Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα ζουζούνια μου !!

Άσπα μαζί με τον καφέ θα σου παραγγείλω και 7 νερά. Να δεις πότε θα πας για κατούρημα……θα παραμονεύω πίσω από την λεκάνη, και τσουυυυυπ, θετικό!!! Σιγά μην περιμένεις μέχρι το Πάσχα……21 έχει χοριακή, ακούς ? Και αν είναι αρνητικό, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου……χαχαχα…..

Καλά ρε Κατερινιώτισα, πλάκα με κάνεις? Βάλτον στον κλίβανο για αποστείρωση. Δεν είμαστε για τέτοιες ιστορίες τώρα !! Θα ντυθείς καλά αύριο, κάνει κρύο. Εγώ προτείνω να σε περιμένουμε στο καφέ που είχαμε πρωτοσυναντηθεί. Εκεί με τους καναπέδες, που τσιρίζαμε και αγκαλιαζόμασταν……..και ήσουν με κοντομάνικο………..Θα σε βάλουμε κάτω από μια σόμπα, και θα σε τρίβουμε όλες μαζί. Αααααααα μην ξεχάσεις να μου φέρεις το έμβασμα……..

Αγαπημένες, τρελοσαλονικιές, στις 6 είναι καλά?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ζουζουνες!

Βεγγο εισαι καλυτερα σημερα ή θελεις να περασουμε απο το σπιτι σου να σε κανουμε εμεις καλα!:tongue:

Παπακι περαστικα αν και με τη λαχταρα που εχεις να βγεις αυριο, βλεπω να γινεσαι περδικι αψε σβησε!

Νατασα τωρα που αδιαθετησες και θα ξεκινησεις τη θεραπεια θα μεινεις γρηγορα εγκυος, και αμα εχεις νευρα πες μας να σου στειλουμε κανεναν να ξεσπασεις, εχουμε μπολικους υποψηφιους!

Σισσυ μου τι κανεις, δεν ειναι ωραια που εισαι σπιτι τωρα στις γιορτες? Γιατι μετα θα ειναι αλλος λογος που θα ειναι ωραια να καθεσαι σπιτι!;)

Γεωργια μου το παραμυθακι σου δεν τελειωσε, απλα αλλαξες σελιδα, το τελος του δεν γραφτηκε ακομα και οπως ολα τα παραμυθια εχει και αυτο το happy end!

Ασπασουλα την Παρασκευη δεν ειναι να κανεις χοριακη? Που ξερεις μπορει με το τελος του κοσμου να ερθει και η αρχη μιας ζωης!:D

Μαριεττακι μου προς το παρόν ξεκουράζομαι.......ωραία ειναι!

Σίγουρα θα βρω πραγματάκια να κανω...;)

Άσπα μαζί με τον καφέ θα σου παραγγείλω και 7 νερά. Να δεις πότε θα πας για κατούρημα……θα παραμονεύω πίσω από την λεκάνη, και τσουυυυυπ, θετικό!!! Σιγά μην περιμένεις μέχρι το Πάσχα……21 έχει χοριακή, ακούς ? Και αν είναι αρνητικό, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου……χαχαχα…..

Καλά ρε Κατερινιώτισα, πλάκα με κάνεις? Βάλτον στον κλίβανο για αποστείρωση. Δεν είμαστε για τέτοιες ιστορίες τώρα !! Θα ντυθείς καλά αύριο, κάνει κρύο. Εγώ προτείνω να σε περιμένουμε στο καφέ που είχαμε πρωτοσυναντηθεί. Εκεί με τους καναπέδες, που τσιρίζαμε και αγκαλιαζόμασταν……..και ήσουν με κοντομάνικο………..Θα σε βάλουμε κάτω από μια σόμπα, και θα σε τρίβουμε όλες μαζί. Αααααααα μην ξεχάσεις να μου φέρεις το έμβασμα……..

λες εκει που μεβαλε η λατρεια να κατσουμε στον ηλιο κ ειχα αναψη?

ξεχνιεται το εβμασμα? εαν αργησω λιγο δεν πειραζει ε? μεχρι να βρουμε παρκιν κτλ .

οποτε 6 η ωρα εκει!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλημερουδια!!!

Κατερινακι είσαι καλύτερα τώρα;πέρασαν οι πόνοι;;

Γεωργία μακάρι να έρθεις αύριο!!!Το παραμυθακι σου μπορει να τελείωσε αλλα έτσι όπως θα φύγει η χρόνια θα φύγει και ο πόνος σου.Η νεα χρόνια θα είναι σιγουρα πιο χαρούμενη...

Μαζοχα μου!!!θα πάρεις τώρα τα χαπάκια σου σαν καλό κοριτσι θα ηρεμησεις και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους ακους;;;;

Βανζελ μου αύριο θα τα πούμε ναι;;;

Απαστράπτουσα στάρ!!!είσαι καλύτερα σημερα;σου πέρασε η απογοήτευση η αύριο να πιάσω δουλεια;

Στάρ,μαρια ν,Μαρία ς,Σισσακι μου,ελευθερια,παπάκι και όσες ξεχασα φιλία!!!

