Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Sissy μου κι εγω που ημουν πρησμενη μετα την σπερματεγχυση τζιφος...Επισης οπως λεει και μια φιλη μου που εχει κανει 2 παιδακια και εχει και 2 παλινδρομες στο ιστορικο της,καθε μια εγκυμοσυνη της ειχε διαφορετικα συμπτωματα οποτε μην αγχωνεστε ....

Ασπα δεν το γλιτωνεις το κατουρημα την Πεμπτη...Θα ερθει η σεξυ θεια Λια με το τεστ παραμασχαλα :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sissy μου κι εγω που ημουν πρησμενη μετα την σπερματεγχυση τζιφος...Επισης οπως λεει και μια φιλη μου που εχει κανει 2 παιδακια και εχει και 2 παλινδρομες στο ιστορικο της,καθε μια εγκυμοσυνη της ειχε διαφορετικα συμπτωματα οποτε μην αγχωνεστε ....

Ασπα δεν το γλιτωνεις το κατουρημα την Πεμπτη...Θα ερθει η σεξυ θεια Λια με το τεστ παραμασχαλα :D

Εδω και καθε μήνα που εχω περίοδο τα συμπτώματα διαφέρουν..που ειναι το παπακι;;;;

Σισσακι αυριο περιμενω κανονικα.εχω κυκλο 28 ημερων τους τελευταιους μηνες.αλλα και να καθυστερησει δεν ελπιζω λογω προλακτινης.διαβαζα οτι οταν ειναι ανεβασμενη υπαρχει η περιπτωση καθυστερησης.

Ευαγγελια οντως τα συμπτωματα διαφερουν παρα πολυ ακομα και στο ιδιο ατομο.τι κανεις εσυ κοπελια;πως παει η ομοιοπαθητικη;

Σισσακι αυριο περιμενω κανονικα.εχω κυκλο 28 ημερων τους τελευταιους μηνες.αλλα και να καθυστερησει δεν ελπιζω λογω προλακτινης.διαβαζα οτι οταν ειναι ανεβασμενη υπαρχει η περιπτωση καθυστερησης.

Ευαγγελια οντως τα συμπτωματα διαφερουν παρα πολυ ακομα και στο ιδιο ατομο.τι κανεις εσυ κοπελια;πως παει η ομοιοπαθητικη;

Ολα καλα Νατασουλα μου δοξα το Θεο ειμαι πολυ καλα...Βεβαια εχω δρομο ακομη μπροστα μου αλλα δεν το βαζω κατω...

Με πηρε και μια φιλη που κανει ρεικι και μου λεει 'μην αγχωνεσαι θα ερθει το μωρακι σου απλα δεν ειναι η ωρα του ακομη' και εχει τοσο δικιο!!!

Εσυ πως παει η θεραπεια?Ποσο καιρο θα την κανεις?

Διαφημίσεις

Ολα καλα Νατασουλα μου δοξα το Θεο ειμαι πολυ καλα...Βεβαια εχω δρομο ακομη μπροστα μου αλλα δεν το βαζω κατω...

Με πηρε και μια φιλη που κανει ρεικι και μου λεει 'μην αγχωνεσαι θα ερθει το μωρακι σου απλα δεν ειναι η ωρα του ακομη' και εχει τοσο δικιο!!!

Εσυ πως παει η θεραπεια?Ποσο καιρο θα την κανεις?

Πατριωτακι μου, δεν ξεκινησα ακομα. μαλλον την Πεμπτη θα παω στο γιατρο να μου πει τι θα παρω και για ποσο. κυριως θελει να με χαλαρωσει λιγο γιατι μου εξηγουσε στο τηλ οτι το αγχος και η εντονη επιθυμια για παιδι προκαλεσαν την αυξηση της. οποτε συνεπαγεται και ψυχοθεραπεια ταυτοχρονα!!!! και ναι η φιλη σου εχει απολυτο δικιο!ολα γινονται για ενα σκοπο και στην ωρα τους!

Νεραιδουλα πολυ ωραιο αρθρο και πολυ σωστο!!!!επισης θελω να προσθεσω οτι παρα πολυ παλια, η νηστεια ειχε ακομα μια εννοια: δεν ετρωγαν, οχι μονο για να κοινωνησουν, αλλα για να δωσουν το φαι στους πολυ φτωχους ανθρωπους.

