Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

εντάξει...σας αφήνω τώρα να πάτε στο τερκενλή!!!!

όταν έρθω...θα σας γράψω εδώ το πρόγραμμα~~~

Οταν ερθεις θα κανονισουμε να ερθουν και ολα τα κοριτσια και θα κανουμε χαμο οπου κι αν παμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οταν ερθεις θα κανονισουμε να ερθουν και ολα τα κοριτσια και θα κανουμε χαμο οπου κι αν παμε!

νομίζω να μου ρθείτε εσείς...να σας κάνω και τουρ γιατί δεν έχετε ξανάρθει..(εκτός από το κατερινάκι)

και θα περάσουμε μούρλια...τι λέτε????:P:p:p

εγώ έχω πάει παντού!!!!(σχεδόν)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

νομίζω να μου ρθείτε εσείς...να σας κάνω και τουρ γιατί δεν έχετε ξανάρθει..(εκτός από το κατερινάκι)

και θα περάσουμε μούρλια...τι λέτε????:P:p:p

εγώ έχω πάει παντού!!!!(σχεδόν)

Κι εγω εχω ερθεις αλλα δεν θα με χαλουσε να ξανα ερχομουν...Πρεπει να κλεισουμε γκρουπ ειμαστε και λαος εδω...

Μακαρόνια με κιμά έκανα, και ο κιμάς έγινε ένα με τη κατσαρόλα…………

Κάποτε καίγανε το φαγητό επειδή βλέπανε Φώσκολο, και τώρα επειδή χαζολογάμε στο internet……..Δεν πειράζει, άλλαξα κατσαρόλα, το έφαγε, και μου είπε και συγχαρητήρια.

Το καφέ στην Αριστοτέλους, ναι εκεί που σε βάλαμε και λιαζόσουν Κατερινιώτισσα…………το κλείσανε γύρω – γύρω με πάνελ, και έχει πολλές σόμπες. Με παλτό δύσκολα κάθεσαι. Όπως και σε όλα τα άλλα πιο πάνω. Evangelia ποιο Τερκενλή λες? Αλλά το ίδιο μου κάνει κοριτσάκια, πάλι Αριστοτέλους είναι. Είτε δεξιά, είτε αριστερά.

Μίνα να του πεις να σε αφήσει παραλιακή ή Μητροπόλεως για να μην περπατάς μέσα στο κρύο. Μετά ας πάει να παρκάρει.

Εγώ θα φύγω σε λίγο κοριτσάκια, θα πάω κινηματογράφο κατά τις 7, οπότε ότι αποφασίσετε στείλτε μου μήνυμα. Και καφέ, και προφιτερόλ, και μουσακά……χαχαχα

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κι εγω εχω ερθεις αλλα δεν θα με χαλουσε να ξανα ερχομουν...Πρεπει να κλεισουμε γκρουπ ειμαστε και λαος εδω...

άντε να κανονίσουμε το γκρούπ!!!!

λια και εσυ παπακαλιάτη???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

λια καπου προς τα εκει θα αφησουμε το αμαξι ! για να μην το ξαναπαρουμε αφου ολα καπου εκει κοντα ειναι .

οποτε αυριο 6 η ωρα αριστοτελους κ μαλλον θα βρεθητε ποιο μπροστα απο μενα οποτε θα σας παρω τηλ να μου πειτε που ειστε .

κ παμε οπουε θελετε για γλυκο για καφε οτι να ναι!!!

αν κ μολις ξεκινησω θα σας παρω τηλ οτι ξεκινησα !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

πουλακια μου κανονισατε συναντησουλα βλεπω...αααχ ποσο θα θελα να ημουν μαζι σας..λιγο η παρεα σας..λιγο η ρομαντικοτητα της σαλονικαρας!ααααχ ζηλευω....ειναι καμια σας απο ροδο επαναλαμβανω...μ'ακουει καμιααααααα!

κοραδιδες μολις εκανα μελομακαρονα by parliaros,φαινονται ωραια ,αλλα ειναι ζεστα ακομη.στην υφη γιναν οπως τα λεει..τραγανα απεξω και ζουμερα μεσα!αυριο θα αναδειχθει η γευση τους!και θα σας πω τα νεοτερα!

