Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι και καλή επιτυχία στις προσπάθειες μας!!

Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής αν σας έχει συμβεί.. Κάνω τις ενέσεις arvekap 1 κάθε μέρα μιας και θα κάνω το μακρύ πρωτόκολλο και σήμερα στις πρώτες ορμονικές που έκανα ήταν καλές εκτός το tsh μου που βγήκε 19 ....

(Έχω χασιμοτο ρυθμισμένο με τελευταία μέτρηση τέλη Οκτώβρη στο 1,26)

Εννοείται ότι θα μιλήσω αύριο με τον ενδοκρινολογο μου αλλά έλεγα μήπως σας έχει τύχει...

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ασπα αμα εχεις κανενα "μαργαριταρι" γραψτο να γελασουμε!!καλο κουραγιο!!!!!

Ευαγγελια και εμενα η ψυχολογος με βοηθησε πολυ κυριως να λυσω καποια θεματα με τον εαυτο μου. Το κομματι που αφορα το παιδι το εχει αναλαβει πλεον ο γιατρος μου και γι ΄αυτο παω πλεον καθε τρεις και λιγο.εχω κανει την Καβαλα, Ξανθη - Διομηδεια!εχουμε δρομο ακομα σε αυτο το θεμα γιατι πανε τωρα 3 χρονια που ακομα προσπαθω να το δεχτω.Απο μικρη που θυμαμαι αυτο ηταν ο χειροτερος μου φοβος και βγηκε αληθινος. Οποτε δε μπορω να το δεχτω και δεν θελω να το δεχτω οσο εγωιστικο και αν ακουγεται.

Αν εχεις την δυναμη να αγωνιστεις γιαυτο θα τα καταφερεις!!!Ολες θα τα καταφερουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ασπα αμα εχεις κανενα "μαργαριταρι" γραψτο να γελασουμε!!καλο κουραγιο!!!!!

Ευαγγελια και εμενα η ψυχολογος με βοηθησε πολυ κυριως να λυσω καποια θεματα με τον εαυτο μου. Το κομματι που αφορα το παιδι το εχει αναλαβει πλεον ο γιατρος μου και γι ΄αυτο παω πλεον καθε τρεις και λιγο.εχω κανει την Καβαλα, Ξανθη - Διομηδεια!εχουμε δρομο ακομα σε αυτο το θεμα γιατι πανε τωρα 3 χρονια που ακομα προσπαθω να το δεχτω.Απο μικρη που θυμαμαι αυτο ηταν ο χειροτερος μου φοβος και βγηκε αληθινος. Οποτε δε μπορω να το δεχτω και δεν θελω να το δεχτω οσο εγωιστικο και αν ακουγεται.

Νατασουλα μου κ εγω το ίδιο..αφού να σκεφτείς μικρή έβαζα μαξιλάρι κ έκανα την έγκυο!!!!οταν πήγα 17 χρόνων ήμουν με μια φίλη μου κ διάβαζα κ γυρνάει κάποια στιγμή κ μου λέει φαντάζεσαι να μην μπορούμε να κάνουμε παιδιά εύκολα;; Κ εγω την κοροιδευα.. Απο τότε όμως που καρφώθηκε!!

Σισακι μου ειχα σοβαρα ψυχοσωματικα προβληματα στο παρελθον.Κρισεις πανικου,νευρικη ανορεξια και ο,τι μπορεις να φανταστεις το επαθα...Αφου οι γιατροι με διαβεβαιωσαν πως οργανικα δεν ειχα τιποτα πηγα σε ψυχολογο.Με βοηθησε παρα πολυ μου εδωσε και μια αγωγη με αντικαταθλιπτικα και πηρα τα πανω μου.Απο τοτε μεχρι σημερα δεν εχω ξαναπαθει τιποτα.Με βοηθησε και ο πνευματικος μου να δυναμωσω την πιστη μου και να ειμαι παντα κοντα στον Θεο κι αυτο μου δινει απιστευτη δυναμη...[/

Κ εγω είχα φτάσει παλιά στα όρια για ανορεξία..κ ηταν η χειρότερη μου περίοδος! Μετα γνώρισα τον άντρα μου κ ολα μου πέρασαν..ζύγιζα 44 κιλά!!