Πατριωτακι μου, δεν ξεκινησα ακομα. μαλλον την Πεμπτη θα παω στο γιατρο να μου πει τι θα παρω και για ποσο. κυριως θελει να με χαλαρωσει λιγο γιατι μου εξηγουσε στο τηλ οτι το αγχος και η εντονη επιθυμια για παιδι προκαλεσαν την αυξηση της. οποτε συνεπαγεται και ψυχοθεραπεια ταυτοχρονα!!!! και ναι η φιλη σου εχει απολυτο δικιο!ολα γινονται για ενα σκοπο και στην ωρα τους!

Το μονο σιγουρο ειναι πως η ψυχολογια μας ευθυνεται για ολα...ακομη και υποσυνειδητα μπορει να ασκουμε πιεση στον εαυτο μας χωρις να το καταλαβαινουμε κι αυτο να εχει αντικτυπο στον οργανισμο μας...Χαλαρωσε λοιπον οσο δυσκολο κι αν ειναι και ακου τον ντοκτορ σου!

Το μονο σιγουρο ειναι πως η ψυχολογια μας ευθυνεται για ολα...ακομη και υποσυνειδητα μπορει να ασκουμε πιεση στον εαυτο μας χωρις να το καταλαβαινουμε κι αυτο να εχει αντικτυπο στον οργανισμο μας...Χαλαρωσε λοιπον οσο δυσκολο κι αν ειναι και ακου τον ντοκτορ σου!

Μαναρι μου, ζοριστηκα παρα πολυ τον προηγουμενο μηνα που εφαγα την κρυαδα της πρωτης σπερματεγχυσης. εκεινες οι μερες δεν περνουσαν με τιποτα. και σιγουρα την ζημια της εκανε αυτο. Ακους Σισσακι?????Οποτε μην το σκεφτεσαι και τοσο!!!!

Αχ αυτα τα ψυχοσωματικα ποσο ρολο παιζουν τελικα σε ολα?????καλα, το υποσυνειδητο, μας εχει φερει τα πανω κατω!!και γι' αυτο πρεπει να κανουμε συνεχεια θετικες σκεψεις γιατι ολα αποτυπωνονται εκει!!

Μαναρι μου, ζοριστηκα παρα πολυ τον προηγουμενο μηνα που εφαγα την κρυαδα της πρωτης σπερματεγχυσης. εκεινες οι μερες δεν περνουσαν με τιποτα. και σιγουρα την ζημια της εκανε αυτο. Ακους Σισσακι?????Οποτε μην το σκεφτεσαι και τοσο!!!!

Αχ αυτα τα ψυχοσωματικα ποσο ρολο παιζουν τελικα σε ολα?????καλα, το υποσυνειδητο, μας εχει φερει τα πανω κατω!!και γι' αυτο πρεπει να κανουμε συνεχεια θετικες σκεψεις γιατι ολα αποτυπωνονται εκει!!

Κι εγω στην πρωτη σπερματεγχυση ξεκινησα με ελπιδα και καλη διαθεση αλλα μετα το αποτελεσμα και την υπερδιεγερση τσακιστηκα.Αν δεν ηταν Αυγουστος να κανω τα μπανακια μου να πινω τα ποτακια μου και να ειμαι συνεχεια εξω δεν θα ειχα καταφερει να παρω τα πανω μου!

Πλεον το εχω αφησει στον Θεο.Καλη και η ομοιοπαθητικη και οι γιατροι αλλα αν δεν θελει ο Θεουλης τιποτα δεν γινεται!Εμεις πρεπει να του δειχνουμε την καθαροτητα της καρδιας μας και την δυναμη της ψυχης μας για να του δειξουμε πως αξιζουμε να γινουμε μανουλες στα αγγελουδια Του!

Διαφημίσεις

Κι εγω στην πρωτη σπερματεγχυση ξεκινησα με ελπιδα και καλη διαθεση αλλα μετα το αποτελεσμα και την υπερδιεγερση τσακιστηκα.Αν δεν ηταν Αυγουστος να κανω τα μπανακια μου να πινω τα ποτακια μου και να ειμαι συνεχεια εξω δεν θα ειχα καταφερει να παρω τα πανω μου!