λεω να παω για παρακολουθηση ωορηξιας να ελεγξω το ενδομητριο μου ποσο παχυ ειναι!

καλα να περασετε αυριο και να ριξετε πολυ γελιο,μα πολυ λεμε!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Κοριτσάκια μου τι κάνετε? Μια χαρά θα βρεθείτε όλες, πάλι δεν θα μπορέσουμε να συγχρονιστούμε, εμείς μάλλον Παρασκευή θα πάμε στον γιατρό. Μακάρι να μπορούσα να έρθω...

natasoula81 είδα ότι αδιαθέτησες, και έλεγα μήπως μας κάνεις την έκπληξη, κορίτσια κάθε βράδυ είστε όλες στις προσευχές μου, να μείνετε πολύ πολύ γρήγορα εγκυούλες. Κάνε την θεραπεία σου και όλα θα πάνε καλά.

Εγώ έχω πάθει σοκ με το σώμα μου, η κοιλιά μου μοιάζει με 4ων μηνών, η αδερφή μου που έκλεισε τον 3ο έχει λιγότερη από την μισή δικιά μου. Εννοείται ότι δεν φοράω παντελόνι, φοράω συνέχεια φορεματάκια και πάλι φαίνεται πολύ... Πριν λίγο πήγα να σκύψω για να λούσω τα μαλλιά μου και με ενοχλούσε πολύ, δεν κοιμάμαι καλά και ήδη 2 άτομα που δεν θέλω να μάθουν τίποτα με ρώτησαν αν είμαι έγκυος. Ήμουν 50 κιλά και η κοιλιά μου πλάκα, κολούσε στην πλάτη μου έλεγαν και τώρα ξαφνικά δεν κλείνει το παλτό μου. Πολύ υπερβολικά μου φαίνονται όλα αυτά. Διάβασα ότι λόγω τον ορμονών τις εξωσωματικής και της προγεστερόνης που συνεχίζω να παίρνω είναι το πρήξιμο. Από το κέντρο, την Τρίτη που μιλήσαμε μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό αλλά σήμερα με το λούσιμο έπαθα πλάκα. Εχετε ακούσει κάτι παρόμοιο μετά από εξωσωματική, ξέρετε για πόσο καιρό παίρνουμε προγεστερόνη. Εγκυούλες εσείς τα είχατε αυτά? Αύριο το πρωί μάλλον θα πάρω τον γιατρό μου να ρωτήσω.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

38. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ77--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

39. astage--> 21/12

40. s_maria --> 24/12

41. Sissy2012 --> 27/12

42. prayer -->28/12

Ποσοστό: 7/38

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. Λια33
  11. alexouli
  12. s_maria
  13. natasoula81
  14. lolita 78
  15. mar1981
  16. mina-ni
  17. Stardustmg

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

HvAnp3.png

maria v πολύ όμορφα τα νέα σου..το πρηξιμο ειναι λόγω ορμονών..το-α Μωρακι-α σου θέλουν δείξουν απο τωρα την ύπαρξη τους.....

Κάπου διάβασα οτι με την προγεστερονη καλο ειναι να περιορισεις το αλάτι για να μην σου κανει κατακράτηση υγρών...

Εμενα πάντως μαρακι μου τα ουτροτζεσταν μου φέρνουν συχνοουρια!

τζανετα αν σου πετύχει η συνταγή πες μου να τα κανω κ εγω!!

Διαφημίσεις

καλε τι ησυχία ειναι αυτη σημερα ειναι η συναντηση η' αυριο????

αχ κοριτσια σας ζηλευω μακαρι να ειμασταν πιο κοντα και να βρησκόμασταν ολες μαζι.

εχω περάσει ενα τελειο σκ στην θεσσαλονικη με εναν φίλο του αντρα μου που ηταν μαζι φανταρι,μας ειχαι κλεισει σε ενα ξενοδοχειο σχεδον στην εισοδο της θεσ/κης που δεν θυμαμαι πως το λενε θυμαμαι μονο που ειχαι η βραδια 180 ευρω και μας το εκλεισε οτι ειμασταν αντιπρωσοποι της δουλεια του και πληρωσαμε 90 ευρω την βραδια.

