Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

να μην το νιώθεις..να νιώθεις ότι θα είναι θετικό!!!2 μερούλες έμειναν και θα μάθουμε!!!

Σε ευχαριστω νεραιδακι !Αν ηταν θετικο θα το ενιωθα επισης...Καλα αποτελεσματα ευχομαι σε ολες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να κάνω και μια ερώτηση. Καλά πήρε το μάτι μου ότι όσο παίρνεις προγεστερόνη δεν σου έρχεται η περίοδος; Ή είναι άσχετη;

Μάκαρι να μας πεις καλύτερα νέα αύριο. Εμένα με 3 utrogestan την ημέρα μου ήρθε περίοδος 2 μέρες νωρίτερα από την ημερομηνία χοριακής τον προηγούμενο μήνα.

να περιμένεις να περάσει και η αυριανή μέρα και μετά..τώρα σταμάτησε???

Χθες το απόγευμα, είχα σταγόνες ροζ, μετά μέχρι τώρα απολύτως τίποτα, αλλά μου έχει ξανασυμβεί και μου ήρθε κανονικά μετά.

HvAnp3.png

tinkerbell!24 Evangeliapan Σας ευχαριστώ κορίτσια, να' στε καλά. Τουλάχιστον, τώρα δεν θα έχω άγχος για την περίοδο. Την τελευταία εβδομάδα έχω πονάκια κάτω αριστερά αλλά πιστεύω ότι είναι το έντερο (η προγεστερόνη έφερε και δυσκοιλιότητα). Από πρήξιμο, είχα το στήθος την προηγούμενη εβδομάδα αλλά τώρα έφυγε, όπως δηλαδή γίνεται συνήθως πριν από την περίοδο. Επίσης, έχω δέκατα μέρες τις τελευταίες μέρες (37,4-37,6). Θυμάμαι παλιά μου είχε πει ένας γυναικολόγος ότι τα δέκατα είναι σημάδι και για την περίοδο και για εγκυμοσύνη (τρέχα γύρευε δηλαδή...).Τουλάχιστον έπεσε δουλειά αυτήν την εβδομάδα και ξεχνιέμαι. Και μετά είπαμε: θάλασσα, κοκτέιλ και το αγόρι μου μέχρι τον Σεπτέμβριο :cool:

Μάκαρι να μας πεις καλύτερα νέα αύριο. Εμένα με 3 utrogestan την ημέρα μου ήρθε περίοδος 2 μέρες νωρίτερα από την ημερομηνία χοριακής τον προηγούμενο μήνα.

Σε ευχαριστώ για τις ευχές Μαρία. Τελικά σε κάθε γυναίκα διαφορετικά είναι, μέχρι να κρατήσεις το μωράκι στα χέρια σου για τίποτα δεν είσαι σίγουρη... Θα έρθει όμως και η ώρα μας πού θα πάει!

tinkerbell!24 Evangeliapan Σας ευχαριστώ κορίτσια, να' στε καλά. Τουλάχιστον, τώρα δεν θα έχω άγχος για την περίοδο. Την τελευταία εβδομάδα έχω πονάκια κάτω αριστερά αλλά πιστεύω ότι είναι το έντερο (η προγεστερόνη έφερε και δυσκοιλιότητα). Από πρήξιμο, είχα το στήθος την προηγούμενη εβδομάδα αλλά τώρα έφυγε, όπως δηλαδή γίνεται συνήθως πριν από την περίοδο. Επίσης, έχω δέκατα μέρες τις τελευταίες μέρες (37,4-37,6). Θυμάμαι παλιά μου είχε πει ένας γυναικολόγος ότι τα δέκατα είναι σημάδι και για την περίοδο και για εγκυμοσύνη (τρέχα γύρευε δηλαδή...).Τουλάχιστον έπεσε δουλειά αυτήν την εβδομάδα και ξεχνιέμαι. Και μετά είπαμε: θάλασσα, κοκτέιλ και το αγόρι μου μέχρι τον Σεπτέμβριο :cool:

Μακαρι να ειναι για καλο και η επομενη χοριακη σου να ειναι στα υψη!

Διαφημίσεις

κορίτσια της αναμονής πως είστε; εγώ κοντεύω να σκάσω θέλω να κάνω τεστ τώρα!!! πέρασαν τόσες μέρες χωρίς να το καταλάβω και τώρα οι δύο μέρες ως την Παρασκευή μου φαίνονται βουνό!!!!