Σισακι μου ειχα σοβαρα ψυχοσωματικα προβληματα στο παρελθον.Κρισεις πανικου,νευρικη ανορεξια και ο,τι μπορεις να φανταστεις το επαθα...Αφου οι γιατροι με διαβεβαιωσαν πως οργανικα δεν ειχα τιποτα πηγα σε ψυχολογο.Με βοηθησε παρα πολυ μου εδωσε και μια αγωγη με αντικαταθλιπτικα και πηρα τα πανω μου.Απο τοτε μεχρι σημερα δεν εχω ξαναπαθει τιποτα.Με βοηθησε και ο πνευματικος μου να δυναμωσω την πιστη μου και να ειμαι παντα κοντα στον Θεο κι αυτο μου δινει απιστευτη δυναμη...[/

Κ εγω είχα φτάσει παλιά στα όρια για ανορεξία..κ ηταν η χειρότερη μου περίοδος! Μετα γνώρισα τον άντρα μου κ ολα μου πέρασαν..ζύγιζα 44 κιλά!!

Εγω ημουν 46 κιλα και ειχα τα μαυρα μου τα χαλια.Βεβαια εχουν περασει πολλα χρονια αλλα απο τοτε δεν ειχα καποιο παρομοιο προβλημα δοξα το Θεο.Εχουμε τεραστια δυναμη μεσα μας κι αν την καλλιεργησουμε μπορουμε να καταφερουμε τα παντα!

Νατασα αφιερωμένο μαργαριτάρι: Μιλούσαμε για τις χώρες και τις έρημους για να τις μάθουν μετά στα αγγλικά.Λεω λοιπόν για την έρημο Σαχαρα ότι είναι η μεγαλύτερη και την δείχνω σε έναν χάρτη που έχω στην αίθουσα δίπλα στην μπαλκόνοπορτα όλα λέγανε αααα ναι όντως και παει ένα στην τζαμαρία και λέει: που την βλέπετε ρε παιδιά!!!!εγω πάντως έφυγα απο την τάξη με δάκρυα απο τα γέλια!!!εχω πολλά τέτοια να σου πω...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

εγω ισα ισα,ποτε δεν ειχα φανταστει οτι θα αργησω τοσο πολυ να κανω παιδι,ισως επειδη ελεγε και η μανα μου οτι οποτε ηθελε παιδι εμενε αμεσως εγκυος το ειχα σκεφτει και εγω σαν κατι ευκολο

Νατασα αφιερωμένο μαργαριτάρι: Μιλούσαμε για τις χώρες και τις έρημους για να τις μάθουν μετά στα αγγλικά.Λεω λοιπόν για την έρημο Σαχαρα ότι είναι η μεγαλύτερη και την δείχνω σε έναν χάρτη που έχω στην αίθουσα δίπλα στην μπαλκόνοπορτα όλα λέγανε αααα ναι όντως και παει ένα στην τζαμαρία και λέει: που την βλέπετε ρε παιδιά!!!!εγω πάντως έφυγα απο την τάξη με δάκρυα απο τα γέλια!!!εχω πολλά τέτοια να σου πω...

Ρε κοριτσι που να μην γελασεις με κατι τετοια?????!!απορω πως κρατηθηκες και δεν γελασες εκεινη τη στιγμη!! :P

Αν εχεις την δυναμη να αγωνιστεις γιαυτο θα τα καταφερεις!!!Ολες θα τα καταφερουμε!

Ολες θα τα καταφερουμε γιατι οντως εχουμε απιστευτη δυναμη. απο κει που ειμαστε στα πατωματα και δεν πιστεουμε οτι δε μπορουμε αλλο, ξανασηκωνομαστε και δινουμε παλι τον καλυτερο μας εαυτο.:tongue:

Γεια σας κουκλες! Συγνωμη που δεν εγραψα χθες, αλλα στεναχωρεθηκα τοσο πολυ με τα νεα της stardust και της sissys, που δε μπορουσα να γραψω! Δυναμη κοριτσια, δυναμη!

Ελευθερια και maria-v, συγχαρητηρια! Διαβασα τα νεα σας και πηρα τ΄απανω μου! Παντα τετοια, να χαιρομαστε!

