Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Ακόμα η Μαρία δε μπήκε να μας πει τα νέα της..ελπίζω να έχει μια τεράστια χοριακη!

Τινκερ μην αγχώνεσαι για την προγεστερονη δεν έχεις καμία φοβερή απόκλιση,αν υπήρχε πρόβλημα θα στο έλεγε ο γιατρός

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!

Περασαμε ενα ωραιο σ/κ το ευχαριστηθηκα βγηκαμε το σαββατο γυρισαμε αργα, αχ καιρο ειχα να το κανω ολο εννιες δουλεια-δουλεια αστο καλο βαρεθηκα, ετσι οπως εχουμε καταντησει ξεχναμε να ζησουμε!!!!

Σημερα περημενω να δω πυροτεχνηματα,ενταξη μαρια σταρ αντε καλη επυτιχια κοριτσακι μου!!!!!

georgia 69 το καλητερο κανατε!!!!!!!!τα εφτιαξες τα μελομακαρονα?μοσχομυρισε το σπιτι???

βρε ασπα μην προκαταβαλης απο τωρα ποτε δεν ξερεις πως θα εξελιχθουν τα πραγματα.να σε ρωτησω για την ενδομητριωση που ειχαις και εσυ?εχεις βγαλει 2 φορες και εκενες 2 φορες λαπαροσκοπηση???

[sIGPIC][/sIGPIC]όλα γίνονται για κάπιο λόγο..........

Καλημερα κοριτσαρες και καλη βδομαδα!

Georgkat πως περασες κοριτσακι μου?Δεν σε πηρα τηλ για να μην ενοχλησω..

tink δεν υπαρχει θεμα ωορρηξιας γλυκουλα μου.Η προγεστερονη βοηθαει την μητρα να κρατησει το εμβρυο και γιαυτο παιρνουμε και τοσα ουτρο και γινομαστε ζομπι!Συμφωνω με την Κατερινα μην αγχωνεσαι παρε και τον γιατρο σου για να σου λυθουν οι αποριες.Η οιστραδιολη ειναι η ορμονη της ωορρηξιας που εχει δραση το πρωτο μισο του κυκλου μεχρι δηλαδη την ωορρηξια.Η προγεστερονη αναλαμβανει αργοτερα δραση γιαυτο οπως ειπα παιρνουμε ουτρο και ολα μια χαρα.Μην αγχωνεσαι ολα ειναι μια χαρα.Το ξερω πως εκλαψες αυτο το μηνα μεχρι κι εγω που δεν ειχα καμια ελπιδα εγκυμοσυνης βαθια μεσα μου ειχα αναγκη απο ενα θαυμα κι οταν αυτο με προσπερασε εκλαψα,πικραθηκα αλλα να μαι τωρα και παλι ορθια και συνεχιζω...Κι αν δεν ειναι κι αυτος ο μηνας θα ειναι καποιος αλλος...

Εγω προσπαθουσα 3 χρονια μονη και αλλον 1 με τον νυν γιατρο και βαλε και λιγους μηνες ακομη με τον ομοιοπαθητικο...Πρεπει να ειμαστε δυνατες για να φερουμε δυνατα παιδια στον κοσμο...Σε αγαπω πολυ και ο,τι χρειαστεις ειμαι εδω!

astage μου εγω ειμαι κατα της βιας και δεν χειροδικω αλλα θα σου τα ψαλλω .Επειδη εβγαλες ενα σπυρακι θεωρεις το αποτελεσμα αρνητικο?Να αναφερω αλλη μια φορα το παπακι που ειχε αιμα εμφυτευσης και της το ελεγα και μου απαντουσε 'ποια εμφυτευση καλε εχω περιοδο'...Αφηστε τα συμπτωματα ησυχα και χαλαρωστε...Περιμενουμε χοριακη τεραστια και σκεφτομαστε θετικα!

Sissy σειρα σου να σου τα ψαλλω.Εχεις προδικασει το αποτελεσμα απο τωρα?Γιατι βρε κοριτσακι μου?Καταλαβαινω πως ειναι κι ενας τροπος αμυνας για να μην μας ερχεται βαρυ το αρνητικο αποτελεσμα αλλα το ενδεχομενο να εχεις ηδη ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου το οποιο εισπραττει τα αρνητικα συναισθηματα το εχεις σκεφτει?Ειχατε και σπερμα κεντερη τον γιο του ανεμου κι εσυ σκεφτεσαι ποτε θα αδιαθετησεις?ααααα θα ουρλιαξω...

Star μου περιμενουμε το ευλογημενο τεραστιο νουμερο...Ολη την θετικη μου σκεψη την στελνω σε εσενα σημερα.Ευχομαι να φτασει στον προορισμο της οπως και με την maria_v...Φιλια πολλα

Διαφημίσεις

Ax κορίτσια συγνώμη, δεν σας είπα καλημέρα!!! Είμαι στη δουλειά και μπήκα λίγο γρήγορα να δω αν είχαμε κανένα νέο από τό Μαράκι μας και δεν σας είπα καλημέρα! Θα τα πούμε αργότερα!

Προς το παρόν σας στέλνω τα φιλιά μου!

γεια σου λατρεια!! κ να συμπληρωσω οτι εκτος απο τα καφε ειχα βγαλει κ σπυρακια που ειχα να βγαλω παρα πολλα χρονια οποτε ασπα ποτε μην λες ποτε !!! ε! λατρεια? για πες πως τα περασες χθες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

γεια σου λατρεια!! κ να συμπληρωσω οτι εκτος απο τα καφε ειχα βγαλει κ σπυρακια που ειχα να βγαλω παρα πολλα χρονια οποτε ασπα ποτε μην λες ποτε !!! ε! λατρεια? για πες πως τα περασες χθες?

