Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια καλημέρα!!!!!

σίσσυ μου, λυπάμαι πάρα πολύ...δυστυχώς μας έχουν καταντήσει...άστα....

ελευθερία μου περιμένουμε νέα

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κοριτσακια μου!

Σημερα ξεκινάει μια νέα μερα..

Σταρακι μου με συγκίνησε το μήνυμα σου..

Ματιεττακι μου μακρυααααα το 2012!!

Νεραιδακι μου καλημέρα...

καλημέρα κοριτσάκια!!!

sissy μου καθε εμπόδιο για καλό....δυστυχώς οι απολύσεις ειναι της μόδας, μήπως μυρίστηκαν την εγκυμοσύνη σου και σε απέλυσαν???? μακάρι να ερθει το μωράκι και να του αφιερώνεις ολο το χρονο σου.

κατερινάκι περαστικα σου,αλλο κακο να μην σε βρει, άντε σε 13 μέρες ερχετε η χρονια μας!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Ελευθερία καλά αποτελέσματα κορίτσι, περιμένουμε νέα σου.

Sissy2012 μου λυπάμαι πολύ για την απόλυση, ήταν ξαφνικό? Τουλάχιστον σας έδωσαν αποζημίωση? Ας πάνε όλα καλά με το μωράκι σου και θα την ξεχάσεις αμέσως την δουλειά!

Georgkat περαστικά σου κορίτσι, πολλά σε βρήκαν και εσένα τελευταία, περαστικά να είναι όλα.

Stardustmg μου έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ αλλά θα δικαιωθείς, χαίρομαι που είσαι τόσο δυναμική, δίνεις κουράγιο σε όλες μας με την στάση σου! Σου εύχομαι ολόψυχα να γίνεις γρήγορα μανούλα!

natasoula81 μου ελπίζω το 2013 μόνο χαρές να σου δώσει, δυστυχώς κυρίως λόγο οικονομικών το 2012 ήταν πολύ δύσκολο για πολλούς, η οικονομική κρίση, επηρεάζει και την υγεία και τις σχέσεις, και πρέπει να είμαστε δυνατοί να το παλέψουμε.

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια, εγώ πήγα για επαναληπτική πρωί πρωί και περιμένω κατά τη μια να με πάρουν να μου πουν πόσο είναι.

HvAnp3.png

Καλημέρα κοριτσακια μου.

Τινκερακι μου ειμαι λίγο καλύτερα. Δυστυχώς ο πόνος ειναι πολυ έντονος και δυστυχώς επίσης χρειάζεται ηρεμία και χαλάρωση κάτι που για μένα στην παρούσα φάση ειναι πολυτέλεια. Άντε να δούμε. Εσυ πως είσαι καλη μου;

Μαρία ν σε ευχαριστω πολυ κορίτσι μου. Άντε να το καλο η επαναληπτική.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Κατερίνα μου περαστικά σου,εύχομαι να σου περάσει γρήγορα ο πόνος και να μην ταλαιπώρησε.

Μαράκι καλή επιτυχία με τη χοριακη!

ΦιλάκιΑ σε όλες!

Κορίτσια η επαναληπτική μου είναι 660, από το κέντρο μου είπαν μια χαρά ότι είναι, ο γυναικολόγος μου, μου είπε να την επαναλάβω την Παρασκευή και ότι θα ήθελε να ήταν λίγο παραπάνω. Την Παρασκευή το απόγευμα θα πάμε να δούμε σάκο.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια η επαναληπτική μου είναι 660, από το κέντρο μου είπαν μια χαρά ότι είναι, ο γυναικολόγος μου, μου είπε να την επαναλάβω την Παρασκευή και ότι θα ήθελε να ήταν λίγο παραπάνω. Την Παρασκευή το απόγευμα θα πάμε να δούμε σάκο.

πολύ καλή είναι μαράκι μου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μαρακι μου και εγω νομιζω οτι ειναι μια χαρα η τιμη της χοριακης σου,οχι μονο διπλασιαστηκε αλλα ανεβηκε παρα πολυ :D

Μπράβο μαρακι μου...πολύ καλή ειναι!!

Ναι ήταν ξαφνικό..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...