Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ζουζουνες!!!!!!η μερα ξεκινησε μεσα στα αιματα.......παντα στην ωρα της!!!!!το παραξενο ειναι οτι δεν ποναω και τοσο αλλα νυσταζω τρελα!!!

Βεγγο πες και αλλα τετοια μαργαριταρια

Διαφημίσεις

Καλημερα ζουζουνες!!!!!!η μερα ξεκινησε μεσα στα αιματα.......παντα στην ωρα της!!!!!το παραξενο ειναι οτι δεν ποναω και τοσο αλλα νυσταζω τρελα!!!

Νατασουλα μου πάμε για τον επόμενο μήνα...;)

Το καλο ειναι οτι δεν πονας...

καλε τί μαργαριτάρια θελεις να σου πω??? στις εκπαιδευτικούς πρεπει να απευθυνθεις καλυτερα....εγω εχω εκνευριστικά μαργαριτάρια.....οχι παιδικα αθωα!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημερα κ απο μενα, χαθηκα χθες γιατι ημουν ψιλοχαλια ο λαιμος το στομαχι μου το κεφαλι μου σημερα καλητερα ειμαι ετοιμαζομαι για την αυριανη εξοδο χιχιχι!! οποτε πρεπει να γινω καλα ;);)

Ελευθερια μπραβο σου να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη .

κατετινιω μου περαστικα σου μαναρι μου!!!

φιλακια σε ολες!!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κ απο μενα, χαθηκα χθες γιατι ημουν ψιλοχαλια ο λαιμος το στομαχι μου το κεφαλι μου σημερα καλητερα ειμαι ετοιμαζομαι για την αυριανη εξοδο χιχιχι!! οποτε πρεπει να γινω καλα ;);)

φιλακια σε ολες!!!!!

πού την αρπαξες καλε παπακι????? ααααααα θα σε μαλωσουμε!!! οριστε 3 μηνες ειχες να βγεις απο το σπιτι και ησουν μια χαρα και μολις ξετσουμισες κρυωσες??? μετα φταιει ο γιατρος που σε εχει καραντινα???????????

fmGhp2.png

A8ojp2.png

φιλακια σε ολες!!!!!

Παπακι μου περαστικά...

Καλημερουδια!!!

Κατερινακι είσαι καλύτερα τώρα;πέρασαν οι πόνοι;;

Γεωργία μακάρι να έρθεις αύριο!!!Το παραμυθακι σου μπορει να τελείωσε αλλα έτσι όπως θα φύγει η χρόνια θα φύγει και ο πόνος σου.Η νεα χρόνια θα είναι σιγουρα πιο χαρούμενη...

Μαζοχα μου!!!θα πάρεις τώρα τα χαπάκια σου σαν καλό κοριτσι θα ηρεμησεις και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους ακους;;;;

Βανζελ μου αύριο θα τα πούμε ναι;;;

Απαστράπτουσα στάρ!!!είσαι καλύτερα σημερα;σου πέρασε η απογοήτευση η αύριο να πιάσω δουλεια;

Στάρ,μαρια ν,Μαρία ς,Σισσακι μου,ελευθερια,παπάκι και όσες ξεχασα φιλία!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

πού την αρπαξες καλε παπακι????? ααααααα θα σε μαλωσουμε!!! οριστε 3 μηνες ειχες να βγεις απο το σπιτι και ησουν μια χαρα και μολις ξετσουμισες κρυωσες??? μετα φταιει ο γιατρος που σε εχει καραντινα???????????

αχ η καημενη δεν κρυωσα γιατι βγηκα εξω αλλα ο δικος μου με κολησε ειναι η 2 φορα που με κολαει κρυωμα την επομενη θα παει στην μαμα του κ στην πολυ αγαπημενη του αδερφη :evil::evil: κ οταν γινει καλα θα ερθει σπιτι.

παντως τα νευρα μου δεν ειναι καθολου καλά .

ααα !! για αυριο 6:30 σας βολευει η 6? εγω θα φυγω 8 η ωρα οποτε ειναι καλα η ωρες?

αριστοτελους θα βρεθουμε αλλα σε ποιο σημειο κτλ δεν ξερω πειτε εσεις κ εγω θα ερθω .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα ζουζουνες!

Βεγγο εισαι καλυτερα σημερα ή θελεις να περασουμε απο το σπιτι σου να σε κανουμε εμεις καλα!:tongue:

Παπακι περαστικα αν και με τη λαχταρα που εχεις να βγεις αυριο, βλεπω να γινεσαι περδικι αψε σβησε!

Νατασα τωρα που αδιαθετησες και θα ξεκινησεις τη θεραπεια θα μεινεις γρηγορα εγκυος, και αμα εχεις νευρα πες μας να σου στειλουμε κανεναν να ξεσπασεις, εχουμε μπολικους υποψηφιους!

Σισσυ μου τι κανεις, δεν ειναι ωραια που εισαι σπιτι τωρα στις γιορτες? Γιατι μετα θα ειναι αλλος λογος που θα ειναι ωραια να καθεσαι σπιτι!;)

Γεωργια μου το παραμυθακι σου δεν τελειωσε, απλα αλλαξες σελιδα, το τελος του δεν γραφτηκε ακομα και οπως ολα τα παραμυθια εχει και αυτο το happy end!

Ασπασουλα την Παρασκευη δεν ειναι να κανεις χοριακη? Που ξερεις μπορει με το τελος του κοσμου να ερθει και η αρχη μιας ζωης!:D

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...