Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσακια μου συγγνωμη που αργησα αλλα πριν λιγο με πηραν τηλ. 0,1 αρνητικο αγαπες μου.. Θα κλαψω σημερα και απο αυριο παμε για αλλα! Δεν θα πεθανουμε κιολας.. Τωρα θα κοψω τα χαπια, θα μου ρθει περιοδος και με το που μου τελειωσει θα παω να με δει και να συζητησουμε. Αυταααα! Σας αγαπω πολυ!

Κριμα Μαρακι μου λυπαμαι πολυ....Σου στελνω μια αγκαλια ζεστη και ευχομαι απο αυριο να εισαι και παλι δυνατη για την συνεχεια...Κι εμεις σαγαπαμε πολυ!!!Ο,τι χρειαστεις ειμαστε εδω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου συγγνωμη που αργησα αλλα πριν λιγο με πηραν τηλ. 0,1 αρνητικο αγαπες μου.. Θα κλαψω σημερα και απο αυριο παμε για αλλα! Δεν θα πεθανουμε κιολας.. Τωρα θα κοψω τα χαπια, θα μου ρθει περιοδος και με το που μου τελειωσει θα παω να με δει και να συζητησουμε. Αυταααα! Σας αγαπω πολυ!

οχι ρε γαμωτο.........................λυπαμαι κοριτσακι μου!!!

δεν θα παθανουμε κιολας καλα το λες!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

αχ μαναρι μου γλυκο λυπαμαι παρα μα παρα πολυ ,

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γλυκό μου κοριτσάκι....όπως είπες.. Πάμε για αλλα..μια μάχη χάσαμε και οχι τον πόλεμο...δύναμη και συνεχίζουμε....σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά....

Γλυκο μου, Σταρακι στεναχωριεμαι παρα πολυ οχι μονο για το αποτελεσμα αλλα γιατι στεναχωριεται κι η καρδουλα σου, ξερω ομως οτι εισαι δυνατη και αισιοδοξη και δεν το βαζεις ευκολα κατω, μετα το ξεσπασμα θα μαζεψεις τα κομματια σου και θα προσπαθησεις παλι με χαμογελο και αισιοδοξια! Σ'αγαπαμε πολυ και σου στελνουμε μια πολυ ζεστη αγκαλια!

Διαφημίσεις

λυπάμαι πολύ κοριτσάκι μου....δεν το βάζουμε κατω όμως,συνεχίζουμε με αισιοδοξία και η επόμενη φορα θα είναι σίγουρα η τυχερή, σου στελνω μια σφικτη αγκαλια

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Βανζελ μου και παπάκι έχετε δίκιο τώρα είμαι ok και πάλι πήγα βαφτηκα να σβήσω τα σπυράκια και είμαι πάλι κομπλέ!!!!

Στάρ θα πάθω λέμε!!

Παπάκι ναι όντως έκανα 2 λαπαροσκοπησεις μια το 2005 να βγάλω μια κύστη σοκολατοειδη=ενδομητρίωση έκανα 9μηνη διακοπή περιόδου,έμεινα το 2006 μια φορα έγκυος το έχασα και μετά το 2007 ξαναεμεινα και γεννησα το 2008.το 2011 επειδή ήδη προσπαθούσαμε για 2 χρόνια αλλα τίποτα ο γιατρός μου μου πρότεινε να κάνουμε σπερματέγχυση για να μην με βάλει πάλι για χειρουργείο αλλα εγώ ήμουν σίγουρη ότι ξαναβγήκε και περυσι τον Σεπτέμβριο έκανα πάλι λαπαροσκόπηση πάλι ενδομητρίωση και πάλι 9μηνη διακοπή περιόδου...Οποτε τώρα δεν ξέρω τι σκατα γίνεται αφού θεωρητικα είμαι καθαρή από ενδομητρίωση...

