Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Σισσακι μην ψαχνεις συμπτωματα. θα χαζεψεις. μια φορα το εκανα και δεν το ξανακανω. εχασα την ηρεμια μου!!!οτι ειναι να γινει, ας γινει!

φιλαρες πολλες εννοειται και στα υπολοιπα κοριτσια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια παρηγοριας.. Παραδοξως ειμαι μια χαρα.. Περιμενω το αγορι μου το λατρεμενο να κανουμε πολλες αγκαλιες και να κανουμε ονειρα για την επομενη προσπαθεια που θα μας φερει πιο κοντα στο παιδακι μας. Το σιγουρο ειναι πως με τιποτα δεν χανω το κουραγιο μου, την θεληση μου και πανω απο ολα ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ! Να ειστε ολες καλα!

Μπραβο μαρια σταρ εισαι πολυ δυνατη να σε εχει ο θεος καλα!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Για σας κοριτσια.. τι κανετε?

Εγω περιμενω ακομα,αυριο θα κανω χοριακη...εχω αγωνια και για την αυριανη μερα μηηηηπως αδιαθετησω...αυριο ειναι 18 μερα απο την σπερματεγχηση λες να ειμαι αχ θα τρελαθωωωω.πηρα για 9 μερες τα ουτρατζεσταν{αν τα λεω καλα}και τα σταματησα την τριτη ..και φοβαμαι μηπως εχω καθηστεριση απο αυτα:(

Για σας κοριτσια.. τι κανετε?

Εγω περιμενω ακομα,αυριο θα κανω χοριακη...εχω αγωνια και για την αυριανη μερα μηηηηπως αδιαθετησω...αυριο ειναι 18 μερα απο την σπερματεγχηση λες να ειμαι αχ θα τρελαθωωωω.πηρα για 9 μερες τα ουτρατζεσταν{αν τα λεω καλα}και τα σταματησα την τριτη ..και φοβαμαι μηπως εχω καθηστεριση απο αυτα:(

Καλα ακομα δεν πηγες για χοριακη;;;;Απορω πως κρατιεσαι!!!αντε καλα αποτελεσματα κοριτσι!!περιμενουμε νεα σου!!

Καλα ακομα δεν πηγες για χοριακη;;;;Απορω πως κρατιεσαι!!!αντε καλα αποτελεσματα κοριτσι!!περιμενουμε νεα σου!!

αχ natasoula μου η καρδουλα μου το ξερει και τωρα εχω κιαλο αγχος μηπως η καθυστερηση ειναι απο τα χαπια??? τελος παντων αυριο τετοια ωρα θα ξερουμε

Διαφημίσεις

maria star χαρηκα παρα πολυ που σε ακουσα αισιοδοξη και δυναμική !!!!!!! αυριο εχω παρα παρα πολλες αγκαλιτσες να σε κανω !!!!!!!!!!!!! πολυ σ αγαπω!!!

ελευθερια μου.....για να τα βαλουμε λιγακι κατω....σπερματεγχυση ποιά μερα του κυκλου σου εκανες? 14η? 15η? 16η? εστω οτι την εκανες 14η μερα + 18 μερες που ειναι μεχρι σημερα μας κάνουν 32 μέρες!!!! ποσες μερες κυκλου εχεις? πανω απο 32 μερες???? ο γιατρός πότε σου ειπε να κάνεις χοριακή? οταν το μωρό γίνει 6 μηνών?

ευαγγελια μου καλα περασα στην εκδρομή ...να μην ειχα και τους πονους θα ηταν πολυ καλυτερα!! τα πραγματα εφυγαν σημερα, θα σου στειλω μηνυμα στο φατσοβιβλίο ποτε αναμένεται να σου ερθουν....

παπακι μου μουτς μουτς...

εγω πριν λιγο γυρισα απο το νοσοκομειο....ταλαιπωρηθηκα λιγακι απο το πρωι αλλα μου τα κανονισε ολα το ολγακι και με ειχαν σαν βασιλισσα!! τωρα μολις εφαγα και περιμενω με ανυπομονησία να δω αυριο τα κοριτσακια μου!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

σπερμ.. εκανα την 15 μερα{ αφου 16/11 αδιαθετησα και 1/12 εκανα την σπερματ.}σημερα μηλισα με το γιατρο και μου ειπε να παω αυριο απλα εγω θυμιθικα οτι πηρα τα χαπια και μου ειπαν οτι φερνουν καθυστερηση γιαυτο αγχωθηκα αλλα κατα τα αλλα οι υπολογισμοι σου ειναι σωστοι!!!!