κοπελες γεια σας!ευχομαι να ειστε καλα!τελικα δεν κανω χοριακη αυριο,δεν εχω κανενα συμπτωμα ρε κοριτσια.ουτε πρησμενο στηθος ,κοιλια !τι να πω?πλεον μονο η καθυστερηση θα με πεισει!με την κλομιφαινη που πηρα,την πρεγκνιλ που εκανα και ολα αυτα πιθανον να διαταραχτηκε ο κυκλος!οποια μερα μου τη δωσει θα παω για χοριακη.μου κανει εντυπωση οτι δε νιωθω τιποτα!αυτα κοριτσια μου!πολλα φιλακια σε ολες.

κοριτσάκι μου, από τη στιγμή που παίρνεις προγεστερόνη το λογικό είναι να μην δεις περίοδο γι αυτό σε αυτή τη περίπτωση δεν έχει καθυστέρηση κτλ..

14 μέρες μετά κάνεις τη χοριακή να ξέρεις το αποτέλεσμα, που σου εύχομαι να είναι τεράστια..και να ξέρεις και τι θα κάνεις με τη προγεστερόνη.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κορίτσια της αναμονής πως είστε; εγώ κοντεύω να σκάσω θέλω να κάνω τεστ τώρα!!! πέρασαν τόσες μέρες χωρίς να το καταλάβω και τώρα οι δύο μέρες ως την Παρασκευή μου φαίνονται βουνό!!!!

υπομονή...2 μερούλες είναι..και εγώ κοντεύω να σκάσω...και προσπαθώ να κάνω υπομονή έχω μέρες πολλές ακόμη

1533345xcnw09g7xt.gif

κοριτσάκι μου, από τη στιγμή που παίρνεις προγεστερόνη το λογικό είναι να μην δεις περίοδο γι αυτό σε αυτή τη περίπτωση δεν έχει καθυστέρηση κτλ..

14 μέρες μετά κάνεις τη χοριακή να ξέρεις το αποτέλεσμα, που σου εύχομαι να είναι τεράστια..και να ξέρεις και τι θα κάνεις με τη προγεστερόνη.

εγω με προγεστερονη σε 14 μερες αδιαθετησα που την επαιρνα καθε μερα μεχρι κ την ημερα που βγηκε αρνητικο το τεστ ειναι στον καθε οργανισμο το πως θα αντιδραση .

αλλα καλα ειναι να μην βλεπουμε περιοδο ξουτ μακρια!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγω με προγεστερονη σε 14 μερες αδιαθετησα που την επαιρνα καθε μερα μεχρι κ την ημερα που βγηκε αρνητικο το τεστ ειναι στον καθε οργανισμο το πως θα αντιδραση .

εννοείται!!!μακρυά από όλες μας!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

τι κανετε κοριτσια?υπομονη που θα παει θα γινει το θαυμα....εχω καιρο να σας γραψω ομως σας παρακολοθω συνεχεια....σας στελνω μπολικη μπεμπεδοσκονη και ευχομαι να γεμισει το καφε με θετικες χορακες και πολλα μωρακια..........

HPbOp2.png

Μαρακι η stogiaki αδιαθετησε και εγω εχω ξεπρηστει εντελως οποτε μαλλον ειναι σειρα μου να αδιαθετησω...Υπομονη ομως μεχρι την Παρασκευη που θα ξερουμε σιγουρα!Σου ευχομαι ολοψυχα τεραστια χοριακη!

τι κανετε κοριτσια?υπομονη που θα παει θα γινει το θαυμα....εχω καιρο να σας γραψω ομως σας παρακολοθω συνεχεια....σας στελνω μπολικη μπεμπεδοσκονη και ευχομαι να γεμισει το καφε με θετικες χορακες και πολλα μωρακια..........

Ευχαριστουμε πολυ πολυ και εσυ να εχεις το πιο γερο νινι στον κοσμο!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

13. catherinec: 25 Ιουλη

14. janneta: 25 Ιουλη

15. Evangeliapan: 27 Ιουλη

16. stogiaki: 28 Ιουλη

17. ΜΑΡΙΑ!!: 27 Ιουλη

18. maria papa: 3 Αυγουστου

19. tinkerbell!24: 4 Αυγουστου

20. georgia69: 6 Αυγουστου

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v: 24 Ιουλη

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini

7. IOANNA111

8.

9.

μην ξεχναμε την λιστα μας

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εγω παιρνω 6 την ημερα και αν δεν τα σταματησω δεν βλεπω αιμα...Αλλα οπως ειπες ειναι και θεμα οργανισμου εγω επισης εχω τρομερη υπνηλια με την προγεστερονη...

Κατα τα αλλα?Πως παει το εργοχειρο?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...