Μας πήγε για καφε στην παραλιακη,φαγητο για σουβλακη (σαντουιτς) στην τουμπα και το βραδι στα μπουζουκια και την επομενη που ξυπνησαμε μεσιμερη μας πήγε για καφε στην πλατεια αριστοτελους.

Να ειναι καλα το παιδι εκει που ειναι με εκανε να την λατρεψω την πόλη σας..............ειναι πανεμορφη.

Βρε κοριτσια πιοιος το κλεβει το θειο βρεφος καθε χρονο??????

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

maria_v θεωρω πως το πρηξιμο που εχεις ειναι απο την προγενεστερονη...Καλυτερα ομως να ρωτησεις και τον γιατρο σου γιατι εμεις γιατροι δεν ειμαστε.Εμπειρικα παντως κι εγω ειχα πρηστει παρα πολυ με τα ουτρο ειδικα η κοιλια μου και τα μαγουλα μου ημουν σαν μπαλονακι!Προκειμενου ομως να πιαστουν καλα τα σπορακια στην κοιλιτσα χαλαλι...Να ελαττωσεις το αλατι επισης επιβαρυνει την κατακρατηση!Ελπιζω να βολεψει απο βδομαδα να πιουμε ενα καφεδακι!

Λια μου κι εσεις Παπακαλιατη?Πηγαν και η αδερφουλα μου σημερα το δουν εγω δεν τρελλαινομαι κιολας...Να συνεννοηθουμε και με την Γεωργια για αυριο ελπιζω να ειναι καλα η γλυκουλα μου...

mina-ni να μας ξαναρθεις.Να υποθεσω οτι πηγατε για σουβλακι στον Γιωτη?Απεκτησα αρκετη κυτταριτιδα απο τα σουβλακια του...Το θειο βρεφος ουτε που παει το μυαλο μου ποιος μπορει να το κλεβει...Εχει τρελλα ο κοσμος παντως...

tink μου σε λιγο θα ειμαστε ολες με την κοιλια τουρλα οποτε ο,τι ειναι να κανονισουμε πρεπει να το κανονισουμε συντομα ;)

janneta καλοφαγωτα καλη μου τα μελομακαρονα...Ενημερωσε με για το ενδομητριο.Με ενδιαφερει ως ομοιοπαθουσα...

maria_v θεωρω πως το πρηξιμο που εχεις ειναι απο την προγενεστερονη...Καλυτερα ομως να ρωτησεις και τον γιατρο σου γιατι εμεις γιατροι δεν ειμαστε.Εμπειρικα παντως κι εγω ειχα πρηστει παρα πολυ με τα ουτρο ειδικα η κοιλια μου και τα μαγουλα μου ημουν σαν μπαλονακι!Προκειμενου ομως να πιαστουν καλα τα σπορακια στην κοιλιτσα χαλαλι...Να ελαττωσεις το αλατι επισης επιβαρυνει την κατακρατηση!Ελπιζω να βολεψει απο βδομαδα να πιουμε ενα καφεδακι!

Λια μου κι εσεις Παπακαλιατη?Πηγαν και η αδερφουλα μου σημερα το δουν εγω δεν τρελλαινομαι κιολας...Να συνεννοηθουμε και με την Γεωργια για αυριο ελπιζω να ειναι καλα η γλυκουλα μου...

mina-ni να μας ξαναρθεις.Να υποθεσω οτι πηγατε για σουβλακι στον Γιωτη?Απεκτησα αρκετη κυτταριτιδα απο τα σουβλακια του...Το θειο βρεφος ουτε που παει το μυαλο μου ποιος μπορει να το κλεβει...Εχει τρελλα ο κοσμος παντως...

tink μου σε λιγο θα ειμαστε ολες με την κοιλια τουρλα οποτε ο,τι ειναι να κανονισουμε πρεπει να το κανονισουμε συντομα ;)

janneta καλοφαγωτα καλη μου τα μελομακαρονα...Ενημερωσε με για το ενδομητριο.Με ενδιαφερει ως ομοιοπαθουσα...

Δεν θυμαμαι καθόλου πως λεγόταν το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ηταν τελειο και πολυ μεγάλο.

Ας φτιαχναναι και εδω τετοια και χαλαλη η κυτταρίτιδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...