Περασα πολυ ομορφα χθες αγαπη!Και την ημερα και το βραδυ :oops:

Περασα πολυ ομορφα χθες αγαπη!Και την ημερα και το βραδυ :oops:

κ εγω το ιδιο εχω τον δικομου κρυωμενο ολοι μερα με τα χαρτομαντυλα το βραδυ στο κρεββατι εχει ανησυχια κ του λεω ετσι κ με κολησεις θα σε πλακωσω στο ξυλο γιατι τον ειχα προειδοποιηση ετσι κ αρωστησεις θα πας στην μανα σου εγω φταιω να τον στειλω πακετο ? αλλα τον λυπαμαι κιολας . που τον στελνεις εκει χαχαχ!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

κ εγω το ιδιο εχω τον δικομου κρυωμενο ολοι μερα με τα χαρτομαντυλα το βραδυ στο κρεββατι εχει ανησυχια κ του λεω ετσι κ με κολησεις θα σε πλακωσω στο ξυλο γιατι τον ειχα προειδοποιηση ετσι κ αρωστησεις θα πας στην μανα σου εγω φταιω να τον στειλω πακετο ? αλλα τον λυπαμαι κιολας . που τον στελνεις εκει χαχαχ!!

Περαστικα του,αγαπη εσυ προσεχε μην κολλησεις κακομοιρα μου!

Περαστικα του,αγαπη εσυ προσεχε μην κολλησεις κακομοιρα μου!

αυτο ειπα κ εγω αντε αυτος μπορει να παρει φαρμακα εγω θα την βγαλω αλλιως αλλα ας επλισω οτι δεν θα με πιασει .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Βανζελ μου και παπάκι έχετε δίκιο τώρα είμαι ok και πάλι πήγα βαφτηκα να σβήσω τα σπυράκια και είμαι πάλι κομπλέ!!!!

Στάρ θα πάθω λέμε!!

Παπάκι ναι όντως έκανα 2 λαπαροσκοπησεις μια το 2005 να βγάλω μια κύστη σοκολατοειδη=ενδομητρίωση έκανα 9μηνη διακοπή περιόδου,έμεινα το 2006 μια φορα έγκυος το έχασα και μετά το 2007 ξαναεμεινα και γεννησα το 2008.το 2011 επειδή ήδη προσπαθούσαμε για 2 χρόνια αλλα τίποτα ο γιατρός μου μου πρότεινε να κάνουμε σπερματέγχυση για να μην με βάλει πάλι για χειρουργείο αλλα εγώ ήμουν σίγουρη ότι ξαναβγήκε και περυσι τον Σεπτέμβριο έκανα πάλι λαπαροσκόπηση πάλι ενδομητρίωση και πάλι 9μηνη διακοπή περιόδου...Οποτε τώρα δεν ξέρω τι σκατα γίνεται αφού θεωρητικα είμαι καθαρή από ενδομητρίωση...

bKtop2.png8BRwp3.png

Κοριτσακια μου συγγνωμη που αργησα αλλα πριν λιγο με πηραν τηλ. 0,1 αρνητικο αγαπες μου.. Θα κλαψω σημερα και απο αυριο παμε για αλλα! Δεν θα πεθανουμε κιολας.. Τωρα θα κοψω τα χαπια, θα μου ρθει περιοδος και με το που μου τελειωσει θα παω να με δει και να συζητησουμε. Αυταααα! Σας αγαπω πολυ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλημερα κοριτσια! Κοντευω να σκασω απο την αγωνια αντε να δουμε μια μεγαλη διδυμοχοριακη να ουρλιαξουμε!

Τινκερ μην ψαχνεις κοριτσι μου καθε σπιθαμη του οργανισμου σου γιατι θα τρελαθεις ετσι εφοσον ο γιατρος σου δεν σου ειπε τιποτα σημαινει οτι δεν εχεις προβλημα. Χανουμε το νοημα ετσι και αυτο ειναι η επαφη με τον συντροφο μας, δημιουργουμε συνεχως αγχη τα οποια μονο κακο μας κανουν. Εμενα μου ειπε ο γιατρος να προσπαθησουμε μετα απο 2 φυσικες περιοδους και πραγματικα χαιρομαι που μες τη ατυχια μας τουλαχιστον θα απολαυσω για 2 μηνες τον αντρα μου χωρις να σκεφτομαι ουτε ωορρηξιες, ουτε πρηξιματα τιποτα απολυτως. Αυτα στα λεω γιατι ανεφερες οτι απο την καινουρια χρονια θα παρετε πιο δραστικα μετρα, οποτε απολαυσε τον αντρουλη σου και ξεχνα τα γυναικολογικα σου για λιγο και οταν ερθει η στιγμη αποφασιζεις τι θα κανεις. Απο ενδιαφερον και μονο σου τα λεω, γιατι περασα καποια στιγμη και εγω τα ιδια αλλα ευτυχως εριξα μια γερη σφαλιαρα στον εαυτο μου και ηρεμησα!

Σισσυ τελειο το ταξιδακι σου φανταστικα θα περασετε, να παρεις παρα πολυ χοντρα ρουχα γιατι στο Λονδινο εχει ψ...κρυο πραγματικο ψ...κρυο!

Ασπασουλα και εγω εβγαλα σπυρακια στο μετωπο που ειμουν εγκυος και καθε μηνα σχεδον βγαζω, αρα...μην προδικαζεις τιποτα κοριτσακι!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...