Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλησπέρα αγάπες μου!

Sissy μου ένα κεφάλαιο έκλεισε και ένα άλλο ανοίγει……..Σίγουρα η δύναμη της συνήθειας είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Όταν για πολλά χρόνια έχεις ένα καθημερινό πρόγραμμα σε ένα εργασιακό περιβάλλον, συναδέλφους και χρήματα δικά σου, είναι πολύ δύσκολη η μετάβαση στο σπίτι……..Αλλά δεν είναι τόσο τραγικό. Εκτός και αν υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες, οπότε ανοίγουμε άλλη κουβέντα.

Όταν θα σου περάσει το πρώτο σοκ, θα καταλάβεις πόσο πιο ήρεμη θα είσαι, και σωματικά και ψυχικά για να έρθει το μωράκι σας. Είπαμε, πήρατε αποφάσεις, βάλατε ένα κοινό στόχο και δεν θα αργήσει να έρθει. Απλά έκατσες στη «φωλιά» λίγο νωρίτερα. Κοιμήσου, ξεκουράσου, κάνε μελομακάρονα, δες φίλους που είχες καιρό να δεις, πολύυυυυ σεξ, μαλλιά, νύχια, φρόντισε τον εαυτό σου και κυρίως σταμάτα να νιώθεις αποτυχημένη, (γιατί το ξέρω ότι έτσι νιώθεις…….), για κάτι που δεν φταις εσύ. Δες το σαν ευκαιρία, στο πιο κατάλληλο timing.

Αστεράκι μου, ώρες – ώρες με κάνετε να νιώθω σαν να διαβάζω τα απομνημονεύματα του Δαλάι Λάμα…………..Που την βρίσκετε τόση ψυχραιμία? Πραγματικά με κόλλησες στον τοίχο και εσύ.

Εχθές και προχθές ήταν διάχυτη μια στεναχώρια και μια μαυρίλα στο topic, επειδή όλες επηρεαστήκαμε από το αρνητικό αποτέλεσμα. Αν αυτό συνέβαινε σε εμένα, σίγουρα δεν θα είχα την δικιά σου αξιέπαινη συμπεριφορά. Μέσα από την ψυχή μου σου εύχομαι η δύναμη σου να είναι αστείρευτη και να μην λυγίσεις ποτέ.

Μαριέτα, Όλγα, Γεωργία, το ίδιο εύχομαι και σε εσάς. Respect……….

Πριν σας γνωρίσω νόμιζα πως έχω τα μεγαλύτερα προβλήματα του κόσμου. Τώρα σιγά – σιγά συνειδητοποιώ πως είμαι απλά μια drama queen και μου δίνεται δύναμη να συνεχίσω.

Παρόλα αυτά, αν κάνω εξωσωματική και είναι αρνητική, ετοιμάστε χαρτομάντιλα, και μαζέψτε τα μαχαίρια……………..χαχαχα…………

Κατερινάκι, μήπως να απολύσεις και εσύ τον εαυτό σου……..? Έχεις επωμιστεί πολλά βρε πουλάκι μου…..

Πονάς ακόμα? Και τώρα τι? Απλά περιμένουμε να σου περάσει? Παίρνεις κάτι?

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ξέρεις πόοοοοοοσο τυχερή είσαι? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!! Μόνο χαρές από δω και στο εξής σου εύχομαι.

Maria – v όταν θα κάνεις υπέρηχο και δούμε 2 σάκους, να δεις γέλια που θα κάνουμε !! Απόλαυσε το μωρό μου, μαγικές στιγμές !!

Μαριέτα μου ο σεξομαραθώνιος τελείωσε. Ότι κάναμε, κάναμε. Που δεν κάναμε τίποτα δηλαδή……αλλά τουλάχιστον λέμε ότι το προσπαθήσαμε.

Σήμερα έχω και ένα πόνο στη μέση, στη κυριολεξία ξεμεσιάστηκα η γυναίκα………

Θέλω να κάνω απεργία από το σεξ. Βαρέθηκα να το κάνω επειδή πρέπει……Δεν πίστευα ποτέ πως θα με επηρεάσει τόσο πολύ, αλλά έχουν γυρίσει τα μυαλά μου!!! Τι ωραίες εποχές, όταν δεν μας ένοιαζαν οι γόνιμες…….Καίγαμε τα σεντόνια…….

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσουδια μου καλησπερα!!!μολις μπηκα και διαβασα τα νεα!!

Ελευθερια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!!!με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!!

Μαρια _ v και εγω μην σου πω, διδυμακια μυριζομαι!!!!!!!!!!!καρδουλες θα ακουσεις!!!!!

Λια αργεις να γραψεις αλλα καθε φορα που σε διαβαζω, σε απολαμβανω!! για ακομα μια φορα θα συμφωνησω μαζι σου, το ποσο κουραστικο ειναι να πρεπει να κανεις σεξ με το ρολοι!!!!!! ποσο θελω να ηρεμησω λιγο απο αυτο!!τωρα θα μας ακουει το παπακι και θα μας λεει αχαριστες!!! η καημενουλα εχει ξεχασει τι θα πει σεξ!!!! θα επιστρεψει ομως δυναμικα!!!

mina - ni απ' οτι καταλαβα θα κανεις εξετασεις!καλα αποτελεσματα να εχεις κοριτσι μου!!!!!!!!

Αστερι μου θα το ξαναπω και θα το λεω συνεχεια: ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!! το ιδιο ισχυει και για τα υπολοιπα κοριτσια που εχουν φαει τοσες καρπαζιες και βρισκουν την δυναμη να συνεχιζουν!!!

