Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!

Τωρα ειρθα στο μαγαζι και μπεικα να διαβασω τα νεα σας!!!!

να ξεκινησω με την μαρια v,καλη επιτυχια με την επαναλυπτικη να εχεις σου ευχομαι να εχιει πενταπλασιαστη.

georgat περαστηκα σου, φανταζουμε της πονους σου δεν τους εχω περασει αλλα την κουνιαδα μου την πιανει κοληκος και μαλιστα της το ειχαι φερει παραδειγμα ο γυναικολογος οτι μιαζει με τον πονο της γεννας μην σου πω οτι ο κοληκος ποναει και περισοτερο!!!

sissi λυπαμαι για την απολυση σου,ευχομαι να ειναι για καλο και μακαρι να εχεις θετικο αποτελεσμα με την σπε/χυση.

μαρια s,στην μαγνιτικη εχεις μια πιο ξεκαθαρη εικονα απο τον υπεριχο και γιαυτο θα την κανουμε για να δουμε τη γινεται με της κυστες,αυριο θα παω!!!!

φιλακια σε ολα τα κοριτσια!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια ειναι θετικοοοοο!!!!!!!!!χαμιλες μοναδες {178,96} αλλα θετικο!!!!!!!!!σας ευχαριστω ολες

Μπράβο κοριτσάκι!!! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις και σε 9 μήνες ένα τετράγερο μωράκι!!!! Ηταν η 1η σου σπερματέγχυση? Να σε βάλω στη λίστα μας να ανεβάσουμε τα ποσοστά μας!!!!

Κορίτσια η αλήθεια είναι ότι μου έφυγε ένα βάρος. Ας δούμε και σάκο και μετά πιστεύω θα ηρεμήσω τελείως!

HvAnp3.png

Καλημερα κοριτσιακια! Καλε τη βροχη ειναι αυτη? Εριξα εναν υπνο το ευχαριστηθηκα μετα απο τοσο καιρο.

Κατερινα Κατερινακι ελπιζω να εισαι κατω απο κανενα παπλωμα και να ξεκουραζεσαι και οχι να μαζευεις ρουχα!

Σισσακι εισαι καλυτερα σημερα? Επικεντρωσου στο ταξιδακι σας που θα πατε σε λιγες μερες να ξεχαστεις λιγακι! Τελεια θα περασετε! Στο ξαναλεω να παρεις ο,τι πιο χοντρο εχεις και αν δεν εχεις να αγορασεις γιατι θα παγωσουν και τα κοκκαλακια σου!

Μαρακι ν η χοριακη σου ειναι μια χαρα και παραπανω μαλιστα!

Ελευθερια εχεις λιποθυμησει απο τη μεγαλη χοριακη που εισαι?

Σταρακι, Τινκερακι, Τινακι, Ολγακι, Ευαγγελιτσα, Νατασουλα, Ασπασουλα, Παπακι, Γεωργιτσα, Λιακι, Ματουλα, Μαρακι ς ελπιζω να μην ξεχασα καμια, πολλα φιλακια ματσ μουτσ!

κοριτσια ειναι θετικοοοοο!!!!!!!!!χαμιλες μοναδες {178,96} αλλα θετικο!!!!!!!!!σας ευχαριστω ολες

Μπραβο Ελευθερια μου!!!!!!!!! :D :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!!

Τωρα ειρθα στο μαγαζι και μπεικα να διαβασω τα νεα σας!!!!

να ξεκινησω με την μαρια v,καλη επιτυχια με την επαναλυπτικη να εχεις σου ευχομαι να εχιει πενταπλασιαστη.

georgat περαστηκα σου, φανταζουμε της πονους σου δεν τους εχω περασει αλλα την κουνιαδα μου την πιανει κοληκος και μαλιστα της το ειχαι φερει παραδειγμα ο γυναικολογος οτι μιαζει με τον πονο της γεννας μην σου πω οτι ο κοληκος ποναει και περισοτερο!!!

sissi λυπαμαι για την απολυση σου,ευχομαι να ειναι για καλο και μακαρι να εχεις θετικο αποτελεσμα με την σπε/χυση.

μαρια s,στην μαγνιτικη εχεις μια πιο ξεκαθαρη εικονα απο τον υπεριχο και γιαυτο θα την κανουμε για να δουμε τη γινεται με της κυστες,αυριο θα παω!!!!

φιλακια σε ολα τα κοριτσια!!!!

α δε το ηξερα!!θα το πω και εγω στο γιατρο τοτε!!!

