Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

εδω είμαι κι εγώ απλά έχω κάψει πολλά εγκεφαλικά κύτταρα...τα παιδιά μου γράφουν τέστ τριμήνου από 8 σελίδες το καθενα το οποίο θελει μετά διορθωμα και άρα έχω κάψει φλάντζα!!!

Άσχετο αλλα σημερα ξύπνησα με ένα βάρος να το πω γαργαλητο να το πω δεν ξέρω πως να το πω στην κοιλιά...δεν μπορώ να το εξηγήσω με λόγια...

Λία είσαι κάπως πάλι ή είναι ιδέα μου;

Φιλουρες...

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ειναι θετικοοοοο!!!!!!!!!χαμιλες μοναδες {178,96} αλλα θετικο!!!!!!!!!σας ευχαριστω ολες

μπραβο μπραβο μπραβο ελευθερια!!!!!!! συγχαρητηρια!!! με το καλο κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλησπέρα αγάπες μου!

Sissy μου ένα κεφάλαιο έκλεισε και ένα άλλο ανοίγει……..Σίγουρα η δύναμη της συνήθειας είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Όταν για πολλά χρόνια έχεις ένα καθημερινό πρόγραμμα σε ένα εργασιακό περιβάλλον, συναδέλφους και χρήματα δικά σου, είναι πολύ δύσκολη η μετάβαση στο σπίτι……..Αλλά δεν είναι τόσο τραγικό. Εκτός και αν υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες, οπότε ανοίγουμε άλλη κουβέντα.

Όταν θα σου περάσει το πρώτο σοκ, θα καταλάβεις πόσο πιο ήρεμη θα είσαι, και σωματικά και ψυχικά για να έρθει το μωράκι σας. Είπαμε, πήρατε αποφάσεις, βάλατε ένα κοινό στόχο και δεν θα αργήσει να έρθει. Απλά έκατσες στη «φωλιά» λίγο νωρίτερα. Κοιμήσου, ξεκουράσου, κάνε μελομακάρονα, δες φίλους που είχες καιρό να δεις, πολύυυυυ σεξ, μαλλιά, νύχια, φρόντισε τον εαυτό σου και κυρίως σταμάτα να νιώθεις αποτυχημένη, (γιατί το ξέρω ότι έτσι νιώθεις…….), για κάτι που δεν φταις εσύ. Δες το σαν ευκαιρία, στο πιο κατάλληλο timing.

Αστεράκι μου, ώρες – ώρες με κάνετε να νιώθω σαν να διαβάζω τα απομνημονεύματα του Δαλάι Λάμα…………..Που την βρίσκετε τόση ψυχραιμία? Πραγματικά με κόλλησες στον τοίχο και εσύ.

Εχθές και προχθές ήταν διάχυτη μια στεναχώρια και μια μαυρίλα στο topic, επειδή όλες επηρεαστήκαμε από το αρνητικό αποτέλεσμα. Αν αυτό συνέβαινε σε εμένα, σίγουρα δεν θα είχα την δικιά σου αξιέπαινη συμπεριφορά. Μέσα από την ψυχή μου σου εύχομαι η δύναμη σου να είναι αστείρευτη και να μην λυγίσεις ποτέ.

Μαριέτα, Όλγα, Γεωργία, το ίδιο εύχομαι και σε εσάς. Respect……….

Πριν σας γνωρίσω νόμιζα πως έχω τα μεγαλύτερα προβλήματα του κόσμου. Τώρα σιγά – σιγά συνειδητοποιώ πως είμαι απλά μια drama queen και μου δίνεται δύναμη να συνεχίσω.

Παρόλα αυτά, αν κάνω εξωσωματική και είναι αρνητική, ετοιμάστε χαρτομάντιλα, και μαζέψτε τα μαχαίρια……………..χαχαχα…………

Κατερινάκι, μήπως να απολύσεις και εσύ τον εαυτό σου……..? Έχεις επωμιστεί πολλά βρε πουλάκι μου…..

Πονάς ακόμα? Και τώρα τι? Απλά περιμένουμε να σου περάσει? Παίρνεις κάτι?

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ξέρεις πόοοοοοοσο τυχερή είσαι? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!! Μόνο χαρές από δω και στο εξής σου εύχομαι.

Maria – v όταν θα κάνεις υπέρηχο και δούμε 2 σάκους, να δεις γέλια που θα κάνουμε !! Απόλαυσε το μωρό μου, μαγικές στιγμές !!

Μαριέτα μου ο σεξομαραθώνιος τελείωσε. Ότι κάναμε, κάναμε. Που δεν κάναμε τίποτα δηλαδή……αλλά τουλάχιστον λέμε ότι το προσπαθήσαμε.

