Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κατερινακι μου σ ευχαριστω πολύ..περαστικά σου!!!κ πρέπει να πονάει πολύ ο κολικος...:(

ασπα μου ελπίζω να έγινε για καλο....

νατασσα μου αυτο το 12 μας δείχνει τα Δοντια του στο τέλος...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατερινακι μου σ ευχαριστω πολύ..περαστικά σου!!!κ πρέπει να πονάει πολύ ο κολικος...:(

ασπα μου ελπίζω να έγινε για καλο....

νατασσα μου αυτο το 12 μας δείχνει τα Δοντια του στο τέλος...

Αυτο το 12, Σισσακι θα το παρει ο διαολος!!!!!να σου πω δεν περιμενα να παει και τελεια γιατι σκατα με μπηκε ο χρονος, αλλα οχι κι ετσι!!

Ελπιζω το 13 να ειναι η χρονια μας!οχι τιποτα αλλο μου αρεσει αυτο το νουμερο!:P

Αυτο το 12, Σισσακι θα το παρει ο διαολος!!!!!να σου πω δεν περιμενα να παει και τελεια γιατι σκατα με μπηκε ο χρονος, αλλα οχι κι ετσι!!

Ελπιζω το 13 να ειναι η χρονια μας!οχι τιποτα αλλο μου αρεσει αυτο το νουμερο!:P

Το 13 εύχομαι να μας παει καλα....:D

Γιατι σου είχε μπει άσχημα;

ΗΡΩΑΣ ΗΡΩΑΣ ΕΙΣΑΙ!!!

ναι δεν μου το ειπαι με σιγουρια οτι ειναι ενδομητριωση αλλα εμενα κατι με εποιασε μολις μου ειπαν και οι 2 μαλλον ενδομητρωση,αχ μακαρι να εφυγαν τωρα με την περιοδο την τεταρτη θα κανω μαγνιτικη για να δουμε τι γινεται!!!!

θα κανεις μαγνητικη για να δεις αν εχεις ενδομητριωση??

για πες λεπτομερειες γιατι με ενδιαφερει το θεμα

Κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια παρηγοριας.. Παραδοξως ειμαι μια χαρα.. Περιμενω το αγορι μου το λατρεμενο να κανουμε πολλες αγκαλιες και να κανουμε ονειρα για την επομενη προσπαθεια που θα μας φερει πιο κοντα στο παιδακι μας. Το σιγουρο ειναι πως με τιποτα δεν χανω το κουραγιο μου, την θεληση μου και πανω απο ολα ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ! Να ειστε ολες καλα!
Μαρακι μου χαιρομαι που εισαι καλα!!!ελπιζω το μωρακι σου να ερθει πολυ πολυ συντομα!!!
Αστερι μου οτι και να σου πω ειναι λιγο!!Βαζω τον ευατο μου στη θεση σου και αυτο φτανει.....Ευχομαι να μαζεψεις γρηγορα τα κομματια σου και να παμε δυναμικα για αλλη προσπαθεια!!! ολες μπηκαμε σε αυτο το χορο και θα χορεψουμε!!

Στα τσακιδια το 2012 μηπως και ηρεμησουμε λιγο!!!!

Ασπα ετοιμασου για ξυλο!!!!!!!παρε μια, παρε και ακομα μια!!!!πως νιωθεις τωρα??? ποιος τα χεζει τα σπυρακια καλε???ξερεις ποσα χρονια ταλαιπωριομουν με αυτο το θεμα?και ακομα βγαζω!οταν συνειδητοποιησα οτι εχω πολυ πιο σοβαρα θεματα να ασχοληθω τα αφησα στην ησυχια τους. και να γεμισω ολοκληρη , γραμμενα τα εχω!!ειμαστε Θεες και με σπυρια και χωρις!!!! και μην το βαζεις κατω!καμια δεν θα το βαλει κατω!!!ΑΚΟΥΤΕ????? Αντε μην τα παρω.....

