλία τίποτα....

παπάκι εσυ έκανες κοιλίτσα και ονειρεύσαι ήδη ρούχα εγκυμοσύνης εεεεε? καλά αποτελέσματα σήμερα, άντε περασε το τρίμηνο γιουπιιιιιιιι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

ευαγγελία μου τόσο αδύνατη που είσαι αποκλείεται να γίνεις βαρελάκι...μάλλον σαν να κατάπιες βαρελι θα είσαι με μια τεράστια κοιλια....

κατερινάκι μου τέλος το τρέξιμο? ελπίζω σήμερα να είναι μια ξεκούραστη μέρα, περασαν τα πονάκια σου?

καλημέρα κορίτσια!!!

τίνα μου τέλεια τα νέα από το μωράκι σου!!!

κορίτσια εγώ και αν ζηλεύω...λέτε που θα πάτε και δημιουργώ την εικόνα στο μυαλό μου!!!!

εγώ 21μέρα σήμερα και λέω τι να κάνω τι να κάνω...πήγα και χτύπησα μια προγεστερόνη να δούμε που βρίσκεται...έχω αγχωθεί πολύ τις τελευταίες μέρες ελπίζω να είναι ανεβασμένη

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

νεραιδούλα μου καλά έκανες για να βγεί απο το μυαλό σου, μίλησες με το γιατρό σου? μην ανησυχείς πάντως για τη προγεστερόνη, θα πάρεις ουτρο και θα την ενισχύσεις αν είναι χαμηλή, και εμένα χαμηλή ήταν και τις 2 φορές που έκανα εξέταση αλλά μου είπε ο γιατρός οτι διορθώνεται και δεν αγχώθηκα

Καλημερα κοριτσαρες μου ομορφες και αγαπημενες!!

Τινακι μου τι ωραια νεα μας εφερες απο το σπορακι σου!! χιχι!! μπραβοοοοοοο!! ετσι το θελουμε ζωηρουλι!!

Τι ωραια που θα βρεθειτε σημερα τα βορεια κοριτσακια!! Θελω κ εγωωωω!!

Ποσο θελω να ξυπνησω και να μην ποναω αλλο? Δεν μπορω.. πραγματικα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημέρα κορίτσια!!

tina32 μου τέλεια τα νέα σου, μπράβο, εγώ αύριο πάω για επαναληπτική και το απόγευμα στον γιατρό. Εγώ ήμουν πλάκα, οπότε τώρα από το πρήξιμο, δεν γίνεται να μην το προσέξεις, άσε που όλα τα ρούχα μου είναι σε στενή γραμμή και τα παντελόνια σωλήνες και όλα με σφίγγουν. Ας πάνε όλα καλά αύριο και δεν με νοιάζει καθόλου, αρκεί που είναι φυσιολογικό.

tinkerbell!24 μην αγχώνεσαι, πολύ στεναχωριέμαι για σένα με το άγχος που έχεις. Οπως σου είπε και η τίνα, ρυθμίζεται η προγεστερόνη, μην στεναχωριέσαι...

mina-ni καλή επιτυχία σήμερα και καλά αποτελέσματα.

Evangeliapan μου μετά τις γιορτές θα κανονίσουμε να βρεθούμε, ελπίζω όλες μαζί, είμαι τόσο κοντά σας και όλο κάτι γίνεται στις συναντήσεις και δεν είμαι, καλά να περάσετε σήμερα!!

Λια μου, εγώ βαριέμαι τρελά στις μεγάλες ταινίες, θέλω να είναι γρήγορη, να έχει αγωνία, δράση, αλλιώς βαριέμαι τρελά, ειδικά όταν δείχνουν μια ώρα μάχες, εκεί θέλω να το βάζω στο γρήγορο :P.

Stardustmg καλές βόλτες τώρα κοριτσάκι, μέχρι τις 28 έχεις μέρες, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ να έχουμε!!!

μαρια V δεν σκυβουμε μαναρι μου να λουσουμε τα μαλια μας δεν επιβαρυνουμε την κοιλιτσα μας ειδικα τωρα στην αρχη , το πριξιμο ειναι λογο αρμονων προγεστερονη εβαζα κ εγω την βασκλορ μεχρι κ τον 2 μηνα κ 1 εβδομαδα που πηγα στον γιατρο τωρα την σταματησα.

Τόσο πολύ καιρό ε? Που να το φανταστώ αυτό με το λούσιμο, είναι όλα πρωτόγνωρα!!! Θα το συνηθίσω που θα πάει. Εσύ ξεπρήστηκες τώρα?

maria-v, μη σκας για το πρηξιμο, απο τα ουτρο ειναι! Κι εγω ειχα κανει μια κοιλια 4 μηνων, ολα τα τζην με λαστιχακι τα φορουσα και μολις το εκοψα σ δυο μερες επανηλθα! Εσυ βεβαια θα το παιρνεις για ολο το πρωτο τριμηνο (συνηθως μεχρι τη 12η βδομαδα το δινουν στις εξωσωματικες), οποτε ετοιμασου για τα πρωτα ρουχαλακια εγκυμοσυνης στις εκπτωσεις! Εισι και τυχερη, σε δυο βδομαδες αρχιζουν!

τελικά το αλάτι παίζει ρόλο σε αυτή τη φάση ή όχι?

Ολα να σου πάνε καλά κοριτσάκι με το παραμυθάκι σου, απλά θα κλείσει το κεφάλαιο και το επόμενο κεφάλαιο θα μας ξαναδώσει όλους μόνιμη χαρά!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...