Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσακια μου σας ελειψα σημερα?? εμενα παντως πολυ!! Τοσες μερες κλεισμενη μεσα, εχω αμοληθει 2 μερες τωρα και δεν λεω να μαζευτω! Χιχι! Εχω λυσσαξειιιιιι! Πηγα εφτιαξα νυχακια σημερα!

Μου ηρθε περιοδος σημερα και τα χω δει ολα.. Πονος μαυρος!! Στις 28 εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο να παω να με δει και να συζητησουμε!

Παω για ξαπλες! Σας φιλω πολυ ολες!!

μια χαρα !!! καλη ξεκουραση κοπελια!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου γλυκα σας καληνυχτω και εγω γιατι κομματιαστηκα σημερα.παω για μπανακι και νανι!!!φιλακια πολλα σε ολες!

Καλο ξημερωμα πατριωτακι καλη ξεκουραση!Φιλακια

Κοπελουδες μου γεια σας!

Εγω ελεγα, μια και λυσσαμε ολες για γλυκο, να παμε στο καινουριο Plaisir, στην Αριστοτελους, κατω απο το Ηλεκτρα Παλλας στη Μητροπολεως, εκει που ηταν το Αγιολι! Και καφε θα πιουμε και τα σοκολατοειδη θα τσακισουμε! Ελπιζω βεβαια, να τα καταφερω να ρθω, γιατι ενω εχω αιμα απο χθες, το παραμυθακι δεν κατεβηκε και ειμαι σε αναμενα καρβουνα! Ελπιζω να τα καταφερει μεχρι τοτε για να σας χαρω απο κοντα!

maria-v, μη σκας για το πρηξιμο, απο τα ουτρο ειναι! Κι εγω ειχα κανει μια κοιλια 4 μηνων, ολα τα τζην με λαστιχακι τα φορουσα και μολις το εκοψα σ δυο μερες επανηλθα! Εσυ βεβαια θα το παιρνεις για ολο το πρωτο τριμηνο (συνηθως μεχρι τη 12η βδομαδα το δινουν στις εξωσωματικες), οποτε ετοιμασου για τα πρωτα ρουχαλακια εγκυμοσυνης στις εκπτωσεις! Εισι και τυχερη, σε δυο βδομαδες αρχιζουν!

Να περνατε ολες υπεροχα! Σας φιλω, σμουτςςς!

Διαφημίσεις

Κοπελουδες μου γεια σας!

Εγω ελεγα, μια και λυσσαμε ολες για γλυκο, να παμε στο καινουριο Plaisir, στην Αριστοτελους, κατω απο το Ηλεκτρα Παλλας στη Μητροπολεως, εκει που ηταν το Αγιολι! Και καφε θα πιουμε και τα σοκολατοειδη θα τσακισουμε! Ελπιζω βεβαια, να τα καταφερω να ρθω, γιατι ενω εχω αιμα απο χθες, το παραμυθακι δεν κατεβηκε και ειμαι σε αναμενα καρβουνα! Ελπιζω να τα καταφερει μεχρι τοτε για να σας χαρω απο κοντα!

maria-v, μη σκας για το πρηξιμο, απο τα ουτρο ειναι! Κι εγω ειχα κανει μια κοιλια 4 μηνων, ολα τα τζην με λαστιχακι τα φορουσα και μολις το εκοψα σ δυο μερες επανηλθα! Εσυ βεβαια θα το παιρνεις για ολο το πρωτο τριμηνο (συνηθως μεχρι τη 12η βδομαδα το δινουν στις εξωσωματικες), οποτε ετοιμασου για τα πρωτα ρουχαλακια εγκυμοσυνης στις εκπτωσεις! Εισι και τυχερη, σε δυο βδομαδες αρχιζουν!

Αρκει να εισαι καλα και να σε χαρουμε λιγο και παμε οπου να ναι...Εχω και πακετακι να σου δωσω...και αγκαλιτσες πολλες...

Κοπελουδες μου γεια σας!

μαναρι μου!!!! μακαρι να τα καταφερεις να ερθεις θελω πολυ να σε δω!!! κ γλυκο κ καφε ολα θα τα κανουμε με βλεπω με αλλα 2 κιλα παραπανο να πηγαινω στον γιατρο στο τελος θα με διωξει χαχαχ!!

κ εγω της εκπτωσεις περιμενω να βγω στα μαγαζια αν κ δεν εχω κ πολλες επιλογες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Δεν εχεις πολλες επιλογες;;; Θα σε χωσω στα benetton mama και θα γυαλισει το ματι σου!!! Ειδικα οταν φτανουν στο 60% μπαινει σε πειρασμο η καθε wanna be mum!!

λεγε τετοια λεγε τετοια !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Δεν εχεις πολλες επιλογες;;; Θα σε χωσω στα benetton mama και θα γυαλισει το ματι σου!!! Ειδικα οταν φτανουν στο 60% μπαινει σε πειρασμο η καθε wanna be mum!!

Εγω να δεις ποσες φορες εχω μπει στον πειρασμο..μου ρχεται να μπω να τα αγορασω και να τα εχω στην ντουλαπα για την ευλογημενη ωρα...

Εγω να δεις ποσες φορες εχω μπει στον πειρασμο..μου ρχεται να μπω να τα αγορασω και να τα εχω στην ντουλαπα για την ευλογημενη ωρα...

ε τοτε θα παμε ολες μαζι !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Φανταζεσαι να παρω ρουχο τωρα και μετα οταν ερθει η ωρα να εχω γινει βαρελακι και να μην μου κανει?Οποτε για την ωρα θα παμε να ψωνισεις εσυ στα σιγουρα κι εμεις θακανουμε οφθαλμολουτρο :D

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...