Νεραιδουλα μου, μην σε παιρνει απο κατω!το καταλαβαινω οτι κουραστηκες αλλα σκεψου πως οσο τα ψαχνουμε καποια θεματα τοσα βρισκουμε!!!

Εγω μολοις πηρα τις εξετασεις μου και φυσικα η προλακτινη ανεβασμενη!!!μαγα ειμαι ρε γαμωτο???? το ξερα απο τη μερα που πηγα να τις κανω. ξεκιναω θεραπεια μεσα στη βδομαδα να δουμε που θα καταληξουμε.

μην αγχωνεσαι,με τα χαπια θα ρυθμιστει!!!
Για σας κοριτσια.. τι κανετε?

Εγω περιμενω ακομα,αυριο θα κανω χοριακη...εχω αγωνια και για την αυριανη μερα μηηηηπως αδιαθετησω...αυριο ειναι 18 μερα απο την σπερματεγχηση λες να ειμαι αχ θα τρελαθωωωω.πηρα για 9 μερες τα ουτρατζεσταν{αν τα λεω καλα}και τα σταματησα την τριτη ..και φοβαμαι μηπως εχω καθηστεριση απο αυτα:(

καλη επιτυχια!!!
Ελευθερια μου σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη αύριο...

Κατερινακι μου τι έχεις;

Εγω σημερα μετα απο τόσα χρόνια απολυθηκα...κ εχω πέσει αρκετά ψυχολογικά..:(

ελπιζω να ερθει το μωρακι σου σε 9 μηνες οποτε θα εχεις την καλυτερη δουλεια του κοσμου

Το 13 εύχομαι να μας παει καλα....:D

Γιατι σου είχε μπει άσχημα;

Γιατι ημουν στα μαχαιρια με τον αντρα μου. ενα βημα πριν το χωρισμο. με επιασαν μετα και τα ψυχοσωματικα μου, ετρεχα για αξονικη εγκεφαλου, μετα προβλημα με ιγμοριτιδα που μου εχει μεινει κουσουρι ακομα και τωρα. να σου πω κι αλλα???

Διαφημίσεις

θα κανεις μαγνητικη για να δεις αν εχεις ενδομητριωση??

για πες λεπτομερειες γιατι με ενδιαφερει το θεμα

Μαρακι μου χαιρομαι που εισαι καλα!!!ελπιζω το μωρακι σου να ερθει πολυ πολυ συντομα!!!

μην αγχωνεσαι,με τα χαπια θα ρυθμιστει!!!

καλη επιτυχια!!!

ελπιζω να ερθει το μωρακι σου σε 9 μηνες οποτε θα εχεις την καλυτερη δουλεια του κοσμου

Κοριτσαρα τι κανεις εσυ?????πως εισαι?

Γιατι ημουν στα μαχαιρια με τον αντρα μου. ενα βημα πριν το χωρισμο. με επιασαν μετα και τα ψυχοσωματικα μου, ετρεχα για αξονικη εγκεφαλου, μετα προβλημα με ιγμοριτιδα που μου εχει μεινει κουσουρι ακομα και τωρα. να σου πω κι αλλα???

Αχ κοριτσάκι μου...να φύγει μακρυά το 12!!!!

Κοριτσαρες μου σας καληνυχτω!!!παω για μπανακι και αραλικι!!

Σισσακι, μη μου στενοχωριεσαι!!ευχομαι ολα να σου πανε πολυ καλυτερα απο δω και περα!!!

Αστερι μου, μακαρι να μπορουσα να σου κανω εστω μια αγκαλιτσα!!στην δινω εξ αποστασεως!