εγω σε ρωτησα κοριτσακι μου οχι το παπακι,καλα 9 μηνες πως αντεξες εγω 6 και ειχα τρελαθει με της εξαψεις, να με εβλεπες οταν αδιαθερησα τετοια χαρα δεν την ειχα ξανα νιωσει με την περιοδο.ξερεις τη μου κανει εντυπωση βρε ασπα στην πρωτη σπε/χυση που παρακολουθησαμε το ωαριο ειμουν πεντακαθαρη και την δευτερη που πειρα και 2πλη δοση κλομηφενη κανω τον πρωτο υπερυχο τιποτα κανω τον 2 υπεριχο μετα απο 2 μερες και βλεπουμε 2 κυστες δεξια της ειδα και εγω τρελαθηκα, τοσους υπεριχους που εχω κανει τα τελευτεα 4 χρονια καταλαβενω τη βλεπω στον υπεριχο.μαλλον ενδομητριωση λεει και ογιατρος μου και αυτος που εκανε τον υπεριχο.

Αστερακι μου κλαψε σημερα και απο αυριο σε θελω παλι δυνατη να λαμψεις σαν αστερακι που εισαι και να μην στεναχωριεσαι για τιποτα ναι?

Μια ζεστη αγκαλια και απο μενα...

bKtop2.png8BRwp3.png

εγω σε ρωτησα κοριτσακι μου οχι το παπακι,καλα 9 μηνες πως αντεξες εγω 6 και ειχα τρελαθει με της εξαψεις, να με εβλεπες οταν αδιαθερησα τετοια χαρα δεν την ειχα ξανα νιωσει με την περιοδο.ξερεις τη μου κανει εντυπωση βρε ασπα στην πρωτη σπε/χυση που παρακολουθησαμε το ωαριο ειμουν πεντακαθαρη και την δευτερη που πειρα και 2πλη δοση κλομηφενη κανω τον πρωτο υπερυχο τιποτα κανω τον 2 υπεριχο μετα απο 2 μερες και βλεπουμε 2 κυστες δεξια της ειδα και εγω τρελαθηκα, τοσους υπεριχους που εχω κανει τα τελευτεα 4 χρονια καταλαβενω τη βλεπω στον υπεριχο.μαλλον ενδομητριωση λεει και ογιατρος μου και αυτος που εκανε τον υπεριχο.

Αχ sorry Ματουλα,δεν καταλαβα οτι εσυ με ρωτησες γιατι στο σπιτι σας διαβαζω απο το κινητο και γραφω απο το κινητι οποτε γραψε λαθος...

Ασε το πως αντεξα το ξερω εγω ο αντρας μου και οι μαθητες μου!!!Ημουν ο βελζεβουλ μεταμορφωμενος την πρωτη φορα που ολα μου ηταν αγνωστα.Την δευτερη ημουν λιγο καλυτερα γιατι ηξερα τι με περιμενε και ετσι δεν εδινα πολυ σημασια αλλα οι εξαψεις ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ!!!

Βρε μηπως δεν ειναι κυστες αλλα τιποτα κυστικα ωαριακια που δεν εσκασαν?Γιατι εγω τον προηγουμενο μηνα ειχα ενα τετοιο αλλα με την περιοδο εφυγε.Τα κανει η κλομιφενη αυτα καμια φορα.Εξαλλου ολες οι κυστες δεν ειναι ενδομητριωσης.

Αντε μην το σκεφτεσαι να δεις που θα εχουν φυγει και δεν θα εχεις τιποτα!!!

bKtop2.png8BRwp3.png

Διαφημίσεις

Όχι ρε γαμώτο………Άι σι χτίρ…….να φύγει το 2012……μας έχει μαυρίσει τη ψυχή………….

Πάρε το χρόνο σου κορίτσι μου, εξάλλου τα αστεράκια τρεμοσβήνουν, αλλά ποτέ δεν σβήνουν…..θα τα καταφέρουμε.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Μαρακι μου λυπαμαι παρα πολυ :(

ελπιζω απο αυριο να εισαι καλυτερα και να εισαι αισιοδοξη οτι ολα θα γινουν!!