Σήμερα έχω και ένα πόνο στη μέση, στη κυριολεξία ξεμεσιάστηκα η γυναίκα………

Θέλω να κάνω απεργία από το σεξ. Βαρέθηκα να το κάνω επειδή πρέπει……Δεν πίστευα ποτέ πως θα με επηρεάσει τόσο πολύ, αλλά έχουν γυρίσει τα μυαλά μου!!! Τι ωραίες εποχές, όταν δεν μας ένοιαζαν οι γόνιμες…….Καίγαμε τα σεντόνια…….

Λια μου αυτο που έγραψες ειναι αυτο ακριβώς που νιώθω..είσαι φοβερή!!

Βόρειες!!!τι κανονισατε για την Πεμπτη;Ώρα;μέρος;εγώ τα κανόνισα να τελειώσω κατά τις 6 οπότε να μου πείτε που θα πατε να σας ερθωωωω...οχι που θα γλυτωνατε

Ασπακι μου τι κανεις;; Κανονιζεις συνάντηση;;

Πέρα απο το γαργαλητο...έχεις πρηστει καθόλου κοριτσάκι;

Διαφημίσεις

Βρε Sissy και εγώ το έχω περάσει αυτό το σοκ. Από κει που ήμουν με ένα τηλέφωνο στο αυτί και ένα χαρτοφύλακα παραμάσχαλα, κανονική business woman, έγινα χαρωπή νοικοκυρούλα. Έχει ο καιρός γυρίσματα…….

Άσπα μου μετά τις 5 θα βρεθούμε, αλλά που και πως θα συνεννοηθούμε αύριο καλύτερα. Να φέρω κανένα τεστάκι για κατούρημα?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Καλό δεν ξέρω περιεργο ίσως...Αλλα δεν νομίζω ρε χαζό αυτό να είναι σύμπτωμα.. Εσύ πως είσαι σημερα;

Δεν ειναι συμπτωμα????????νομιζεις!!!!!!η κολλητη μου καταλαβε οτι ηταν εγκυος απο αυτο το γαργαλητο!!! και την κοροιδευα!!!

Βρε Sissy και εγώ το έχω περάσει αυτό το σοκ. Από κει που ήμουν με ένα τηλέφωνο στο αυτί και ένα χαρτοφύλακα παραμάσχαλα, κανονική business woman, έγινα χαρωπή νοικοκυρούλα. Έχει ο καιρός γυρίσματα…….

Άσπα μου μετά τις 5 θα βρεθούμε, αλλά που και πως θα συνεννοηθούμε αύριο καλύτερα. Να φέρω κανένα τεστάκι για κατούρημα?

παρε εσυ το τεστακι μαζι σου!!μην την αφησεις να πιει!!!

Ωραίο κ το χαρωπη νοικοκυρουλα λια μου...έχεις σταματήσει καιρό απο τη δουλειά;

ασπα μου εγω λες και δεν εχω κανει τίποτα..ούτε καν πρησμενο στήθος!! Μάλλον ο οργανισμός μου κοιμάται όρθιος..αλλα μια φορά δεν είχα πρησμενο στήθος μετα την ωορηξια κ είχα 10 μερες καθυστέρηση!!! Βέβαια ήταν απο το άγχος του γάμου...

Ωραίο κ το χαρωπη νοικοκυρουλα λια μου...έχεις σταματήσει καιρό απο τη δουλειά;

ασπα μου εγω λες και δεν εχω κανει τίποτα..ούτε καν πρησμενο στήθος!! Μάλλον ο οργανισμός μου κοιμάται όρθιος..αλλα μια φορά δεν είχα πρησμενο στήθος μετα την ωορηξια κ είχα 10 μερες καθυστέρηση!!! Βέβαια ήταν απο το άγχος του γάμου...

Το οτι δεν εχεις συμπτωματα δεν ειναι απαραιτητα κακο!!!!!εγω θα χαιρομουν παντως αν καθυστερουσαν λιγο...εμενα τα νευρα στο κοκκινο παντως,το στηθος ξεπρηστηκε.πονακια δεν εχω πολλα ακομα αλλα μαλλον θα ερθουν μαζεμενα!

Το οτι δεν εχεις συμπτωματα δεν ειναι απαραιτητα κακο!!!!!εγω θα χαιρομουν παντως αν καθυστερουσαν λιγο...εμενα τα νευρα στο κοκκινο παντως,το στηθος ξεπρηστηκε.πονακια δεν εχω πολλα ακομα αλλα μαλλον θα ερθουν μαζεμενα!

Νατασουλα μου το εχω φιλοσοφησει κ εχω καταλήξει οτι ειναι καλύτερο να μην καθυστερεί..γιατι όσο καθυστερεί ελπίζεις...αύριο δεν περιμένεις ε; Τι κύκλο έχεις;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...