Evangelia, papaki, astage και Λια πιστευω θα τα πουμε την Πεμπτη. Ειχα μια επιφυλαξη, γιατι δεν ηξερα τι θα γινοταν με το παραμυθακι μου, αλλα ξεκινησε τελικα σημερα το αιμα, οποτε ως την Πεμπτη ελπιζω να ειμαι καλα! Απ΄οσο δειχνει μαλλον τη γλυτωσαμε την αποξεση (ουφ), ελπιζω να τα καταφερει το γλυκο μου μονο του!

Κατερινιω, δεν ανεβαινεις κι εσυ μια βολτα; Θα σου περασουν οι πονοι, θα το δεις! Κι αν βαλεις και το λεωφορειακι με τις τσουπρες μεχρι κι ο Αη Βασιλης θα ρθει στην παρεα μας!

εγω ισα ισα,ποτε δεν ειχα φανταστει οτι θα αργησω τοσο πολυ να κανω παιδι,ισως επειδη ελεγε και η μανα μου οτι οποτε ηθελε παιδι εμενε αμεσως εγκυος το ειχα σκεφτει και εγω σαν κατι ευκολο

Μαρακι και εμενα η μανα μου και η αδερφη μου, να της φτυσεις, παιδι θα πιασουν!!απλα αυτο που εχω καταλαβει ειναι σα να προκαλουμε μονοι μας τους φοβους μας. ριζωνουν τοσο πολυ μεσα μας και στο υποσυνειδητο που αυτο καποια στιγμη βγαινει.

Διαφημίσεις

Γεια σας κουκλες! Συγνωμη που δεν εγραψα χθες, αλλα στεναχωρεθηκα τοσο πολυ με τα νεα της stardust και της sissys, που δε μπορουσα να γραψω! Δυναμη κοριτσια, δυναμη!

Ελευθερια και maria-v, συγχαρητηρια! Διαβασα τα νεα σας και πηρα τ΄απανω μου! Παντα τετοια, να χαιρομαστε!

Evangelia, papaki, astage και Λια πιστευω θα τα πουμε την Πεμπτη. Ειχα μια επιφυλαξη, γιατι δεν ηξερα τι θα γινοταν με το παραμυθακι μου, αλλα ξεκινησε τελικα σημερα το αιμα, οποτε ως την Πεμπτη ελπιζω να ειμαι καλα! Απ΄οσο δειχνει μαλλον τη γλυτωσαμε την αποξεση (ουφ), ελπιζω να τα καταφερει το γλυκο μου μονο του!

Κατερινιω, δεν ανεβαινεις κι εσυ μια βολτα; Θα σου περασουν οι πονοι, θα το δεις! Κι αν βαλεις και το λεωφορειακι με τις τσουπρες μεχρι κι ο Αη Βασιλης θα ρθει στην παρεα μας!

Κοριτσαρα μου, χαιρομαι που εισαι καλα!!!!!!σε ειχα συνεχεια στο μυαλο μου!!!!!!!!!!Αντε να βρεθειτε την Πεμπτη και να περασετε οσο πιο τελεια μπορειτε!!!!παμε για τα καλυτερα!!

Και κανα δυο μαργαριταρια να γελασουμε!

Γλωσσα στη Γ΄ταξη:

- "λιγο-λιγο αποχωρουν και οι παραθεριστες! Παιδια τι ειναι οι παραθεριστες;"

- "Αυτοι που στεκονται κοντα στα παραθυρα!!!"

Ιστορια στην Ε΄ταξη:

- "Οι ξενιτεμενες πριγκιπισσες του Βυζαντιου!"

- "Τι ξενυχτισμενες, στα μπουζουκια ητανε;;;"

georgia μου ευχομαι να εισαι καλα και να σε δουμε...σου χρωσταμε πολλες αγκαλιτσες...

Δεν ξερω τι εχουν τα δικα σας φακελακια απο το Κατερινακι μεσα,το δικο μου παντως με συγκινησε παρα πολυ...Κατερινακι μου κι εγω σαγαπω πολυ και οσες φορες κι αν με χρειαστεις θα ειμαι διπλα σου...

γεωργία μου μακαρι να μπορουσα να ανεβω κι εγω να σας...και θα ερχομασταν ολα τα αθηναικα ζουζουνια να την καιγαμε την σαλονικα!!!!! ειμαστε κατι ατιμουτσικα εμεις α πα πα πα πα....

ευαγγελια μου κι εγω σ αγαπω παρα πολυ μωρο μου!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...