Αχ sorry Ματουλα,δεν καταλαβα οτι εσυ με ρωτησες γιατι στο σπιτι σας διαβαζω απο το κινητο και γραφω απο το κινητι οποτε γραψε λαθος...

Ασε το πως αντεξα το ξερω εγω ο αντρας μου και οι μαθητες μου!!!Ημουν ο βελζεβουλ μεταμορφωμενος την πρωτη φορα που ολα μου ηταν αγνωστα.Την δευτερη ημουν λιγο καλυτερα γιατι ηξερα τι με περιμενε και ετσι δεν εδινα πολυ σημασια αλλα οι εξαψεις ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ!!!

Βρε μηπως δεν ειναι κυστες αλλα τιποτα κυστικα ωαριακια που δεν εσκασαν?Γιατι εγω τον προηγουμενο μηνα ειχα ενα τετοιο αλλα με την περιοδο εφυγε.Τα κανει η κλομιφενη αυτα καμια φορα.Εξαλλου ολες οι κυστες δεν ειναι ενδομητριωσης.

Αντε μην το σκεφτεσαι να δεις που θα εχουν φυγει και δεν θα εχεις τιποτα!!!

ΗΡΩΑΣ ΗΡΩΑΣ ΕΙΣΑΙ!!!

ναι δεν μου το ειπαι με σιγουρια οτι ειναι ενδομητριωση αλλα εμενα κατι με εποιασε μολις μου ειπαν και οι 2 μαλλον ενδομητρωση,αχ μακαρι να εφυγαν τωρα με την περιοδο την τεταρτη θα κανω μαγνιτικη για να δουμε τι γινεται!!!!

Κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια παρηγοριας.. Παραδοξως ειμαι μια χαρα.. Περιμενω το αγορι μου το λατρεμενο να κανουμε πολλες αγκαλιες και να κανουμε ονειρα για την επομενη προσπαθεια που θα μας φερει πιο κοντα στο παιδακι μας. Το σιγουρο ειναι πως με τιποτα δεν χανω το κουραγιο μου, την θεληση μου και πανω απο ολα ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ! Να ειστε ολες καλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Αστερι μου οτι και να σου πω ειναι λιγο!!Βαζω τον ευατο μου στη θεση σου και αυτο φτανει.....Ευχομαι να μαζεψεις γρηγορα τα κομματια σου και να παμε δυναμικα για αλλη προσπαθεια!!! ολες μπηκαμε σε αυτο το χορο και θα χορεψουμε!!

Στα τσακιδια το 2012 μηπως και ηρεμησουμε λιγο!!!!

Ασπα ετοιμασου για ξυλο!!!!!!!παρε μια, παρε και ακομα μια!!!!πως νιωθεις τωρα??? ποιος τα χεζει τα σπυρακια καλε???ξερεις ποσα χρονια ταλαιπωριομουν με αυτο το θεμα?και ακομα βγαζω!οταν συνειδητοποιησα οτι εχω πολυ πιο σοβαρα θεματα να ασχοληθω τα αφησα στην ησυχια τους. και να γεμισω ολοκληρη , γραμμενα τα εχω!!ειμαστε Θεες και με σπυρια και χωρις!!!! και μην το βαζεις κατω!καμια δεν θα το βαλει κατω!!!ΑΚΟΥΤΕ????? Αντε μην τα παρω.....

Νεραιδουλα μου, μην σε παιρνει απο κατω!το καταλαβαινω οτι κουραστηκες αλλα σκεψου πως οσο τα ψαχνουμε καποια θεματα τοσα βρισκουμε!!!

Εγω μολοις πηρα τις εξετασεις μου και φυσικα η προλακτινη ανεβασμενη!!!μαγα ειμαι ρε γαμωτο???? το ξερα απο τη μερα που πηγα να τις κανω. ξεκιναω θεραπεια μεσα στη βδομαδα να δουμε που θα καταληξουμε.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...