Ελευθερια μου σου εύχομαι μια τεράστια χοριακη αύριο...

Κατερινακι μου τι έχεις;

Εγω σημερα μετα απο τόσα χρόνια απολυθηκα...κ εχω πέσει αρκετά ψυχολογικά..:(

Κατερινακι μου τι έχεις;

σε ευχαριστηστω πολυ σισσακι μου και εσυ οτι επυθυμεις!!!:D:D:D

Eλευθερια ευχομαι να σου φεραμε γουρι και αυριο η χοριακη σου να ειναι τεραστια!Εχει δικιο η Κατερινα τι περιμενεις τοσες μερες και δεν την εχεις κανει ακομη?Να παει το μωρο φανταρος?:D

Sissy μου λυπαμαι πολυ εγω βρισκομαι σαυτη την κατασταση εδω και 2,5 χρονια καταλαβαινω πως νιωθεις...Ευχομαι να αφιερωσεις τον χρονο σου στην εγκυμοσυνη σου και στο μωρακι και να μην σου λειψει καθολου η δουλεια!

Διαφημίσεις

Eλευθερια ευχομαι να σου φεραμε γουρι και αυριο η χοριακη σου να ειναι τεραστια!Εχει δικιο η Κατερινα τι περιμενεις τοσες μερες και δεν την εχεις κανει ακομη?Να παει το μωρο φανταρος?:D

Sissy μου λυπαμαι πολυ εγω βρισκομαι σαυτη την κατασταση εδω και 2,5 χρονια καταλαβαινω πως νιωθεις...Ευχομαι να αφιερωσεις τον χρονο σου στην εγκυμοσυνη σου και στο μωρακι και να μην σου λειψει καθολου η δουλεια!

Μου ήρθε λιγο απότομα...βέβαια ας έρθει το Μωρακι μου κ δεν με νοιάζει τίποτα..απλά θα κάθομαι Σπιτι και θα τα σκέφτομαι ολα πιο πολύ...

Ε όχι ρε Σισσακι μου...Τι γκαντεμοχρονια είναι αυτή;Αη σιχτίρ συγχυστηκα τώρα!!!

Μια το αστέρι μας ,μια η φιμια σου απόλυση,μια τα δυσάρεστα της προηγούμενης βδομάδας ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Κατερινακι μου τι έχεις;

σισσακι μου ειχα εναν απιστευτο πονο απο την παρασκευη και σημερα επιδεινωθηκε και χρειαστηκε να παω στο νοσοκομειο...κολικος ο μεγαλοπρεπης!!!

λυπαμαι παρα πολυ για την απολυση σου....το να σου πω πως η πλειοψηφια ειναι απολυμενοι δεν ειναι και πολυ παρηγορο αλλα δυστυχως ειναι η αληθεια....

ελπιζω να υπαρχει εγκυμοσυνη ωστε να αφιερωσεις ολον τον χρονο σου εκει...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Ρε Σισσακι τι ηταν αυτο παλι;;;;;;;Μακαρι να σου ερθει το νινι να ανεβεις ψυχολογικα!!!

Πες τα ρε Ασπα!!!απο το πρωι το λεω!να φυγει το κωλο δωδεκα γιατι μας εχει αλλαξει τα φωτα!

σισσακι μου ειχα εναν απιστευτο πονο απο την παρασκευη και σημερα επιδεινωθηκε και χρειαστηκε να παω στο νοσοκομειο...κολικος ο μεγαλοπρεπης!!!

λυπαμαι παρα πολυ για την απολυση σου....το να σου πω πως η πλειοψηφια ειναι απολυμενοι δεν ειναι και πολυ παρηγορο αλλα δυστυχως ειναι η αληθεια....

ελπιζω να υπαρχει εγκυμοσυνη ωστε να αφιερωσεις ολον τον χρονο σου εκει...

Κοπελαρα περαστικα σου!!! Τον ξεφορτωθηκες τωρα ετσι;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...