Πλεον το εχω αφησει στον Θεο.Καλη και η ομοιοπαθητικη και οι γιατροι αλλα αν δεν θελει ο Θεουλης τιποτα δεν γινεται!Εμεις πρεπει να του δειχνουμε την καθαροτητα της καρδιας μας και την δυναμη της ψυχης μας για να του δειξουμε πως αξιζουμε να γινουμε μανουλες στα αγγελουδια Του!

Δίκιο έχεις Ευαγγελία μου..

αυτα τα ψυχοσωματικα νατασουλα μου με έχουν τσακισει...

ΟΚ σεξυ θεια Λια θα πατε εσεις καπου και μετα θα μου στειλετε μηνυμα να σας βρω κατα τις 6 και.Τεστ μην φερεις δεν κατουραω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ασε να περασουν οι γιορτες κι αμα εχω καθυστερηση εκτος απο το μυαλο που ειναι δεδομενη βλεπουμε!!!

Αχ κοριτσακια μου με περιμενει μια στοιβα απο γραπτα να διορθωσω...

Ρε να τους βαλω ολους 19(το 20 ειναι του Θεου...)να εμαστε ολοι χαρουμενοι?

Φιλακια κορες ελπιζω να τα πουμε και πιο μετα...

bKtop2.png8BRwp3.png

Δίκιο έχεις Ευαγγελία μου..

αυτα τα ψυχοσωματικα νατασουλα μου με έχουν τσακισει...

Σισακι μου ειχα σοβαρα ψυχοσωματικα προβληματα στο παρελθον.Κρισεις πανικου,νευρικη ανορεξια και ο,τι μπορεις να φανταστεις το επαθα...Αφου οι γιατροι με διαβεβαιωσαν πως οργανικα δεν ειχα τιποτα πηγα σε ψυχολογο.Με βοηθησε παρα πολυ μου εδωσε και μια αγωγη με αντικαταθλιπτικα και πηρα τα πανω μου.Απο τοτε μεχρι σημερα δεν εχω ξαναπαθει τιποτα.Με βοηθησε και ο πνευματικος μου να δυναμωσω την πιστη μου και να ειμαι παντα κοντα στον Θεο κι αυτο μου δινει απιστευτη δυναμη...

ΟΚ σεξυ θεια Λια θα πατε εσεις καπου και μετα θα μου στειλετε μηνυμα να σας βρω κατα τις 6 και.Τεστ μην φερεις δεν κατουραω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ασε να περασουν οι γιορτες κι αμα εχω καθυστερηση εκτος απο το μυαλο που ειναι δεδομενη βλεπουμε!!!

Αχ κοριτσακια μου με περιμενει μια στοιβα απο γραπτα να διορθωσω...

Ρε να τους βαλω ολους 19(το 20 ειναι του Θεου...)να εμαστε ολοι χαρουμενοι?

Φιλακια κορες ελπιζω να τα πουμε και πιο μετα...

Ασπα μου αν δεν θελεις να κανεις τεστ τοτε μην το κανεις.Χαριτολογωντας το ειπα πριν...Ευχομαι να εχεις καθυστερηση και να δεις μια τεραστια χοριακη...

Φερε να διορθωσουμε γραπτα την Πεμπτη θα ξετρελλαθουν τα παιδια με τους βαθμους που θα παρουν ;)

Ασπα αμα εχεις κανενα "μαργαριταρι" γραψτο να γελασουμε!!καλο κουραγιο!!!!!

Ευαγγελια και εμενα η ψυχολογος με βοηθησε πολυ κυριως να λυσω καποια θεματα με τον εαυτο μου. Το κομματι που αφορα το παιδι το εχει αναλαβει πλεον ο γιατρος μου και γι ΄αυτο παω πλεον καθε τρεις και λιγο.εχω κανει την Καβαλα, Ξανθη - Διομηδεια!εχουμε δρομο ακομα σε αυτο το θεμα γιατι πανε τωρα 3 χρονια που ακομα προσπαθω να το δεχτω.Απο μικρη που θυμαμαι αυτο ηταν ο χειροτερος μου φοβος και βγηκε αληθινος. Οποτε δε μπορω να το δεχτω και δεν θελω να το δεχτω οσο εγωιστικο και αν ακουγεται.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...