Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

13. catherinec: 25 Ιουλη

14. janneta: 25 Ιουλη

15. Evangeliapan: 27 Ιουλη

17. ΜΑΡΙΑ!!: 27 Ιουλη

18. maria papa: 3 Αυγουστου

19. tinkerbell!24: 4 Αυγουστου

20. georgia69: 6 Αυγουστου

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini

7. IOANNA111

8. stogiaki

9.

Πω πω, αυτή η εβδομάδα θα είναι κρίσιμη!!! Εύχομαι σε όλες θετκές χοριακές!!! catherinec, janneta, Evangeliapan, ΜΑΡΙΑ!! καλά αποτελέσματα!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ [/b]

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

13. catherinec: 25 Ιουλη

14. janneta: 25 Ιουλη

15. Evangeliapan: 27 Ιουλη

17. ΜΑΡΙΑ!!: 27 Ιουλη

18. maria papa: 3 Αυγουστου

19. tinkerbell!24: 4 Αυγουστου

20. georgia69: 6 Αυγουστου

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini

7. IOANNA111

8. stogiaki

9.

Aς το κάνουμε έτσι γιατί σε ενάμιση μήνα πάλι μαζί σας θα είμαι κατά πώς φαίνεται...

Κορίτσια όσες αδιαθετήσατε δεν σταμάτησε κι ο κόσμος να γυρίζει, άδικο μεν, αλλά η ζωή συνεχίζεται και η επόμενη φορά θα είναι η τυχερή!

Καλή επιτυχία σε όσες περιμένουν να δουν αποτελέσματα!

Εγώ ακόμη τον παρακαλάω να κλείσει ραντεβού. Θα τον σκοτώσω λέμε! [έχουμε και κάτι διαρροές νερού και σκαψίματα σε τοίχους και αλλαγή κουζίνας, οπότε μ' έχει παρασύρει η καθημερινότητα και δεν τον πρήζω αρκετά φαίνεται) :)

Διαφημίσεις

Εγω παιρνω 6 την ημερα και αν δεν τα σταματησω δεν βλεπω αιμα...Αλλα οπως ειπες ειναι και θεμα οργανισμου εγω επισης εχω τρομερη υπνηλια με την προγεστερονη...

Κατα τα αλλα?Πως παει το εργοχειρο?

και εγώ το ίδιο!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Εγώ ακόμη τον παρακαλάω να κλείσει ραντεβού. Θα τον σκοτώσω λέμε! [έχουμε και κάτι διαρροές νερού και σκαψίματα σε τοίχους και αλλαγή κουζίνας, οπότε μ' έχει παρασύρει η καθημερινότητα και δεν τον πρήζω αρκετά φαίνεται) :)

Εκει πατανε επειδη δεν τους πρηζουμε..Και εμενα ο δικος μου επειδη πηρε τα πανω του με το τελευταιο σπερμοδιαγραμμα το τσιγαρο παει συννεφο...Σημερα το πρωι του εκρυψα το πακετο και κοντεψε να καπνισει τις τριανταφυλλιες :P Πιεση θελουν για να παρουν μπρος...

και εγώ το ίδιο!!!

Νεραιδακι μιλαμε για τρελλη υπνηλια.Εκει που καθομαι μπορει να γυρω το κεφαλι και να κατεβασω ρολα.Δεν πα να ναι και κοσμος εγω χανομαι τελος!Εχω λιωσει στον υπνο!

Εγω παιρνω 6 την ημερα και αν δεν τα σταματησω δεν βλεπω αιμα...Αλλα οπως ειπες ειναι και θεμα οργανισμου εγω επισης εχω τρομερη υπνηλια με την προγεστερονη...

Κατα τα αλλα?Πως παει το εργοχειρο?