Τινακι ποτε θα μου ερθεις Ξάνθη????Σε περιμενω να ξερεις!!!

Ναι Σισσυ Αθηνα θα μεινουμε, για ταξιδακι λεμε να παμε τον Φεβρουαριο που θα ξεκινησουμε τις προσπαθειες και παλι, μαλλον καπου εντος Ελλαδος!

Μαριετα για που λετε ταξιδακι??? παντως την καλυτερη δουλεια θα κανεις και εσυ και η Σισσυ!!!και εγω το σκεφτομαι να ηρμησουμε λιγο γιατι τα νευρα μου εχουν χτυπησει κοκκινα!!!!! Θελεις να παμε Κυπρο να βρουμε τη Νεραιδουλα????:P

Καλημέρα κοριτσακια μου.

Τινκερακι μου ειμαι λίγο καλύτερα. Δυστυχώς ο πόνος ειναι πολυ έντονος και δυστυχώς επίσης χρειάζεται ηρεμία και χαλάρωση κάτι που για μένα στην παρούσα φάση ειναι πολυτέλεια. Άντε να δούμε. Εσυ πως είσαι καλη μου;

Μαρία ν σε ευχαριστω πολυ κορίτσι μου. Άντε να το καλο η επαναληπτική.

Κατερινιω μου, χαλαρωσε οσο μπορεις!!!!!τον εαυτο σου πανω απ'ολα!!!!

Νατασούλα μπορείς να γραφτείς και εσύ στο fun club της ψωνάρας, απαστράπτουσας, εκκολαπτόμενης best seller συγγραφέως, δαρμένης ξανθιάς μελλοντικής μάνας………………χαχαχα…………..

9aXep2.png

Διαφημίσεις

Πως σας φαινεται η καινουργια μου υπογραφη? Ο πεινασμενος τετοια ονειρευεται :tongue:, γκρινιαξτε οσο θελετε εγω εξακολουθω να ζηλευω, εχετε δικιο παντως για τις γονιμες τα εχω περασει και εγω. Τωρα που αναγκαστηκα θα περιμενω 2 μηνες μεχρι να αρχισω τις προσπαθειες παλι, ειναι ευκαρια να ηρεμησει το μυαλο μου απο ολα αυτα και να κανω σεξ για το σεξ!

Νατασούλα μπορείς να γραφτείς και εσύ στο fun club της ψωνάρας, απαστράπτουσας, εκκολαπτόμενης best seller συγγραφέως, δαρμένης ξανθιάς μελλοντικής μάνας………………χαχαχα…………..

Εννοειται!!!και μολις απεκτησες το πιο φανατικο μελος σου!!!!θα σε ακολουθω παντου μαρη!!!!σε ησυχια δεν θα αφησω. θα θελεις να κανεις σεξ και ουτε αυτο θα μπορεις!!!!:P

Πως σας φαινεται η καινουργια μου υπογραφη? Ο πεινασμενος τετοια ονειρευεται :tongue:, γκρινιαξτε οσο θελετε εγω εξακολουθω να ζηλευω, εχετε δικιο παντως για τις γονιμες τα εχω περασει και εγω. Τωρα που αναγκαστηκα θα περιμενω 2 μηνες μεχρι να αρχισω τις προσπαθειες παλι, ειναι ευκαρια να ηρεμησει το μυαλο μου απο ολα αυτα και να κανω σεξ για το σεξ!

ΑΜΑΝ!!!!!κι αλλη ΛΥΣΣΑΡΑ!!!Κατσε να σε βαλουμε να κανεις παρεα με το παπακι!!!!Λ Υ Σ Σ Α Ρ Ε Σ!!!!!

νατασούλα μου δεν σε ξέχασα...μολις κλεισω τον τρίτο μηνα και πάρω το οκ απο τον γιατρό θα σου ερθω!!!!!!

μαριεττα μου τελεια η υπογραφή σου...αχ με κολάζεις....

Αχ αλλη απο δω!!!!!Θα σας παω σε στριπτιτζαδικο με την κοιλια τουρλα να βγαλετε τ' απωθημενα σας!!!

Διαφημίσεις

Μαριέτα έβγαλες φωτογραφία τον άντρα μου?????......!!!!!!!........χαχαχα…….

Νατασούλα θα του λέω πως δεν του κάθομαι γιατί είμαι σε on line σύνδεση με τους οπαδούς μου……πόσο να γίνω χίλια κομμάτια…….κάτσε τώρα μοιράζω αυτόγραφα……χαχαχα

9aXep2.png

ΑΜΑΝ!!!!!κι αλλη ΛΥΣΣΑΡΑ!!!Κατσε να σε βαλουμε να κανεις παρεα με το παπακι!!!!Λ Υ Σ Σ Α Ρ Ε Σ!!!!!

Τουλαχιστον το παπακι και το τινακι εχουν ιερο σκοπο να περιμενουν, εμενα ολα τα σκατα μου απεμειναν, ορμονες, πρηξιμο, αγαμια χεσε μεσα, τεσπα υπομονη 10 μερουλες εμειναν. Για το ταξιδι παιζουν οι εξης ιδεες: ζαγοροχωρια ή προς τα μερη σου Θρακη. Αμα τελικα ερθουμε Ξανθη ετοιμασου να δεις το σουργελο (εμενα)!

Λια προσεξε μονο λιγο το on line......γιατι ποτε δεν ξερεις τι θα σου προτεινει ο αντρας......

Μαριεττα δεν το συζητω καθολου!!εννοειται πως θα βρεθουμε και ο,τι χρειαστεις να με πεις!θα σε στειλω και στα καλυτερα φαγαδικα!!!

Ασπα τι κανεις??????????που εισαι???

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...