ασπακι μου ειμαι πολυ καλυτερα απο χτες....τελικά νομίζω πως ίσως να ειναι πονος του πλαγιου κοιλιακου και σιγα σιγα περνάει.....οτι κι αν ειναι με ενδιαφερει που δεν εχω απιστευτους πονους και ας ειναι οτι θελει!! οτι κι αν ειναι παντως να μην ξαναρθει!!

Καλημερα ζουζουνες!

Βεγγο εισαι καλυτερα σημερα ή θελεις να περασουμε απο το σπιτι σου να σε κανουμε εμεις καλα!:tongue:

Παπακι περαστικα αν και με τη λαχταρα που εχεις να βγεις αυριο, βλεπω να γινεσαι περδικι αψε σβησε!

Νατασα τωρα που αδιαθετησες και θα ξεκινησεις τη θεραπεια θα μεινεις γρηγορα εγκυος, και αμα εχεις νευρα πες μας να σου στειλουμε κανεναν να ξεσπασεις, εχουμε μπολικους υποψηφιους!

Σισσυ μου τι κανεις, δεν ειναι ωραια που εισαι σπιτι τωρα στις γιορτες? Γιατι μετα θα ειναι αλλος λογος που θα ειναι ωραια να καθεσαι σπιτι!;)

Γεωργια μου το παραμυθακι σου δεν τελειωσε, απλα αλλαξες σελιδα, το τελος του δεν γραφτηκε ακομα και οπως ολα τα παραμυθια εχει και αυτο το happy end!

Ασπασουλα την Παρασκευη δεν ειναι να κανεις χοριακη? Που ξερεις μπορει με το τελος του κοσμου να ερθει και η αρχη μιας ζωης!:D

μαριεττακι.....ναι ναι ναι να ερθετε να μου κανετε τις αποκλειστικες!! αχ τι καλα!!!!!!!

καλε εκει θα πατε για καφε??????????? θα ξυλιάσετε!!! στην καταστροφη του κοσμου θα ειστε ολες με πυρετο!! α πα πα πα και μπαναλ!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλε εκει θα πατε για καφε??????????? θα ξυλιάσετε!!! στην καταστροφη του κοσμου θα ειστε ολες με πυρετο!! α πα πα πα και μπαναλ!!!

εγω ελαγα να παμε εκει που πηγαμαι μετα το φαγητο .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα ζουζουνες!!!!!!η μερα ξεκινησε μεσα στα αιματα.......παντα στην ωρα της!!!!!το παραξενο ειναι οτι δεν ποναω και τοσο αλλα νυσταζω τρελα!!!

Βεγγο πες και αλλα τετοια μαργαριταρια

δεν πηραζει natasoula μου την επομενη φορα θα εισαι πιο τυχερη;)

Μαριεττα φερε κοσμο να τον σαπισω!!!!!!προς το παρον ξεσπασα σε ενα οικογενειακο προφιτερολ!δε μπορουσα ν΄ αντισταθω!!μεσα στα ματια με κοιτουσε.ενα μηνα ειχα να φαω το κακομοιρο σοκολατα για να κολασω τον αντρα.

Ασπα ΑΚΟΥΩ!!!σιγα μην κατσω να σκασω για μια ορμονη που ρυθμιζεται!!

Και μη νομιζετε, συνηθισα να μου ερχεται!!!χα χα!!

Ζηλευω που θα βρεθειτε!!!!!!!!!!!!!!και εγω θελω!θα σας στειλω μια φωτογραφια μου,θα με βαλετε σε μια καρεκλα και θα ειναι σα να ειμαι εκει.....και τα υπολοιπα κοριτσια λεω να κανουν το ιδιο.....

Παπακι, κοιτα να αρρωστησεις!!!θα σου φαω τα συκωτια!(τωρα και κανιβαλλος)

Αυριο στις 6 θα ειμαστε Αριστοτελους!

Μπορουμε να παμε στο γνωστο μας πλεον cafe (οχι εξω στο αλλο μεσα να εχει ζεστουλα) η μπορουμε να παμε να καθισουμε Τερκενλη και να τσακισουμε ενα τεραστιο προφιτερολ οπως ειχε προτεινει η Γεωργια!Αποφασιστε και περιμενω το πορισμα το βραδυ!

Διαφημίσεις

Και κανα δυο μαργαριταρια να γελασουμε!

Γλωσσα στη Γ΄ταξη:

- "λιγο-λιγο αποχωρουν και οι παραθεριστες! Παιδια τι ειναι οι παραθεριστες;"

- "Αυτοι που στεκονται κοντα στα παραθυρα!!!"

Ιστορια στην Ε΄ταξη:

- "Οι ξενιτεμενες πριγκιπισσες του Βυζαντιου!"

- "Τι ξενυχτισμενες, στα μπουζουκια ητανε;;;"

Δικα σου μαθητουδια ηταν αυτα;;;;;;; Τι θεικες ατακες Χριστε μου!!

σοκόλαση με τα προφιτερόλ σας μεσημεριατικα.....

νατασούλα θα σου έρθω σύντομα να τσακίσουμε μερικά παρέα!!!!

τι ωραία που θα βρεθείτε πάλι, θέλω και εγω λέμε!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

εντάξει...σας αφήνω τώρα να πάτε στο τερκενλή!!!!

όταν έρθω...θα σας γράψω εδώ το πρόγραμμα~~~

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...