ουουου μια χαρα παει περναει η ωρα κ δεν καταλαβαινω τιποτα τρελη ασχολια

εγω με την προγεστερονη εχω συχνοουρια εχω βαρεθη να πηγαινω τουαλετα ειδικα το βραδυ μεσα στον υπνο με το ενα ματι ανοιχτο παω στην τουαλετα :P:p:p .εσυ πως παει?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ουουου μια χαρα παει περναει η ωρα κ δεν καταλαβαινω τιποτα τρελη ασχολια

εγω με την προγεστερονη εχω συχνοουρια εχω βαρεθη να πηγαινω τουαλετα ειδικα το βραδυ μεσα στον υπνο με το ενα ματι ανοιχτο παω στην τουαλετα :P:p:p .εσυ πως παει?

Εγω ειπα να το αφησω λιγο το πλεξιμο μεγαλες γιορτες αυτες τις μερες και η μαμα μου λεει δεν κανει...

Κατα τα αλλα οπως ειπα και πριν εχω ξεπρηστει εντελως και ετσι και σταματησω και την προγεστερονη ειμαι σιγουρη πως θα αδιαθετησω!Υπομονη μεχρι την Παρασκευη ...

Διαφημίσεις

Εγω ειπα να το αφησω λιγο το πλεξιμο μεγαλες γιορτες αυτες τις μερες και η μαμα μου λεει δεν κανει...

Κατα τα αλλα οπως ειπα και πριν εχω ξεπρηστει εντελως και ετσι και σταματησω και την προγεστερονη ειμαι σιγουρη πως θα αδιαθετησω!Υπομονη μεχρι την Παρασκευη ...

Ευαγγελία μου γιατί να τη σταματήσεις από τώρα..είπαμε να μην λαμβάνουμε υπόψη τα συπτώματα..

η γνώμη η δική μου είναι να τα συνεχίσεις μέχρι να μάθεις το αποτέλεσμα και μετά πράτεις ανάλογα.

ο γιατρός τι σου είπε να κάνεις?

1533345xcnw09g7xt.gif

Ευαγγελία μου γιατί να τη σταματήσεις από τώρα..είπαμε να μην λαμβάνουμε υπόψη τα συπτώματα..

η γνώμη η δική μου είναι να τα συνεχίσεις μέχρι να μάθεις το αποτέλεσμα και μετά πράτεις ανάλογα.

ο γιατρός τι σου είπε να κάνεις?

Οχι δεν την εχω σταματησει...Περιμενω την χοριακη...Απλα ειπα πως εχω την αισθηση πως αν την σταματησω τωρα θα αδιαθετησω αμεσως!

Οχι δεν την εχω σταματησει...Περιμενω την χοριακη...Απλα ειπα πως εχω την αισθηση πως αν την σταματησω τωρα θα αδιαθετησω αμεσως!

λάθος κατάλαβα..και η μάνα μου έτσι λέει για το κέντημα..

τέτοια υπνηλία δεν έχω ξαναδεί..

1533345xcnw09g7xt.gif

λάθος κατάλαβα..και η μάνα μου έτσι λέει για το κέντημα..

τέτοια υπνηλία δεν έχω ξαναδεί..

Εγω την προηγουμενη φορα κοντεψα να πεσω...Ο δικος μου τα χρειαστηκε και ο γιατρος του ειπε να τα παιρνω ενδοκολπικα...Αυτη τη φορα μου ειπε να κανω υπομονη να μην κυκλοφορω πολυ εξω να αραξω σπιτι και να τα παρω απο το στομα...Και αυτο εκανα...Τι μποτοξ και κολλαγονα εχω στρωσει δερματακι!

Εγω την προηγουμενη φορα κοντεψα να πεσω...Ο δικος μου τα χρειαστηκε και ο γιατρος του ειπε να τα παιρνω ενδοκολπικα...Αυτη τη φορα μου ειπε να κανω υπομονη να μην κυκλοφορω πολυ εξω να αραξω σπιτι και να τα παρω απο το στομα...Και αυτο εκανα...Τι μποτοξ και κολλαγονα εχω στρωσει δερματακι!

και εγώ από το στόμα τα παίρνω..πάω και δουλεία..άσε ούτε να δουλέψω μπορώ και να οδηγήσω δυσκολεύομαι..θα περάσουν οι μέρες το θέμα είναι να έχουμε Θετικό αποτέλεσμα!!!Το έχουμε τόση ανάγκη!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...