Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Δεν θυμαμαι καθόλου πως λεγόταν το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ηταν τελειο και πολυ μεγάλο.

Ας φτιαχναναι και εδω τετοια και χαλαλη η κυτταρίτιδα.

Μαλλον παρακατω στον Πρασσα πηγατε...Αλλο κολασμενο σουβλακι κι εκει...Ξελιγωθηκα τωρα μου 'μυρισε' σουβλακι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νύσταξα,παω να κανω μπανιο και γενικό ξυρισμα γιατι αυριο 8:30 έχω ραντεβού για μαγνιτηκη!!!!!!!!

καλό βράδι σε όλες!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Mina ni αμα εχω μωρο του χρονου, το βαζω και πανω στο δεντρο μην σου πω απο τη χαρα μου!!!αχ ρε κοριτσια μη μιλατε για σουβλακια!!!!θελω να φαω τον κοσμο ολο γαμω την περιοδο μου!τσακισα τωρα αλλο τοσο προφιτερολ δυο μελομακαρονα και τωρα θελω και το σουβλακι μου!!!!!!και πιτσα δεν θα μου καθοταν ασχημα!!!

Νύσταξα,παω να κανω μπανιο και γενικό ξυρισμα γιατι αυριο 8:30 έχω ραντεβού για μαγνιτηκη!!!!!!!!

Καληνυχτα καλα αποτελεσματα αυριο!

ηρθα κ εγω !!! πηγα μια βολτουλα το απογευμα κ μετα στην μαμα μου οκ αυριο κοπελιες?

μαρια V δεν σκυβουμε μαναρι μου να λουσουμε τα μαλια μας δεν επιβαρυνουμε την κοιλιτσα μας ειδικα τωρα στην αρχη , το πριξιμο ειναι λογο αρμονων προγεστερονη εβαζα κ εγω την βασκλορ μεχρι κ τον 2 μηνα κ 1 εβδομαδα που πηγα στον γιατρο τωρα την σταματησα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Mina ni αμα εχω μωρο του χρονου, το βαζω και πανω στο δεντρο μην σου πω απο τη χαρα μου!!!αχ ρε κοριτσια μη μιλατε για σουβλακια!!!!θελω να φαω τον κοσμο ολο γαμω την περιοδο μου!τσακισα τωρα αλλο τοσο προφιτερολ δυο μελομακαρονα και τωρα θελω και το σουβλακι μου!!!!!!και πιτσα δεν θα μου καθοταν ασχημα!!!

Αχ σταματα γιατι με εχει πιασει λυσσα εφαγα ενα τεραστιο κρουασαν με μερεντα που μου το εφερε το αγορι μου το πρωι απο τον φουρνο,εφαγα ενα κιντερ μπουενο που μου αφησε η μικρη,1 μανταρινι και τωρα θελω σουβλακι...Μου τρεχουν τα σαλια ...

ηρθα κ εγω !!! πηγα μια βολτουλα το απογευμα κ μετα στην μαμα μου οκ αυριο κοπελιες?

μαρια V δεν σκυβουμε μαναρι μου να λουσουμε τα μαλια μας δεν επιβαρυνουμε την κοιλιτσα μας ειδικα τωρα στην αρχη , το πριξιμο ειναι λογο αρμονων προγεστερονη εβαζα κ εγω την βασκλορ μεχρι κ τον 2 μηνα κ 1 εβδομαδα που πηγα στον γιατρο τωρα την σταματησα.

Καλως το το παπακι μου!

Επιτελους θα σε δω αυριο...μου ελειψες!!!

Αχ σταματα γιατι με εχει πιασει λυσσα εφαγα ενα τεραστιο κρουασαν με μερεντα που μου το εφερε το αγορι μου το πρωι απο τον φουρνο,εφαγα ενα κιντερ μπουενο που μου αφησε η μικρη,1 μανταρινι και τωρα θελω σουβλακι...Μου τρεχουν τα σαλια ...

Γιαμ γιαμ!!!!τι λυσσα ειναι αυτη!!!!κοριτσια αμα ερθω στην επομενη συναντηση,που σιγουρα θα ερθω, θα παμε για φαι!!!!!!!!!!!ευαγγελια μου το φαι ειναι η ζωη μου!!!δεν υπαρχει μεγαλυτερη απολαυση!!!

Καληνυχτα Μινακι!!καλη επιτυχια αυριο!!περιμενουμε νεα!μουτς!!!

Καλως το το παπακι μου!

Επιτελους θα σε δω αυριο...μου ελειψες!!!

ο ναι θα βρεθουμε θα κανουμε αγκαλιτσες!!! θα τσιριξουμε !!! χριστουγεννα ειναι δεν θα μας παρεξηγησουν χιχιχι!!!

α μην λετε για φαι δεν θελω αλλο θα σκασω!!! πινω κ πολυ νερο ολοι μερα εγω που δεν επινα , κ ξες τωρα φαι με νερο μετα η κοιλια μου εχει φτασει απεναντι .

τι κανεις εσυ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου σας ελειψα σημερα?? εμενα παντως πολυ!! Τοσες μερες κλεισμενη μεσα, εχω αμοληθει 2 μερες τωρα και δεν λεω να μαζευτω! Χιχι! Εχω λυσσαξειιιιιι! Πηγα εφτιαξα νυχακια σημερα!

Μου ηρθε περιοδος σημερα και τα χω δει ολα.. Πονος μαυρος!! Στις 28 εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο να παω να με δει και να συζητησουμε!

Παω για ξαπλες! Σας φιλω πολυ ολες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσακια μου σας ελειψα σημερα?? εμενα παντως πολυ!! Τοσες μερες κλεισμενη μεσα, εχω αμοληθει 2 μερες τωρα και δεν λεω να μαζευτω! Χιχι! Εχω λυσσαξειιιιιι! Πηγα εφτιαξα νυχακια σημερα!

Μου ηρθε περιοδος σημερα και τα χω δει ολα.. Πονος μαυρος!! Στις 28 εκλεισα ραντεβου με τον γιατρο να παω να με δει και να συζητησουμε!

Αστερι μου καληνυχτα!!!!καλη ξεκουραση και εκανες την καλυτερη δουλεια που κοπροσκυλιαζες!!!επιβαλλεται!!!!

ο ναι θα βρεθουμε θα κανουμε αγκαλιτσες!!! θα τσιριξουμε !!! χριστουγεννα ειναι δεν θα μας παρεξηγησουν χιχιχι!!!

α μην λετε για φαι δεν θελω αλλο θα σκασω!!! πινω κ πολυ νερο ολοι μερα εγω που δεν επινα , κ ξες τωρα φαι με νερο μετα η κοιλια μου εχει φτασει απεναντι .

τι κανεις εσυ?

Καλα ειμαι παπακι μου εφυγε η μικρη και εκατσα να ξεκουραστω κι εγω η γυναικα...

Κι εγω ετοιμη να σκασω ειμαι αλλα αν ειχα κανα σουβλακι τωρα η καμια πιτσα θα τα ειχα τσακισει...Στην ωορρηξια λυσσαμε στο προεμμυνορρυσιακο λυσσαμε στην εγκυμοσυνη παλι λυσσαμε...ενα αντιλυσσικο θα μας σωσει!

Καλη ξεκουραση Μαρακι μου πολυ καλα εκανες και αμολυθηκες...Καλο ξημερωμα να εχεις φιλια πολλα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...