φιλακια πολλα πολλα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Σισσυ μου λυπαμαι πολυ που εχασες τη δουλεια σου, ουτως ή αλλως θα σταματουσες με την εγκυμοσυνη, τουλαχιστον θα εισαι ξεκουραστη οταν θα εισαι εγκυουλα!;)

Νατασουλα νομιζω οτι σχεδον ολες θελουμε να φυγει αυτο το 12 απο πανω μας και περιμενουμε ενα καλυτερο και γεματο εγκυμοσυνες και μωρακια 13! Μεχρι τοτε δεν κανουμε αρνητικες σκεψεις απλα τα σπαμε ολα!!!!

Ελευθερια μου τι το καθυστερεις καλε, σε λιγο θα μαθεις και το φυλο!

Λια μου πως πανε τα σεξουαλικα μαθηματα?

Πολλα φιλακια στις υπολοιπες και ιδιαιτερα στο Σταρακι μας σημερα!

Γαμιωντας μας πηγε το 12!! Απο την αρχη μεχρι το τελος!! Αμα ξεκινας με λαπαροσκοπηση ενδομητριωσης, συνεχιζεις με εξετασεις, 3 αποτυχημενες σπερματεγχυσεις, υστεροσκοπηση για αφαιρεση πολυποδων στη μητρα, 4η αποτυχημενη σπερματεγχυση και κλεινεις με μια αποτυχημενη εξωσωματικη δεν μπορεις και να το θεωρεις καλο!! Παρολα αυτα ομως.. Συνεβησαν κ καποια καλα για τα οποια δοξαζω το Θεο μερα και νυχτα. Και απο τα απανωτα χαστουκια που εφαγα στο θεμα "παιδι" εμαθα παρα πολλα, κραταω ολες τις εμπειριες, ειτε καλες ειτε κακες και προχωραω ελπιζοντας για ενα καλυτερο 13! Και το βασικοτερο ολων: αν δεν μου ειχαν συμβει ολα αυτα δεν θα γνωριζα ποτε εσας.. Κ αυτο δεν το αλλαζω με τιποτα! Αλλοι το θεωρουν γρουσουζικο το νουμερο 13, εγω πιστευω ομως οτι θα ειναι το τυχερο μου! Καλο σας βραδυ κοριτσακια μου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Σισσακι μου γλυκο πολυ λυπαμαι κοριτσι μου για την απολυση σου! Τωρα που θα σου ρθει το μωρακι, θα εισαι full time μανουλα, οποτε μη σε νοιαζει τιποτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Γαμιωντας μας πηγε το 12!! Απο την αρχη μεχρι το τελος!! Αμα ξεκινας με λαπαροσκοπηση ενδομητριωσης, συνεχιζεις με εξετασεις, 3 αποτυχημενες σπερματεγχυσεις, υστεροσκοπηση για αφαιρεση πολυποδων στη μητρα, 4η αποτυχημενη σπερματεγχυση και κλεινεις με μια αποτυχημενη εξωσωματικη δεν μπορεις και να το θεωρεις καλο!! Παρολα αυτα ομως.. Συνεβησαν κ καποια καλα για τα οποια δοξαζω το Θεο μερα και νυχτα. Και απο τα απανωτα χαστουκια που εφαγα στο θεμα "παιδι" εμαθα παρα πολλα, κραταω ολες τις εμπειριες, ειτε καλες ειτε κακες και προχωραω ελπιζοντας για ενα καλυτερο 13! Και το βασικοτερο ολων: αν δεν μου ειχαν συμβει ολα αυτα δεν θα γνωριζα ποτε εσας.. Κ αυτο δεν το αλλαζω με τιποτα! Αλλοι το θεωρουν γρουσουζικο το νουμερο 13, εγω πιστευω ομως οτι θα ειναι το τυχερο μου! Καλο σας βραδυ κοριτσακια μου!

μωρε ουστ απο εδω το 2012!!! κι εμενα το μονο καλο με ολη αυτην την ταλαιπωρια ειναι το οτι σας γνωρισα!!! πολυ σ αγαπω ζουζουνα μου!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...