καλη επιτυχια για αυριο και ευχομαι να ειναι πεντακαθαρη!!!

Διαφημίσεις

συγχαρητήρια ελευθερία μου!!μπράβο!!!!μια χαρά!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα κοριτσιακια! Καλε τη βροχη ειναι αυτη? Εριξα εναν υπνο το ευχαριστηθηκα μετα απο τοσο καιρο.

Κατερινα Κατερινακι ελπιζω να εισαι κατω απο κανενα παπλωμα και να ξεκουραζεσαι και οχι να μαζευεις ρουχα!

Σισσακι εισαι καλυτερα σημερα? Επικεντρωσου στο ταξιδακι σας που θα πατε σε λιγες μερες να ξεχαστεις λιγακι! Τελεια θα περασετε! Στο ξαναλεω να παρεις ο,τι πιο χοντρο εχεις και αν δεν εχεις να αγορασεις γιατι θα παγωσουν και τα κοκκαλακια σου!

Μαρακι ν η χοριακη σου ειναι μια χαρα και παραπανω μαλιστα!

Ελευθερια εχεις λιποθυμησει απο τη μεγαλη χοριακη που εισαι?

Σταρακι, Τινκερακι, Τινακι, Ολγακι, Ευαγγελιτσα, Νατασουλα, Ασπασουλα, Παπακι, Γεωργιτσα, Λιακι, Ματουλα, Μαρακι ς ελπιζω να μην ξεχασα καμια, πολλα φιλακια ματσ μουτσ!

Εχω λιγο θυμό που έγιναν ολα λιγο απότομα αλλα θα μου περάσει...σκέφτομαι το ταξιδάκι κ ηρεμω!! Θα πάρω τα πιο χοντρά ρούχα..θυμάμαι κ στο Παρίσι ήμουν με εσωθερμικα συνέχεια!! Εσείς θα μείνετε Αθήνα τις γιορτές;

Μπράβο κοριτσάκι!!! Καλή εγκυμοσύνη να έχεις και σε 9 μήνες ένα τετράγερο μωράκι!!!! Ηταν η 1η σου σπερματέγχυση? Να σε βάλω στη λίστα μας να ανεβάσουμε τα ποσοστά μας!!!!

Κορίτσια η αλήθεια είναι ότι μου έφυγε ένα βάρος. Ας δούμε και σάκο και μετά πιστεύω θα ηρεμήσω τελείως!

ηταν η δευτερη σπερματεγχυση...οπωςδηποτε να με βαλεις στη λιστα!!!Αχ και εγω μαρακι μου εχω αγχος γιατι πριν 3 χρονια ειχα παλινδρομη κυηση...να ακουσω καρδουλα πρωτα ....

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ ολες και ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ΘΕΤΙΚΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

maria_v η χοριακη σου ειναι μια χαρα ολα θα πανε καλα θα δεις και το σακο και θα ηρεμησεις και θα απολαμβανεις την εγκυμοσυνη σου!

Ελευθερια συγχαρητηρια ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ολα να πανε καλα!

Ελευθεριτσα συγχαρητηριααααααααα!! Σου ευχομαι να το κρατησεις στην αγκαλια σου γερο κοριτσι μου!!

Μαρια ν μια χαρα η επαναληπτικη.. μου αρεσει που λες σακο.. σακΟΥΣ θα επρεπε να λες! εχεις διδυμα! το πιστευω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

1. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

2. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

3. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

4. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

5. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

30. tina32 --> ΕΓΚΥΟΣ - 3η προσπάθεια

42.ελευθερια--> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

38. astage--> 21/12

39. s_maria --> 24/12

40. Sissy2012 --> 27/12

41. prayer -->28/12

Ποσοστό: 7/37

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  2. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  3. Evangeliapan
  4. ΜΑΡΙa
  5. papaki --> ΕΓΚΥΟΣ
  6. georgia69
  7. Georgkat
  8. tinkerbell!24
  9. deni..29
  10. Λια33
  11. alexouli
  12. s_maria
  13. natasoula81
  14. lolita 78
  15. mar1981
  16. mina-ni

ΛΙΣΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

1. maria_v --> 14/12 --> ΕΓΚΥΟΣ

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

MARIA V μια χαρα ειναι το σημαντικο δεν ειναι οτι ανεβηκε???μπραβο ευχομαι ολα να εξελυχθουν πολυ καλα.

ελευθερια συχγαρητηρια-συχγαρητηρια.

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...